Foorum
1
2
2019-08-03 17:46
Paabz
VIP 2019-08-01 23:40:32

Mis teema selle saidiga on? Oleks nagu iha, aga millegipärast 95% babedest on otsustanud siin peret looma hakata??!?!?!?! Enamus sigamoraalseid ''tüdrukuid'' on tulnud siia oma elu armastust otsima?!?!? Oleme saidil mis on juba oma olemuselt amoraalne, aga kus sa sellega...lugedes kuulutusi on siin inglid kes ei ole munni haisugi hoomanud???? Ja tegelikult tulid nad siia kriketit mängima või siis luuletusi lugema isamaalisest isamaast!!!! JA LIHTSALT OMA AJUPUUDULIKUSES EI SAA ARU ET SEE SAIT ON IHADE RAHULDAMISEKS!!!!!!

Härra Dragunov oli leidnud sellise ilusa kuulutuse ühelt väidetavalt 47 aastaselt kõrgharidusega mehelt.
Kui nüüd mõelda lehe motole, siis mina tõlgendaks seda, kui kohta, kuhu tullakse seksikat inimest otsima, kes tekitaks iha. Tegelikult on aga valdav enamus meestest tulnud siia otsima rahuldust enda kiimale.
Minu isiklik arvamus on, et nikunäljased moodustavad siin kõige ebaseksikama seltskonna.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-03 19:18
Jah, ja tegelikult leidub siin analoogseid kuulutusi kuhjades, see jäi oma "sisuka" sisuga kiirelt silma. Kahjuks on sellise arusaamaga mehed siin valdavas enamuses, ja suurem osa nendest ongi nn. "kõrgharidusega".
Paljud mehed eeldavadki oma väikestes peades seda, et nii kui nad siia konto loovad, on iga naine nende ees andunult põlvitamas ja ning ootamas, aga kuna siin on mehi tunduvalt rohkem kui naisi, siis tuleb igal mehel ka kuidagi nende naiste ees silma paista ja pisutki pingutada. Reaalses elus ei lähe sa ka välja lotakate kulunud dressipükstega või sandaalidega, mustad sokisääred põlvini üles veetud.
Kõige hullemad mehikesed on aga need, kes on alles loonud konto, kuid juba on nad naissoo peale tigedad sel põhjusel, et nende "sisutihedatele" kirjakestele pole suvatsetud vastata. Sellisel juhul leiavad nad foorumi kiirelt üles ja alustavad oma hädakisa nagu tapalavale minevad nuumsead. Taoliseid hädavareseid, kes ei suuda aktsepteerida sõna "EI", on siin ka mustmiljon. Kui sa kellelegi ei sobi, siis lepi sellega, mitte ära alusta virisemist ja soigumist ning nagu siin mõned on, hakkavad veel lisaks naisi ähvardamagi. Need sitavaresed tasuks kohe kiirelt allavett lasta.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-03 19:37
Noh on ka neid, kes pistavad pea kapiuksvahelt välja vaid selleks, et naisi sõimata. Nagu oleksid naised selles süüdi, et nad kapis peavad nokitsema.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-03 21:47
jah, kverti, teema alguse jutt sinust, oled õiges kohas
kas "sama staatus" peaks tähendama, et ka sealt sai kverti korvi? siis on ju 99,99% kontosid samas staatuses
˅ näita rohkem ˅
2019-08-03 23:33
Oi kiisukene, härra Q-l on palju üllamad plaanid. Tema tahab muuta iha maarjamaa ränioruks
˅ näita rohkem ˅
2019-08-04 10:54
räniorg ei ole imised silikoon täis topitud
kverti ainult silikoonvaruosad tahab. et neid toppida
˅ näita rohkem ˅
2019-08-04 12:29
Kiisukene, härra Q on praktiline inimene ja teab, et org asub mägede vahel. Kust võib poolaru teada, et küsimus on pooljuhtides.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-05 17:21
Ma võiks öelda et 95 prossa mehi ei tule välja kui naine tahab iha rahuldada. Argpüksid ei meeldi
˅ näita rohkem ˅
2019-08-05 18:33
Kas see iha on siis tõesti sedavõrd suur, et see 5 prossa kes välja tuleb, et suuda ära rahuldada??
˅ näita rohkem ˅
2019-08-05 22:15
Tegelikult on viga selles, et valdav osa meestest tulevad siia seksi otsima ja oma mätta otsast vaadates, eeldavad, et ka kõik naised on siin sama eesmärgiga. Paraku on aga nende pettumus suur, sest nad ei kohtagi siin karja nikunäljaseid näitsikuid. Tegelikult kõige vähem rahuldatud ongi siin elukaaslase otsijad, aga nemad ei tunnista seda. Nemad on ka kõige hoolikamad valijad ning tee nende voodisse on väga pikk ja vaevarikas. Teistel naistel siinses lõbusas seltskonnas on aga kindlasti varuks mõni vana hea sõber, kelle poole ei häbeneta pöörduda, kui nälg tõesti liiga suureks läheb. Siit aga otsitakse seiklust ja vähe on selliseid, kes peavad seikluseks tunnikest nagistamist odavas hotellitoas. Seega tuleb pakkuda välja midagi põnevamat ja kui asi väärt, siis ehk lõpetuseks tuleb ka preemia.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-05 22:29
.............aga karja rahanäljaseid kohtab küll ja kellel on täitsa savi, keda siis ei pea pakkuma mitte põnevat vaid kupüüre
˅ näita rohkem ˅
2019-08-05 22:55
Noh, ega nemad pole nikunäljas, neid huvitab ainult raha. Pealegi ega neid siin niipalju ka pole. Kõigil on mitu kontot ja äri huvides peab ju alati nähtaval olema. Sellepärast jääbki mulje, et neid siin palju. Teised lihtsalt ei paista kohe välja.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 02:09
pigem ütleks, et ca 5% mehi poeb põõsasse kui visiit kokku lepitud, st jätab kohale ilmumata. eks igaühel erinevad kogemused ja külalised.

aga seksi- ning intiimsusenälg ju täitsa loomulik vajadus ja iseenesest see kedagi ebaseksikaks ei muuda. küll aga võib muutuda ebameeldivaks inimene, kes seda nälga ebaseksikalt serveerib.......enda tutvustamist alustab riista mõõtmetest või on muidu juhmilt pealetükkiv.
Dragu poolt mainitud hädavaresed, kes ei suuda sõna "Ei" tähendust mõista, moodustavad loomulikult kõige tüütuma kontingendi...

qwerty, kas oled kunagi mõne seksinäljase massööriga reaalselt kohtunud ka või niisama ajad hüpoteetilisi mullikesi nagu tavaliselt?
enda mõneaastase praktika põhjal julgen kinnitada, et silmavaatamine, käesuudlemine ja isegi keha silitamine ei garanteeri massaaži kulmineerumist suguaktiga, kaugel sellest
kuigi jah, piiratud mõtlemisega kodanikud aeg-ajalt eeldavad, et massööri eesmärgiks on terve Eestiga vahekorda astuda.
ehk seetõttu, et reaalse külastuse kogemust asendavad märjad unenäod
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 02:27
Sina ronisid ise otsa ei küsinud sult
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 02:33
huvitav, kes Minaseenaise volüümide otsa ronis, äkki mõni ekstremistist alpinist kahju muidugi, et eelkõnelejast proua pole oma korpulentse kerega minu käte alla sattunud. aga ega see ju laimamist ja valetamist takista, absoluutselt mitte.
isegi mu kehakaalule luuletas sujuvalt paarkümmend kilokest otsa suures fantaseerimisetuhinas
no peaasi, et vanaproua õnnelik ja rahul oma meheliku kontoga
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 02:37
Huvitav, huvitav jee ah et olen vanaproua tuleta meelde kuidas mu loki algeid kiitsid ja oma tütrest rääkisid...munni järgi peaksid mu ära tundma mudisid ikka mõnuga. Vanaproua 20 minust oled vanem
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 02:55
Vot randaja35 on küll vaid 50 kg on vähemalt pildilt näha , Caprichosa 65 kg raudselt kui mitte rohkem
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 03:22
unista edasi, Minaseenaine meheks võid end kujutleda, aga ükski heteromees ei tunneks meeleheitlikku vajadust võõrast naist anonüümselt maha teha, kuude viisi...ja lisakilosid kellelegi juurde valetada- see pigem ülekaaluliste mutikeste komme.
või on see uus mehelikkuse etalon nüüd...?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 03:34
Luukera tahtis ise maksta aga sa Violiina pole panga kontot jaganud
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 03:40
ei kohtu kellegagi virtuaalsete hinnete eest ega hakka seda ka tulevikus tegema. ei kaalu ka 80 kg nagu proua Minaseenaine ühes teises teemas väitis. oma suguseltsi pole plaanis seanssidel kasutada, siiani olen ise hakkama saanud.
vanaproua Minaseenaine võib vabalt laimukampaaniaga jätkata.
võõraste piltide kasutamine tema kontos ilmselt ka kedagi ei häiri.
ehk saab laimamisest mingisugusegi rahulduse kätte, mida meessugu pole ilmselt suutnud viimased mõnikümmend aastat pakkuda
ilusat öö jätku ja lennukaid fantaasiaid!
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 03:42
5 prossu mehi poeb põõsasse, kui visiit kokku lepitud.
Minul ei käida visiidil. Selles on erinevus.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 03:51
Capri jaoks sai kevadel spets konto tehtud millega hindasin kümnetes,polnud pilti,palusid ühele ja teisele pildile,panin kohtumiseks ladusid hinnad ,kohtumise hetkel olid sa tõesti üksi kerge vipsi all alles teist ära saatnud...miks peaksin end naisena tundma ei kujuta ette aga ilmselt sul mingi kompleks kellegi ees kes võib-olla odavamalt su kliente üle löönud ,no nahhui mina ka enam ei tule see vituga näkku ronimine siiani silme ees
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 04:00
caprichosa
2019-08-05 23:28:46
tõelised Härrasmehed ei nimeta kedagi müüdavaks, eriti enda jaoks kättesaamatuid naisi, kes ei soovi nendega kohtuda. paraku härrasmehelikkust pole igaühele antud. kurb muidugi.
@Tasuja68
Tasujal oleks aeg uuesti pildid üles panna kus munniga Capri tisse hõõrub
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 05:29
Härra Luukera, vastus sinu küsimusele on, et tõesti see 5 protsenti, kes välja tuleb, ei suuda mind ära rahuldada
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 16:36
Loogiline ju. Selleks et naist rahuldada, peab olema kas suur Mees või suur raha. Ilmselt ei jagu selle viie protsendi hulka kumbagi.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 21:23
Igavus ei taha mitte ära tappa, vaid juba maha matta. Palun jätkake.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 21:50
Qwerty, erinevalt sinust pole ma ennast järjekorda registreerinud, seega ei kuulu ma ka nende viie protsendi hulka.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:01
Ah ei mina viitsi järjekorras seista, kui vaja siis trügin ette. Aga sina võid seal tagaukse juures edasi hiilida.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:03
Nojahhhhhh, selle 5. prossa hulgast võib heal juhul leida mõne, kes kotlette praeb........aga pelgalt sellega muidugi naisi ei rahulda Naised tahavad vahest ka keppppppiiiiiii
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:27
Järjekorras seisma ei pea. Tead isegi et tgauks on tihkem ja nauditavam.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:37
Mulle tagauksed ei meeldi. Liiga hämar koht ja võib ennast äramäärida.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:50
Hoidku puhtust kui tahab, aga mina käin ikka eesuksest.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 22:57
Kord Vestmann all ja Piibeleht peal, siis jälle Piibeleht all ja Vestmann peal
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:12
See küsimus ikka vaevab sind
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:13
Kuulge, poisid, ehk püsiks ikkagi teemas, või kuidas?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:16
Qwerty, aga sa jäid ju varem vastuse võlgu, et kas sina oled siin iha otsimas või loodad leida kiimale rahuldust?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:20
Mina võin ju arvata, et tean, aga teised tahavad ka teada
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:21
Millist teemat, Qwerty?
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:32
Neid teen ma valitutega.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:33
mul juba 4 tehtud
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:34
Samapalju veel, siis võime arutlema hakata.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:35
Oleks homme vaba, siis võiks arutama hakkata.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:36
Läbuteema on alati vaba.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:38
See jah, kuid sõbrannade jaoks peab homme vinks-vonks olema.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:46
Kämbla Kati ja Pihu Pille jaoks oled ju qwerty alati vaba
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:46
kummist sõbrannadel täitsa savi, kas vinks, vonks või vonksuta
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:51
Keda kotib kelle sees jott on sina qwerty sinna ilmselt ei pürgi ,pole sul suurust ega võimu, libised lihtsalt hõbeniidike mööda lõuga alla
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:55
capri sai oma jao juba juulis kätte ,mömises nigu põssa mudas kui mu riista hõõrsus krt ei tahtnud kõvaks minna ,vanemad naised pole minu pärusmaa kuid proovida tuli
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:57
Oodake nüüd üks hetk. Kas te tõepoolest peate endid auväärseteks meesteks, kui sellist jama ajate? Milline naine teid üleüldsegi tõsiselt võtaks? Minu kaastunne meestele kui sellistele.
˅ näita rohkem ˅
2019-08-06 23:59
No annab ikka võrrelda kas seal mässab oma naine või elukogenud teenistuja ,paljas mõte kui paljusid... ja see vituga näkku ronimene ajab siiani südame läilaks
˅ näita rohkem ˅
1
2