Foorum
2018-07-09 15:35
kõik arvamused, mis meelel on...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-09 15:53
prohvet on nüüd liialdus aga on mees kes on elu näinud ja suu pole ainult pudru tarbeks tal.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-09 16:31
Oo. Mis teema... Arvan, et erapooletu isiksus. Pole vastu pole poolt... Tundub, et talle meeldivad kenad vabameelsed inimesed,sest hamba vahelt iroonilisi märkusi oskab teha... Miskipärast aga tundub, et veedaks vist rohkem aega naiste seltsis kes käest roosamannat ootaksid.. Ilmselt viinavõtust pole tolku kui seltskonnas ei viibi naist
˅ näita rohkem ˅
2018-07-09 20:22
normaalne vana on,tean juba päris pikalt,vahest küll terava ütlemisega,vahest pilkab natuke aga lampi kellegile ligi ei aja.popp vanamees ja õksjagu päris haritud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-09 20:51
Kindlasti kõvasti arukam vähemalt pooltest siin ringlevatest meestest,kel ainult alakeha mõtleb...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-09 22:07
öeldakse, et ükski prohvet pole oma eluajal kuulus.....aga see vist jfjm kohta ei kehti

teatavasti on isase olevuse kõige seksikamaks organiks võimekas aju, seega võiks teemakangelast vabalt üheks iha.ee seksikamaks meheks tituleerida
kui päris aus olla, siis enamjaolt tänu tema filosoofilistele mõlgutustele foorumisse aeg-ajalt satungi, muidu küll ei viitsiks
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 01:48
caprichosa sa võiksid jotile väikse stripietteaste teha... jotil pole piisavalt tähelepanu viimasel ajal...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-10 02:08
caprichosa sa võiksid jotile väikse stripietteaste teha... jotil pole piisavalt tähelepanu viimasel ajal...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:06
Ma ütleks, et ta on liialt kaua aega foorumeid külastanud
Algul oli ta ikka väga erapooletu arutleja, kuid mingil hetkel asi muutus. Ilmselt iha.ee vaimsete puuete koorem käis üle pea ja ta hakkas 90% teemades nägema "õngevõtmist" või irooniat, millele ei saa vastata muul moel, kui nalja tehes.
Aga võtkem ta ees müts maha - ta on üks vähestest, kelle kohta lausa eraldi teema tehti
Ka minu kohta on siin mitmeid teemasid läbi käinud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 10:48
vähestest? - minu meelest on hoiatuste alateema isiklikke teemasid täis
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 10:58
jotimehel puudub oma arvamus või oma huvitavad elukogemused, seigad ja ta üritab ainult targutada. foorumit ei viitsi ammu enam lugeda kui abs kõik teemad on jott täis sodinud. igal pool keri ainult edasi, teised inimesed ei saagi kunagi sõna.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 18:03
Lõpuks ometi tuli ära. Tekkis kohe inimese tunne
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 18:59
Temast maha jäänud jälgi loevad,
kel juhtub olema seesama tee.
Ja mõned pilavad ja mõned poevad.
See puutub teda, teiseks küll ei tee.

Ta jätkab ikka oma jäljerada.
Liig tujukas, et olla Lemmik Loom.
Ja kuigi teda püüti kodustada,
jääb talle lõpuni ta kassiiseloom.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 21:30
Olgem ausad - härra Jfjm on siinne raudvara ja portaali hing, lisaks sellele ka üks neid väga väheseid inimesi, keda ma siin saidil austan ja kelle ees mütsigi peast kahmaks!
See, et temast nõnda palju teemasid tehakse ei tähenda muud, kui et tegemist on tähelepanuväärse ja populaarse mehega, kes kõikidele silma jääb. Mis seal ka salata, ta omab alati kindlat arvamust ja kellegi ees selga küüru ei tõmba.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-14 08:04
Minu lugupidamine Jfjmile
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 20:52
Jott on üks kõige adekvaatsemaid inimesi siin. Lugege ja õppige, mis maailmas te elate. Minu arust klähvivad tema peale just need, kel oma elust ja reaalsusest jääb puudu...ja siis halavad siin, kui Jott kommenteerib. Oi.. tõde on valus kuulata( lugeda).
Respect Jottile.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 23:14
Eriti sümpaatne oli Joti aastatepikkune kaklus siin nende igasugu "Krissudega".......jättis tõeliselt kustumatult aruka mulje
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 23:27
Luu, kas mälead veel, kuidas me kahasse siin aastaid tagasi ühe legendi kummutasime? Sa olid veel nii õhinas, et tahtsid kohe järgmisega alustada, aga mina loobusin öeldes et vahest ajaviiteks võib, aga see pole mul eesmärgiks omaette.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 23:34
Krt ma olen Jotile veel 50euri võlgu
Aga muidu on saanud Jotiga koos nii mõnigi kilomeeter foorumit täis kirjutada.
No pole enam kätes seda jõudu ja kaua sa neid ullikesi sealt altpoolt ikka lollitad.
Ega sa veel ära ei lähe?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-16 18:29
eks külalollid on üldse siin ihas kõige adekvaatsemad... donald trump koos oma elukogemusega siia kahjuks vist ei satu...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-16 18:32
eks külalollid on üldse siin ihas kõige adekvaatsemad... donald trump koos oma elukogemusega siia kahjuks vist ei satu...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-16 20:55
Nojah,aga nii mõnigi legend on ka Joti ümber sõrme keeranud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-17 14:56
violiina, kui inimene kulutab 100% oma päevast iha foorumile, siis päris elu puudub täiesti. Mida on õppida inimeselt kes viimased 5 aastat on elanud iha foorumis postitades nagu valvekommentaator? Tee teema, jott on esimesena kohal ja oleks siis kommentaaris midagi lugedagi, ei. Nagu mingi purjus inimese heietused.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-17 14:58
Isegi anekdoodid ta sodib ära. Inimesel on tohutu suhtluspuudus, aga miks peab seda siis foorumis maandama, miks ei võiks minna õue ja suhelda inimestega?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-17 16:22
Teema oli, et mida te arvate Jottist. See on minu isiklik arvamus temast ja ei ole vaja kellegil võõral minu arvamust muutma tulla. Sa võid ju OMA arvamust väljendada, ei pea minu poole pöörduma selleks
˅ näita rohkem ˅
2018-07-17 16:45
Miks sa siis soovitad teistel temast õppida kui ise teistelt pole valmis õppima?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-17 17:06
Eks ma üht teis ikka olen õppinud tema kommntaaridest.... ju ma ei arene lihtsalt väga kiiresti. Keda sa nende teiste all silmas pead, kellelt ma pole valmis õppima? Mõned anonüümsed, tühja kontoga, uued tulijad?
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 13:30
Võib vabalt kandideerida ja võita
˅ näita rohkem ˅
2020-09-02 23:24
vot siis, ma juba arvasin et prohvet tähendab tuleviku kuulutajat või ennustajat, äärepealt oleks oma harimatusega vahele jäänud, õnneks vaatasin järgi.
Prohvet on väljendusjõuline isik, kes kutsub üles ilmutuslikule uuele korrale. Selline mõjusalt esinev isik pärineb sageli ilmalikust keskkonnast.[1] Uue korra määratleja on tavaliselt ametlike võimudega vastuolus.

Usundiloos on prohvet Jumala sõnumi edastaja, vahendaja. Prohvetiteks nimetatakse ZarathuÅ¡trat, Muhammadi, Vana Testamendi mõnede raamatute autoreid ja algkoguduse ajal ka Jeesust. Mani rajas õpetuse, milles prohvetid järgnevad üksteisele teatud ajavahemike järel.
Nii ütleb vikipeedia.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 00:55
Miku, sa palu puraviku, et teeks sinust ka teema, siis saaks sinule ka veidi soola saba alla riputada
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:03
Muide Miku esimese teema enda kohta tegin ma ise ja põhjuseks oli just sinu kriitiline kirjutis minu kohta.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:16
ei,ma ei arva midagi neist persooniteemadest, ja kui on vaja soola saba alla siis see on tingitud mõnest mõttest, mis ma kirja olen pannud, põhjenda oma sool seal kohapeal ära ja ma tunnistan oma vigu, kui oled veenev.
Misukese teema? Ma ei mäleta teemat aga tunnistan et hetke seisuga olen valmis oma kriitika tagasi võtma, aga see mis oli siis, oli siis. Võimalik et ma polnud ise parem ja võibolla on nüüd vastupidi.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 01:33
Ega sest polegi midagi viga. Iga ühel on õigus oma arvamusele. See oli tingitud sellest, et sina olid üks neist, kelle arvamus mulle korda läks ja et ma olin siis tõesti väga ülevoolav, küsisingi teistelt, mida nemad arvavad.
˅ näita rohkem ˅
2020-09-03 02:47
Jfjm!
Tegin mõned nopped ajaloost ja märkasin, et sinu sabarakk on ca 6a. Vana
Igatahes võib foorumis korrektuure teha ja "jfjm" alateemana eraldi käsitleda.
Pakun, et sind on igas alateemas, sama palju, kui päevateemas sees. Dragu on samuti esindatud. Muidugi nutumüüri ei hakka mainima.
Siit küsimus jfjm!
Kelle naise sa ära sebisid, et sind mööda iha foorumit, taga aetakse?
˅ näita rohkem ˅