Foorum
2013-09-19 15:24
"Rootsi kohtu kahe eraldiseisva otsuse kohaselt ei ole avalikus kohas masturbeerimine tingimata õigusvastane."

6. juunil asus 65-aastane mees Stockholmist veidi lõuna suunas asuva Drevvikeni järve äärses avalikus rannas end seksuaalselt rahuldama, mistõttu esitati talle süüdistus avaliku korra rikkumises ja seksuaalses rünnakus.

Södertörni ringkonnakohus otsustas aga, et kuigi "mees paljastas end ja ka masturbeeris", ei rikkunud ta ühtegi seadust, kuna tema tegu ei olnud suunatud ühegi konkreetse isiku vastu.

Prokurör Olof Vrethammar kinnitas Rootsi meediale, et ta ei vaidlusta kohtu otsust ning et avalik eneserahuldamine on "OK".
"Et tegu oleks kriminaalse rünnakuga, peaks selline seksuaalne pilastamine olema suunatud ühe või enama inimese vastu. Minu arvates on kohtu otsus mõistlik," selgitas prokurör."

Seoses läheneva sügisega on progressiivne üldsus teinud üleskutse, tähistada seda sündmust ühismasturbeerimisega, teadvustades sellega kõikidele ühiskonnakihtidele antud ettevõtmise ajaloolis- kultuurilist tausta ning ühtlasi rikastada erinevusi.
Nõuame avaliku masturbeerimise legaliseerimist ja masturbeerijate diskrimineerimise lõpetamist!
Elagu avalik maturbatsioon!
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 16:54
Kui sa lähed kuhugi üksikusse kohta masturbeerima ja sulle keegi peale satub, siis on see tema viga. Sina kui heauskne masturbeerija ei osanud tema ilmumist oodata, lootsid koha valiku privaatsusele. Ta oleks võinud oma ilmumisest märkuanda.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 17:13
Tutt, Sinu kiviaegsete arusaamadega võiks tagasi koopasse minna
Aga minul tekkis selle loo peale selline mõõtekäik, et...Millise otsuse oleks aulik liberaal-sotsialistlik kohus vastu võtnud siis, kui too isand oma seksuaal-manuaalset inimõigust oleks harrastanud kuningakoja akende all, hoides ühes käes kuninganna fotot ja teisega aktiivselt oma kürba masseerides. Iseenesest poleks see toiming suunatud konkreetse isiku poole, vaid pelgalt fotole.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 17:16
arvan et tõlge oli väga vale
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 17:30
Aga miks naiste jaoks avalikus kohas onamine on kole asi? Kui mõni naine paneks pargipingil näppu, ma ainult itsitaks
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 17:37
Nojahh ja mis selles toimingus siis niiväga hirmsat on, iseenesest on see sama tegevus, mis toimub naisinimese sees, ainult onaneerimisel on näitlik õppevahend toodud päevavalgusesse
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 18:32
Kui naisega onad, siis on käed vabad. Süüdistust ei saa esitada
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 18:42
Masturbeerimine on seks, selles mõttes ma olen Aikoniga nõus. Küsimus on, et kas seks võib toimuda avalikus kohas? Alastioleku osas ma arvan, et see peaks olema lubatud. Seks võib olla mittekaristatav, aga see ei tohiks toimuda tahtlikult teiste nina all. Ehk siis kui paarike kõrvalises kohas seksib ja keegi mööda jalutab, siis ei tohiks olla põhjust politseid kutsuda, aga kui keegi Raekoja platsil kiire rahulduse plaanib saada, siis tuleks teda takistada.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 18:56
Kui võtta mõni keset linna tantsiv narkar ja kusagil pargis vaikselt seksiv paarike, siis tegelikult narkarit on palju halvem vaadata. Narkari puhul ei juhtu midagi, politsei ei sõida välja temapärast. Ühiskonnale meeldib olla silmakirjalik.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 19:14
rocky
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 19:32
Smsart, õnneks või kahjuks on meie kliimavöönd selline, kus aastaringne alastiolek pikas perspektiivis tervislik ei ole ja eraldi küsimus on asja eetilis-esteetiline pool aga avalikus kohas seksimine, olgugi et see justkui toimub varjatult, ehk et asendame Raekoja platsi Tammsaare pargi põõsatagusega, on samuti avalik koht. Minu arvamus asjast on selline, et inimene ei peaks laskuma looma tasemele, keda juhivad vaid instinktid.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 19:46
Mind isiklikult see toiming ei sega, aga laste silma all selle tegemine on out
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 19:55
tõlgendamise küsimus, peab käekoti sisu täiendama, miskit tõhusat
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:02
keegi filmis vist
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:41
Aastaringselt ei peagi alasti olema. Mulle meenus lihtsalt juhtum ühe naiskunstnikuga, kelle politsei kinni pidas, kuna kunstniku tissid olid avalikus kohas paljad. See oli tõeliselt jabur. Kui inimesele sobib alastiolek, siis olgu pealegi, seda ei tohi pidada häbiasjaks või, veel hullem, väärteoks.

Seksimine avalikus kohas võib tuleneda kahest põhjusest veel peale selle "loomaliku instinkti" (ehk siis suutmatuse oma kihku vaos hoida): on inimesi, keda erutab avalikus kohas seksimine (fetiÅ¡ vahelejäämisvõimaluse osas) ja on paare, kellel ei ole seksimiseks muud kohta või aega kui kusagil põõsa või nurga taga. Kui nad tahtlikult teiste nina alla ei roni, siis pole minul sellega probleemi.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:44
noh, samas on ajajookslul sellesinatse 700 orjaastaga väljakujunenud teatavad moraalinormid, mis kogu õhtumaal sarnased on... kiidame ehk heaks ka need "kangelased", kes on kihku pidada ei suutnud ja budistide templis eesti lippu kõrgel hoidsid? mõnel maal võib see vääga eluohtlik olla...
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:48
Vaba, sa ajasid vist midagi segi. Nende sinaste orjaaastatega püüti just neid kihkusid, mis taarausulistel vabalt möllasid, vaos hoida.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:50
Vaba kott pähe, köis ümber kõri, hapnik nulli, igatahes
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:55
Kallid IHA-lejad mis siis muud kui suvel kott selga ja Rootsi Kunni randa onama IHA-lema. Kuningriik hakkab juba normaalseks muutuma
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:55
jf, ajand ma midagi segi. ma vihjasingi sellele, et nagu me nende sadade aastatega õppinud oleme, ei ole vaja jummala igalpool kah paarituma kukkuda... kõik (vägisi) õpitu ei ole kah ilmtingimata halb...
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 20:59
Noh, põnevaid ettevõtmisi ei saa täiesti ära ka keelata. Kes meist ei oleks avalikus kohas seksinud. Paljudel on siin praegugi seksuaalakti kujutavad pildid kõigile nägemiseks väljas.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 21:08
krt...ma peaaegu oleks öelnud, et mina ei ole. aga siis meenus, et siiski-siiski oma pika elu jooksul on paar korda ettetulnud. samas ei ütleks, et midagi erilist oleks olnud. pole kunagi adrenaliinisõltlane olnud. needki korrad eiole see minu initsiatiiv vaid pigem kaasamängimine olnud.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 22:58
Iseenesest pole midagi halba ei alastiolekus, ei seksis, isegi mitte onanismis, kui need inimesele sobivad ja positiivseid emotsioone-naudiguid pakuvad. Miks mitte minna presidendi vastuvõtule, ihualasti, miks mitte seksida välikohvikus, noh nii desserdi eest või nii, sest mulle see sobib, miks mitte. See et need tegevused võivad teisi häirida, see on nende probleem. Sellise loogikaga edasi minnes jõuame anarhiani.
Meenub üks seik, kus noorukid oma ülemeelikus tujus ronisid presidendi lossi katusele ja urineerisid sealt alla...fun, kas pole..?
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 23:12
Keelatud vili on magus. Aga kui kõik on lubatud ja kõik teevad, siis pole üldse enam huvitav.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 23:22
Ja parim koht onamiseks on suvine Pärnu rand
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 23:46
Hm.
Või hoopis onamishimulised noormehed peavad väga ettevaatlikult põõsa taga hiilima, et mitte mõne kergendatud kehast mahajäänud jäägi sisse astuda.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-19 23:54
Nojah, aga ega seegi viisakas ole, kui onaneerima otse piilutava nina alla tuled. Seega tehakse mõlemat ühes paigas ja tuleb olukorraga arvestada.
Vedamise korral saadakse kogemata seal põõsa taga kokku ja kujuneb igavene ilus armastus.
˅ näita rohkem ˅
2013-09-20 11:44
Aastaid hiljem:
Mäletad kallis kui sa põõsa taga lahinal pissisid, see oli kui üksiku rohutirtsu sirin mis kõrvu paitas kesk suurlinna lärmi
Jah, mu arm aga kas sina mäletad, kuidas sa oma väikemeest sõimasid, "no kamoon, rsk, tule jubaa" ja siis ta tuli, otse minu linalakalisele patsile, nirisides aegamööda allapoole, et ühineda mu pissiloiguga
Nii nende armastus algaski
˅ näita rohkem ˅
2013-09-20 11:50
Fakt.
Me ei ole normaalsed.
Hull aeg nõuab segaseid inimesi
˅ näita rohkem ˅
2019-08-12 22:30
Suur võit pervertidele!
˅ näita rohkem ˅