Foorum
2020-05-16 19:43
Miks te kirjutate gaymeestele, te pole heterod kui tahate meest. Piisab ainult kapist v2lja tulemisest, sinna hulka kuuluvad kes on profiilil m2rkinud otsivad: naist.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 19:54
Võib-olla soovivad lihtsalt kirjasõpra leida. Arvestades, et päris suur osa inimestest elas just kaks kuud sotsiaalses eraldatuses, siis haaratakse igast õlekõrrest, et kellegagi natuke suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 19:58
@furious5 Minu arvamus , et need inimesed on kõige ohtlikumad, samal ajal näide, naist nad ei saa siis nillivad mehi ja need mehed on neil mingi haige onaneerimis fantaasia ainult.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:00
kõige ohtlikumad? nagu päriselt? mis nad ohtlikuks teeb?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:01
Sama küsimus turgatas mulle ka pähe, lausest vastust ei tulnud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:04
Ohtlikud sellepärast et ise nad endale ei tunnista et riist neile maitseb samas siis naistele nad ei ole rääkinud et panevad taga nurgas mehi , samas on ka selliseid kes ainult fantaseerijavärdjad , räägivad tühja juttu. Hitleri kuulilask teha sellistele kes illusioonis elavad endaga.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:06
prooviks veelkord. mis selle juures on ohtlik? kellele ohtlik?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:08
Muidugi võib ju tegemist olla ka biseksuaalse inimesega, kes naudib mõlemat jumala loodud isendit parimal võimalikul viisil. Eriti suur ajaloolane ma pole, aga Hitleri kuulilask kõlab veidi koomiliselt.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:12
No kuidas siis aru ei saa? Loodab anda pedele imeda, aga polegi pärispede. Äkki jäi nüüd tillile naise lõhn juurde.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:19
Kui ma õigesti aru saan, siis peitub poleemika siin selles , et keegi avastas enda jaoks tõsiasja, et maailm polegi must ja valge. Eksisteerib ka hall, mis on musta ja valge segu. Mõni lihtsalt on rohkem tumehall ja teine helehall.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:44
Viimase poole tunni sees, leidis kinnitust, et kõige ohtlikumad on pisikesed füürerid
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:51
no siia kuuluvad ka need, kes pole kontole üldse midagi kirjutanud - neid võib ju arvata - et otsivad MM , MN, MMN, swingerid , jne. BDSM jms.
Üks selline on - Vihik - oli suur soovitaja iha saidile , kuidas saab olla üldse soovitaja tyhja kontoga ? see on pisut imelik.... ja siis küsides orient. , vastab - ma otsin ju naist mitte meest ja blokib .
On see siis normaalne - pigem ütleks, selline 20 aastane sobiks kummiseeneks, mitte iha lehele või soovitajaks - kui ta oma määratlust pole pannud ....
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 20:57
Ise te peded, neid heteromehi noolite ja kirjutate neile.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:03
Kõige nõmedamad on need, kes tulevad siia kindla veendumusega, et siit peab saama ja siis nutavad, kui ilma jäävad.
Ei, siit ei pea saama, aga võib saada küll. Kui ilma jäid, siis oled süüdi ainult sina ise teisi ei tasu selles süüdistada.
Osav mees oskab ka poejärjekorras seistes nikukorra väljarääkida, aga jobu võib ka litsimajas ilma jääda.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:16
Aga kui naine ilma jäi? Kes siis selles süüdi on?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:19
Oleneb millest ilma. Ühiseks nimetajaks on, et tegi ise vale valiku.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:19
Kohalik vallavalitsus loomulikult
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:20
Ei, nad kirjutavad ikka kõigile.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:31
Mind muidugi huvitab see, et miks needsamad rõhutud minule koguaeg kirjutavad. Enda arust on mul tutvumise soov selgelt kirja pandud. Kuhu ma sellega pöörduma peaks, milline ametkond mind aitab?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 21:56
Ega need geid ja bi'd midagi halvemat kui heterod ei ole, inimesed kas ei viitsi või ei taha lugeda ankeeti. Mõni mõtleb jälle, et no äkki minule tehakse erand või siis mängib konto omanik raskesti kättesaadavat...who knows. Ma vastan päevas korduvalt küsimustele, mis on ankeedis selgelt kirjas.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 22:23
No täpselt! Kuna tekstiga kõnemaneeri edasi ei kanta, siis tihti jääb mõistmatuks, et 99% ajast ma lihtsalt lõõbin oma vastustega.
Ma olen üpris pika aja oma teadvuslikust elust järginud põhimõtet, et inimesed ongi erinevad ja seniks kuni nad minu õue peale kaklema ei tule, elagu rahus ja tehku oma toimetusi. Maakeral ruumi on, mahume kõik ilusti ära
˅ näita rohkem ˅
2020-05-16 23:26
Ega üksi olemine polegi raske, mõnikord isegi täitsa meeldiv. Raskeks teeb üksinduse see, et su ümber on teised inimesed.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 06:48
Miks homod otsivad hetero mehi?? Iga 4 kuulutus on selline
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 09:23
Näha, et sa suht pede vend oled. Mis sul lapsepõlves juhtus?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 10:09
jfjm, aga milleks neist teistest inimestest end häirida lasta?

võimalik, et homoseksuaalsus saab alguse lapsepõlvest. aga mis täpsemalt juhtus, kui korduvalt otsitakse kuulutustes grupikat isa ja pojaga, seda oleks täitsa huvitav teada jah
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 10:20
Capri, aga inimene pole ju kunagi rahul. Kui oled inimeste seas, siis pole sa rahul, et sind tähele ei panda. Kui aga sind on märgatud, siis jälle uus häda, et ei lasta sul rahus olla.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 11:24
capril pole ka muud tööd kui ainult nokusid mudida
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 11:53
see ju kõige parem töö, misterJ. ega sa muidu seda isadele-poegadele lahkelt pakuks
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 12:35
Rihmaotsas -
--- kirjuta parem , miks heterod otsivad meestega suhet MM või ettekäändel, et naine tahab pealtvaadata kui tema mees taha saab või siis kuulutab, et tahab kogemust ?

jfjm - sa ju vastad pidevalt ja erinevalt samades küsimustes , loen seda foorumit suht tihti

Kokkuvõttes pole oluline , kes kellele kirjutab - ei pea ju kuulutusi lugema; on konto ja küsimuse tekkimisel ongi suhtlus selgitaja- siin aga toimib - mittesuhtlus(ei vasta), suhtlus(blokkimine) ja sellele järgneb mingi aja möödudes- sama on muutunud lausa crossd., ja/või otsib raha hetero märge kadunud (laenata) ja nõus seksima(elamiskoha saaks) jne. Üksjagu on vanuse valetanud , st. 5 aasta pärast on sama saanud äkki 18...19... ja otsivad vahepeal kogemusi või siis pakuvad massaaži (sugu märkimata ja blokivad)

jfjm - sa märgid ikka, et kohustust pole vastata- seda aga ei peaks rõhutama, see läheb sul vastuollu saidi mõttega =suhtlus, tutvus ja see ei pea olema seksipõhine , olenemata sugupooltest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 14:28
Ellips, sa võiksid nüüd otsida välja kasutajatigimustest selle koha, kus on viidatud mingile seksikohustusele. Kui seks toimub, siis vastavalt poolte kokkuleppele ja keegi pole kohustatud sellist kokkulepet sõlmima.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-17 14:43
Kokuaeg teevad niksi kõik
˅ näita rohkem ˅
2020-05-25 12:02
jfjm -- oma võluva teksti tähendamisega, viita kus ma kirjutasin sinu väidetavat 2020-05-17 12:35:48 Kui sa kirjutad, ära mõtle teise eest Ole hea laps
˅ näita rohkem ˅
2020-06-09 23:05
vaatasin täna kuulutusi , MM ja mis oli seal - HETEROd olid esimese 25 kuulutuse hulgas 6...7
˅ näita rohkem ˅
2020-06-09 23:18
Mitte kedagi ei saa sundida, kellegagi suhtlema. Kui sinuga ei taheta suhelda, siis otsi vigu enda, mitte teiste juurest. Kõigiga lihtsalt ei jõutaks suhelda. Valitakse huvitavamad välja ja suheldakse nendega. Kui sina nende hulka pole sattunud, ju siis pole osanud ennast piisavalt hästi tutvustada.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-09 23:38
Olen igati rahul, et idioodid minuga suhelda ei soovi
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 00:21
Üks heteromees tahab minuga mitmendat päeva koos onada.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 22:01
jfjm - no mis sa vastad igasugust jama , sa loe teema ja siis vaata mida sai märgitud , siin pole üldse tähtis kas minuga keegi suhtleks või mitte .

Loe ja vasta , mitte ära lihtsalt sülita - loe nüüd teemat vaadates veelkord minu kirjutatu läbi
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 22:52
Tänapäeval tahavad homod abielluda ja heteromehed landivad mehi. Hubotav.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 23:01
Teema oli, et miks kapipeded kirjutavad gaymeestele. Aga las nad siis kirjutavad, kelle asi see on. Ka minule on sarnaseid ettepanekuid tulnud, aga olen viisakalt vastanud, et ei huvita ja asi on lahendatud. Ei näe küll mingit vajadust selle pärast nutma hakata.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-10 23:26

jfjm!

Teema on, et heteromehed, kes on veel kapis (kapipeded), tahavad proovida homoseksuaalset suhet ja kirjutavad gay (homo) meestele, aga ei julge kapist välja tulla.

sinu vastuse puhul jääb mulje, et oled bi või homo ja ei ole huvitatud, et mõni hetero tahab sinuga proovida homoseksuaalset suhet.

Isiklikult arvan antud teemas, et paljud mehed ei tea, kas nad suudaksid aktsepteerida mehega seksuaalsuhet ja samas on nii kiimas, et oleks kõigega nõus sellepärast nad kirjutavad kõigile.
Ei oska naiste jooksuaja tunnet võrrelda mehe kiimalusega, aga fermoonide möllus ja seemne tootmisega, kaasnevad meestel tõesti hulljulged nähud, et vabaneda vaimsest pingest, võib iga auk puuõõnes või keskkonnas meenutada ainult üht tegevust.
˅ näita rohkem ˅
2020-06-12 00:59
just , Kajaho märgib sama , et jfjm ei loe teemat
˅ näita rohkem ˅
2020-06-12 12:32
Ellips näitab oma paljast perset, mõni ime, et heterod kiima lähevad
˅ näita rohkem ˅