Foorum
1
2
2014-12-11 22:29
Tutt, kvaliteetne naine pole see, kes mõtleb mida ta väärt on, vaid see, keda mehed väärtuslikuks peavad.
Tarbia otsustab mida kaup väärt on. Ilus pakend reklaamiga üleskiidetud omadused ja kõrge hind ei tähenda midagi, kui kaup poeriiulil tolmu kogub. Väärt kaup ostetakse ära kohe, kui see poodi jõuab.
Inimsuhetes otsustab ikka ka igaüks ise, milline partner talle hea on, sõltuvalt sellest, milleks ta seda partnerit vajab.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 22:44
Ma pole öelnu, et mehed ei vali- õige mees valibki. Naine ka. Nõudmised partnerile ei piirdu ainult sellega, kui hea üks või teine voodis on. Küsimus kõlas lihtsalt vahepeal, et milline on kvaliteetne (hea naine). Üritasingi siis anda omad mõtted, millisena mina arvan väärt naist olema. See naine riiulil ei seisa. Sellise naise järele on suur nõudlus. Naine ise valib, keda ta arvab enda vääriliseks. Kellele ta ennast annab. Jfjm, selline naine ei ole kaup.
Ei ole siin ihas neidnaisi (mehi ka) mitte vähe. Nii palju, kui palju inimesi, nii erinevad on ka arusaamad ideaalidest. Mina kirjeldasin minu silmis kvaliteetset naist. Minu isiklik arvamus. Minu tähelepanekud, millised naised mehi köidavad. Meie arvamused võivad erineda.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 22:52
Põhimõtteliselt õige. Kui nüüd täpsustada seda kvaliteedi levelit, siis võib asi hapuks minna alles.
Aga niikaua kehtivad tuti arusaamad ideaalselt. Aga ärgem hakakem siin tähte närima.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:04
Tutt, naine ei ole jah kaup, aga nende valikutega kehtivad samad põhimõtted, nagu kaubanduseski.
Naine võib valida meest küll, aga, kas mees teda ka valib? Tegemist võib olla lihtsalt lühiajalise ärakasutamisega. Ja seda mõlemat pidi võttes.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:07
jott, jälle sa norid norimise pärast! tegelikult saad aru küll, et nii ongi, nagu tutt ütles...
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:18
Naine valib, kellele ta ennast annab... See ütleb kõik. Enne seda, kui ta ennast kellelegi annab, saab ta aru, et ta on tahetud. Annab endast teda soovijale, kui ta leiab, et soovija on teda väärt ning oskab tema väärtust hinnata. Enam punasemaks ei viitsi nii hilisel tunnil.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:23
Lambapeade juure tagasi tulles... naised vahel mängivad end rumalamaks. Ma vahel mängin oma mehega malet ja kui aus olla, olen mõnigi kord lasknud tal õhku täis tõusta. Meelega end rumalamaks teinud- see pole rumalus, see on naiselik tarkus.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:26
Neti, naised tahaks, et nii oleks. Tegelikult on ju tegemist kahepoolse protsessiga ja tähtis on mõlema poole arvamus. Ühepoolselt saab naine valida endale vaid tuhvlialust, aga need, keda naine tahaks, selle rolliga ei lepi.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:27
Kui juba kvaliteedist rääkimiseks läks, kell on küll palju aga mis need kvaliteedi tasemed siis olla võiks?
No haridus näiteks 9klassi, sissetulekuallika suurus jne?

Praeguse tuti põhimõtete järgi on kõik kvaliteetsed omal moel.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:34
Jott, naine ei taha enda kõrvale tuhvlialust. Väärikas naine tahab endale väärikat meest. Paraku just suss- litsuvad neile ligi. Tegelikult tahab iga naine tugevat (mitte füüsiline) meest, et tunda ennast selle mehe kõrval naisena ja sealsamas mitte minetada iseenda võimekust.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:34
Minu jaoks on kvaliteetne naine see, kellega mul on hea olla, kellega asjad sujuvad.
Mida kõrgem on naise haridus ja mida suurem tema sissetulek, seda viletsam püsipartner ta on.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:37
...sest seda vähem arvan ma iseennast tema vääriliseseks. Ma ei tunne ennast enam tema kõrval mehena.


Kas nii?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:41
Täpsustage palun:

Tootmiskeskne kvaliteet
Tootekeskne kvaliteet
Väärtuskeskne kvaliteet
Keskkonnakvaliteet ehk keskkonnasõbralikkus
Kliendikeskne kvaliteet ehk vastavus kliendi ootustele
Millest räägite?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:43
Arukas, julge ja ilus naine, keda igaüks ei saa, on kvaliteetne.
Sõle bensukas suvalisel tüübil suhuvõttev räpakavõitu tüdruk ei ole kvaliteetne.

Sa netis ka mängid, Tutt? Malet siis. Ma teeksin hea meelega prooviks ühe partii.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:43
Vahest ka nii, aga enamasti on põhjuseks just see, et naise ego tõuseb liiga kõrgele ja talle tekib küsimus, et milleks talle meest üldse vaja.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:47
Seega lähtudes Brilla loogikast on vanatüdrukud kvaliteedi tipus
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:49
Vanatüdruk on siis, kui mittekeegi ei saa. Kui aga igaüks ei saa, siis keegi ikka saab
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:50
ego tõuseb liiga kõrgele vaid mitte eriti arukatel (kehtib nii naiste, kui meeste puhul).
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:58
"ego" on endale pandud kvaliteedimärk. Või ?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-11 23:59
kõik vastavalt GOST'ile
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 00:05
Tuli meelde Kreutzwaldi muinasjutt "Vägev vähk ja täitmatu naine", põhimõtteliselt sama on ka PuÅ¡kini kuldkala lugu. Seega igipõline probleem.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 11:23
Kvaliteet naine või kvaliteet mees, kuhu me jõudnud oleme.

Ei ole võimalik leida kõigi jaoks seda ühtset. Kui ühe jaoks on haridus tähtis ja sissetulek, mis määravad tema jaoks selle kvaliteedi, siis teise jaoks on oluline südamesoojus, empaatiatunne ja inimese isiksus, kolmas peab hoopis kõige kõigemaks välimist ilu ja hoolitestust ja vahet ei ole, mis seal juuste all toimub.

Igal inimesel on omad väärtushinnangud ja tegelikult on see konkreetselt sildistamine, millega te siin tegelete. Siin väljaöeldud tasandil on täpselt selline tunne nagu naine oleks üks lihakäntsakas turuletil ja sinine kvaliteedi märk kintsule löödud. Ei mingit vahet prostituudiga, kelle väärtust tarbijad hindavad ja kommenteerivad. Nii kaugele oleme siis jõudnud, et kõik peavad letil olema ja hinnasildike varba küljes
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 11:59
https://www.youtube.com/watch?v=OrrlAyWGx8E

"Lõpuks on ainult kõik, ainult enesemüümine –
turul me oleme vennad ja õed!
Tükkhaaval, jupphaaval, päevhaaval, tundhaaval
üksteisel’ müüme omad usud ja tõed"
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 12:07
Mitte kvaliteetne naine. Hinnatud/lugupeetud. Intelligentne. Paraku on niimõnigi mõiste mitmeti mõistetav ja iga üks loeb välja just selle, mida ta välja lugeda tahab. Väärtusi ei mõõda me siin mitte kapitalis vaid omaduspõhiselt. Turumajandusest asi kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 12:14
Tõsi ta on, mõni turumutt on enamat väärt, kui kiiskaval parketil heljuv "suurilmadaame"
˅ näita rohkem ˅
2014-12-12 13:05
Minu mõte seisnes selles, et inimese (naise/mahe) väärtuse hindamine on väga subjektiivne. Ammusest ajast on vanasõna: kellele ema, kellele tütar - kellele mõlemad.

Ja kust võime meie teada, kas naine nüüd magatab kogu linna mehi või siis ainult ühte. Kõik see ju põhineb linnalegendil. Väga lihtne on inimesele silt külge kleepida ise teadmata midagi konkreetset. Vahel võib ka see kõrgelt haritud ja väga hea sissetulekuga naine omada kalduvust ohjeldamatult ükskõik kellega sexida. Teinekord isegi ekstreemsuse pärast küsida raha selle eest, sest ta tahabki ennast tunda prostituudina, mis siis, et tal materiaalses mõttes selleks mingit vajadust ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-13 02:39
See on demagoogia, Sheeba. Sa võid ju hõisata ilusaid loosungeid sildistamise lõpetamisest ja igaühe individuaalsest toredusest ja muust sarnasest, aga fakt on see, et poe taga õlut joov töötu mees on alati naise jaoks vähem kvaliteetne kui jõukas, haritud ja hästilõhnav tippspetsialist. Jah, see töötu joodik ei pea olema absoluutselt igas mõttes halb, kuid tema kvaliteet on madalam. Ja mitte mingi keerutamisega ei räägi siin musta valgeks (kuigi, jah, võib lihtsalt vait olla).

Kui naise kohta on linnalagend, et ta magatab kõiki mehi, siis see võib olla vale. Tavaliselt ei ole. See tähendab, et sõna otseses mõttes kõiki ta muidugi ei magata, kuid keskmisest rohkem suhteid tal ilmselt on. See üksi ei pruugi veel halb olla, aga kui temast kujuneb arvamus kui odavast lipakast, siis ta kvaliteet naisena on madal. Isegi see ei loe, miks ta neid magatab või mida ta tunda tahab. Lihtsalt ükski endast lugupidav mees ei taha endale püsikaasaks naist, keda peetakse linna peal odavaks lipakaks.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-13 09:52
Hästilõhnav tippspetsialist?
Palju lihtsaid mõtteid
˅ näita rohkem ˅
2014-12-13 10:42
Brilla, sa unustad, et meil on ikkagi klassiühiskond ja selle jaoks, kes poetaga õlut joob on kõrgema klassi daam mõttetu rikas lehtsaba. Kui saaks, siis läbi kepiks küll, aga muus mõttes on säästuka kassapidaja palju asjalikum.
Seega, kui mingit kvaliteedi hindamist üldse on, siis see toimub klassisiseselt. Ja muideks mehed võivad nõks madalama klassikuuluvusega naisi vägagi kõrgelt hinnata. Mis sest, et neil pole diplomeid taskus, selleeest võivad nad väga head perenaised olla. Ja ega kodus peagi tuumafüüsikast rääkima.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-13 11:08
Jah. Kellegagi intiimseks minemisel on lõhn kaunis suure tähtsusega. Poe taga õlut ja (sala)sigarette nautivad mehed lõhnavad reeglina kehvasti.

Jfjm, sa lähed liiga kosmosesse oma võrdlusega. Tuumafüüsik või mitme diplomi omamine tuleb tõesti isegi pigem kahjuks naiste puhul. Ma enne tõin meelega näite (ja ka Sheeba piirdus samaga), et naise kvaliteedi määravad ikkagi tema seksuaalsed valikud, tema sotsiaalsed oskused ja tema tutvusringkond. Tõsi, need kujunevad sageli selle klassikuuluvuse ja haridustaseme põhjal, aga iseenesest ei hinnata naist mitte tema klassikuuluvuse, vaid tema naiselikkuse ja "õige" käitumise pärast.
Välimus ei ole ka muidugi vähetähtis.

Mehe puhul, nagu ma enne ka näite tõin, on sel klassikuuluvusel, töö prestiižil ja palga suurusel märksa suurem tähtsus. Välimus määrab vähem kui naise puhul, aga näiteks lõhn ja teatud käitumisnormid on isegi edukal mehel vajalikud.

Ja ärge tulge mulle rääkima, et mingid Säästumarketi kassapidajad võivad olla padurumalate litsidena vaesemate meeste seas hinnatud.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-13 12:43
Brilla, nad on kättesaadavad, sel põhjusel ka väärtuslikumad. Kõrgema klassi naised ju võivad vahest küll ekstreemsema seksi mõtetega madalama klassi mehi vaadata, aga reeglina püsivamat suhet ei loo ja ega mehedki ennast sellises suhtes hästi tunneks. Veidi aega võib ju kuldvasikat lüpsta, aga pikapeale tuleb masendus.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 09:02
http://publik.delfi.ee/news/inimesed/kirjasona-maksab-tapselt-10-091-meest-magatanud-endise-prostituudi-ukse-taga-on-parast-elulooraamatu-kirjutamist-hordides-kosilasi?id=70359347

Tõestus sellest, et kõik mehed ei pea prostituute saastaks.
Ja veel, et iha amatöörid peavad, hinda arvestades, ennast maailma tipptasemel tegijateks
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 10:11
Kättesaadavus ja kvaliteet ei ole vähemalt 90% inimeste jaoks samastatav.

See delfi artikkel on huvitav näide jah. Tegemist ei ole muidugi lihtsalt suvalise kättesaadava naisega, vaid jõuka ja kuulsa endise sekstöötajaga. Ka pornostaarid on üsna hinnas, see Montenegro ei erine palju pornostaarist.

Iseküsimus on nüüd see abielu. Kui palju meil cuckold-fantaasiatega mehi võib olla? Ja kui paljud mehed on suutelised sellisest abielust unistades mõtlema kaugemale kui esimene abieluöö?
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 11:19
Hindavalt vaadatakse neid, kes on kättesaadavad. Kui pole kättesaadav, siis ei hakata ka arutlema, et mida ta väärt võiks olla. Enese rahustamiseks vaid mühatakse, rebase kombel, et on üks rikas lits.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 13:14
Kvaliteet on mõõdetav.
Rääkige nüüd palun ka mingitest numbritest.
Näiteks, mis aja jooksul kättesaadav, mitu meest/naist enne üle on käinud jne jne.
Enne ei saa mingist kvaliteedist rääkida.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 13:42
Numbrid on tähtsad vaid alumisele peale.
˅ näita rohkem ˅
2014-12-14 13:44
http://maw.ru/photo.php?p=U4tq&n=6012538
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 19:18
Mõni on hingelt prostituut
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 19:48
kuidas see hingeline prostitutsioon peaks välja nägema? müüd hinge saatanale, ladekas?
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 20:01
Ei pea ainukt seksi järgi hindama prostituudiks olemist, vaid see tuleb tihti välja ka mujal ja seisneb peamiselt selles, et kasutatakse mehi igas olukorras igast asendist ära.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 20:14
mu meelest mehelik mees ei raiska energiat pabistamisele ja hädaldamisele pahade ärakasutajatest naiste üle. aga noh, see kõigest minu vanamoeline seisukoht
˅ näita rohkem ˅
2021-05-22 23:44
Lõpuks ometi caprichosale pühendatud teema.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 19:59
Sõnaga prostituut seostub mulle alati kuskilt 80-ndate Hollywoodi filmist stseen, kus tänavate ääres on ülemeigitud, ülipaljastava riietusega naised end välja pakkumas huvilisele.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-26 20:02
Mis puudutab teenuse mittepakkumist, aga rahaküsimist... Seda ei pea nii vaatama, et just nimelt seksi eest maksad. Seda võib ka nii vaadata, et mees vabatahtlikult toetab naist seltskonna, pühendatud aja, helluse ja hoolitsuse eest. Sedapuhku rahaliselt.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-03 12:33
"Seda võib ka nii vaadata, et mees vabatahtlikult toetab naist seltskonna, pühendatud aja, helluse ja hoolitsuse eest. Sedapuhku rahaliselt."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

enamus mehelikke Mehi seda niimoodi näebki. aga mõni koonrist gooner muidugi tunneb end hirmsal kombel ärakasutatuna kui peaks naisele lisaks seksuaalsele rahulolule materiaalsel moel rõõmu valmistama.
˅ näita rohkem ˅
2021-06-03 13:00
Kõrvaltvaatajale on muidugi üks raha kõik, aga asjaosalistele endile on suur vahe, kas tegemist palga või preemiaga.
˅ näita rohkem ˅
2021-11-12 19:59
siiani pole veel täpselt aru saanud, mida paganat peaks see kõiksugu kõrvaltpiilujatele üldse korda minema, kas ja mil viisil võõrad inimesed üksteist toetavad või oma seksuaalsust välja elavad
˅ näita rohkem ˅
2021-11-12 21:57
Siiani pole veel täpselt aru saanud, mida paganat peaks see kõiksugu kõrvaltpiilujatele üldse korda minema, kas ja mil viisil võõrad inimesed üksteist toetavad või oma seksuaalsust välja elavad
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 11:54
väga armas, et misterj omab antud teemas minu arvamusega identset seisukohta
˅ näita rohkem ˅
2023-01-23 13:52
Ega ei lähe tõesti liiga palju korda, kui seda nüüd just "meheliku mehe" etalonina ei püüta näidata või mingisugust normi sellest luua.
˅ näita rohkem ˅
1
2