Foorum
2014-12-20 21:10
Las nad panevad teineteist, tehku oma klistiire ja süügu ravimeid, mistahes..Aga ärgu mingu tänavale oma õigusi nõudma! Ja lapsed ka jätku rahule! Homod ja lapsekasvatajad--ma naeran selle peale südamest!!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:10
Jah Jumala silmis on see patt,mis patt aga olgu,kui nad on,elada on õigus neilgi.
Point pigem selles,et reklaamida sellist asja ei sobiks,millalgi seal Tln valimis plakatitelgi homod peal.
Kaasaegne on siin küll vale sõna,pigem viskan kinda Joteffile,kui ta minu tagamõttest aru saab.
Sul ongi põrsiku aru,tee endale maailma mastaabis selgeks,kellele selliseid seadusi vaja ja miks,siis alles räägi mulle juudijuttu.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:18
Sirruke, aga ütle, mis on sul selle vastu, mida teised teevad, kui see sind isiklikult ei puuduta. Ja kui sa suhtled inimesega ja ta on väga normaalne suhtluskaaslane, mis siis, et tema seksuaalne orientatsioon on teine.

Teiseks ma arvan et see pedepaar oskab selle lapsendatud lapsele kordi parema elukeskkonna luua kui lastekodu. Vähemalt ei kasva jälle mingi uus elus kibestunud kodanik.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:20
Lastekodud on omaette teema, mida siia ei tasu segada. Tänapäevastes perekodudes on lapsed pigem ärahellitatud pupujukud, kes nõuavad pigem firmanänni ega tea, et asjade saamiseks tuleb tööd teha........ Seega jätaks nemad sellest teemast välja
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:24
Ja homod kasvatavad kindlasti normaalse kodaniku?? Vot võtkugi siis need lapsi AINULT lastekodust, aaga nad kuradid tahavad ju peredest võtta, kel pole palju raha ja tingimusi..Mu lapsed on jumala normaalsed,ometi meil ei olnud vahel kuu aega raha majas..Aga need tahavad ju lapsi peredest võtta ja seda raha eest..Lesbid on normaalsed, need naised saavad ise sünnitada ja emad olla.Meest ikka leidub, kes lapse valmis teeb..Aga homodele ma küll ei annaks.Kadugu oma kappi tagasi, kus nad on siiani olnud.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:26
Tahtsin millalgi isegi lastekodust lapsendada aga üksikisana ei löönud läbi,seaduse silmis paistab asi perverssena.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:27
Ükski normaalne pere ei anna oma lapsi ära. Ma ei saa aru, miks on vaja sellist paanikat tekitada. Samas mis mõttes on lesbid siis homodest erinevamad? Samasugused omasooiharad.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:27
Homoseksuaalsus on olnud aasta tuhandeid ja kes on ikka palju ringi reisinud, teab, et see pole hälev ega puue, küllaga on nüüd uue EU kinntitatud seaduse kohaselt ülekaaluisus Euroopa liidus puue.
Mina tunnen palju gei mehi ja naisi. Nad pole endale seda orientatsiooni valinud , nad on sellistena sündinud. Mis sa Sirruke või PEDest teeksite kui teie lapselaps osutub homoseksuaaliks? Ütlete temast lahti?
Minu arust tolerantsus ja salluvus algabki sellest,et Hitleri ajastu on ümber saanud, kus mõõdeti aaria rassi ja ainult sellised tohtisid olla inimese nime väärivad, kellel oli lõualuu või kolba suurus selline.
Tihti peale on just nende homofoobide kõige suuremaks karistuseks see, et nende oma perre sünnib selline laps ja siis nad pööravad küll oma usku.Kuid miks alle siis ?
Ma tunnen päris mitut gei peret kes on lapsendanud lapse , see laps sai väga toredad vanemad endale ja ta pääses lastekodust kuhu olid tema heterovanemad selle imuku andnud.
Meie ühiskond on ikka veel nii noor ja toores, terve põlvkond tulev vahetuda et me jõuaks järgi Saksamaa või Inglismaa ühiskonna tolerantsusele
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:28
Sirruke, tõesti keegi ei sunni Sind suhtlema nendega kellega Sa ei taha. Aga ära ärritu, kui keegi Sulle mitte meeldiv inimene Sind tülitab. Jää rahulikuks ja eira neid kirju. Kas just pead oma viha nende vastu aina võimendama. See et Sa teatud orientatsiooniga inimesi ei salli on kahjuks Sinu probleem. Ja nii Sa oma mitte sallivust aina korrutad. Mida see Sulle annab? Minu arust mitte midagi. Ainult ennast küttad siin üles ja muud ei midagi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:46
Kas sa oled loll või mängid lolli,t4na66sel?
Kus sa pimeloom loed välja,et ma pedesid vihkan?
Oled sa üldse Saksamaal või Inglismaal käinud,et leheloba siin kirjutad?
Annaks Jumal,et me samale tasemele ei langeks nö.arenenud lääne-ühiskonnaga,kus oma rahvust praktiliselt enam pole.
Noored tööd ei viitsi teha,narkots on nagu sinule võileib aga mulle tundub,et sa pole seda kõike ise näinud,sellised kujutavad sageli ette,kui äge ikkagi seal on.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:46
Ülekaalulisus on küll meditsiiniline probleem ja kahjustab isiku tervist.
Pede ja lesbindus ei kahjusta
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:52
Sheeba! Soomes jub võetakse lapsed lihtsalt ära,kui ei ole majanduslikult väga hästi kindlustatud või kui ema pöördub arstile, et tal on hetkel depressioon..Kodunt ja vägisi viivad minema mingitesse homoperedesse, kes raha saavad selle eest..Lapsed on äriobjektiks muutunud..Tänud meie lugupeetud HOMODELE
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:55
Ära sa ütle parma,ikka kahjustab,kui saad ülemäärase doosi.
Mul üks hea tuttav homomees rääkis millalgi,et olla nad teinud kolmekesi aga ühel vennal olnud Å¡arikud peal,ütles ,et sittuda ka ei saanud mitu päeva.
Arst siis kirjutanud kõhulahtistit,auk oli kinni tursunud ja kriibitud.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:56
ma ei saa aru miks kellegi seksuaalne orientatsioon üldse peaks teisi kodanikke häirima
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 21:59
Copy-paste :/ Jah Jumala silmis on see patt,mis patt aga olgu,kui nad on,elada on õigus neilgi.
Point pigem selles,et reklaamida sellist asja ei sobiks,millalgi seal Tln valimis plakatitelgi homod peal./

Ma olen vähe segaduses, kas sinu konto alt kirjutab üks või kaks inimest ?
Ma olen käinud väga, väga väga paljudes riikides ja sellepärast ma julgengi sõna võtta. Üks kõik millisena inimene sünnib, tal on õigus kõigele sellele sh perekonnale.
Ja enne kui sa PEDest uue postituse teed, mõtle täpselt, kas oled seda või teist meelt! Inimesel võiks ikka olla kindel seisukoht ja mees oma sõnu ei söö
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 22:04
PEDe, seadusi teevad poliitikud ja iga poliitik peab arvestama kahe inimgrupiga: ühed, kes maksavad ja teised, kes valivad. mitte kedagi ei huvita, mida arvab mingi üksikisik enda mätta otsas. Muidugi, kui tal pole väga palju raha.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 22:13
Mul ongi kindel seisukoht,imelik,et sa preili sellest aru veel pole saanud.
Kedagi ma ahju ei lükka aga lapsendada last ei tohiks saada.
Jah,kui sünnib sellisena,tuleb respekteerida,pole lihtsalt midagi teha,kurb aga nii on.
Muide mul heal tuttaval ongi nii,et poeg pede ja isa on sõna otseses mõttes ära vajunud,saavad hästi läbi ja puha aga mees ise on mõtetes kusagil ära.
Ja ikka ise kirjutan,ma olen elus lihtsalt palju näinud ja kogenud ehk seetõttu sa segaduses oledki.
Vanapässil võib olla ka mitu seisukohta,oleneb,millise nurgaalt keegi vaatab ja oskab vaadata.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 22:30
Sirruke nüüd Sa Ä·üll lahmid tühja. Ei ole see ikka nii üks ühele nagu püüad siin kirjutada. Mõtled et oled Soomes ja siis tead Ä·õike. Sa kohe mitte ei saa ilma et neid Sulle mitte meeldivaid inimesi mustata. Kuidas Sa ikka saad nii õel ja vaenulik olla. Kirjutad seda mis ei vasta ju tõele. Vägisi ei toimu seal Soomes midagi. Sina püüad siin vägisi teatud inimesi mustata. Ole sallivam ja ausam. Pole mõtet litsalt lahmida. Soomes kohe kindlasti pole lapsed äriobjektiks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 22:38
Kahju sellistest inimolevustest, kes enne ei suuda mõista kui endal asi käes! Tegelikult tuleks nendel vanemate ise ennast süüdistada sest igasugune puude on geneetiline ja selle on ta saanud oma vanematelt.
Ma tundsin ka kunagi ühte ülikooli aegset klassivenda kes vähegi väiksema kõrvakalde puhul armastas inimesi sildistada- värdjateks ,santideks ,ajukääbikuteks. Saatus oli karm, tema perre sündisid mõlemad lapsed puudega, ühel on vaimupuue teisel on liikumispuue.
Ja lääneühiskond on meie omast kordades üle, seal pole sellist vihkamist kui siin ja see on ainult tore kui inimesed segunevad või on sul selle vastu midagi PEDest?
Raske uskuda et tänapäeval veel eksisteerib sellise mõttelaadiga inimesi, nagu sina. Sinu arusaama järgi ei tohiks sa seda internetti ju sallida, see on saatanast. Tänu sellele saavad tänapäeva noored ju liiga palju informatsiooni. Põhja Koreasse äkki peaks kolim sa.
Kuid ise sa neid kapitalisi hüvesid siin olles naudid ju ja kalendrist vaatab vastu aasta 2014 mitte 1955.
Raha saab pangaautomaadist ja kiri liigub ühe klahvi liigutusega teiseni, mitte ei pea ootama nädalaid.
Nii nagu on muutunud maailm, peaks muutuma ka inimeste arusaam,et mustanahaline ei ole enam ori ja inimene, kes on sündinud teistsugusena, ka neil on õigus täiesti normaalsele elule. Tolerantsust ja sallivust!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 23:53
Raske uskuda,et selliseid sinisilmseid kodanikke liigub ringi.
Ehk oled liiga vähe veel ses maailmas elanud ja käinud polegi kusagil,peale oma külakolka.
Selle rahvastesegunemise jutuga mine kusagile euroopasse laineid lööma,vaatame kaua sa jaksad kaagutada.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 23:57
Sa juba jahud seda pangaautomaadi juttu mitmes kirjas,minule meeldib arveldada sularahas.
Ja see ongi sinujaoks heaoluühiskond,kui autol on parkimisandurid ja saad oma miinimumpalga aparaadist kätte?
Aga tubli oled,mis mina vanapäss oskan öelda.
Oleks rohkem sinusuguseid,elaks ma ka paremini.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-20 23:59
PEDe, sa too näha üks puhas eestlane, kelle soontes pole mitte grammigi võõrast verd. Sellist lihtsalt pole olemas.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 00:24
See pole küll minu asi, aga siiski, kas see PEDestonia69 pole mitte Raitsx uues kuues. Kuidagi tuttav sõnakasutus, mis väga meenutab Raitsxi. Samal päeval kui Raitsx oma konto blokkis tekkis mõni tund hiljem PEDestonia69.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 12:20
PEDest, kastu nüüd kuidagi sellest stressist üle saada.
Seda oled sa ammu reetnud, et sul on mingi seletamatu viha naiste vastu kes nõuavad võidõiguslikkust. Sellest saab teha mõningaid järeldusi ja sinu tegelik üksi olemise põhjus peitubki siin, et sinu kõrvale ei mahugi tänapäeva iseseisev naine kellel on ka oma arvamus.
Samas ma saan sinust ka aru, ega see pole sugugi kerge ühele koopamehel, kohaneda pidevas muutuvas maailmas ja need minu näited pangaautomaadidest,nutiseadmetest ja parkimisanduritest olid vaid üksikud, mis meid igapäevaselt tegelikult ümbritseb.
Vaevalt sa omad ID kaarti ja vaevalt sa julded oma kodus kasutada moodsaid kodumasinaid.
muide, 10 aasta pärast ei ole kindlasti enam sularaha
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 14:41
Sa kõva näidete tooja räägi nüüd faktidele toenduvalt välja,kus otsast India mehed enne abielu üksteist taha panevad.
Su narri pärast tekkis mul veidi koomiline situatsioon rääkides sinu väidet ümber isikule,kes omab sõbrannasid ja sõpru Indias.
Tema ja ka mina oleme sama meelt,et sa suitsetasid ehk pahaaimamatu naiivse eestlannana,sinisilmsena nagu sa oled, mingit rohelist heina?
Kui ma seda heina tõmbasin nägin,kuidas UFo-d lohakaid naisi oma lennumasinasse toimetasid ja nendega igasugu veidrusi tegid.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 15:53
Koopamees, hari ennast !Reisi ja vaata maailma, selge on et sa pole oma koopast kauemale saanud.
Ma ei hakka sind küll valgustama Budismi, Induismi ,Islaismi ja veel mõne usu kohta, mis Indias esineb ja sellega kaasaskäivatest tavadest ja traditsioonidest.
Sinu vähene haritus annab igas kirjas tunda ja ainuke mida sa tunnistad siiani on Marsksism!
India mehed jalutavad rannas, linnas ja küla vahel tihti käest kinni ja kuidas nad õrnusi jagavad.
Naisi ja mehi enne abiellumist sa tänavapildis koos ei näe . Tihti kohtab naine oma meest alles pulmapeol.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 16:27
teie kaks ka ei väsi...
no, eeldame, et India mehed ongi kuni abiellumiseni pepuvennad. ja siis? mis see meie peesse torkima peaks? las siis müdistavad, mägedepojad kah lambad ja eesleid kasutavad uljalt.
pealegi Indias endiselt kastisüsteem levind. ju siis vaesemad kastid panevad omavahel, rikkamatel seda vast vaja pole, saavad ka naist osta kui häda või isu kallal. ligi miljard inimest, kindlasti on seal miljoneid pepuvendi, äkki sattusid lihtsalt sellisesse imelikumasse regiooni? lõhnab tõesti pigem islami tavade kui hinduismi või budismi järgi iseenesest...hinduism ja budism on võrdlemisi seksuaalvabad religioonid ja keskenduvad pigem inimesele, inimese sise- ja välisväärtustele.

aga teie kaks - saage kokku, tehke sugu ja lõpetage üksteise virtuaalsoppamine. kurjam, siin ALATI tekkivad mingid "lahingpaarid" kes omi puid ja maid mööda erinevaid teemasi lahendama peavad....

P.S. teemasse kah: solvavad vaid need, kes ei austa teisi inimesi. ja kui nad ei austa teisi, siis ammugi mitte ei austa nad ka iseennast. on ebakindlad ja ebakindlus teatavasti põhjustab alatihti alateadlikut agressiooni. mida ka solvamine ja mõnitamine tegelikult ju on. inimene kes on enesekindel, suudab omi seisukohti ka isiklikuks ja labaseks minemata väljendada.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 17:20
Ma arvan ka, et need kaks torisevat vanainimest moodustaksid reaalses elus suurepärase paari, kus juttu jätkuks kauemaks. Korraldage parem kohting ja nautige teineteist!
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 17:23
Õige , Vabakuulaja! See väitlus ei vii mitte kuhugi !
Kindel on , mina Pedesti mõttemaailma muuta ega valgustada ei saa . Inimene kes on harjunud elama pirru valgel , õlgmadratsil , selle arusaamad piirduvadki ajas, kus ta sündis ,mitte aga ajas, kus ta eksisteerib. Väikest viisi arengupeetus!
Inimene on täpselt nii avatud kui ta on, ühed võtavad vastu uuendusi teised aga elavadki koopainimestena kivikirves käes ja kiruvad valitsust,ühiskonda ja naabreid. Üksikutena.
Uuendusi kartev inimene kardab ka muutusi, teisest soost inimene kõrval võib teda äkki ahvatleda asjades, mis on saatanast!
Ja pedest, loe oma hommikune postitus läbi, ka sina oled eksinud klahvidega. Nutiseadel on puutetundlik ekraan ja tähed väikesed, lisaks on ennetav teksti.Kuidas seletad sina oma klahvi vajutusega eksimist?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 18:19
Mul ju koopas valgust napib,pirrud otsakorral,näpud külmast kanged,siis juhtubki vigu tekkima.
Iseenesest sul Vaba plaan hea,võiks jh tänaööset põrutada aga tal imelikud soovid,mina kardan uuendusi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 18:22
Naiste võrdõiguslikkus kestab enamjaolt ainult paberi peal ja internetis. Kui päriselt asjatamiseks läheb, siis esimese feilimise juures tuleb neile meelde, et nad on ju ometi naised ja nad ei peagi selle ja tollega hakkama saama.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 18:44
Mulle kahjuks meeldivad vaimult palju nooremad mehed kui Pedest. Pimedas teki all ,röhitsedes ja kärstu peeru saatel seksimine ei ole minu jaoks ! Samuti võib kahelda ka tema voodioskustes. Las ta lepib ikka oma Vilmaga
˅ näita rohkem ˅
2014-12-21 19:31
Mullegi vastupidiselt sinule, meeldivad kogenumad ja intelligentsemad naised.
Oled sa peeretanud,kui jura sees?
˅ näita rohkem ˅
2022-12-29 13:21
Pole mindagi muutunud.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-29 13:45
paraku jah....vagiinakadeduses ja peenisenäljas pepuvennad endiselt risustavad erinevaid teemasid oma vihaste piuksatustega.
eriline vimm näib olevat naiste suhtes, kes saavad endale kõik selle heteromeeste tähelepanu, millest igasugu tainapäised herilased ja muud pedeputukad ainult unistavad
˅ näita rohkem ˅
2022-12-29 13:47
Ilmselgelt ei suudeta otsustada, kelle tagumikku rohkem tahaks.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-29 19:09
no homoherilase ja tainapeaga kuke põhiprobleem on vast selles, et nende päevinäinud tagumikke enam keegi pole ammu tahtnud.
see tekitabki vajadust vihaselt sumiseda
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:27
Sinu teema on ju copy da ja kustutada....
Ja täiesti kohatuid emoc i sid lisada
Sinust küll hale ei hakka
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:34
Miks sa hoor oma postitusi kustutad ja siis uuesti paned??Kas madal laup segab normaalselt suhelda?Pead alati mingit laimu välja mõtlema.Sa mannetu prostituut võiks natuke ennast peeglist vaadata,oma tursunuid joodikust rebasesilmi.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:39
No sa oled ikka täielik lupard,ise sa aru ka saad kui lapsikud ja nõmedad su need väljamõeldised ning kopeerimised on?

caprichosa
2022-12-30 11:32:42
täiesti kohane emotikon, iseloomustamaks tainapea-homoherilase jõuetut pinisemist, kahelt kontolt vaheldumisi
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:42
ja nii selline pasa kopeerimine käib päevast päeva selle debiiliku poolt
kustutab postituse ja siis paneb sama uuesti,kellaajaliselt ju näha-no on ikka lammas
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:42
nii nunnu, tainapeaga homoherilane tunnistab ka ise oma eelneva postitusega, et tegeleb oma kahelt erinevalt kontolt jõetu pinisemisega.
m.o.t.t
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:46
Kahjuks eksid oma väljamõeldisega,uuri enne elu siis paiska oma oletusi.Erinevalt sinust on mul üks konto,lammas. Sa oled ikka nii haige peast et ise ka usud oma valesid ning väljamõeldisi.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:47
kapakohila
2022-12-29 22:57:17
ei soovita toda bjorni, pärak on lõtvunud ja oksele ajav
---------------------------------------------------------------------------

nüüd siis selgus, et bjorn7 on üks vanglakukeke tainapea/herilase paljudest kontodest.
miks see küll pole üllatav
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:52
Endast kirjutad siis vaiki,lammas
Tahaks kohe teada kes on need isikud kes jälgivad?Sul on mi ngi haige info mille sa ise välja oled mõelnud.
˅ näita rohkem ˅
2022-12-30 11:55
kahjuks ei eksi, õnnetu tainapea....
mõned isikud on siin jälginud sinu tegemisi ja IP ei muutu, isegi kui telefonist ja arvutist vaheldumisi oma kontodes tõmbled.
pole oluline, kes need on. sinusse see ei puutu.
muide, kas hooldekodu raviarst on ikka kursis sinu iha "saavutustega"?
˅ näita rohkem ˅