Öösel kella kahe paiku paneb keskealine tädi uue pildi üles. Loetud minutite pärast hakkab üks mees talle kümneid tulistama. Tulistab ja tulistab, väikeste vaheaegadega kella kuueni välja. Mõlemad on läbi öö online - samal ajal, kui normaalsed (?) inimesed magavad, vähemalt enamus neist. Samal ajal blokib tädi väsimatult ja viivitamatult kõiki, kes satuvad tema kontot vaatama. Tulemus on see, et pildi hinneteks kogunevad ainult kümned, mingeid madalamaid hindeid ei jõua keegi anda, enne jõuab bloki saada. Võimalik, et keegi tahaks ehk isegi samuti kümmet panna - ent ei jõua ka seda, enne saab bloki

Võite seda nimetada kuidas iganes. Kui keegi tuleb väitma, et kasutaja 'tuvikeoo' juhtus juhuslikult kasutaja 'umarmen' kontole, sattus tema uuest pildist siirasse vaimustusse ning kukkus kümneid laduma, siis lubage naerda... Pole muidugi suuteline vastupidist tõestama. Aga kaine ja ratsionaalne mõistus ütleb, et vaevalt. Ju see ikka mingi skeemitamine oli. Kui see "tuvike" ei olnud lausa 'umarmeni' libakonto (mis tundub tehniliselt ebatõenäoline, kuna mõlemad olid ühekorraga online - ehkki kahest erinevast arvutist nii vist isegi saaks), siis mingi diil nende vahel kindlasti oli. Ilmselt siis tädi tasus sellele mehele kuidagi - kas rahas või ehk lausa natuuras... Mis motivatsioon muidu ikka oleks ühele närtsinud ihule kümneid laduda (see kõik ju maksab) - mehel, kes on oma ankeedis märkinud, et teda huvitavad hoopiski teised mehed...
Noh, nagu öeldud - oletame, et äkki ma ise oleks kah tahtnud umarmenit kümnetega hindama hakata...

Aga mulle ei antud sellist võimalustki, enne blokiti hoobilt ära

Juba selle tõttu tundub nende hindamiste siirus ("oma austajaskond, kontokülastajad kes iga uue pildi lisandudes vaatlemas käivad"...) äärmiselt ebatõenäoline, pigem ikka mingid diilid või skeemitamised.
Muide, kui keegi tahab tollele umarmenile kohta kätte näidata (ma ise ei viitsi, ausõna, külmaks jätavad need mängud), siis piisaks pingereas järgmisele (kasutaja 'Jesseniavice' ) kuus kümnepunktist laksu anda, ning olekski hetke liider troonilt tõugatud. Aga noh, eks siis läheks mingi masinavärk taas tööle (seesama "tuvike" või kes iganes) ja hakkaks otsekohe kümneid juurde produtseerima