see, kes teadlikult iseendaga sarnast elukaaslast otsib, võib jäädagi otsima, nu seksi võib otsida, aga kuidas seda armastust otsitakse.

to tushka, õnneks pole palju tundetuid inimesi, kes suudavad olla ükskõiksed - see võrdub ka silmakirjalikkusega....Sa ehk tahad päris apaatseks muutuda ja vaevalt Sa siis kaua noor püsid....
to aikon, seda ma räägingi, et kui on miski puudujääk, siis võib siin surfata ja me ei suudagi selleta, aga kui leiad ikka naise, keda armastad ja kui ka seksuaalelu sujub, siis Sa lihtsalt ei tahagi siin olla - vähemalt selles portaalis mitte, aga kui on tekkinud sõltuvus ja see on haiguslikuks muutunud, siis iseasi.....
to ifjm, armastav mees ei jäta kunagi oma naist tähelepanuta....Sina ju oled mõtlev inimene.....
to tushka, netis olev inimene saab õnnelik olla, tean üht naist, kes ka diivanil istudes ja aknast õue vaadates on õnnelik - see oleneb ikka sellest ka, kui suured nõudmised kellegil õnnele on....
mina igatahes luban endale, et see on viimane talv, kus ma siin netis märatsen ja veel selles portaalis.....ma ei ütle, et see on raisatud aeg, sest siinilmas võib kõike peaaegu ära proovida, aga ühegi asjaga ei tohi hulluks minna......