Foorum
1
2
3
...
23
24
25
2023-04-03 01:23
ui mees küsib raha, et saaksid tema naist panna, siis järelikult on mees kupeldaja, mis on muide kuritegu ja sina oled kuriteole kaasaaitaja. No ja selles on sul ka õigus, et enamasti esindab paai mees ja sul tuleb kogu raha eest tilli lutsutada.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 01:37
Vastupidi, paari meesisik soovib lutsutada. On nõus kõigega kui talle maksta. Kas rahapuudus?
Või ongi vajadus omasoolise järele.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 12:52
Jott, selle postitusega "Slave, selles point ongi, et kui inimene meeldib, siis ei küsita tasu.
Kas see naisterahvas, kellepärast see suur jama siin pihta hakkas, küsis sult raha?"

... lähed sa mainitud naisterahva hoiakutega vastuollu ja kinnitad seda, mida mina olen öelda püüdnud.

Tõesti, ei küsinud raha. Aga alati pole just ja ainult see põhjuseks, miks suhtlus ei jätku.
Prevaleeriv rahalembus selgus palju hiljem foorumis arutelu käigus ja on olnud minupoolse kriitika põhjuseks. Inimesed muutuvad. Me kõik. Uue kohtumise mõte ei oleks olnud seksuaalne rahuldus vaid inimese vaatlus, et mis siis toimub ometi. Pole olnud meeleheitlikku üritust prostituudilt midagi tasuta saada tema ametialases vaates.

Täielik materiaalsusesse vajumine on minu jaoks inimese juures allakäik. Samas on seda huvitav uurida ja vahest saab aidata inimesel raske töö kõrvalt ka lõbu uuesti üles leida. Ei pea see lõbu ilmtingimata läbi minu isiku tekkima.
Selle küsimusega tegelevad seksuaalsektori psühholoogilised nõustajad üle maailma. Seda peetakse üheks halvemaks selle töö kõrvalmõjuks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 13:05
Slave, aga kust tead sina, et see nii on? Ta ehk lihtsalt avaldas enda arvamust. Seda kuidas asjad tegelikult on sa ju ei tea, sest sul puudub isiklik kogemus.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 17:34
Kossukas, et ega kuulutuste pealt midagi välja ei loegi.
Umbes nii, et paar soovib lisateenistust ja suure riista huvilised, kus enamasti juhib mees aga mitte alati. Mõni paar kuulutab üle päeva, et viisakat jne meest otsitakse. Enamasti nii, et kui mujal enam ei ole minekut, siis rubriik otsin meest peaks ju töötsms
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 17:47
Misasi nimelt nii on, mida ma ei tea ja millisest nendest sadade arvamusavalduste hulgast jutt käib?
Ja mis takistab minul enda arvamust avaldada?
Ainult isikliku kogemuse põhjal maailma tajumine on ikka väga algeline. Seda pole mulle mõtet soovitada.

Kas te paariarvustajad omale tuba ei tahaks võtta?
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 18:36
Slave. Foorum ongi koht enda arvamuste avaldamiseks, aga mitte konkreetsete isikute kritiseerimiseks. Seda enam, kui see kriitika põhineb vaid arvamusel ja kuulujuttudel. Jah kui tegemist on mingi anonüümse sõimava trolliga, siis võid ju samaga vastata, aga kui on tegemist mõne konkreetse isikuga, tuleks väljaöeldule vähemalt lisada, et tegemist on sinu arvamuse, mitte faktiga.
Te kohtusite - fakt, raha sinult ei küsitud - fakt, rohkem kohtuda pole tahetud - fakt. Muu kõik on arvamus, mille esitamist faktina nimetatakse laimuks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 19:51
Fakt on see, et ihas seksi ost ja müük käib. Või on sul selle kohta öelda muu fakt.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 19:56
Mina ei tea, pole ei ostnud ega müünud, aga arvata võin küll, et käib.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 21:39
2023-04-02 19:32:00
Slave, aga mis irooniat siin on? Tasuta naist või tasuta seksi pole ju olemas

----------see ei puuduta ainult naisi ja seega ei pea üldse kirjutama tekste nagu oleks iha Naised ee eraleht.
See puudutab kogu suhtlust siin - heterod tahavad olla geid, lesbid , swingerid, roodukepp, ja kes siis paarid või TS või PS -id jne. , kes siis oma julgust väljendab kuulnud mõned inglise sõnad....
Tegelikkus on targutajate punt. Põhiline, et otsitakse ilusaid ja ise ollakse väga ilus - mis maksvat siis , aga eriti pildita oma ilu pealesundides või pilte tuunides , - mõelgu siis amuti - et 1.- euro on tuunitult = 1000.- ga ja hõissaaa. Sellega aga rahul ei olda. Seega on põhitulemus - kelme abistatakse ja siis hurjutatakse aga ilusal - kus on aju siis , kui aju pole , on ju loll? Aga see pole enam ei võlu ega ilu, olenemata kehast arvamusega
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 22:10
Oh jott, see plära ikka ei toida sind.
Kui sa teaksid, kui palju on see naine selle asja kohta jampsinud ja sina tema järel... lausa faktidena.

Minu kriitika ongi minu arvamus. Lihtne.

"Rohkem kohtuda pole tahetud" - ei ole fakt vaid sinu uitmõte ja soovmõtlemine. Juba kolmanda asjaga paned mööda, millest me üldse räägime siin "faktitades"?

Iga arvamus pole üldse laim.

Ei hakka nüüd küll sinu jauramise pärast pidevalt kuskile lisama, et see on jälle arvamus... Sa ise juba eksisid ja seega laimad. Aga sulle on see omane.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 22:12
ellips, ma olen hetero ja ei taha olla gei.
Mis nüüd siis saab?

Ära lahmi kogu aeg sellega!
Ma arvan, et tegu on geidega, kes vahepeal lihtsalt heterot mängivad, mitte vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 22:13
Slave, aga mis sinu jauamine tagem on?
Seltsis segasem
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 22:27
Võimalik, et ei ole targem.
Aga ma ei kiida neile õnnetutele kaasa, kes püüavad endale sisendada, et seksi teenuseks muutmisega midagi kaduma ei lähe.
Sellega on vaja toime tulla ja vastavalt suhestuda, mis pole lihtne.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-03 22:48
slavetodomme- küll sul on lihtne , sa keerad lihtsalt teistpidi nagu sul on soodsam kujundada arvamust. Mina ei kujunda arvamust, vaid kirjutan nagu siin tegelikkuses on , mustvalgel.
Tegelikkuses ongi kõige hullemad ühiskonnas inimesed, kes arvavad teise mõtteid oma tõlgenduses ja loomulikult siis toimivad ka nii ning peavad seda ainuõigeks.
Ainuõige on siin on - et tegemist peaks olema erootilise suhtlussaidiga ja mitte äraarvamis mängudega. See ongi lahmimine - ei tee minust geid see kui kirjutan erinevatest vaadetest , lahmimine on teie tõlgendus ja alati üheselt vastupidi- huvitav, pole veel ühtki lugu lugenud - nimetate ennast heterodeks aga heterosid korrale ei kutsu , miks te M seksida tahate ?
Ei mõista sellist teenimist hukka. Minule loed (-te) sõnu peale aga muidu on hirm - äkki keegi tembeldab teid vaenulikeks siin. Seda nimetatakse silmakirjalikkuseks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-04 09:14
ellips, ei. mulle pole mingit pidi soodsam või kasulikum. Miks üldse peaks olema?
Lihtsalt teine vaatenurk sulle mõtteaineks.

Et kui keegi on korraga hetero ja gei, siis ta tegelikult on ilmselt gei või mõnel juhul ka bi, kuid mitte hetero. Seega siis gei, kes mängib heterot.
Aga see läheb teemast välja.

Ebamõistlik on kirjutada, et "te tahate..." kui mina ei kuulu gruppi, kes tahavad. Ja ma pole siin mingi kollektiivse vastutuse kandja, kes peaks korrale kutsuma. Piisab, kui oma teemade all juba läbule viitan.
Lahmimine on see, kui välistad homode heteroks teesklemise ja jõudsid mittemüüdavate teemas jälle selleni, et ei peaks ainult naistest kirjutama. Mul isiklikult ei ole mingit huvi homoprostide teemat lahata, seal on teised mehhanismid, mida ma ei taipa.

Hirmu ka pole. See on mingi imelik ja levinud võte kõike hirmuga seletada. Kui "puutumatute" klass mind kuidagi eriliselt segaks, siis küll ma seda ütleksin.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-04 17:10
slavetodomme - heterod kes alustavad mängu raha ja kelmusega - ei saa aru , et MM kuulutades on nad siis heterohomod. Sina tahad vastupidist väita - miks nad siis kuulutavad MM -s , neil pole ju sinna asja , isegi mitte nokkimiseks ? Kultuur - ei see on neil nagu näpuga tehtutel , vaja susida ja siis möliseda(see on ainuke väljend, mis selle kokku võtab).
Millaski üks tarkpea kirjutas siin - küll on kuulutustes geisid - ometi on pooled neist heterote nuiamised -raha, kelmus, VIP jne.
Tänagi lugedes - üks hetero kirjutab kuulutuses - tahaksin õppida ..... Hetero tahab õppida geiks ja veel keegi hetero tahtis huvituda omandada? Kas lesbi õpib ka lesbiks või siis sa slavetodomme ei huilga ?
Sellise aju ehitusega on ka siin foorumis see "ületegemine" , kuidas saadaks aru , et geid tahavad väga heterosid. Tegelikkuses on teisiti ju. Kui sinu arvamust pidada silmas, tõena - siis on siin foorumis kõik lesbid ja homod , kes mängivad heterosid
˅ näita rohkem ˅
2023-04-06 12:55
ellips, need EI OLE heterod!
Kui sa tegeled seksuaalselt mingil moel meestega või tunned selle vastu erutavat huvi, siis oled sa midagi muud.
Lesbi õpib lesbiks? Mingil põhjusel. Alati tuleb küsida, et miks... Ei suuda millegipärast meestega suhestuda, kuid seksuaalsed vajadused on rohkem ja isiklikumad, kui kummist-plastist lelud? See on sageli omandatud-õpitud käitumine pingeseisundis ja stressis, kui inimene on segaduses ja nõrk.

Ja kindlasti ei ole KÕIK need, kes mingit muud orientatsiooni mängivad.

Ma teen sulle sellest oma teema, et mittemüüdavate all jutt aiaaugust ei käiks.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-07 04:26
vaat, loetle siis sealt kuulutustest siia üles ja kirjuta - te heterod olete geid !

Siis on võrdne sellega, et siin niisama lahistad liigitades, vähemasti midagi asjalikku teinud
˅ näita rohkem ˅
2023-04-07 19:04
Paneks sellele vestlusosale nüüd hästi selgelt joone alla?!
Kui mees tunneb seksuaalset tõmmet või erutust teiste meestega seonduvalt, siis pole ta hetero. Punkt.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-07 19:48
tõmbaks joone jah Meie nikume Draguga teineteist aga me pole peded
˅ näita rohkem ˅
2023-04-07 19:55
_______________________________________________


˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 21:31
slavetodomme - Kui mees tunneb seksuaalset tõmmet või erutust teiste meestega seonduvalt, siis pole ta hetero. Punkt.

-----see oli kõige õigem ütlus sinult ,see tähendab - et ära siis foorumis liigita inimesi , kes pole sinult või siinkirjutajailt midagi küsinud või suunanud, on lihtsalt teemat arutatud. See kehtib ka teiste kohta. Kui foorumis tahate kirjutada - siis võtke kuulutustest ja suunitlust määrake selle järgi mis kontol kirjas, võrdlusena.

Punkt.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 21:33
mina annan kõigile tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 22:17
No venekeelsetel on asi lihtne. ui pede löö pihku, siis on ta bi, sest "ruka" on naissoost, aga et ka "Å¡opa" on naissoost, siis kakanokud on ju täielikult heterod. Noh ainult "rot" on meessoost.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 22:47
just jah vastab tõele
˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 23:08
Kehtna lõi mu ees pihku ja see vastab ka tõele.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-08 23:11
Jah nii see paraku oli, Dragu pärast lakkus mul noku puhtaks
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 00:05
Kas see oli tasuta kõik? Käisin ühega õllel, no kiskus õhtu käest ära, tõmbas londi rippu. Ütlen, parem kui naine.
˅ näita rohkem ˅
2023-04-09 07:48
loomulikult tasuta,meie Draguga teineteiselt raha ei küsi
˅ näita rohkem ˅
2023-04-26 12:26
ellips, tõlgi ära ka see jutt.

Ma saan aru, et sa viskled siin segaduses ja oled (õigustatult) pahane, et inimesed kirjutavad enda orientatsiooniks üht, kuid käituvad teisiti.

Selle asemel, et mõistetega manipuleerida ja kõike segasemaks ajada, saab väga lihtsalt asja ära öelda. See minu punktiga lause seda tähendaski. Aga sinu omast ei saa kuidagi mitte essugi aru.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-12 11:12
Hiljuti selgus, et naisterahvas tahtis kohvile tulemise ja tutvumise eest kingitust.

Alguses sain aru, et pakub mulle midagi kingituseks kaasa võtmiseks, kui külla tuleb... ja arvasin, et poleks vaja. Pärast sai kes-kellele selgemaks ja vähemalt mul oli naljakas.

Aga kuidas see põrsa ja koti jutt oligi?

Ma mõtlen, kui meeleheitel peavad osad tüübid olema, et lihtsalt tutvumise ja tegelikult siis üle vaatamise eest juba enne kinke hakkavad jagama? Jah, eks küsida võib ju kõike kuid on uskumatu, et neid lolle leidub, kes kaasa lähevad sellega.

Jutt lõppes sellega, et kui ma ettekinki ikka ei teinud, siis tuli avalikuks, et ma ei meeldi sellele naisele.
Arusaadav.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-12 12:57
slavetodomme, Ettekinki? Huvitav, et kas siis enne kah rääkis ta siis juttu et "meeldid meeldid"?

No sel juhul see on segu lihaiha lehestu ja ida-euraasia romantika pettuseskeemist. S.t. et kus naine ise saadab kirja et "meeldid meeldid meeldid" alguses, aga siis äkitselt küsib raha hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2023-05-12 13:06
Ette küsivad raha ainult huiarid kellel pole plaaniski kokku saada.Kes õnge ei lähe,muidugi on ebameeldiv mees
˅ näita rohkem ˅
2023-12-04 12:03
"ole palun konkreetne", "ole otsekohene", "jutupaunikud" jms soovid tulevad pealtnäha tavaliste naiste kontode pealt, kes tegelikult on "kingi" peal väljas. Meestele väike selgitus, et kui selliselt teenistust otsiv naine ahvatleb oma konto sisuga-piltidega, siis laekub selle peale loomulikult palju kirjakesi ja lõpuks läheb kauplemine jube tüütuks amatöörprostituudi jaoks, sest ta ei taha tegelikult suhelda vaid rahalist kasu saada.
Aga millegipärast kannavad osad tüübid selle suhtlemise üle ka mittemüüdavatele naistele, kes loomulikult/harilikult tahavad enne "metsikut kireööd" natuke ikka eelnevalt suhelda ja munni taga inimest näha.
Ja siis kannavad need mittemüüdavad naised oma suhtumise üle ka neile meestele, kellel pole plaaniski neid kuidagi "konkreetse pakkumisega" pikali joosta.
Lõpuks tekivad veel erilised hübriidid - naised, kes ei taha üldse mitte midagi, kuid lihtsalt "niisama" sätivad ennast sellele seksisaidile liputama ja mehed, kes tahavad naistelt kiiret seksuaalset teenindust nagu prostituutidelt aga selle eest maksmata.
Jah, mitte midagi "ei pea" ja "see pole keelatud", kuid kujundab lõpuks siinse omapärase ihasaidi suhtluskultuuri, mis on imelikel eeldustel põhinev ja päris jube.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-04 21:20
Slavetodomme, täpselt nii ongi, nagu Sa kirjeldad. Ma ei müü ennast ja olen oma profiilis sellele ka viidanud, aga see ei tundu olevat töötav lahendus. Siin toimuva osas on mul ome seisukoht kujunenud. Algus oli ehmatav, aga olin enda jaoks mõelnud, millega ma kindlasti nõus ei ole ja seda joont olengi hoidnud. Ja siis muidugi samal ajal püüda usaldada/trotsida hirmu/lubada vaba voolamist. Teatud pöördumiste osas on mul paraku kasvavas trendis lühike sütik. Püüan jääda viisakaks, aga üks mees sai ikka minult vastuse, mis tema autunnet riivas. Just see, mida Sa ütlesid, et mehel polnud plaaniski kuidagi "konkreetse pakkumisega" mind pikali joosta. Saime ühest lausest väga erinevalt aru - mina olin juba tolleks hetkeks "küllastunud" neist pakkumistest ja nii ta läks...Mul on hea meel, et tegemist on intelligentse mehega, ei lajatanud mulle blokki ja saime asjad selgeks rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-15 21:27
Tasuta lõunat ei ole olemas , me kõik maksame kes oma närvidega , kes oma ajaga , kes suisa elu ja tervisega
˅ näita rohkem ˅
2023-12-15 22:28
Kõik legendid ei vasta tõele
˅ näita rohkem ˅
2023-12-15 22:28
Misterj müüb pepu auku 5 eur lugu
˅ näita rohkem ˅
2023-12-29 09:07
Tasuta lõuna jutlustajad on tavaliselt need, kes ei oska ise muudmoodi olla.

“Tuntakse ainult neid asju, mida taltsutatakse,” ütles rebane. “Inimestel pole enam aega midagi tundma õppida. Nad ostavad kõiki asju valmis kujul kaupmeeste käest. Ja kuna ei ole kaupmehi, kes sõpru müüksid, siis polegi inimestel enam sõpru. Kui tahad endale sõpra, siis taltsuta mind!”
“Inimesed on unustanud selle tõe,” ütles rebane. “Sina aga ei tohi seda unustada. Sa vastutad alati kõige selle eest, mis sa taltsutanud oled."
-Antoine de Saint-Exupery - “Väike Prints”
˅ näita rohkem ˅
2023-12-29 13:29
jfjm kirjutas aprillis:"Slave, aga mis irooniat siin on? Tasuta naist või tasuta seksi pole ju olemas. Selle all mõeldakse seda, kui ei küsita materiaalset tasu, aga seda peab kompenseerima emotsionaalne. Ja mis emotsioonidesse puutub, siis siin saab igaüks rääkida vaid omadest. /-/-/ Naine tahab kas meest või mehe raha ja kui ta juhtub tahtma seda meest, siis ei mõtle ta üldse rahale."

------------------------------------

Naljakas, endal just oli sedasorti kogemus, ning lausa ekstreemäärmuses ühe Puumaga. -- mõne noormehe unistus oleks see vist pigem -- nad võivad tahta noormeest ka kahjuks niipalju et maksavad kõik kinni ja poputavad, k6ik-k6ik ette taha ära tehtud, AGA kuid selle tulemusena avastasin ühel hhhetkel et ma olin napilt oma kodus. Ning siis kui tahtsin olla omas kodus, kurdeti et ma "pidevalt" tegelen millegagi ja aega tema jaoks ei jäägi.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-29 20:32
Sekundeerin Transfeerile. Kontol on selgelt kirjas mida ootan ja mida ei. Kas see tähendab, et pakkumisi "kepime?" ei tule?
Kui maksta ei taha, siis tuleb naine pikali rääkida. Kahjuks arvavad osad mehed siin, et tutvumine tähendab paari kolme kirja, lühilausetega ja uurimustööd, mis mulle voodis meeldib ja mida ma olen valmis tegema. Justkui eeldades, et ma seda kõike ka talle pakun.
Ausaltöeldes on need seksi pakkumised isegi paremad, sest ei hakka aega kulutamagi.
Vähesed on siin sellised, kes suudavad kirja teel juba tekitada sellise tunde, et võiks kaaluda kohtumist.
Seega mittemüüdavaid naisi on siin olemas aga mehed ei oska suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-30 18:45
Nagu naistele, nii meeldib ka meestele mõtetega mängida.
Samas ei eelda mõistusega "uurimustöö tegijad", et seda neile pakutakse vaid otsesõnu seda, mis naisele ikkagi meeldib. Mõttetu on vastata, et mulle meeldib lahe mees ja siis ma teen kõike. Seda me juba teame Aga keskmisest avarama seksuaalsuse ja suurema isuga inimese jaoks muudab partneri "lahedaks" just seksuaalsus ja vastav sobivus. Sellepärast uuritaksegi.
Raha eest sobitujaid on siin lademetes. Mis tõesti näitab, et paljud mehed ei oska suhelda.

Uueks aastaks soovin teile, et poleks vaja seksi, seksisõpru ja suhteid raha eest osta vaid suudaksite oma isiksuse piisavalt huvitavaks arendada ja eelarvamusteta SUHELDA. Ka naised.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 12:23
Miks peaks n-ö mittemüüdav ihast meest otsima?
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 15:20
Põhjus on väga lihtne. Reaalis ei julgeta teha esimest sammu. Läbi veebi pole ju punastamist näha.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 16:34
Tinder, okcupid jt kohad on vähem nilbed. Iha on hästi tugevasti "kingitustele" orienteeritud, mis ilmselt kajastub ka naiskasutajate postkastides.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 16:59
Pole see iha midagi rohkem "kingitustele" orjenteeritud, kui teised kohad. Mujal on see vaid tiba rohkem varjatud. Selle juures on see positiivne asi, et terasid on lihtsam sõkaldest eristada. On kohe näha, kas mees otsib vaid kiiret keppi, või on temaga ka midagi muud huvitavat võimalik teha.
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 17:24
Reaalis ollakse viisakad sest näed homme ka kedagi kellele ,,ei ,, oled öelnud. Siin aga paned lihtsalt bloki peale kui miski ei meeldi. 🤣
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 19:58
Okcuoid pn üks paras susserdamine. Vaevalt, et seal kellegiga kunagi asja päriselt saab
˅ näita rohkem ˅
2024-05-13 22:28
Kes küsida oskab ja kannatlik on, see saab igalt poolt. Aga iha tundub tiba labane kohati.
˅ näita rohkem ˅
1
2
3
...
23
24
25