Foorum
2013-02-08 12:59
suht närvi ajab kui lambist plokk peale pannakse .. võiks õelda põhjusegi mille eest... pms vaatad kellegi kontot ja siis tõmmatakse plokk peale .. nii et võiks tulla mingi asi juurde sinna plokkimise juurde et enne ei saa plokki panna kui pole põhjendand miks plokid vms ... kahtlane teema aga jhm!
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 16:07
Tuleb siis alati väljaöelda, et sa jobu oled
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 16:25
Mis mõtet on närvi minna kellegi käitumise peale, keda sa ei tunne ja kes sinust midagi teada ei taha? Ega see blokkimine ju haiget tee. Mina ise olen blokkinud vaid neid, kes hakkavad mingeid mulle ebahuvitavaid kirju postkasti saatma ja on oht, et nad ei saa aru, kui neil paluda seda mitte teha.
Vist viimane kiri, mille ma sain, koosnes neljast-viiest emoticonist. Kui selle järel oleks samalt isikult veel mingi samasisuline kiri tulnud, siis oleksin ta ära blokkinud. Näiteks.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 16:42
Aga mind ei ole veel keegi blokeerinud kes tahab essa olla esimesele viiele auhind
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 17:49
Allan. ära muretse, küll need blokid tulevad
˅ näita rohkem ˅
2013-02-08 18:20
rates on blokklistis lahter kus blokitud saavad üksteisele teate jätta mis põhjusel see pandi.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 02:34
libakontosid, kui kasutaja sai tehtud, ning ajutiselt mingi pilt üleval oli sai blokeeritud küll... ning pärast kui blokeeringu mingiks ajaks maha võtsid, siis sõimu ja ütlemist kui palju icc... moderaatoreid oleks mõnevõrra juurde vaja, kõik varasemad kontod (kes saiti ei külasta, ning kellel muud tegemised), nimekirjast maha tõmmata
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 18:53
Tere,

Pole mul ühtki libakontot aga blokeeritud olen tänase päevaga enema kui viie kasutaja poolt. Ei nad kõik ole topi isikud, käisin pilte hindamas ja nagu öeldakse, et ilu on vaataja silmades, siis sai ka sedasi pilte hinnatud mis tõi mulle rodumisi blokeeringud kuna julgesin ausalt hinnates panna kümmnete asemel ka muid hindeid. Kus juures oli blokijaks isegi selliseid kasutajaid kes siin foorumis on kõva häält tõstnud, et neid morjenda kui keegi neid alla kümmne hindab ja ei bloki selle tõttu kohe kontot aga võta näpust.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 19:23
Eriti,naljakas on see ,et plokkivad isegi need kellel piltigi,pole nägu lasteaed siin.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-18 19:38
Tegelikult peame vaid jumalat tänama, et neil blokeerijatel pole muid võimalusi kuna nende närvikava on üpris nõrk ja sel hetkel kui nad avastavad, et keegi on julgenud pildile reaalse hinde panna siis vist saaks kurikaga või kuuli
˅ näita rohkem ˅
2013-02-19 02:29
Mind blokeeritakse suht sageli, sama sageli kui saan ka sõimu postkasti. Kitsas silmaring siinsetel asukatel.
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 10:52
Mul on väga lihtne selgitus nende inimeste kohta, kes teisi blokeerivad- nõrgad ja arad. Vaatasin ka enda kontolt, kes on mind blokeerinud , enamus ikka need kes kardavad midagi .
˅ näita rohkem ˅
2013-02-22 11:13
Täiesti nõustun sinuga Fredy, blokivad reeglina need hüäänid, kes sabajalgevahel käivad ja lõrisevad aga hammustada ei julge. Liiga arad selleks. Kui oma nürisid hambaid tahavad säärde lüüa, siis ikka seljatagant ja varikonto alt. Tegelikkuses on see endale tuha pähe raputamine, aga noh eks sellest, et aru saada, selleks peaks ju ikka mõistust ka olema
˅ näita rohkem ˅