Foorum
2014-05-27 23:13
Tundub, et mõtlemine, ei ole vist eriti populaarne sisemine väärtus.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:15
2014-05-27 20:23:14
Lahuta seks armastusest, Yandex.
Ja võta seksi kui eriti intiimset massaaži. Ongi töö.

s6ida seenele brill
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:22
nooh, prostituutide kaitseks- geiÅ¡ad olid Jaapanis kõrgelthinnatud, laia silmaringiga ja head psühholoogid. aga- prostituudid.
kurtisaanid olid vanas kreekas ja ka roomas levinud, kah haritud, arusaavad.
prostitutsioon oli, on ja jääb. lihtsalt siin ringi vaadates- hind on kõrgklassi oma, tase on madal reaalsustajuga on inimestel probleeme
veel prostitutsiooni kaitseks - parem võetagu prostituut kui et muututakse vägivaldseks, vägistajateks jne. sugutung kahjuks mõjutab meist enamust, ja madalama intelligentsiga inimesed ei oska selle vastu ka miskit ette võtta

aga mis siin sisemiste väärtustega pistmist on... siinse saidi kontekstis...

me kõik tuleme aafrikast. nujah, nii väidetakse, aga kahjuks sellest ajast pärinevatega on pisut kitsas, keski pole siiani elama suutnud jääda. kui me võtame aafrika elu ja kombed praegu, siis... tulge, aga võtke meie kombed teatavaks ning aksepteerige neid. tehke tööd. olge, kurat võtaks ausad.
kes põletasid autosi Pariisis? kes hõivasid kirikuid Madalmaades? kes märatsesid Londoni kesklinnas? immigrandid ja noored kohalikud multikulti pooldajatest idioodid. kellel omal ei ole midagi, kes ise pole väärtusi loonud ja kes seetõttu ei oska väärtusi hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:23
cetriolo per il culo
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:35
ära pista kurki sinna. kurk on ilus, aga kas ta ka seal ilus on, on omaette küsimus
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:41
Aga teemasse muidu ka natuke...
Inimese välimus on midagi,mida ta saab küll muuta, kuid teatud piirides, kas pole? No ja selleks, et inimest kohe välimuse pärast kõrvale lükata peab ta ikka masendavalt kole olema.. sellline, keda pimedal põiktänaval kohates annad oma viimased eurod vabatahtlikult ära või keda kogemata tänavalt leides tahaksid koerte varjupaika viia.
Selliseid pole ma veel kohanud. Küllap nad kusagil olemas on, aga....

Enesekindlus on võlusõna.
Ennast peab armastama,siis alles saab teistele meeldida.
Kui inimene nihkub külg ees ruumi ja iga tema vestluskatse alguses on repliik ''mina olen küll kole inimene, teist nii inetut ei ole'', siis pakaa lootused, seda inimest hakataksegi nägema enesetutvustuse järgi.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:44
Praegu väljatoodud väärtused:
õppimisvõime
lojaalsus
suhtlemisoskus
moraal
enesekindlus
rahvuslus

ps. Suvalises järjekorras.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:45
siit moraal- ise peab enesega rahujalal olema, siis teiste arvamus on sekundaarne. ja see kumab ka olekust välja ning silub niimõnedki konarused. kui ise endale ja kõigile korrutad, miuke õudukas sa oled, siis sellega sa kedagi endaga vestlustalustama küll ei meelita.
jne., jne., jne.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:48
nagu froorumlastest näha pole neile rahvuslus mingi väärtus. samuti ka eugeenika mitte
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:53
Mina torkaks nimekirja veel ikka mõne perverssuse ka. Näiteks sellele lehel sobiva: naudinguiha
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:57
naudinguiha nüüd küll mingi sisemine väärtus ei ole
˅ näita rohkem ˅
2014-05-27 23:58
parmaleikin, lisa nimekirja veel elementaarne hügieen, brillamento kirjeldus meenutas, et see ei ole ilmselt iseenesetmõistetav asi.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:01
ohh vittu.
nagu ikka, muutub teema konstruktiivsest temaatilisest arutelust destruktiivseks lahmimiseks ja kukepoksiks.
closed.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:07
Vaba, mis Sa arvad, miks Luukera tihti ilma võitluseta loobub?!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:10
Vaba. Sa said normaalsuse küsimusele vastuse.

Muideks, ka see ärapanemine ehk kõrkus/upsakus on väärtus.

hm. Hügeen? Vist isegi võib sisemiseks väärtuseks pidada. Kuidas seda nimetada, aita Yli.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:20
Ma tsiteerin (mälu järgi) raamatut "Parkinsoni Seadused": osakonnajuhataja ametikohale kandideerib 20 kõrge CV-ga meest, üks parem kui teine. Kahekümnest jäävad silma kümme. Edasi, tehakse konkurss raskemaks, kus nõutakse juba lõvitaltsutamisekogemust ja köielkõndimist seotud simadega. Järele jääb viis tüüpi, neist kolm oskavad tuld neelata ja viimane filter jätab kaks TÄIESTI VÕRDSETE OMADUSTEGA VENDA!
Juhatus ei oska langetada otsust. Paanika. Juhti on vaja!

President palub lõpuks sekretäril otsustada kahe vahel, mõlemil sisemine ilu nagu poleeritud karikal... valitakse nägusaim kandidaat. Moraal - võitmiseks läks vaja ka karismat
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:25
Seega, sa võid olla kole nagu öö ja kena sisemusega - võitjaks jäävad ikkagi võitjad
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:29
Kuidas nii konservatiivne suurde algustähte netis nii liberaalselt suhtub
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:34
Kurja, mul läks segi... sisemised ja välimised väärtused, muidugi.
Hügieen sisemiste väärtuste hulka vast ei kuulu, kui siis .. ahha! ''Pieteeeditunne teiste inimeste ilu-ja haistmismeele suhtes''. Enam rohkem sissepoole ei saa....
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:36
kirurgid kaevuvad sügavamale....
ja seal pidi iiigasuguseid väärtusi olema, elunditurul pidi minev kaup olema...
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:48
Mina olen seesmiselt kena inimene... ilus punane neer, kuldkollane põis ja kui näeksite mu läbipaistvat haloga hinge
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 00:51
seda et...maks mulle
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 01:01
ohh teid foorumlasi anna teile kont järada ja te järate terve luukere läbi tublid tublid
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 01:06
Vaba, ei maksa midagi... ega otsi sponsorit
ulme - ära erutu, küll sa oled seest ka kena
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 03:05
ma siis ütlen kah taas sõna sekka...
lugesin neid postitusi.. kirjud need on igaljuhul.. arutlemisele tuli igatsuguseid arvamusi ning teema laienes laiemaks kui kahekordne maakera ümbermõõt... seda võis ka arvata ja ette näha, arvestades iha.ee keskkonda ja siia kuuluvaid liikmeid..
kõigepealt tänan tutti tema ausa ja "aruka" arvamuse eest minu pildi suunas ( mis tõesti pole just parimate killast.. seda viga annab ja ka parandan, niipea kui tekib võimalus leida keegi kes raatsib asjalikemaid pilte klõpsida (seda siis ilma miljonit küsimatta, kuna ei kuulu miljonäride hulka) mis puutub veel minusse.. jh tõesti ei ole miljonär, ega muidu tasemel ärimees, samas ka mitte paadialune ega pätt või varas.. elu pole olnud mul kunagi mingi meelakkumine ja miskit siin elus pole lihtsalt kätte tulnud ( ja loomulikult pean ära mainima, et ma pole ainuke siin ilmas kel raske elu olnud on... kõigil on ta omamoodi raske ja keeruline jne jne) aga tänu sellele edukale elukoolile mis läbitud ja mis veel ees on mul omad väärtused ja põhimõtted mida ma ka teistes hindan... ja see kui mina ei pea välimust esimeseks kriteeriumiks tõelise inimese hindamisel/leidmise,l siis kas see teeb mind kohe halvemaks kui teised, kes teevad omad järeldused lihtsalt pildi vaatlemisel... teete pildi järgi järeldused, et näe see on mitte nägus.. ja seetõttu ta ka otsib teistes sisemist ilu jne... jh näe tonti, mu vanemad ei suutnud mulle genereerida piisavalt pikkust ja fotogeenilist välimust.. no mis ma nüüd siis tegema peaksin... püksist välja hüppama sellepärast? novot aga näe ei hüppa.. ja vaatamata sellele, et ma pole suutnud omale naist leida ( jh tunnistan, et olen jubedamalt otsinud ja vaeva näinud ja ka püüdnud olla jube popp ja noortepärane ja massiga kaasa minna, et ikka leida see jne jne) olen ma ikkagi jäänud iseendaks ja ei kavatsegi kõigile meeldida... kusjuures ma saan endaga täitsa hästi läbi ehk siis enesehinnang on täitsa normis.. ma tean, et igaühe jaoks on kuskil keegi, kuigi vahel ei pruugi nad kohtuda ja isegi siis kui ma oleksin rikas ja endiselt sama mitte atraktiivne, ei läheks ma ühegi litsi juurde et keppi saada... nii palju on mul siiski ka eneseväärikust... ja kui ma ikka tõsiselt seda sooviksin ja loll oleksin, siis kord kuus saaksin ma seda omale ikkagi lubada, nii et pole mõtet hakata ajama, et mul lihtsalt poleks nii palju raha... ma siiski käin tööl ja teenin oma raha
oehh.. ok nüüd sai üks jube tekst maha pandud.. võite nüüd siin sappi loopima hakata mu pihta ning mind blokkida palju jaksate aga vähemasti sain ära öeldud mida öelda tahtsin ärge siis pikka viha pidage
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 07:13
Nonii.. kahju, et solvusid.
Muidugi ei olnud see kenasti öeldud, mu enese meelest on inimese välimus üldse üks asju, mida arvustades võiks pooled asjad ütlemata jätta, aga ok.
Ja nüüd see, mida ma ühes eelnevas kommentaaris mainisingi: kogu sinu sõnavõtt on üles ehitatud suhtumisele ''olen jah kole, aga see pole minu süü''. Enesekindlust pole ollagi, keskendud enesealandusele ja halvale.
Ei ole muidugi sinu süü, kellegi oma ei ole, aga sa paned end taas paika kui näotu inimese ja kamoon - kuidas inimene end tutvustab, nii teda ka nähakse.
Kui keegi astub usest sisse ja tereks tuleb ''mina siin, inetu ja õudne'' - mnjah... kohe hakkavad kõik uurima, kui inetu ja õudne tulija on. ''Mina siin, lõbus ja särtsakas''- noh? On ju natuke teistmoodi, aga inimene võib isegi sama olla.
Kes sind armastada julgeks, kui isegi sa ise ennast ei armasta?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 07:46
ylikylm.. ma pole sugugi solvunud.. ning kui lugeda teema alguse postitusi.. siis kus sa seal näed, et ma karjun kui inetu ma olen või kui väga ma endale ei meeldi.. sellega hakkasid peale nii mõnedki teised kasutajad ( ei süüdista ega mõista kedagi hukka selle eest )
ning eelmises postituses püüan ma ka lahti seletada põhjuse, miks ei pane mina rõhku niivõrd välimusele kuivõrd isiksusele.. sest siin nii mõnelgi postitusel viidatakse ikka ja jälle sellele, et kui hindad seda toda sisemist poolt rohkem, siis tähendab see automaatselt seda, et sa pole ise paremat sorti välimusega... seega ei peagi ma siin seda ise lõugama... vaid minu eest tehakse seda... või tembeldame mind veel lollikskah, et ma saan asjadest valesti aru... I dont think so!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 08:07
ja ühtlasi võib ka minust rääkimise ehk lõppenuks lugeda... eks klõpsan siia ka asjalikud pildid ja küll siis ka naisi ojadena voolama hakkab aga sisemisi väärtusi võib aga edasi otsida
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 08:34
Mis naiste voolamisse puutub, siis võid seda vist ootama jäädagi, ka ennast Adoniseks pidavad meesolendid ei ole vist postkasti ületäituvusega hädas
Kunagi pole võimalik kõigile meeldida.
Alati on lootus leida see üks, kelle jaoks meeldib sinus kõik.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 08:41
aga ega ma pole maininud, kui suur see voolamine on ka see üks ja ainus võib voolata omajagu piisavalt
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 08:50
Loodetavasti ei kääri sul kaua.

Oma sõnu ma tagasi ei võta, aga nendin, olen väiklane.

Ma lugesin su ankeedi üle. Ka mina armastan tennist mängida, aegajalt loodusesse sõita ja pean lugu rahvuskultuuris. Pereväärtused on mulle samamoodi olulised. Kasvult ning kaalult me ka suuresti teineteisest ei erine. (need mõni kilo, millega mind edestad, kirjutame sinu munade arvele) Ja pildid on meil mõlemal eemale peletavad. (tõsi, minul teadlikult). Meis on palju ühist, on ju.
Keegi, kes minuga nii palju sarnaneb, ei saa ju mitte tore olla. Oled tore poiss! Aga mehine sa ei ole. Lihtsalt ei ole. Kui ma kõrvutan sinu pilti sinu ankeediga, siis ma näen sind peast vähe lihtsana- aga jätkuvalt toredana.

Nüüd läks vist jälle pisut metsa.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 08:59
Muide, sinu olek meenutab mulle ühte tegelaskuju filmist " Seksi retk",

Seda kiivriga tüüpi:
http://movies.ee/pildid/seksretk1.jpg

Nii et veidi enesekindlust ja sa võidki päris lahe tüüp olla
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:02
kosmos ära muretse, ega ma polegi ennast kunagi normaalseks pidanud mulle meeldib erineda
ja selge on see, et kõigile ei saa meeldida ja ega ei tahagi.. milleks seda taaka veel vaja
jah muskli mäge ei suuda ma endast välja võluda ja ei kavatse ka, ja õnneks pole ja ei teki kah mul misket õlle six-backi, seega järeldus.. olen lihtsalt selline nagu olen ja jutul lõpp.. kui õnnestub endast mõni vähe kobedam pilt välja võluda, siis ehk saab ka parema tõestuse see, et ma tõesti tore olen
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:06
mitte et ma nüüd meeleheitlikult peaksin hakkama tõestama kui tore ma olen aga nu lihtsalt, et silmal parem vaadata
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:11
Mölisen ka ära, niikuinii ollakse siia lõkke juurde kogunenud.
1. Võta pilt maha. Kohe täna. Jääb ära sinu välimisest poolest rääkimine, sest pole millest rääkida. Su pilt on nii halb, et lõhnab ka taotusliku järele. Trailer park people koos sibiauto voolikuga.
2. Mine jaluta esimese ilusa ilmaga kesk- ja vanalinnas ringi. Tee näiteks City Marina juures selfie, seal on kogu aeg mingid jahid-kaatrid, saab su seiklushimu ja matkajanu kohe vürtsi juurde.
3. Ja siis otsi keegi, kes sulle sobib, kaeva ta välja ja tee ta õnnelikuks, Igasugused voolamised unusta ära. Sa ei ole kiskja. Edu.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:17
tänan muidugi nõuande eest, ning nüüd siis uuesti mainin ära, et egas teema pole tegelikult üldse minust.. nii et süvenegem kas teema algusesse või pangem selle üldse lukku
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:30
Teemaalgatajat isiklikku rida kõrvale jättes võtaks ma ise sisemiste väärtuste värgi kokku umbes nii, et inimene võib olla sisemiselt kui ilus tahes, kohe nii ilus, et kui ta lõhki lüüa, siis saaks tollest väljavoolavast ilust suisa pimestatud - kui ikka väljapoole on näha ainult ebalev ''mina'', kes ootab, et keegi teine temas peituva varanduse ise üles leiab, hoolimata kõigist ta enda püüdlustest seda tagasihoidlikust teeseldes (sest ta pole ju siiras) peita, siis võib ta ootama jäädagi.
Huh, no selle lause eest peaksin ma sakslastelt kiita saama. Megapikad laused on ju nende teema?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 09:45
Cymbalaria muralis - ma tegin lühidalt
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 10:45
Sisemine väärtus on teooria ja väline on praktika.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 17:39
Tegelikult on see lause: "Annaks jumal, et terves kehas oleks terve vaim." Sellele juhtis tähelepanu kunagi Hardi Tiidus. Aegade jooksul osa teksti kaduma läinud.

On olemas küll neid juhtumeid, et inimene muutub väliselt ilusaks, võtab alla näiteks, aga ise seda ei usu. Teisalt, pole olemas nii ilusat välist ilu, mis ära ei tüütaks ja sellega oma võlu kaotaks, kui seesmist sära ja sisukust pole.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:28
Üks ainuke sõna võib kaunitari ilu kustutada. Ja mis kasu on välisest särast, kui temaga häbenetakse seltskonda minna.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:44
Jf--kas meeste kohta see nagu ei kehti või? Kas mehele on seltskonnas kõik lubatud, sellepärast, et ta on mees?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:51
Kahtlemata peab mees teadma, kuidas mingis seltskonnas käituda, aga las seda hindavad naised.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:54
on olemas üldised käitumisnormid mis käivad nii meeste kui naiste kohta ja nend eiramisele v6ivad tähelepanu pöörata m6lemad sugupooled, hoolimata sellest kas labaseks osutub mees v6i naine. on musti lambaid m6lemal pool ja samas pole keegi meist ideaalne.
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:58
Jf, ma olen Sinu vana fänn - ehkki vähe aega foorumis. Mulle meeldivad Sinu targad ütlemised. Ma saan kohe aru, et tegemist on intelligentse inimesega (oletan, et TÜ kasvandik). Nagu ma isegi. Seepärast jätkame edasigigi suhtlemist. Parimat Sulle. Nagu Aristoteles ütles - kui inimene on 30-aastaseks saanud, alles siis saab teada, kas temast saab filosoof
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:59
yandex ütles juba seda, mida ma mõtlesin ..Minu meelest ka ei ole nii, et naised hindavad meeste kätumist ja vastupidi..Mina näiteks ei tunne end kuskil võõraste hulgas hästi mitte kunagi..
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 18:59
Labasus on tõesti inetu nii meeste kui ka naiste puhul. Aga mina mainisin ju igavust, st isikupära puudumist. Võib olla üliviiskas ja püüdlik kõigile meeldida ja meele järgi olla, aga see võib ka tüütuks osutuda...
˅ näita rohkem ˅
2014-05-28 20:11
nu kas see pilt on parem?
˅ näita rohkem ˅
2014-05-29 08:52
Jah, väga kena hobune!
˅ näita rohkem ˅
2014-05-29 12:10
Kui mehed kirjutavad naiste kontodele stiilis "ää kepime ka vää", siis minu arvates on see labane ja matslik. Ma ei ole ise rikkast perest pärit ja ei sõida "länkkariga", aga vähemalt minu taadu õpetas mind daamidesse respektiga suhtuma.
˅ näita rohkem ˅