Foorum
2012-11-17 15:13
No millega sa selle komplekslõuna asendanud oled?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 15:33
rämpstoiduga muidugi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 15:59
Vahet pole, millest teema algab, ikka on top ja hinded,
Mina blokeerin, kui keegi tõeliselt tüütuks muutub. Näiteks üks mees, kes kurjustas iga päev, et miks ma veel siin olen, kui tema mulle ei sobinud. Eile vaatasin, kas olen ka mõne bloki saanud, sest olin üsna kurjal eriarvamusel ühe härraga, ja avastasin, et vaid üks blokeering ongi veel jäänud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 18:43
Sheeba, sina laulad ka tihtipeale oma laulu,
Võibolla ma lihtsalt ei tahagi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 18:46
Selge, et ma laulan oma laulu, sinuga kaanonit lauda ma küll ei taha.
Selleks oled sa liiga amööbne.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 18:49
Aga see on hea kui mind arvustatakse, see aga veel parem, kes silmaringi siin arendanud ja kellega kohtunud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 19:36
Aga tunne siis sellest mõnu ja ela edasi rahulikult. Sina ei puutu mind ja mina sind. Ongi rahu maapeal.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 22:34
sheeba, kompleksides naised on ka need, keda weebiseks ei huvita ja ka need, kes siin saidil yldse eksisteerivad, kui kohe pole valmis ostma lennupiletit et neid rahuldama tulla
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:04
Sirruke. Mõneti on see õigus küll.
Ilmselt, kui komplekse ei oleks, siis oleks juba rahuldamas ja või rahuldatud ja iha lehel ei oleks.
Lihtne on ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:15
Parma - Mis loogika see nüüd on?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:17
Lihtne loogika. Kompleksivabad on tegutsemas, mitte internetis leelotamas.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:19
Kompleksivabad ka aegajalt leelotavad siin .... raudselt!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:21
Äkää. Meediaski teavitati, et iha.ee on pervode koht. Vabameelsusest ja kompleskivabadusest on siin asi väga kaugel.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:23
Okei siis üldistame veel ... oleme siis kõik juba pervod.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-17 23:29
Tegelt natuke pean omi sõnu sööma selle vabameelsuse osas.
Rahaeest tibinad on sellest väitest priid. Ma ei mõtle neid tavalisi sponsi nurjaid vaid ikka asjalikumaid. Nii 200euri tunnihinnast alates.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 08:01
Mina alla 5 pole kedagi hindand ja maha teinud põhiliselt käin vaatamas ilusaid pilte,kes kuidas kaunilt poseerib ilmselt ei meeldi mõnele.Mehed panevad peale oma kirja kirjutamist ja vastuse mitte saamist kohe blokeeringu ok ei huvita aga naised sellest pole veel aru saand.Käin harva ja vaatan kes uusi pilte pand jne blokeeringud tulevad....

NB.aga miks nad siis pilte ültse panevad kui ei julge kõigile näidata,äkki tundis tuttava või mis iganes...
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 20:26
Kui poyka otsib vastust miks blokitakse, siis meie puhul on see hinne ühest viieni. Väike õpetus kuidas seda vältida, pole vaja üldse hinnata ja vaata pilte kuis süda lustib. Ja kui ikka pilt väga meeldib lisa kom. ,aga kümmet meile näiteks ära pane sest see on mõtetu viis raisata oma raha.
Kõik otsivad vastust mis on selle hindamisega jne. Hoopis huvitavam küsimus on kes sellest hindamismängust kasu lõikab?
Kas tõesti on siin selliseid kes kümne eest on otsa märjaks saanu? Vaevalt. Milleks neid siis jagada.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 20:49
Kord, kusagil oli mõistetud üks mees surma. Oma viimaseks sooviks ütles mees, et kustutagu tema eluküünal naine, kes peab ennast kõige koledamaks...... Mees suri kõrges eas loomulikku surma
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 21:04
Kord jalutas üks põder keset metsa ja jättis maha endast hunniku mis lehkas. Ei läinud pikalt (23 min. ) kui esimesed metsaelanikud kohale hakkasid lendama. Vaid soovist kodu korras hoida.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 21:37
Mida te suitsetate ja kust seda saab?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-21 23:30
Kuidas vastata kirjale, kui kirjutaja on ära blokeerinud lihtsalt
˅ näita rohkem ˅
2012-11-22 07:19
Aga miks sa peaksid vastama kirjale mis on bblokeeria saatnud , juuu ta on sellega arvestanud , et sa ei saa vastata , pigem see ongi tema eesmärk, sest vastus võib-olla on tema hinge jaoks liiga karm Poyka sa küsisid , et miks nad pilte üldse panevad ? Juu seepärast panevadki , et ennast näidata aga nad kahjuks ei saa aru , et igaüks ei loobi kümneid neile. Viis neutraalne hinne, näitab , et on tähele pandud ja kiidetakse norm pildi eest aga neil on ootused kõrgemad, kümme või mitte midagi. Uuuuu mul tuli nüüd pähe mõte , nad on nagu need karjääriinimesed kes on oma elus seadnud kaks võimalust KÕIK või MITTE MIDAGI ....
˅ näita rohkem ˅
2012-11-22 08:17
Ju see ikka oma tutvusringonna selekteerimine on ja koheselt algusest peale.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-22 08:28
Hmmm....et kui mind ei blokeeri , siis ma nagu väga tahan nende tutvusringkonnas olla ? ..... no ka omaette loogika ju .... aga kardan , et paika see alati ei pea.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-25 21:42
mul on siin kasutaja aastast 2007 ja sellist ajunussi pole veel olnud...ei käi kedagi maha hindamas,vahest hindan kedagi kümnega ja sellega asi piirdub.kes mind siin blokeerisid...kohe näha üks punt.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-25 21:48
nüüd hoolitsen selle eest,et homsest hakkab tulema ühtesi
˅ näita rohkem ˅
2012-11-28 12:30
Mind ka siin järjest blokitakse ,kuigi jah mõnele olen tahtnud isegi 10 panna ,aga kui ei saa pilti vaadata ,siis jäävad ka oma 10-st ilma ,edu neile!Mind need bloklisti omad ei häiri ,las annavad minna ,mine tea jah ,äkki panen kellegile 5,seda hädaldamist siis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 16:16
huvitav,kui pikk võib olla blokitavate nimekiri?olen kindel,et siin mõnel eputisel,kes 10 neid jahib,ikka paarisaja ringis
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:31
850
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:42
Kusjuures sind pole me veel blokkinud. Järelikult pole sa meid oma viitega torkinud
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 22:55
Utha. Hakkas sul hea nüüd?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-29 23:20
Lihtsam oleks vist iseennast ärablokkida
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 07:58
Uthat me ei blokeeri, tema on meie sihtgrupp. Kusjuures sellise ägeda loomuga naised on väga sexikad. Aga üksikud mehed oma viitega on tekitanud meis lausa sportliku huvi. Kui palju neid siis lõpuks koguneb?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 09:16
Et sportlik huvi on blokkimine ... no mine tea jah .... teha statistikat sealjuures ja pärast saaks kuu lõikes teada palju oli neid idikaid kes julges viisi panna ja palju oli neid toredaid kes panid kümne . Õige suhtumine.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 11:48
No kui palju peame neid pilte maha võtma, et aru saaksite. Meile on kogu see hindamine siin saidil (kaasaarvatud kümned) vastumeelne. Täielik mõtetus. Esitage endale veelkord küsimus kes võidab sellest totras hindamismängus?
Meile isiklikult piisaks kommentaaridest ja kirjavahetusest.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:01
Selline küsimus kas on see normaalne,et jfjm on ihasaidil topis kuuendal kohal olev mees????? Ärge tulge nüüd väitma, et pilt on ilus, mees on võrratu. Sellise nähtuse siin on tekitanud väärastunud hindamissüsteem. No nüüd sooviks ausat vastust.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:19
kas eurovisioonil võidab laul mis on ilus ja võrratu. Loomulikult on süsteem väärastunud, see mäng käib lihtsalt selliste reeglite järgi, lahe oleks, kui paralleelselt käiks teine mäng, kus pilte hindab asjatundlik zürii, aga see mäng ei käi sellel lehel. See formaat siin, toob effektiivselt raha sisse, selle eesmärk polegi õiglane tulemus
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:24
Seda tundsime ise ka kuidas meile tehti varjatud reklaami, et miks te ise ei hinda kümnetega. Ostke sada kümmet ainult 20 €, see pole ju üldse kallis. Mille eest?? 20 € mitte millegi eest on arulagedalt kallis!
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 12:39
hindamissüsteem teile ei meeldi, aga ise tegelete täpselt sellega, et iga hinna eest üritate ülejäänud skaalat peale 10 tasalülitada, blokeerides tasuta hinnete panijaid, blokeerige siis 10te panijaid. Ok 1tede ka, teie pildid pole 1 väärilised, selle panemine viitab vaenulikule ja ebaobjektiivsele hindamisele, aga 3, 4 ja 5 peaks olema üsna ausalt antud hinded. Mis te siis ikkagi tahate?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 15:21
Ihapaarike ... jfjm on seepärast topis kuna tal on mõttevõime olemas .... võtke kuidas tahate.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:12
Kas sellest mõttevõimest on ainult kenasuudlus aru saanud. Keegi teine pole seda mõttevõimet leidnud. Ikka kümned tõstavad toppi. RedLight1 sinu kümmet seal küll pole. Väga vastuoluline väide sinu poolt sel juhul.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 18:20
jotakas on topis, sest ta on ilus nagu james bond ja loll nagu fabio
on aru saada, et millegi vastu te protesteerite, aga ega te ise ka vist aru ei saa, mille vastu
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:13
mykhan, pane kasvõi üks pilt endast ülesse, siis võiks teemaga põhjendatult kaasa rääkida. Seniks oled meile täielik null.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 19:35
ei pane. mul on siin olnud pilte, kui veel peaks tahtma panna, siis teie pärast küll mitte, te räägite nii ebaloogilist iba, et kuni teil midagi öelda pole, millel mingigi loogiline mõte oleks, jääte mulle ikkagi täielikuks nulliks, pange kasvõi kõik oma pildid siia üles. Niipalju siiski tunnistan, et pildid on teil ok ja kui see top vähekegi adekvaatne oleks siis kuskil seal lähedal võiksite olla.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:35
Kas siis keegi pole aru saanud? Just seda adekvaatsust taga ajamegi. Eelkõige meid huvitab mis toimub paaride topis. Kui keegi suudab ilma emotsioonideta seda teemat arutada oleks väga tore.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:39
Ei tea jäi mulje , et ma peaks muretsema , et ma topis pole , mul pole vaja selles topis olla .... teiseks , minu kümme on nii mõnegi pildiomanikul olemas kes on topis. Seega ... hmmm ... mis ma siis nüüd pean tegema ? Prääksuga kükke ja plaksutama või ?
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:49
Hallo RedLight2 jutt käis ikkagi jfjm-i topis olemisest ja väidetava mõttevõime pärast.
˅ näita rohkem ˅
2012-11-30 20:53
No ja mis Teil selle vastu on , et ta on topis ? Ma ei saa antud isiku kohta midagi halba öelda, tema mõttemaailm paistab olevat omapärane ja huvitav ning seepärast ka leian , et kindlasti sobib ta oma isiksusega toppi ja Aikon samamoodi . Ja kui ma õieti oskan meenutada , siis minu poolt on saanud mõlemad tegelased kümme punkti.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 00:51
ja milliseid edusamme te selles tagaajamises siis saavutanud olete? Ja mispidi teie tegevus selle saavutamisel adekvaatne on?
Teil üldse mingisugunegi ettekujutus või visioon on, milline see adekvaatne hindamine peaks välja nägema ja mingigi idee, kuidas seda saavutada, või trambite niisama jalgu võitlete tuuleveskitega?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 06:54
Kas siin pannakse neid pilte ainult sellepärast, et keegi neid hindaks 10netega ja et saada TOPi mis iganes hinna eest.Omapärane mõttemaailm tõest.Ma mõtlesin ,et pilt on ikka selleks, et näha kellega tegu on ja kui kaunis ta on, aga mitte AINULT mingite TPOide ja mis iganes hinnete pärast
˅ näita rohkem ˅