Foorum
1
2
2012-06-15 13:06
Mis on te kaaslase..(kas siis mehe, naise, armukese)..köige naljakam vöi köige alatum vale?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 13:20
Mis valesi silmas pead?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 13:37
No igasuguseid Kasvöi seda, mis pöhjusel mees ei saa tulla naise juurde-(armukese juurde). Mitte et minu juurde oleks keegi tulemata jätnud, sest ma ei lasegi igayht oma juurde Aga kui mees räägib armukesele, et meil pole ammu enam midagi yhist,me elame eraldi lausa...aga mina ei tea sellest veel mitte kui midagi
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 13:44
Kui mees tahab haletsust, siis ta räägib ka oma ema surnuks Hea et veel päris maha ei matnud
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 13:50
Ma olen õppinud oma elu jooksul selgeks selle, et keegi pole lõpuni aus. Kõik valetavad. VÕibolla head sõbrad omavahel mitte aga meeste ja naiste vahelistes suhetes valdavalt ainult valed ongi. Suuremad ja väiksemad. Ja kui pole valesid siis on ükskõiksus, tuimus. Valed.. ja need on siis kasusaamise eesmärgil, hirmust vahele jääda või hirm teisele osapoolele haiget teha.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 13:55
senta, su jutt on öige...aga kuidas saab yks nn. memmekas mees oma EMA surnuks valetada???? ma ka saan aru hädavaledest, olen ka ise valetanud natuke Aga kui tullakse nuttes, pisaraid pyhkides ja masenduses...et ema on surnud, aga Soome palk ei vöimalda matustele ka mitte minna??? Kuskil on ka valedel piir!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 14:02
On väiksed valed, suured valed ja siis tuleb see kõikse suurem STATISTIKA
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 14:07
Statistika on see, et vangid peaks juba kohtusaalis mahalaskimisele minema! Oleks maa sellisest rämpsust kordki puhas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 14:46
Sõber rääkis mulle,et koju tulles oli tal maasikas kaela peal
Naine oli seda muidugi märganud ja küsis:" Kus sa selle said"
Sõber olevat käega löönud ja naisele ühmanud:" Ah see- töödejuhataja juuatäis peaga hammustas"
Nii lolli vale peale ei olnud tema naine vihastanud. Seega lõpp hea-kõik hea.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 14:51
Väga hea..ega lollide ja ajukääbikute valede peale saagi vihastada...eriasi, kui selline ajukääbik oskab su elu nii veenvalt ära rikkuda...kui kogu elu seisnebki vaid valedes???? Kui kaugele nii jöuab minna?? Kas ongi enam kuhugi mujale minna kui vangi tagasi, kus on olnud nn.inimese KODU eluaeg peaaegu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:01
mina räägin tõtt ,või enda arust tõtt ,ei jää kunagi vahele . lollikindel , et mees vahele jääb valega,küsi mõne tunni pärast uuesti ,siis ta juba unustanud ja mõtleb muid asju . ja siis kasuta kõrvatroppe ,seda vandumist ,kui haledalt vahele võib jääda
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:09
Meestel on alati taganemistee.. Kui nad armukesega suhtlevad, siis mees kirjutab tavaliselt, et ma tulen selle..selle laevaga..ma olen see...see kell sadamas....KUI ei teki midagi olulist, mida muuta ei saa Kindlasti on laevas viga, laev hilines, väljas oli suur torm Aga ikkagi...minu elu suurim vale mulle on see, et "mu ema suri täna, ma ei saanud tööle minna, ma olin stressis, ta mu ainus inimene maa peal kes minust hoolis"...ja nii nuteti pisarsilmil,,päris pisaratega kohe lausa Avaldasin siis juba kaastunnet ta öele, et nagu vanad tuttavad kuagi...sain söimu, et ma olen segi pööranud..ema elus, terve, käib tööl ja puha!!!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:11
minu esimene pruut oli ilusa punase lakaga, aga teisel päeval selgus, et tegelikult oli ta blond selline räige salatsemine oli mulle liiast ja lõpetasin suhte päevapealt. kaks päeva kestis minu esimene armusuhe
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:15
laadenbin! Ma peaks olema blond ja seda ma ka lähiajal teen...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:17
Kui juba valetada, siis ikka huvitavalt. Valega tuleb tegeleda. Vale peab olema huvitav, pakkuma inimesele, kellele valetatakse, emotsionaalset elamust. Selles suhtes on hädavaled ikka hädavarestele. Ema surnuks valetada, miks mitte, kui sul on tagataskus mingi huvitav vale ka sellest, kuidas siis... Ootamatult – juhtus ime! Kuidas ta taas ellu ärkas, kaheksakümne kuue aastaselt tantsuvõistlustele läks, partneriks bussijaama prügikastist leitud keefiripakk – ja nad võitsid. Kuidas ta siis süvaveesukeldujaks hakkas, Amazonase vihmametsadesse reisis ja lõpuks Obama majandusnõunikuna marihuaanat tõmmates vahele jäi, seal valge maja vasakus tiivas, kus on see ornamentidega koridor, mis meenutab kangesti Läti puitpitsi... Ja just sellepärast ei saagi nüüd mees oma armukese juurde tulla, sest ta peab oma emale minema Sing-SIngi vanglasse frikadelle viima. Või midagi sinnapoole.
Valedes peab olema detaile ja läbimõeldust. Aga tänapäeval valetatakse kahjuks kuidagi möödaminnes. Nagu ei hoolitakski inimestest, kellele valetatakse.
Aga milleks üldse valetada, kui sellega tegelda ei viitsita. Rääkige parem tõtt. Kulub teinekord isegi vähem aega. Meeleolu käib korra ka põrgus, aga vähemalt säilib lugupidamine. Ja enesetunne on pärast mõlemal poolel hea. Muidugi, kui sest episoodist ka mingeid järeldusi viitsitakse teha.
Nagu mu kadunud isa armastas öelda – tee kõike korralikult.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:18
kas täpselt enam ei mäleta oled sa loomulik või blondeeritud blond
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:20
laadenbin, ma pole iial blond olnud, aga nyyd hakkan
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:21
piparmynt, sul ikka hea vastus....katsun ka ise nii areneda, aga selleks peaks vangi minema nii umbes 10-ks aastaks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:28
ma ka blond ,aga aastaid järjepidevalt brünett . sirruke , mis teema selle vanglaga on ?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:34
vangla ei pole mitte kõige sümpaatsem koht, kuhu minna. on paremaid. ja 10 aastaga on targematki teha. usu mind sirru. või kui need 10 aastat nii kangesti üle kipuvad jääma, siis anna mulle. mul just sinnakanti puudu. aga vangidega (ka endistega) suheldes, rahu ja kannatust. ka nemad on inimesed, lihtsalt teisest kultuurist.
alati on ka teine võimalus.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:37
maarika, vang on vang ja märk jääb kylge eluks ajaks....nende manipuleerimisvötted, nende valed....kunagi ammu vandusin omale, et ma iial vangidega tegemist ei tee,,aga kui ei öelda et ollakse vang - töeline vang, mitte huligaan.....nagu tavaliselt tutvustatakse... Mina tean seda, et yhestki vangist ei saa iial INIMEST!! Ka siis mitte, kui ta ministrite perest pärit on!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:54
Huvitav, et valetajatest ajukääbikud suudavad nii ajukääbiklikult valetada, et targad sellest ülsegi aru ei saa ja kõike sinisilmselt usuvad.
Sirruke. Kuidas me sind aidata saame?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 15:56
Kõige suuremad valed rääkis mulle inimene, "tänu" kellele ma lõpuks olin sunnitud jätma oma kodu ja põgenema linna.Ta oli
afganistani veteran, snaiper
oma pruudi surnuks sõitnud
Verevähihaige, kes varsti sureb
ja ehk veel midagi, mis hetkel meelde ei tule. Kõige alatum oli jutt surmavast haigusest. Ma palvetasin igal hommikul. Ja kelle pärast!
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 16:50
Milleks valetada endale verevähki? Ja Afganistani mõrvarlikku minevikku? Kui võiks valetada hoopis, et töötad näiteks tasuta kodututute loomade varjupaigas? Ja pühapäeviti söödad pargis parte ning päästad veetlevaid tatiseid jõnglasi, kes üksteise võidu aina tiiki kukuvad? Sest nende hooletud vanemad on neid järelvalveta jätnud ja nahistavad sirelites. Eriti kevadel.
Tütarlastele meeldivad sageli lapsed ja loomad. Kassipojad on ju tegelikult tõesti armsad. (Lastega on keerulisem, kui nad teismeliseikka jõuavad.) Aga loomulikult sääraselt mehelt ka eeldatakse rohkem, kui kuskil nurgas näost kaameks tõmbumist ja ohkamist.
Minu enda kõige piinlikum vale oli aastat 25 tagasi, kui püüdsin ühele vanema klassi tüdrukule pead sülle saada jutuga, kuidas ma hommikuti verd köhin. No ausalt – mida paganat on vere köhimises romantilist!? Aga see töötas. Hiljem oleme muidugi neiuga ka kokku saanud ja ta väitis, et see tundus nii kangelaslik, kuidas ma muidu nii muretult ringi kõnnin, aga tegelikult keegi ei aimagi. Õnneks oli tore inimene ja kui ma küsisin, kas ta annaks nüüd mulle vastu kõrvu, kui ma tunnistaks üles, et ma ikka eriti verd ei köhinud tookord. Siis itsitas ja me veetsime toredalt aega. Oleme sõbrad siiani.
Aga jah – nagu inglased armastavad öelda – kui vägistada, siis kuninganna ja kui röövida, siis ikka maailmapank. Sama on valetamisega. Nõndapalju võiks ikka oma lähedastest hoolida, et natuke vaeva näha ja mitte tulla koju, käed porised ja seletada, et autorehv läks katki. Isegi, kui läkski, mõtle midagi välja. Elu ei kesta igavesti.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 17:20
Valedega on nii, et neid jäädakse uskuma, siis kui tahetakse uskuda või siis, kui kuulajal on kamakaks sinust ja sinu juttudest.
Mida põhjalikuma vale sa välja mõtled, seda suurema tõenäosusega sa ka vahele jääd. Enamasti tehakse viga, et vastatakse küsimusele, enne, kui jõuti küsida.
On ju ütlemine: "Liiga hea, et tõsi olla"
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 17:22
Vale peaks ikka nii hea olema,et ise ka usud,mida räägid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 19:01
Valetamise nipp selles ongi, et eelkõige pead ise seda uskuma. Kui seda endale koguaeg korrutada, siis räägid ka seda valet siiralt ja puhtalt ja seda ka mitu kuud hiljem.
Aga kõikse parem on rääkimata jätta. Kui keegi ei küsi ja ise esimsena ei räägi, siis ei tule paljusi asju välja. Ja kui tuleb, siis saad alati öelda, et sa ei küsinud ju.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 19:06
Ah jaa. Valetamise peenem nimetus on "hea müügitöö".
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 19:11
Mulle valetamine ei meeldi. Ilmselt sellepärast ma kaugele eriti ei ole jõudnud ka. Ikka peost-suhu.
Viimane suur vale oli umbes 10a tagasi. Asi läks valedetektorini välja ja puhas poiss. Aga sellest ma ei räägi rohkem.
Valetades ja vassides jõuad alati kaugemale. Närvikulu on võimas aga edasiminek on ka hea. Ega siis niisama, ärimehed infarkte ei saa
˅ näita rohkem ˅
2012-06-15 19:19
Kellele ja mis kasu eesmärgil seda valet vaja läheb, selgitagu ise. Mul ikka oma elu.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 07:50
kõie lihtsam on mitte valetada, -kus sa oled -Maria juures, kella parandan -ma sulle teen kella....

-kus oled? -Maria juures, keppi teen -ja ja kus tegelt oled
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 07:53
tegelt ma ju ei valetand
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 15:44
iga vale tuleb kord välja...milleks need...aga arvan,et see päritav
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 22:29
Ei pruugi alati välja tulla. Oleneb valetaja enda suuvärgist. Palju ta pläriseb oma valega hoobelda.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 22:39
Ma tahaks ühte naiskasutajat siin näha,kes oma andmeid ei valeta Kui selline peaks siin olema,las kirjutab mulle privasse?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:02
aga palun
alkoholi tarvitamise ja narko suitsetamise osas tasub natuke kahelda, aga muidu aus
ja ega grupiseksist ja abielust ka ei loobuks. kui keegi pakkumise teeks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:05
Elmar, Sa tahad lihtsalt naistelt palju kirju saada
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:06
utha,sa ju ei tule meiega mürama ...
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:09
aga kas pärast abieluettepaneku teete?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:13
Uthake,aga mina tahaks ainult seksi nagu kontol kirjas
˅ näita rohkem ˅
2012-06-16 23:14
kuule,aga miks ka mitte alles hiljuti oli õhtulehes üks USA mees,kel oli suisa kolm naist,kaksikud õed ja nende nõbu
˅ näita rohkem ˅
2012-06-17 01:06
Pean oma sõnu vist natuke sööma, selle valetamise väljatulemise asjus. Ma siin lugesin paari rida ühest kohast ja ühe tegelase vale tuli küll välja. Vai vai olen ma ikka juhe. pmst 2a ei saanud asjale pihta ja nüüd korraga lõi kohe klaariks. Aga kodune ülesanne. Nuputage välja, kes millega vahele jäi.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-17 12:14
Elmar59, minu kontol 99% õige inf. 1% mis puudu jääb on see, et valetasin ennast mõned kuud vanemaks
˅ näita rohkem ˅
2012-06-17 12:24
99,9% siinsetest kasutajatest on siin olev ankeet valeandmeid täis. Kas see on valetamine? Ma küll ei näe, et see nii oleks. Pigem on see oma isikliku identiteedi säilimise ja privaatsuse huvides vajalik. Kunagi sattusin hommikul lapsi kooli viies kuulama StarFM hommikuprogrammist kuidas kasutati iha.ee saidilt saadud infot kellegi tuntud isiku kohta ja sealt mõistsin, et milleks on vaja oma tegelikku isikut siin varjata. Asi pole ju selles mida me ise sellest roosa mummulisest saidist arvame vaid siiski avalikkuse tõlgendus ja põhjuste otsimine miks keegi siin on ja mida teeb.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-17 21:18
Inimkond on duaalne,kahepalgeline seega siin kasutada hadavalet oma identiteedi kaitseks ei näe ma probleemi,iseasi kui saadakse kellegagi lahedamaks aga seda pelgalt paari kirjaga ei saavuta.
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 13:41
minu meelest on aususes midagi erootilist. see on kainestav ja peale selle aitab hoiduda mitmetest haigustest, mis muidu kaasneksid, alates stressist kuni kroonilise depressioonini. aga vale pingestab ja huvitab inimesi rohkem, muudab nad loovaks. paraku see nii on. ajule on valetamine kahtlemata arendav ja tahab endaga tegelemist, nagu keegi siin kirjutas. kui valetada, siis juba loovalt ja muuda see teisele emotsionaalseks elamuseks.

ma vihkan valet ja mulle ei meeldi valetada, aga ka mina olen seda pidanud tegema. just pidanud.
ka siin, kuigi see tegelane ise ei aimagi seda, milles ja miks...
eespool kirjutaja(te)le lohutuseks, et mulle meeldib olukorda (või olukordi) pingestada, kui nendes pinget sees ei ole ja jutule asju juurde lisada, panna teised midagi tuletama, provotseerida neid midagi arvama (ka valesid asju), panna neid kahtlema tegelikkuses ja endas. aga eriti selles, mis tundus enne eriti kindel. teen seda vahel inimestega.
kahtlemine on areng. ma tahan teile tegelikult teisi vaatenurki avada, mitte pakkuda valmis vastuseid. selliseid vastuseid ei ole olemas, minult ei saa.
mis ma siin tegin... tegelikult mitte midagi.
provotseerisin ja seda peeti tegelikkuseks.
sellised need arvajad siis ongi. kontrollivad pidevalt teiste ausust ja arvavad sind tundvat
eelnenud kirjeldus endast (joon ja kisun midagi suitsetada) oli loomulikult liialdus ja sellesse uskumine on omal vastutusel. aga ma panin kellegi sellesse uskuma, ma vaatan.
ma arvasin, et kui juba hullu silt kaela riputada, siis olgu asja eest.
kes see siis usub alkohoolikusse või süstla otsas surevasse narkarisse?
ma ei tea, kumb nendest variantidest parem tundub - kas minna kainena peast hulluks või juua ennast segi. arvamus kokku sinust on ju sama - kummalgi juhul ei peeta su arvamusi adekvaatseteks või leitakse need lausa haledad olevat, ei peeta sinust lugu, kaheldakse su arukuses jne.
jah, mul ei ole oidu...valetada
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 14:10
Teeks siis nii,et enam keegi ei valetaks Kes meid siis ikka kiidaks ja vaataks kui kõik läbi ja lõhki ausad oleksid
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 14:21
Elmar, tahad maailma parandada, alusta iseendast
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 15:41
No aga mis juhtub nendega kes ausalt ja keerutamatta kohe esimeses kirjas keppi küsivad?
˅ näita rohkem ˅
2012-06-20 15:42
Need saavad ausa ja otsekohese vastuse
˅ näita rohkem ˅
1
2