Foorum
2012-12-01 08:01
Olen blokeerinud need, kes mulle mingil põhjusel närvidele käivad - nt nilbe pakkumine (saliromaania, kerade sõlme keeramine, tultikkudega peenise kõrvetamine, varbaseks, bernhardiiniga paaritumine, veebikaamerasse ejakuleerida soovija); kes ei saa aru, miks ma just vabu mehi eelistan; prostituute otsivad tüütudvälismaalased; muidi ebameeldiva käitumisega tegelased.

Mingil hetkel võtan blokeeringu maha ja siis hakakvad jälle nilbed kirjad tulema...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 09:00
Olgu blokkigu ära, aga pidagu siis ka meeles keda nad on blokeerinud, et pärast ei tuleks sellist olukorda, et unustab ära ja saadab kirja aga vastata ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 11:56
See topis olemise jutt seostub minu rikutuse astme juures hoopis ühe pisut teistsuguse valdkonna ja teemaga.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 15:42
Teen algatuse.... Myhkan topppi.....ma oleks isegi nõus mõne 10 poputama
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 16:09
vatt seda tahaks ma ise ka näha, kuidas sa pilditu kasutaja toppi topid
˅ näita rohkem ˅
2012-12-01 16:11
pole probleemi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 16:43
ihapaarike: Uthat me ei blokeeri, tema on meie sihtgrupp.
teie sihtgrupp??? ma vist ei mõista. mis mõttes ma seda teile siis olen!? mina küll teiega arvestanud ei ole. arvatagu mind sellest välja
˅ näita rohkem ˅
2012-12-02 16:45
neil ilmselt vanuseline sihtgrupp... kahjuks kuulub utha ka minu sihtgruppi... seega oleme konkurendid...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-05 10:05
Huvitav oleks näha,et mis siis juhtub kui kaotaks üheks päevaks blokeeringud ära?Mind on blokeerinud kaheksa kodaniku ja ise ei ole kedagi blokeerinud
˅ näita rohkem ˅
2012-12-05 11:58
Ega sest ei muutugi midagi meile pilditutele kuid hingelistele, küll aga võib see mõra sisse lüüa pildiga, kuid hingetuile!

Ma kujutan ette millise "kanalalood" lektüüri võiks kirjutada siis iha.ee foorumi allikat kasutades,kui TOPI-popi tegelastelt blokeerimise võimalus päevaks annulleeritakse!
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 00:28
kuulge ihapaarike palun võtke mul blokk maha...ma ei saa enam isegi magada sellepärast...palun väga vabandust ja enam ei kommenteeri teid isegi foorumis mitte...ausõna...eestikas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 04:45
Hetkel on päeva VIP-iks saanud kasutaja 'umarmen', kes on siinses Issanda Loomaaias kvalitatiivselt uus tase. Tema nimelt blokeerib järjest ja valimatult kõik, kes on juhtunud tema profiilile klikkama, kogemata või meelega. Piisab tema ankeedi vaatamisest, kirjutada ei ole vaja midagi. Bloki alla lähevad järjest ja valimatult kõik, ole sa naine või mees, noor või vana, pildiga või pilditu, jne. Kes ei usu, proovigu ise järele. Klikake tema ankeedile ja vaadake, mis juhtub

Mingit ratsionaalset selgitust ei oska asjale anda - muud, kui et ilmselt ei ole tädil kupli all kõik päris korras. Või siis kardab ta paaniliselt, et keegi hindab tema tema pilte mingi madalama hindega kui 10, ning siis ei saagi enam päeva VIP olla ja/või edetabelite tipus püsida. Tädi paneb keset ööd pildi üles ja siis mingid kaks säga kukuvad talle otsekohe kümneid tulistama. Jätab vägisi "fake" mulje, ehkki tõestada midagi on muidugi keeruline, kui mitte lausa võimatu. Ju on tädil päriselus tunnustusest ja tähelepanust vajaka, et siin selliseid trikke peab harrastama. Ainult et kui ta kogu siinse kasutajaskonna in corpore ära blokeerib, kes siis tema imelisi ja kõrgelthinnatud pilte ja profiili lõpuks imetlema hakkab?!?

Aga eks selles portaalis vist ongi "asümmeetriliste" isikute kontsentratsioon mõnevõrra kõrgem kui ühiskonnas keskmiselt...
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 08:38
Nutikas inimene jätab fännklubi blokkimata
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 09:08
Kõik blokeerijad ja sõimajad tahavad Vipiks saada. Kui seda topi vaadata, siis on selge, et sinna peaks kuuluma maksimaalset 2 inimest. Üks oli Ryynu vms ja teise nime ei mäleta. Teised ikka üle keskea prouad juba, kellel inimlik vajadus tähelepanu järele, mis pole ju iseenesest halb. Aga selge on see, et top ei kajasta tegelikkuses siin kõige paremaid fotosid, ega kõige ilusamaid inimesi.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:11
pillekas, Sa oled segane, ausalt, mine ravile
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:17
mulle ei meeldi Sinu tõde, hoia omale, mul oma tõde
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:27
Ega need kes seda vääriks ei pääse jah, aga ma arvan, et nad sellest väga ei hooligi. Sinna pääsevad need, kes näevad vaeva. Skeemitavad ja keskenduvad sellele topile. Igal inimesel siin saidil omad huvid. Topis olevad naised soovivad tähelepanu ja imetlust, see pakub neile rahuldust. Võimalik, et päriselus on sellest puudu olnud, või mingid hirmud. Aga top annab võimaluse tunda end ihaldusväärsena, kergitab enesehinnangut ja tagab parema enesetunde. Kui see mulle rahuldust pakuks, siis ma skeemitaks ka nii, et vähe ei oleks.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:39
Blokkimist pole mõtet isiklikult võtta. Aga kui kellegil tekkinud oma austajate ring, siis tore ju. Maksavad raha, et oma lemmikut hinnata. Aga üldist pilti see siiski ei muuda.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 16:40
Võibolla skeemitamine midagi ei annaks.....aga ma üritaks ikka.
Kui tahad ikka topis olla, pead ise ka vaeva nägema ja askeldama.
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:36
Öösel kella kahe paiku paneb keskealine tädi uue pildi üles. Loetud minutite pärast hakkab üks mees talle kümneid tulistama. Tulistab ja tulistab, väikeste vaheaegadega kella kuueni välja. Mõlemad on läbi öö online - samal ajal, kui normaalsed (?) inimesed magavad, vähemalt enamus neist. Samal ajal blokib tädi väsimatult ja viivitamatult kõiki, kes satuvad tema kontot vaatama. Tulemus on see, et pildi hinneteks kogunevad ainult kümned, mingeid madalamaid hindeid ei jõua keegi anda, enne jõuab bloki saada. Võimalik, et keegi tahaks ehk isegi samuti kümmet panna - ent ei jõua ka seda, enne saab bloki

Võite seda nimetada kuidas iganes. Kui keegi tuleb väitma, et kasutaja 'tuvikeoo' juhtus juhuslikult kasutaja 'umarmen' kontole, sattus tema uuest pildist siirasse vaimustusse ning kukkus kümneid laduma, siis lubage naerda... Pole muidugi suuteline vastupidist tõestama. Aga kaine ja ratsionaalne mõistus ütleb, et vaevalt. Ju see ikka mingi skeemitamine oli. Kui see "tuvike" ei olnud lausa 'umarmeni' libakonto (mis tundub tehniliselt ebatõenäoline, kuna mõlemad olid ühekorraga online - ehkki kahest erinevast arvutist nii vist isegi saaks), siis mingi diil nende vahel kindlasti oli. Ilmselt siis tädi tasus sellele mehele kuidagi - kas rahas või ehk lausa natuuras... Mis motivatsioon muidu ikka oleks ühele närtsinud ihule kümneid laduda (see kõik ju maksab) - mehel, kes on oma ankeedis märkinud, et teda huvitavad hoopiski teised mehed...

Noh, nagu öeldud - oletame, et äkki ma ise oleks kah tahtnud umarmenit kümnetega hindama hakata... Aga mulle ei antud sellist võimalustki, enne blokiti hoobilt ära Juba selle tõttu tundub nende hindamiste siirus ("oma austajaskond, kontokülastajad kes iga uue pildi lisandudes vaatlemas käivad"...) äärmiselt ebatõenäoline, pigem ikka mingid diilid või skeemitamised.

Muide, kui keegi tahab tollele umarmenile kohta kätte näidata (ma ise ei viitsi, ausõna, külmaks jätavad need mängud), siis piisaks pingereas järgmisele (kasutaja 'Jesseniavice' ) kuus kümnepunktist laksu anda, ning olekski hetke liider troonilt tõugatud. Aga noh, eks siis läheks mingi masinavärk taas tööle (seesama "tuvike" või kes iganes) ja hakkaks otsekohe kümneid juurde produtseerima
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:41
ps. Ühest arvutist saab piiramatus (küll piiratud aga see on suht suur arv) koguses, erinevate kontodega, iha lehel olla.

Aga selle hindamisele saab anda uue valuuta väärtuse. Ongi tasu, seksi eest, kümnetes. Teed mu VIPiks ja holllaallaa, seks tasutud. Hea mugav virtuaalne raha
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:53
mismoodi. Nii saab küll, et kasutad kahte brauserit, aga palju neid erinevaid brausereid ikka on. Või siis teed arvutisse hunniku erinevaid kasutajaid ve?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 18:57
vmware on võlusõna, kui brauseritest puudu jääb
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:08
Lahe. Pane siia õpetus ka kirja, kuidas seda kasutatakse, et kõik aru saaks, kuidas see käib. Mul tuli just äriidee, äkki ma ei mõrvagi mykhani kontot, müün ta parem maha, teen oksjoni. Oksjon algas praegu ja lõpeb 21.12
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:19
Myhkam, lõpeta kohe ää, mul eksole juba must kleit laenatud,
ja sülti, ja viina pidi ka saama, ja nüüd sa otsustad mitte surra?????????
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:22
No a sa osta mind ära, saad oma käega tappa mõtle saad kaks pidu korraga teha, kõigepealt hukkamispeo ja siis peaparanduseks matused
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:26
Ma harjunud ju naisterahvana tasuta saama......
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:28
mkm. ahnete inimeste käest ei saa isegi naised tasuta tee oma esimene pakkumine, enne kui sült pahaks läheb
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 19:40
nuuu, ma su kontot nigu ka ei tahaks..mis ma sellega teen...varikaks liiga kuulus...
aga sült sul ikka ju külmas eksole
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:42
mhmh. see on selline virtuaalne sült, saate virtuaalselt kõhu täis. no ja pea muidugi ka
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:50
Mykhan, va pärdik, kas Sa ei mõtlegi hinge heita vä?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:55
No a osta sa siis mu konto ära, ainult 5 blokki ja saad kahe kontoga jfkale 1 laduda ja endale viisi mõtle siis saad kahe kontoga seebat sebida, ühega ikka kätte saad
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 22:58
Hmm, sa mykhan ikka oled vist tiba kade Aikonpoisi peale, et tal rohkem kuraasi kui sinul
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:02
nojah, täitsa roheline pidevalt kadesusest
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:06
Mykhan, palju Su konto maksab, kas kolme libanaisekonto eest annad?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:06
Vot, vot - seda ma kohe arvasingi
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:17
oksjon käib, ma alghinda pole välja mõelnud veel, aga kolm libanaisekontot pluss üks päris naine, siis hakkame mõtlema
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:26
.....teeme siis kolm libakat ja üks lipakas...mhh...ahh?
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:34
no näita lipakat, kui on pandav, läheb oksjoni algpakkumisena kirja
˅ näita rohkem ˅
2012-12-06 23:39
Pandav pandav, kas ma olen Sulle mittepandavaid ennem pakkunud? Mul parim panokaup, otse SEALT, sildidki veel küljes
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 00:03
kle see üleüleüle-eelmine pold tegelt eriti pandav, täitsa hambad ristis pidin panema, et sa ei solvuks. tuleb ikka kontrollida, et sa jälle miskit ilget rõvedat saasta pähe ei tõmbaks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 00:10
Pullshitti ära aja, see oli pandav mis pandav aga Sa ise polnud seekord panija, ma veel pakkusin oma abistavat kätt aga kus sa sellega, uhkus ei lubanud Sul seda vastu võtta ja nüüd süüdistad minu kaupa...aivai aivai sahib, nii pole ilus
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 08:19
Ma loodan ikka, et see lipakas on selline ilusa õrna lillelise mustriga ja kuldsete tähtedega
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 08:46
Oi Sheebatüdruk, kui Sa vaid teaksid, kui ilus see lipakas on Sa läheksid kadedusest katki PÕMM
Sheebatüdruk, võta vastu minu komplimentum oma punase öömütsikese osas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 08:49
Jah mulle kui naisele meeldivad ilusad läikivad asjakesed

Tänan Aikonpoiss, sinu tagasihoidliku komplimendi eest
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 09:09
Võta heaks, Sheebatüdruk. Lisaksin veel seda, et Sinu öömütsike toob esile kogu Su piparkoogilise olemuse ja verivorstiliselt särtsuva sisemuse, jättes piisavalt ruumi ka mahlase ahjupraena vonklevale figuurile ja kuldselt helklevale juuksetukale, mis otsekui parimad praekapsad Su peakest ehtimas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 09:12
Aikonpoiss, see ju ongi meie põhjamaise ja lumise gurmee meeleolu loomiseks
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 09:32
Jah, Sheebatüdruk, just nii see on ...Aga nüüd, luba mul haarata elevandiluise peaga ehitud hõbekahvli järele, et susata see Sinu rikkalikku ihusse, mis meenutamas eestlase pidulauda ja saada osa sellest, ms kõigevägevam meile, meie usinuse ja kasinuse eest annetanud, et meie mitte ei peaks hukka saama, vaid sel maalapil igavesti kestaks, priskelt, pringilt ja patuselt
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 12:54
No jh Aikonpoiss, nüüd tunnen ma ennast nagu jõulupõrsas vardas
˅ näita rohkem ˅
2012-12-07 13:17
mmmmmm aga ma paluks sinepikastet ja pohlakeedist kah
˅ näita rohkem ˅