Foorum
2020-07-08 10:10
Kuulutaja vaadaku Heterosid , MM kuulutustes ja ministsegu seal omasuguseid või kuidas?
------------------
TailDragger
2020-07-08 09:41:08
*
Vaatan, et osa homosid paneb "eriti kavalaid" kuulutusi "paarina", kus naist pole parasjagu kodus ja... mees vajaks rahuldamist ja teist meest
Lolle otsite või ?
---------------------------
˅ näita rohkem ˅
2020-07-08 10:52
Ellips, mis rubriigi alt ma peaksin otsima meest, kui olen lantinud klubist mõne naise ära, kes nõustub kolmeka ja kahe riistaga? Ma heterona panen ikka sinna kuulutuse, sest kuskil pole öeldud, et see bi või homoseksi meeste kuulutuste koht on.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 00:03
pisut rumal küsimus? - on ju kuulutuste osas vist 11 erinevat võimalust soove esitada....
Jah, pole öeldud- aga millegipärast heterod ise kõige rohkem torgivad kuulutamisi bi-või homo soovidest. Siis ei peaks ju foorumis lugema ultimatiivseid tekste MM soovijaile ... ning heterode rumalaid irvitusi MM kuulutuste vahele pikitult.
See ongi see kultuur,mida siin rõhutan.
Peale sinu küsimuste lisan veel mõned mõtted kordusena,
On lihtsaimast lihtsam:
1. omada 1 kontot
2. avatud postkasti kirjutades, vastatakse ja eriti peaks seda siis tegema- kui kirja saaja konto on täitmata =lugupidamine
3. kingituste noolijad ja rahaküsijad , peaksid enne tõestama - et nad on üldse midagi väärt. võimalik et enamus neist on pooletoobised - koolis pole algebrast arusaanud, lõpetamata ka põhiharidus ja seetõttu ei tea numbrite suurusest ja arvavad et kingitused tulevad Lapimaalt , Jõuluvana kotist palvekirja saatmise järgi.....
4. kui tulid siia saidile , pole vaja hakata keerutama mingitest snappidest, sms, jne.- need tekstid jäävad ju üles kõik. Loll, kes raha pakub. siin on olemas chat, postkast. Küsi ja mitte ära räägi- pakkuge...
5. mis lammaste jutt see on- vahetame pilte? omal pilti pole- tema vahetaks? näita siis chatis ennast kui teisel pilt on...
6. omavahel tatikad koostavad andmeladu oma mitmete kontodega ja nilbustega või blokkides arvavad paistvat targana? - sama loll on kui peeglist imetledes suure fookusega munni pildistades ....
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 10:40
Siin on näha just nendest esinejatest kes teiste ees kõvad mehed on.MisteriJ(endine Misterikass)veel jfjm,kas tegelikus elus luuserid on,pidevalt homo teemades ja vikerkaares kuigi taovad vastu rinda et heterod on.Jott juba vene ajast kapipede,ei8 pea tõestama seda kuna faktid räägivad enda eest.MisteriJ on ajukääbus keda nooruses vanglas tüdruku eest kasutati.Oma idiootlikes laimudes sõimab teisi alusetult kuigi omal on must minevik ning perse sitane.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 11:10
No kui homona ka ihast meest ei leia, siis on maailmalõpp käes
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 11:17
See on võimatu. Käivad niisamagi pakkumas.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 12:26
BigOldFatAs2 - see on ju veel kohutavam , kui heterod peavad ennast pakkuma homodele , et teenida tydrukuga väljaminekuks raha või endale õlut ja lisaks toaüüri ülikoolis või perele .... irw ja selleasemel et tööle hakata
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 12:38
Tänapäeval on töökultuur nii alla käinud. Minultki tahavad vahel heterost mehed rahalisi kohtumisi...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 12:53
see pole töökultuur, see on pigem harimatus intiimteemades, lisaks ka muu
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 12:56
Aga mõtle sellele, kui ma kunagi tõsiselt siia konto tegin, märkisin hetero ja hoidsin eemale homodest. Ma panin naine-meest kuulutuse ja mulle hakkavad mehed kirjutama. Kui homod kiusavad heteromehi, pole ime, et asi vastastikuseks muutub.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 13:27
kas sa ikka samala ajal vaatasid kuidas heterod MM kuulutasid ja et see poleks tähelepandav, siis muudeti kontol tutvumishuvi ..... või tehti lahtrid ajutiselt tühjaks...
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 13:27
Ma ei käinud sellel ajal üldse vaatamas, mis MM toimub.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-12 16:10
Ludri. Sina sõimad siin alusetult. Aga pedeks jääd ikka.
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 17:13
Mul savi mida sa päss köhid.Said pededpoisi käest peksa,ha ha ha
˅ näita rohkem ˅
2020-07-14 21:19
Ise käid siin nokusid kommimas. Sissy ludri.
˅ näita rohkem ˅
2020-10-22 21:44
varskendame uute samasuguste teemade tekkimiseks,it risustamine
˅ näita rohkem ˅