Foorum
2023-02-26 12:12
njah, ent capri sugustele viisakusreeglid ei kehtigi nagu näha ja pole tal häbiraasugi.

ja ei tea mille eest sa siis suukorvi sai et oli nädal aega vaikus? Tunnista üles!
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:14
""Rahu, sa väidad, et oled siin uus, sel juhul oled sa küll väga kiiresti suutnud end siinsete asjadega kurssi viia, Aga seda pole sa ilmselt suutnud väljaraalida, ""

... lugesin lugesin lugesin. eks ikka sedasi. Olid väga väga pikad lõimed mis olid mõttetult pikad ja eks lugesin noid -- touch1, caprichiossa, ning siis hakkas alati radarile jääma ju capri et kes alati tahab miskipärast olla alati viimane kes sõna võtab igas teemas, no ja pilt koos peale seda suurt suurt lugemist.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:17
""Oli aeg, kui selle sõja kolm peategelast said väga hästi omavahel läbi ja ei öelnud ainsatki halba sõna teiste kohta""


see kuskilt kumab läbi küll et ühel hetkel midagist juhtus. ent millal see aeg oli ei näinud, sest tunne on et see "seebiooperi" vaatamine mul hakkas alles teisest episoodist, kuhu järgnesid 240 episoodi.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:24
Vaata siin on küsimus selles, et Capril jätkus julgust ennast kaitsma asuda ja siis muidugi liitusid kohe ka teised ärapõlatud kosilased rünnakutega. Ka mina leian, et kõige targem oleks tal jätta neile õelutsejatele vastamata, aga naised on juba kord sellised, et nende sõna peab viimaseks jääma.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:28
Üldiselt see on pseudovärk ju, nagu ka et kes keda blokeerib, ning piltide upitamine, mida paar tükki liiga tõsiselt võtavad.. JA mis sellest loota? Mille nimel?
Mõttetu.

see et on mitu aastat möödas sellest, pole takistuseks -- kirjutised ju siin alles kõik, ning eks sai ju loetud. aga midagist on siiski puudu küll. Kuid vaadates praegu toimuvat on see pigem valgusaasta kaugusel hoopis moondunud miskiks protsessiks mis on ammu kaotanud selle tähenduse ja mõtte mis see alguses oli. Esmase kõrvaltvaatajana kui pilguga vaatasin, siis tekkis küsimus pigem mul et capri siin ja capri seal, et kas ta ise ei saa aru et ta lolliks teeb end sedasi? Lihtsurelik muidugi jätaks kohe kõrvale ent minul tekkis uudishimu et MIKS (nägemata pilti ega midagist), MILLEKS, kuidas ta jõuab, sest ma olen analoogseid foorumite laadis sõnasõdu näinud küll ja küll, mis tegelikkuses on sandikopikate pärast vaid toimunud, aga põhimõte on mäekõrgune.

Ent hakkasin lugema ja tohhoh, sadakond lehte siin ja seal. Ent noodki hakkasid mõttetusest ja poole pealt nagu aru saada. JUst nagu kolides ühest kohast teise üle.

klaarigu ära omavahel. Kas pole sedasorti konfliktide klaarimise koht mitte privas? Olen korduvalt küsinud.
Ent noh, see et capril hakkab olema ka minu kui kõrvaltvaataja suhtes ütlemist, eks see näitab ju samuti et mis toimub.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:33
jälle sama jutt, rahu?
korra juba vastasin sellele ühes teises teemas, aga värskendame siis mälu.....ehk mõnele jõuab ka mu postituse mõte lõpuks kohale.
---------------------------------------------------------------------------------------

caprichosa
2023-02-08 11:07:13
Kustuta postitus

mu meelest võiks ka isiklikud probleemid omavahel lahendada.
seepärast korra kirjutasin slavele postkasti, sõnasõja algperioodil. paraku tal polnud julgust või soovi privaatselt vastata....
ju siis tema eesmärk oligi avalikult mind halvustada ja laimata. mitte tegelik arusaamatuste selgeks rääkimine.

kui mõnele pikema juhtmega tegelasele pole kohale jõudnud, siis-
mul pole mingit soovi slave kiruda. isegi solvumist pole kõigi nende laimukampaaniate peale.
ega vihaenergia pole niisama pisiasjade ja tobedate vaidluste peale raiskamiseks

erinevate eluvaadete üle saab muide ka täitsa neutraalselt arutleda. heaks näiteks jfjm postitused..
rahu99 võiks natuke empaatiat arendada ja mõelda, kas tema suudaks neutraalseks jääda, aastaid kestnud isiklike rünnakute peale....
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:41
Capri, slave liitus ju hiljem. Tema on nagu kaevumeister, kes uue kaevu mulla vanasse kaevu kühveldab.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:41
""Vaata siin on küsimus selles, et Capril jätkus julgust ennast kaitsma asuda ja siis muidugi liitusid kohe ka teised ärapõlatud kosilased rünnakutega. Ka mina leian, et kõige targem oleks tal jätta neile õelutsejatele vastamata, aga naised on juba kord sellised, et nende sõna peab viimaseks jääma.""


jfjm, ma pole mitte keegi neist kosilastest. Ka ei paku kuulutuste rubriik huvi, sest pealevaadates on see nagu ajude komposteerimine ning ei usu et keegi sealt just meelerahu leiab, küll vaid ehk keegi miskit hetkelist rahuldust, kes siis raha ja kes siis lõõgastusena.
Tundub et räägid caprit kenaks et pole ta mitte nii hull ühtigi, kuid selgub et aeg ja toimunu on temast siis monstrumi teinud, mis ei kuma mitte kuidagi välja ja on jäänud tsüklisse. (peale anekdootide ehk et mida naljakas lugeda).

Küll aga naiste see "viimane sõna mulle" on tuttav küll. Ning see "mul alati õigus!" vaidlus kuni siis killud taga ja vabandamine alles siis on samuti tuttav.
Kuid eriti see "anna mulle mu õigus!", kus naised jagelevad kordagi küsimata endalt et kas ehk eksitakse ja hakatakse väänama. Ent no las sellised siis olla kinni nagu kana takus. Kuid see muudabki ära koletisteks naised sest siis kaob reaalsusega kontakt selle õiguse ja viimase sõna tagaajamises. (mõni hakkab seda kismat shokolaaditahvli pärast...).

Ent tõsiselt, lolliks tegemine on see ju. Ja saab toimuda ainult foorumites ja jututubades (ja on ka mõned kommentaariumid kus olen näinud sellist janti) kus on hooletuks muutunud moded, kuid ei lahtu seegi enne kui see punker kinni pannakse vist.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:52
capri,

meenutaks vanasõna et targem annab järele. Kuid miskipärast see et sa otsiks ja pakuks rahu slavele oleks kuidagi takerdunud üritus, sa peaks siiski uuesti üritama. Empaatia jutt, noh ja siis? tean küll! Jakui mul poleks seda siis poleks ma viitsinud nii kaua kogu seda janti lugeda, sadu lehekülgi! Kuid pole ka ise sul mõtet aastaid soppa loopida ju, eks? Mulje missugune uustulnukale et kui näen et siin ja siin mis teed. Esimene mõte oli mul et napakas see capri, ning kõigile kes ei viitsi süveneda sa jätad endast kohtlase-lolli mulje kohtlane, aga ... ma ei anna nii kiiresti tavaliselt hinnanguid ja ikka loen loen loen kauem. Üritasin. Piisavalt ütleks kui oli mitu päeva seda lugemist (ka minul on aeg-ajalt igav, olgugi et palju teha). Ja noh, eks siis sain aru mis sain. Loetud sai palju. Sina ikka see irritatsiooni radarile jäänud alguses, ja ka hiljem, mitte et oleks see pilt muutunud. Jfjm väide praegu mis ta ütles kui muidui paika peab, see pisut muudab pilti, aga me ei tunne teineteist. Kuid esmane selline jant mis on... see jätab su lolliks, see et lõputult viimast sõna taga ajad. Ei viitsi keegi süveneda sellesse nii naljalt ju. Sellepärast.

Muide, minu kasutajanimi siin on küll puhas juhus et selline sattus. ma tõesti polnud teadlik siinsest toimuvast, mitte et tuleks siia valge rahutuvina.


Ent nüüd kiire muude tegemistega... kena pühapäeva kõigile ja loodan et siiski saate oma puntrad harutatud lahti.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-26 12:58
Naistele mängib emainstinkt selle vingerbussi, mis ei luba neil lõpetada. Looduses isased võitlevad liigikaaslastega õiguse eest järglasi saada. Kui nad näevad, et teise jõud käib üle, siis nad taganevad, et järgmine kord uuesti üritada. Emased aga asuvad võitlusesse, kaitsmaks oma poegi ja emainstinkt ei luba neil taganeda. Võitlus kestab surmani. Inimesel peaks ju olema loogiline mõtlemine, aga tihti on instinktid tugevamad.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-27 13:49
jfjm, on veel lisaks ka selline nähtus naistel nagu "vituviha", mis neil kuplialuse sassi ajavad, et kui jääb neil üks teema vaid ketrama, selle asemel et jätta sinnapaika. Seda enam et kui pole tegemist oma järglaste kaitsmisega.

Ent misiganes, kui see nii jätkub siis capri läheb pigem siit jalad ees või kuni see lihaihaviha foorum kinni pannakse.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 16:33
Rahu99 kas sul munniviha,ei saa nii palju imeda kui tahaks
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 16:56
Ise sa jott oled mingi ärapõlatud kosilane!

Veelkord: ära aja saasta suust välja asjadest, mida sa tegelikult ei tea.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 17:06
Ja jälle ajad sa siin mingit looduse-juttu, mis käib ainult lehmade (ok, mõned liigid mäletsejatest) kohta.
Inimesed ei ole lehmad ja käituvad teisiti. Kui aru ei saa, siis mõtiskle järgmine kord lehmi vahtides, et kuidas inimesed neist erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 21:25
Slave, lehmad karjamaal on inimese poolt rikutud koduloomad nagu koeradki. Hundid ja põdrad metsas käituvad teisiti.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 22:48
Rahu, kas sa tunned Caprit? Oled sa temaga kohtunud või tema teenust tarbinud, et üritad tema personaalküsimusega tegelda?
Kui sa temaga ohtunud pole, siis foorumipostituste põhjal võid sa kitiseerida tema väljaöeldud mõtteid, aga mitte temale, kui inimesele silti külge riputada.
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 22:52
ehk siiski jota ef jotam siiski pani täppi seekord natuke?

Kas te annate endile kah aru selles osas et jutt ongi ju caprist. Analüüsime:
praegune kodustatud lehmatädi - rikutud, suurem ja tugevam -- just nagu capri, kuigi ta pole kodustatud. Kuid mister Jota ning Jota ef Jota kahepeale ehk jõuavad seda lehma pidada ja kodustavad ta siis ära.

Kuigi tundus capri senini lihtsalt suurem hoor taksonoomias (ld. k. homo licikus ahnusvittus), kuid nüüd jota ef jotami järgi selgus et capri on lihtsalt üks lehm siiski.


Ning selle kõrval rikkumata emased käituvad teisiti et ei lagasta ära pea absoluutselt iga foorumi lõime oma kopeeri-kleepimisega. Seega lehmatädil jälle probleem oleks et kui tekib talle konkurentsi. Las nüüd siis jooksevad mister Jota ning Jota ef Jotam kaitsele.


----"Kõik hakkasid lehmatädi lüpsma"----
˅ näita rohkem ˅
2023-03-07 23:01
jota ef jotam kirjutas:
""Kui sa temaga ohtunud pole, siis foorumipostituste põhjal võid sa kitiseerida tema väljaöeldud mõtteid, aga mitte temale, kui inimesele silti külge riputada."""


manitse parem oma lehmatädi selle jutuga kes siin sildistab juba mitmendat aastat teisi küll kibestunuteks, või et on kellegi varikonto hoopis jne... samas ei tea ta mitte midagi.


Ent lehmatädi sa ei manitse, et teine ära lehmuks tagasi. . . Ei tea miks?
Sest siis satuksid teiste lehmatädide ja hoorade silmis samuti põlu alla.
˅ näita rohkem ˅