Foorum
2025-03-01 15:04
Seksika pildi ja sobiva profiiliga naine, kes pakub tasuta vabameelset seksi, skoorib nii et vähe pole.
Ma ei tea, kas meeste kuulutusi naised lugeda viitsivad. Ihas on vähe naisi ja enamus ootab niikuinii mehepoolset algatust, seega kuulutamise asemel on mõistlik naisele otse kirjutada. Oletatavasti saavad tähelepanu spetsiifilised ja konkreetsed soovid (näiteks biseksuaalne mees otsib paari või rahakas sugardaddy otsib sugarbabe'i).
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 15:33
See on fenomenaalne, et siinset roosamullilist keskonda väisab kontingent, kellest enamus loeb nii kuulutusi kui ankeete diagonaalis. Loetu mõistmisega veel kurvemad lood:-(
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 15:41
Teatud vanuses ja mitte kõigesööja naine ei skoori eriti midagi . Nii et kallis , robespierre , sul on jälle valed andmed
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 21:45
Jah, muud polegi vaja, kui kuulutada, et annad tasuta ja valimatult, siis ei jõua ära skoorida .
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 22:01
Polegi vaja kuulutada kirju tuleb ikka.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 22:04
Õige naine esimese küsimise peale ei anna ja õige mees teist korda ei küsi .....
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 22:19
Nõrk mees siis, see õige mees
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 23:09
Kuulutada ei julgegi siis muidu kõik ei saanud kohe kohal.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 23:10
Kuulutage mees-meest rubriigis ja kohe saate aru, miks on Eesti iive nõnda madal. 😆
˅ näita rohkem ˅
2025-03-01 23:14
Ei saa, seal on veel kõvem konkurents, kui mujal alateemades.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 12:03
Riina
Eks see "kõigesööja" on teatud mõttes võtmesõna. Kui on oht, et naine ei anna kellelegi, siis talle eriti keegi ilmselt ei kirjuta. Kui on teada, et annab kõigile, siis saab palju kirju.
Mehed ei viitsi või ei oska konkureerida. Parem võtavad lati alt midagi, aga lähevad kindla peale.
Ja veel ei taha mehed püsisuhteid, vähemalt mitte kohe. Seksikohtumisi lepitakse palju meelsamini kokku. 50+ vanuses üsna lahke anniga naisterahvas saaks selliseid kohtumisi kindlasti mitmeid.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 12:47
robespierre, See oht, et naine ei anna kellelegi on kaduvväike. Võibolla tõesti leidub mõni süütu pipraveski või põhimõtetega elukaaslase otsija, aga enamus kohtub ja ka seksib just nii palju, kui endale meeldib. Naised lihtsalt ei räägi enda vallutustest ja ootavad sama ka partnerilt.
Muide üks paremaid võimalusi meestel paljude naiste valikust väljajäämiseks on panna üles pilt vahekorrast mingi naisega.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 13:14
Nõustun, jfjm, vahekorra pildi osas. See on täiesti out minu jaoks näiteks. Ma ei saa isegi aru, miks keskkond seda üldse lubab. Mehe profiil peaks piirduma mehe fotoga ja naise oma naisega. Mõlemad võiksid esineda vaid paari kontol.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 13:54
nii ja naa, see iseloomustab tegelast rohkem kui 100*n sõna

ja see kõigesööja jutt??
mitte ei usu, et nn kõigesööjaid on rohkem kui vaimselt väga haigeid
aga siin on kõik vähemalt Einsteinid
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 13:55
Noh kuulge , inimene kirjutab et hirmsasti soovib tutvuda ja kogu profiil on igasugu pilte täis - küll ta paneb ühte naist , küll teist ja neid on kümmekond tükki
Tekkib küsimus milleks mind on seal vaja - plats on juba niigi ülerahvastatud .
Vastik ju , kallid mehed
Miks te seda eksponeerite ?
Kas tõesti arvate et see toob populaarsuse punktid juurde
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 14:05
kas sa tahad siis sellistega kohtuda
mulle ka ei meeldi paljud pildid,
aga väga hea, ei hakka neid tülitama
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 14:21
Paistab, et paljudele pole siinne populaarsus eriti oluline. Pigem näitab oma seniseid saavutusi. Inimesed on ju erinevad. Piltide puhul saab ju valida, kui ei meeldi, ära vaata. Mõni aga naudib. Ju saavad sellest oma rahulduse kätte.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 15:04
Noh mul on ka naistega pildid, kuid näitamaks, et asjad juhtuvad ka päriselt ja ei piirdu fantaseerimisega.
Muidu võib ju igasugu lugusid siia üksi kodus kokku kirjutada
Pealegi ei otsi ma monogaamset suhtlust ja siis ongi hea filter hoopis.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 21:13
skoorida on lihtne, aja ja vormikohased pildid
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 22:30
Teema on ligi 15 aastat vana, nõuandeid antud igasuguseid, milline kuulutus kindlasti olema ei peaks...Käes aasta 2025, kuulutused samasugused ja ikka küsitakse veel mingeid võlunippe...
Ise vaatan hämminguga kuulutusi, kus kasutaja kordab oma kuulutust päevast päeva, nädalast nädalasse, aastast aastasse, midagi seal muutmata, isegi kirjavead lohisevad kaasa. Ilmselgelt selline kuulutus ei skoori, aga arusaamist napib.
Sisukas ja hea tooniga huumor jääb kindlasti silma, aga seda kasutatakse nii vähe.
Kuulutused on huvitav antropoloogilne vaatlus.
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 22:57
robespierre,
ei pea tingimata olema seksikat pilti ega midagi pakkuma, et postkast minutitega meeste seksiküsimise kirjadega täituks.
esimesel aastal polnud mul siin ühtki pilti. vabameelset seksi ega mitte miskit muud ei pakkunud, loomulikult ei kuulutanud ka.
aga kohe peale konto loomist sadas postkasti näljaste meeste kirjade laviin, kõikvõimalike ettepanekute ja pakkumistega.
mis järelduse sellest võiks teha?
meeste fantaasiate käivitamiseks piisab sellest, et teha konto, kus märgitud sugu: naine.
ning koheselt tärkab sadadel rahuldamata isastel lootus, et ehk näkkab ''turule tulnud värske lihaga''
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 23:02
järeldus on üks, see kõik oli charade, rahvakeeli komejant. heaküll kirjad tulid, ja edasi
˅ näita rohkem ˅
2025-03-02 23:26
muide....veidike kahtlen, kas robespierre' mainitud 50+ daamidele on primaarne ''skoorida''. või otsitakse siiski veidi enamat.
mõned selles vanusegrupis daamid on igal juhul saavutanud näputöös suure osavuse või omavad kõrgtehnoloogilisi vibraatoreid. seega lihtsalt orgasmi saavutamiseks poleks mõtet end tasuta vabameelse seksi pakkumise kuulutustega vaevata
paljud küpsemad naised vajavad siiski vaimset lähedust. või et mees viitsiks peale voodis müramist teatrisse või reisile kaasa tulla.
jah, mõned naised peavad loomulikuks ka materiaalset toetust mehe poolt. isegi kui tunnitasu ei küsi. selliseid naisi on mõnedel kombeks litsideks liigitada
aga mees, kes monogaamset püsisuhet ei otsi, jätab tegelikult ausama mulje, presenteerides end piltidel koos erinevate naistega. nagu nt slave seda teeb.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 07:19
Caprichosa
Mu vastus 50+ sisuga oli Riinale, kes arvas, et selles vanuses naistele enam ei kirjutata. Muidu skoorimise all mõtlesin ma pigem kirjade saamist, ehkki kahtlemata on võimalik ka kõik muu.

Ma olen seda kuulnud jah, et piisabki ainult sellest, kui naise konto on. Ja olen mõelnud, et kas sellistel meestel tänaval raske pole - väljas naist näeb, ükskõik millist, ja juba armunud. Istub rongis sellisele naine lähedale ja mehikesel läheb püksis pauk lahti?
Samas mõni naine saab seetõttu tähelepanu siin ka juhul, kui füüsilises maailmas halliks taustaks jääb.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 10:35
ilmselt kirjutatakse igas vanuses naistele ning mitte ainult tasuta seksi saamise lootuses. kuna isegi mõned ligi 70 aastased teenusepakkujad siin figureerivad...ja tundub, et edukalt
aga selles on Riinal õigus, et naine ei pruugi nii lihtsalt ''skoorida'' kui iga suvalise tüübiga voodisse ei plaani hüpata.
tean siit mõnda megakaunist naist, kelle ootused unelmate printsile on kõrged ja vägagi konkreetsed....nii et ikka ilmneb enamuse meeste puhul juba netisuhtluses mingi viga, mistõttu ei jõuta isegi esimese kohtumiseni.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 11:41
Igal inimesel on õigus valida kellega suhtleb.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 11:55
üks on kindel, teen mingi aeg naise konto ja ootan siis neid meeletuid kirju, mis kohe tulevad ja noh ja tulevad ära ja elu läheb edasi.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 11:57
just, kiisuke. ja valikuvõimalus on ka neil naistel, kes ei oma seksikat pilti ega kuulutuses vabameelset seksi ei paku.
isegi kõige vabameelsem naine eelistab tõenäoliselt pigem veeta kvaliteetaega vibraatori kui ebameeldiva jorsi seltskonnas
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 13:39
Caprichosa, selles suhtes õige, on aegadest saati mõisaprouadel kenad tallipoisid ja kui neid pile siis katariina teise ajast on juba seksmasinaid ehitatud. On vist ka müüte ,et ka harjavars hädaga aitas🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 19:33
Huvitav.
Kui ma mehena mingi "kena päeva" või "mis teete" või "kohtuks" kuulutusse viskaks, siis ei kirjutaks mulle keegi. Aga naise kontoga on tõesti postkast 5 minutiga umbes?
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 19:37
Meestele mehed ikka kirjutavad ju
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 20:37
Olen kuulutustes katsetanud mees-meest rubriigis, ja igapäevaselt lisandub 10-20 lehekülge vaatamisi. Muidugi mängib siinkohal rolli ka profiilipilt, ilma selleta ilmselgelt kellelegi erilist tähelepanu ei pöörataks, kui sa muidugi just naiskontot ei oma.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-03 21:40
No kui sul on nais konto ja vanus 20 siis jah , piltiga pingutama ei pea
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 11:26
millest selline fantaasia kiisuke, et mehed meestele ikka kirjutavad? ega siis see et sul on 10-20 lehte vaatamisi ei tähenda mitte midagi. samamoodi nagu naine meest või mees naist sektsioonis
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 11:28
On ikka keeruline naistega. Müütiliselt.
"On vist ka müüte ,et ka harjavars hädaga aitas" - kas peaasi, et meest seal küljes poleks? Kepin kõige mitteelusaga, aga meest valin kolme elu peale ühe?

Ja siis on need mehed, kes kepivad igasugust läkiläkit (see on karvamüts) ja tore, kui seal naine ka ikka küljes oleks. Pilt polegi tähtis. Mitte miski pole tähtis. Need on tõeliselt toredad kaaslased!
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 11:40
Arvatavasti on üksjagu mehi, kes pole kordagi Pillele truudust murdnud ja otsivad siin selleks võimalust.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 22:03
Õnneks ei tunne ühtegi Pillet, seega pole vaja sellega pead murda.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 22:14
Vot eta daaaa...
Siis oled ju haruldane eksemplar ja tuleks kaitse alla võtta
˅ näita rohkem ˅
2025-03-04 23:11
Ma tunnen nii Pillet kui Katit, vahel teeme kolmekatki.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-05 14:38
Ei taha jälle mehi sarjama hakata, kuigi loomaed on selle ära teeninud. Jutt kisub jälle kämbla peale, kuigi naised lausa harjavart tahavad. Samas osad jutustavad tunnetest ja teised jälle tasust. Imelik, et sinna kahevahele nii vähe jääb! Siin ihas, ma mõtlen.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 18:22
Tutvun vaba, enda autoga liikleva, edukama, külalislahke harjumaa neiuga. Ei soovi naist, kes võtab endale mehe selleks, et mees su eelnevatest aastatest kogutud võlgasid maksaks. Otsin toredat ärinaist või keskmiselt kõrgemal palgal töötavat naist, kes saab ilusti oma arved makstud. Võiksid omada Tallinna lähedal näiteks mõnda armast eramajakestki, kus sul külas käia saaksin. Võib õhtuseid, öiseidki kohtumisi kui ma nii väga su järgmist tööpäeva ei segaks. Olen ka ise edukamast perest noormees. Vajan enda kõrvale võrdväärset partnerit. Kompu, lasteta neiuga võib suhetki. Jäta endast mõni pilt ja kontaktandmed
Selline Salemiis küll vist selles elus ei skoori
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 18:33
Tundub õige Märjamaa sebitava stiil olema.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 18:40
34-aastane noormees jõukast perest, kellel vaatamiseks ainult riistapildid, kõlab paraku kahtlaselt tõesti. Muidu seks seksi pärast on paljude unistus.
˅ näita rohkem ˅
2025-03-11 18:55
Kirju loomaaed😄
˅ näita rohkem ˅