Foorum
1
2
2014-01-17 18:00
Seda, et kes maksab on kuningas. Mida rohkem maksab, seda suurem kunn on.
Pole raha, pole ka seda firmat.
Siin on kaks vaadet: klinet-teenindaja ja tööandja-töötaja.
Käsitleda tuleb seda ka eraldi.
Käsitleda tuleb ka veel osutatavat teenust. Kliendi käitumine ei ole oluline, see sõltub teenuse kontekstist ja üldistada siin ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 18:12
2karvast, no sellessuhtes vanakooli mees et ma hindan häid kombeid.

Arvatavasti olen saanud valesti aru aga ma kohtlen neid nagu oma "perekonda" ja kaitsen viimaseni. Piir on ka olemas, ma ei talu valetamist või muud taolist. Ütleks et teist võimalust ei tule.
Lojaalne töötaja on kulla väärt. Ega nad pole tööl selleks et taluda igasugust matslikku käitumist, teiseks neile on antud otsustusvõime, saavad keelduda kui on näha et klient toob pigem peavalu kui head kliendisuhet. Suurema tehingu puhul vaatame mis teha annab.
Muidugi töötaja on kulu, aga on hea pidada meeles et nad müüvad ja seega toovad raha sisse.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 19:19
Mõistlik ja paindlikku juhtimist praktiseeriv juht on super!
Siseklientide vajadused on primaarsed, kui ikka ülemus ei sülita ülalt alla, siis pole ka midagi karta tal, kui ta vastutuult juhtub seisma
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 20:13
Nicedude, Ka järjekorras järgmine on klient, ka tema soovib osta ja firmale raha loovutada. Ka tema aeg maksab midagi ja miks peab tema kannatama, kui teine kuningas lobiseda tahab. Ka tema võib vihastada ja minema marssida.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 20:39
Eks teenindaja suhtumine töösse ja klienti on peegelpilt sellest, kuidas tööandja temasse suhtub
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 20:44
Selge see, et säästukast kvaliteetset värki ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-17 20:46
No neid ülitunnustatud ja kiidetud firmasid veelgi, kus töötaja vaid inventar.
˅ näita rohkem ˅
2014-01-25 14:46
klient on alati kuningas, aga peab ka käituma nagu kuningas. nii lihtne see ongi
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 09:30
Naabrineti, Sul väga õige suhtumine! Olen ise tööandja ja tean, kuidas norm seltskond aitab edule kaasa...
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 17:08
Naljakas kohtumine või no veider kohtumine oli see kui pidin kohtuma ühe volüümikama neiuga, vähemalt ankeedi järgi. Aga kohale ilmus hoopis modellimõõtu kaunitar kellel oli vanust kindlasti vähem kui ankeedis kirjas. Vot see võttis küll sõnatuks, ju ikka pole harjunud sellega et sigade ette pärleid loobitakse
˅ näita rohkem ˅
2014-01-26 17:12
EMA OLI HÕIVATUD, SAATIS TÜTRE,
PEAASI, ET RAHA PERRE JÄÄB
˅ näita rohkem ˅
2019-08-12 22:38
Intrigeeriv.
˅ näita rohkem ˅
1
2