Foorum
1
2
2020-05-14 12:03
Teema sellest, et kas iha teenusepakkujad on ka seadusekuulelikud maksumaksjad.

Kas kõik maksud on ilusti makstud või teised maksumaksjad maksavad teie eest?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 18:12
Riik saab võtta makse ainult legaalsete teenuste eest, aga Eestis pole prostitutsioon legaliseeritud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 18:18
Ja ihas on prostitutsioon lubatud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 18:32
Aga prostitutsioon pole ka keelatud, seda justnagu ei olekski. Pole riigi asi, kas inimesed kepivad raha eest või mitte. Põhiline, et keegi kolmas selle pealt ei teenks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 19:08
Kas sa siis toetad prostitutsiooni müüki iha lehel?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 19:39
Selleks see leht ju on ja igaüks püüab ellu jääda vastavalt oma valikule.😉
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 19:45
Iha on siis seksi müügi ja ostu portaal.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 19:52
Ma ei toeta ja ei mõista ka hukka
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:03
kas keegi teemas sõnavõtnutest on siin saidil tegelenud seksuaalvahekorra ostmisega ja on valmis seda ka tõendama, näiteks pangaülekande koopia esitamisega?
või taandub ikka kõik tavapärasele fantaseerimisele ja oletamisele ning siltide kleepimisele?
kui nimetada näiteks jfjm gigoloks, kas see on piisav tõestus, et tema põhitegevus seisnebki daamidega seksimises? ning tuleks hakata makse korjama
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:07
Algusaastatel oli see päris ilus portaal, siis polnud prostituutide otsijad seda veel vallutanud
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:22
jfjm

Riik saab võtta makse ka mittelegaalse teenuse eest, tuludeklaratsioonis on selline koht nagu muud tulud, kus saab oma mittelegaalse tegevusega teenitud summad ilusti kirja panna ja nende pealt ka maksu maksta.
Pole siin mingit vaakumit, et kui pole legaalne, siis ollakse maksude maksmisest vabastatud.

Ja noh, selgub, et pole siin ju midagi prostituute, kõik puha edukad ettevõtjatest massaazipakkujad, et mina siis heauskselt eeldan, et kõik on end FIE-dena registreerinud või siis lausa oma osaühingud teinud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:41
Prostitutsioon on lubatud eestis , vahendamine keelatud. Lihtne ja hea vastus. Ainult saksamaa ja holland on selles osas seksklubisi ametlikuks teinud mis maksavad makse , maybe ja systeem toimiks 6litatult.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:41
Selleks ei pea fie olema ,et saadud tulu pealt saaks maksu maksta😉
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:48
Iha algusaastatel polnud nii palju teenusepakkujad--prostituute seda portaali ka vallutanud.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:50
aprilljuuli, kui sulle armuke kingiks kasuka, parfüümi või auto, kas see teeb sind ettevõtjaks ja tormad kasukamaksu maksma?
kui meeldiv jõukas härrasmees tasub restorani- ja muud arved ning toetab aeg-ajalt soliidse sularahasummaga, kannad selle tuludeklaratsiooni?
see, mida sa selle eest talle vastu pakud või ei paku, on puhtalt teie kahe omavaheline asi, eks.

vaakum paraku on ja jääb, ükskõik kui suuri hingehaavu see mõnele moralistile ei tekitaks. muidugi ei keelaks keegi sul kõik kingitused tulude alla ilusti kirja panna. aga keegi ei saa sind kohustada seda teha.
kurrnurrrrrrrrrrr........
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 20:56
Ärge unustage nüüd seda, et kui töövõtja pole kinnitanud, et on maksukohuslane ja maksab maksud ise, siis kuulub maksude maksmine tööandja kohustuste hulka. Seega tuleb arupärida hoopis teenuse kasutajatelt.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:05
Minu maksud maksab mister.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:10
Dam, sa misteri kasutamise maksu ikka maksad?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:12
Ei kuulu tööandja kohustustesse, kui kellelegi maja ehitad mitte ametlikul saad tulu, siis pead ise tulu deklareerima maksuametile, iseasi kui palju seda tehakse😃
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:13
Capri loomulikult maksan, muidu mister ei maksaks makse.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:18
Dam, siis järelikult jokk misteriga. vähemalt ei pea aprilljuulit, kalkulaator hambus, oma onnikese ukse taha ootama
põhiline muidugi, et kellade maks on makstud. saab uhkusega helistada ja kolistada, eks.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:20
Seda kindlasti
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:47
Atlantaaa, kui ehitad kellelegi haltuura korras maja, ja sa pole fie, siis tulu pead küll deklareerima, aga tööandja peab maksma sotsiaal maksu.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:52
Ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 21:55
Kui härrasmehi on nii palju, et nende haldamiseks tuleb broneeringusüsteem luua ja hinnakiri kehtestada, siis see kisub ikka ettevõtluseks, ehk siis tulu saamisele suunatud majandustegevuseks. Ja ettevõtja on ettevõtlusega tegelev isik, kes pakub oma nimel tasu eest teenuseid, mille müük on talle püsivaks tegevuseks …

Kuigi vaakum muidugi jääb, kes ütleb, et ei võiks iga tunni aja tagant armukest vahetada ja see on juba armukeste süü, et nad ei oska ilma kasukat ja autot mahajätmata väärikalt lahkuda…

Aga ma panen siis kirja, et misteril ja Damydel on maksud makstud, üks mure kohe vähem.

jfjm

aga nii seda ka tõlgendada ei saa, sest selle loogika järgi ollakse ka nt juuksurisse minnes tööandjad …
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:00
Meest pole aga armukesi on jalaga segada
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:06
Aprilljuuli, ollaksegi ka juuksurisse minnes tööandjad, aga juuksur on maksukohuslane ja kui ta ise pole, siis on firma, mille all ta töötab.
Eesti maksuamet pole veel nii kaugele jõudnud, aga näiteks Soomes pidi 7-8 aastat tagasi üks minister tagasiastuma, sest lasi halturtsikutel oma korteris remonti teha, maksis sulas, aga unustas riigile maksud tasumata. Tegu polnud üldsegi suure summaga ja kuna soomes võib kuus alla 400€tulu jätta deklareerimata, ei tulnud töömeestel mingit jama. Kõll aga teatasid kurjad naabrid kuhu vaja ja minister kutsuti vaibale.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:15
Noh, eks meil ka ju Martin pidi punastama, et ta töömehele mustalt maksis, kui opostsiooni kätes oleks rohkem rammu, küll siis oleks sellest ka suurem probleem tehtud ...

Aga kliendi tööandjaks tegemise puhul jään ikkagi eriarvamusele, samas on see nii lõbus mõte
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:15
Selleks ma teenin suvel raha marjade ja seente korjamisega. Nende pealt ei pea tulumaksu maksma ja mòned saavad kaupa nn.ilusate silmade eest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:22
Kas käibemaksu paned hinnale ikka juurde?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:33
Ma mùùn turuhinnaga. Metsaannid pole maksustatud. Lisaks on metsas puhas óhk, kindlasti koroonavaba ja ei pea oksendama. Mina kujutan kùll ette et massòòridel ja prostidel on kordi raskem tòò. Ma oksendaks vist sisimuse vàlja kui peaks mudima 100 kilost òllekòhuga meest
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:56
Seaduse järgi peab ka metsaandide müügiga saadud tulu pealt makse maksma.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:58
Aga noh, te seal Muhumaal neid seadusi ei tunne
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 22:59
Aprlljuuli, Kujuta nüüd ette ehitusfirmat, mis on tööandjaks enda töötajatele ja alltöövõtjatele. Kui sina lähed nüüd sinna firmasse ja tellid endale maja, siis muutud sa nendele kliendiks ehk tööandjaks. Kui maja valmis, siis esitatakse sulle arve, kus on lahtikirjutatud kõik, kuhu raha on läinud. Kirjas on kulud materjalile, transpordile, töövahendite rendile.... Eraldi rida on töötasudele, nii otsestele, kui kaudsetele ja ka maksud mis nende eest on makstud. Kogu summa pealt on lisatud veel firma plaaniline kasum.
Klient on alati tööandja, ka siis kui lähed poodi vaid leiba ostma, oled sa kaupluse ja selle töötajate tööandja. Kuigi sinu leivapätsilt lähevad palgafondi vaid mõned sendid, koguneb kõigi ostjate pealt kokku märkimisväärne summa. Kuskilt mujalt ju seda raha ei tule, kui ainult klientide ostudelt.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 23:14
jfjm

Kui mina tellin endale maja, siis mulle müüakse maja ehitamise teenust, mitte ma ei võta seda firmat või firma töötajaid enda juurde tööle.

See, et ma nö kirjanduslikult väljendades "annan neile tööd", ei tee minust seaduse mõttes tööandjat.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 23:16
Naine maksab maksud mina annan raha
˅ näita rohkem ˅
2020-05-14 23:32
Meeldib või mitte, aga sa ju annad neile tööd. Teenus ju ongi töö.
Kui nüüd minna selle tagasi selle leivapätsi näite juurde, siis selle hind koosneb sadade, aga võibolla ka tuhandete inimeste töötasust. Alustades talumehest pagarist ja poemüüjast ja see rida läheb edasi poe ja leivakombinaadi ehitajateni ning isegi siberi nafta puurkaevude puurijateni.
Me kõik oleme tööandjad ja enamasti ka töövõtjad
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 03:04
Ok kus mujal tehke mis tahate ja kui soovite või makske makske
........meil on idee
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 06:14
MisterJ. Vot ei pea seaduse jàrgi maksma metsaandide pealt kui ise korjan ja otse mùùn. Enne kui mònitama tulla et meie ei tea seadustest midagi..tuleks endale selgeks teha see metsaandide mùùgi asi. Ei pea ka Soomes maksma. Need on tulumaksuvabad. Ma ei osta kokku ja ei mùù edasi.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 07:21
Aga sa müüd ju turuhinnaga .
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 07:56
Ei mùù ma turuhinnaga. Mùùn selle hinnaga mida ostja ise pakub. Ja polegi oluline kas turuhind v mitte. Seda ma tean et tulumaksu maksma ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 08:04
Müüd küll, ära väida vastupidist.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 09:13
Ma nii lahke..sulle annan tasuta
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 09:31
Aitäh. Mina maksan sulle turuhinna.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 12:00
vähemalt poolteist aastat tagasi kehtisid sellised seadused:
" Lätis koriluse pealt maksu ei võeta, kui tulu ei ületa 2846 eurot. Marjade kokkuostja väitel pole probleeme maksuametiga marjade müüjatel teadaolevalt olnud, seda ei Eestis ega Lätis. Tema väitel on nii Eestis kui Lätis tahetud ka kokkostu toomist maksustada, aga seni pole seda tehtud. Kokkuostja väitel maksab maksud kokkuostja.
Muidu range maksurežiimiga Soomes kehtib aga põhimõte, et metsamarjade ja muude metsaandide korjamise ja nende edasimüümise eest maksu maksma ei pea. Küll aga läheb maksu alla tulu siis, kui marjakorjamise eest makstakse palka."

järelikult on sirrukesel alati võimalik Lätti või Soome oma seeni müüma minna ja keegi ei kobise. aprilljuulid ja misterJ-id võivad siis vihaselt hambaid krigistada ja võõrastes rahakottides sorimist rahumeeli jätkata. selline hobi vist veel täitsa maksustamata
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 12:17
See pole hobi vaid teadmine maksuasjades Ilusat tööpäeva jätku ihas.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 12:39
teadmised on natuke kehvapoolsed sul nagu näha, misterJ. aga sullegi ilusat isade ja poegade lantimist kuulutustes! olgu see sulle siis töö või hobi.....
minul on täna puhkepäev
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 15:15
Oot, aga inimesel võib ju hobi olla? Vbl on ka minu töö minu hobi?
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 18:30
caprichosal täna puhkepäev. Ei peagi täna nokusid mudima.
˅ näita rohkem ˅
2020-05-15 20:41
Peavad ikka invaliidid mehed olema, kes Capri juures lasevad lahti taguda, et ise ei suuda.
˅ näita rohkem ˅
1
2