Foorum
2009-12-09 15:35
http://www.worldsstrangest.com/unbelievable/men-sperm-bank-in-china/ = pildid

Üks ainulaadsemaid maailmas kus mees viskab end pikali ja kena med.õde korraldab kõik ülejäänu. Hiljem pistetakse 30 $ pihku ja oled vabamees
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 15:48
tushka!..... Mis ...ei pigem kes...., sealt sünnib
Nii odavalt ,ennast kah ei müü
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 16:37
eks seal võetaxse ja maxtakse kah valitud nägudele
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 16:45
kindlasti pead olema nägus hiinlane. ainult sellisel juhul saab täita maa kenade pisikeste kollaste vastikute hiinlastega
˅ näita rohkem ˅
2009-12-09 22:41
sul veab,et sina hiinlane pole
˅ näita rohkem ˅
2009-12-12 00:20
Pilusilma jaoks on 30 taala kümme korda suurem papp, kui valgele eurooplasele. Ja ega see päris nii ka ei käi, et ärkad sõpradega pohmakaga üles, lähete viiekesi viskate küllili, lasete peeru, ilusad naised löövad teil paugu lahti ning pärast marsite 150 tolaaresega järjekordselt baari uksest sisse. Teatud normid, nõudmised seal kindlasti - alates üle keskmise kohalikust iq tasemest ning tervis jne.
Aga võin järgi kontrollida, varsti vaja hiina sõita. Pärast ostan selle 30 dollari eest kastitäie armaanit
˅ näita rohkem ˅
2009-12-12 13:00
hiina Armani`t ?

Ka Eestis on v6imalik spermat müüa ja suurema papi eest, kui Hiinas
˅ näita rohkem ˅
2009-12-12 20:16
Parim investeering on ikka oma lapsed
˅ näita rohkem ˅
2009-12-13 15:47
˅ näita rohkem ˅
2009-12-13 22:28
kaksmeest: müüa võid, aga eestis on iseteenindus, hiinas on selleks naised, vahet märkad ometi
˅ näita rohkem ˅
2009-12-13 23:44
vahe pole
mulle ei meeldi, kui mul mingi kili masturbeerib
maitse asi
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 00:00
hiinas ei ole kilisid, kilid on koreas
˅ näita rohkem ˅
2009-12-14 11:13
˅ näita rohkem ˅
2019-10-24 23:13
Pakub huvi.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 11:00
Pikk link on erroris, kahjuks, aga lühemat teed pidi leidsin, mis tekst oli - http://www.worldsstrangest.com/unbelievable/men-sperm-bank-in-china/
Keprik, see pakkumine sul on ideetasandil turundatav, lokaalsed spermakollektorid võiksid minna kaubaks bubist kuni massaazhipunktideni, miks mitte tanklate ja kaubanduskeskuste tualettruumides jne jne, aga kui spermadoonorluse keti pikendusene kasutada, siis seda ei saa.
Kaubanduspartnerluse arenemisel hiinlastega oleksid need „spermakapid“ kiiresti siin. Internetti veebipoodi ja siis seksuaalkuriteod, kodude sisesed meeste seksuaalkuriteod, prostitutsioon, lapsprostitutsioon, laste-naiste seksiorjastamine ja kupeldamine jms liiguks ehk langustrendi suunas.
Naistele on erinevaid atripuute seksimiseks, pukke ja -masinaid toodetud, mehed tuleb ka masinale panna.

Pooldan 100%!
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 12:29
bubid. atripuute
intelikents
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 12:42
kuuled kass ega sina enam spermat tooda enam. sul ju munad mahavõetud ja kräunud nüüd siis siin
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 12:51
mis sul minu munadest? sul enda omi pole kunagi olnudki, ja halb uudis: foorumis halisedes ei kasva ka! püüa üle saada
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 13:50
Puuduv ülakoma ja kaashäälik vahetuses – on jah, vead sees, aga las need olla, ma ei paranda.
Kui segavad kedagi tugevalt, siis ei ole asi enam veas, vaid selles, keda segas ja miks.
Kui leidis siit, leidub neid segajaid ja vigu tema jaoks ka muudes asjades, mida ma kirjutan ja teen - nii et ei ole mitte mingit vahet, sest ikka segab.
P.s –niisiis, ma saaan siit teada, et sa mitte ainult ei loetle(loe) minu kirjutisi, vaid ka teed seda korralikult (st pikemat lugemist kui 5 sekundiks)
Vigu nagu tekstist teisti ei leiakski, kui ei loetaks ja kui ei oleks neid, kes peast teaksid, mida ma kirjutasin ja arvasin.
Vingu „ nii pikalt“ kirjutamisest, see muidugi seganud ei ole - ka vinguks peab lugenud olema, muide.

Rahustav on teada, et keegi eesti keelt õpib, kui ma kirjutan Ja selgub, et ma ise saan ka seda teha.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 14:20
nagu mingi kertkingo et iga katse oma vigu õigustada teeb olukorra hullemaks, näitab, et tegelik tase on veel mitu korda haledam

pub = public house ehk avalik joomamaja on eesti keeles kõrts. eestikeelne mugandus on "pubi", mitte "bub", ja ülakoma see ei vaja

atribuut = omadus. kui tahad võõrsõnadega eputada, kasuta neid, mille tähendust ja kirjapilti tead. vajadusel kontrolli üle
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 14:38
Aga sa siis võta järjest ja lahka teiste tekste ka. Ja ikka järjest ja nii, et iga viga oleks eraldi.
Keprik kirjutab "bubide" - kas sa oled teinud talle märkuse? Miks sa ei tee?
Võid kõik teemad läbi lahata. Kuni komadeni välja, kui tahad, aga see oleks igav lugemine, kui me siin vigu arutaksime ainult.
Mul on jumala ükskõik, mitu viga sa leiad. Mulle ei ole ükskõik vead, mida ma teen, vaid ükskõik on see, et sina neid leiad.
Sul on mingi vajakajäämine. Muidu sa hoiaksid tagasi ja oleks rahulikum.
Sul on isegi kontod segamini - kass ei kirjuta nii, kass kirjutab kassi keeles, aga nii kirjutab madleen.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 15:03
miks sa arvad, et märkus polnud ka keprikule? jälle hulk vigaseid eeldamisi nagu mulle võõraid kontosid pähe määrides?

vene keeles on väljend "назвался груздем - лезай в кузов". kui tahad kellenagi esineda, pead valitud rolli ka välja kandma. bluff paistab esmalt läbi detailides...
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 17:36
õigem öelda kohitudkass
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 18:01
sellised asja on mõõtetutele meestele nagu jott ja ka teisi veel. ehk hommikul saavad kusekõvaga üles
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 21:55
„miks sa arvad, et märkus polnud ka keprikule? jälle hulk vigaseid eeldamisi nagu mulle võõraid kontosid pähe määrides?“
Juba kahe lause kohta kaks valet.
Teen lihtsalt.
1 - See oli imne ju.
2 – https://www.youtube.com/watch?v=ccAwdqebgdA –sisutühi pseudoprobleem!

Ma taandan ennast sellest teemast.

Keskpärased inimesed räägivad asjadest. Väikesed inimesed aga teistest inimestest. Las igaüks siis mõõdab ise, kui suur, väike või keskpärane ta on.
˅ näita rohkem ˅
2019-10-26 23:05
tõde, mis su uskumustele ei vasta, on vale. sest su usk on püha. tundub tõesti väga põhjendatud. lähenemisviis, mis iseloomustab suuri mõtlejaid

madleen on üldnimetus naistele, kes sinuga kaasa ei määgi? sois ma võin ka madleen olla
˅ näita rohkem ˅