Foorum
2011-08-30 19:58
Ja kui kätte ei anna, siis südaööl muutub tampoon kõrvitsaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:02
meie imeline elu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:06
See, mis peas toimub...Vast nii, et..."see kuvand, mille inimene ilust loob, talletub alateadvusesse ja kui manustada alkoholi, ähmastuvad kuvandi piirid"
Kindlasti on paremaid seletusi sellele nn.fenomenile
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:09
aga äkki pole asi mitte selles, et viina juures naised ilusamad oleksid, vaid selles, et inetuid ei panda enam tähele nägemine ähmastub, tähelepanu hajub jne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:27
parma, sellel on hea seletus. Mitte sa ei joo kedagi ilusamaks vaid lihtsalt jood ennast koledaks. Samastamine on asja nimi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:31
Vot ma ei oska eriti kommentaarida seda värki. Ma joon nii kuradi harva, et häbi hakkab sellest rääkida lausa.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:33
Parma, ebaregulaarne suguelu mõjub halvasti tervislikule seisundile...Sama kehtib ka joomise kohta, nii et...proosit
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:38
Seksivärgiga on küll sellised lood aga et vähene joomine halvasti mõjub... Selles ma kahtlen.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:39
siis tuleb venelane ära rääkida. kui kätte ei anna, siis meelitada pudeliga ja panna laua taha enda vastu istuma ja siis uurima, kuidas neil see käib.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:47
Parma, kui alul palju juua, siis pärast pole vähesest kasu...ikka täie rauaga ja iga päev, kuniks saabub maksa tsirroos, nimetagem seda...maksa impotentsuseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:50
Ma investeerin parem selle viinaraha naistesse. Siiani olen ilma viinata ilusaid naisi kohanud.
Tegelt polegi koledadid naisi kohanud. 1 oli aga see oli hirmutav, mitte kole.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 20:57
Aga kui naine, kes meeldib, osutub viinamaijaks...siis investeerisid siiski viinasse, mitte naisesse...või siiski...naisesse läbi viina
Viinaga ikka naisi ilusaks ei joo, see valem pole meite maakonna deviis
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:02
aikon. "Ilus naine" ja see "kes meeldib naine" on erinev teema. Ilus alati ei meeldi.
Viinamaias naine võib ilus olla aga ta ei meeldi mulle ja jääb investeeerimata.
Kellele meeldib viinamaijas naine?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:08
Ma räägin sellest ilusast, kes on ilus vaataja silmes, mitte see ilus, kes etteantud normidele vastav nn.etalonilu.
Viinamaias naie meeldib neile, kes ise samalaadse puudega või siis leiavad temas kerge saagi
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:10
parma, väga paljudele. Ütleme nii, et pooled tutvumiskirjad sisaldavad, "teeks väiksed dringid" lauset. Ehk siis, pooltele meestele vähemalt on oluline, et sa kaine poleks. Mingi selline fetiÅ¡i liik. Sex purjus naisega.
Muidugi sinna juurde kuulub ka see, et nad ise kuukavad teise poole ära. Siis julgem tunne
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:13
"teeks väiksed dringid"
Välismaalt üle löödud sõnavara. Palju filme vaadatud.
Njah seda ma arvasin, et väike perverssus on selle joobes naisega seksimise juures.
No kui seda nüüd fetishi alla liigitada, siis on see täitsa ok tegevus.
Aga muidu........
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:21
"teeks väiksed dringid" on sotsialiseerumine, täpselt sama mis suitsupaus. kusagil ära toodud statistikas vähemalt ameerikas väga suur hulk tutvusi loodigi just suitsu tehes, koht ei omanud üldse tähtsust. see on tegevus ja mis saab olla toredam kui ühistegevus mis juba koheselt ühendab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 21:55
aga parma. Proovi see fetiÅ¡ järgi Räägi pärast, et kuda siis emotsioonid olid. Aga püüa ikka nii teha, et noh midagi meelde ka jääb. st. ärge üle drinkige. Muidu pole pärast midagi meeles, et kuda oli või polnud.

Kusjuures nüüd mul hakkab kohale jõudma selle fantaasia olemus. Jood end õhtul täis, sisi lähed kellegiga kusagile, hommikul ärkad mõtled, huvitav mida me tegime. Mida ei mäleta, seda pole olnud Ainult ilus võõras inimene lesib su kõrval.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 22:06
On proovitud. Njah. Kahjuks ei jäänud see fetish külge.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-30 23:16
Ja kogemustest ei räägi. Ju siis drinkisite üle. Oh sind küll
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 21:31
Utha: Risto on hea vestluspartner Oleme privas suhelnud, olen talt mõningates asjades nõu küsinud jne, eks foorumlased ikka chativad üksteisega. Kõik on tegelikult toredad, jfjmiga, kiremorvariga saan hästi läbi ja olen saanud läbi ka nendega, kellega on hilisemad lahkhelid tekkinud, eks see käib asja juurde ja inimsuhted on juba kord sellised ebastabiilsed
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 22:48
Tulles nüüd teema algusesse tagasi. Kes otsib, see leiab. Seega on Aikoni küsimusele üheselt raske vastata, Sest tihti lihtsalt puudub soov otsida.
Palju lihtsam oleks vastata küsimusele, et kas välimuselt ilus inimene, on ka meeldiv inimene.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 22:50
Jotteff, Ja vastus oleks...?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-31 23:00
Mitte alati.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 01:04
pushup, siis on ju hea. kahtlemata olete te temaga suhelnud ning kindlasti on jfjm ja kiremorvar ka toredad inimesed, aga see ei olnud küsimuse sisuks.
minu küsimus oli ajendatud tegelikult risto vastusest. puhtalt huvist uurisin. ta arvas, et vestluspartner peaks meeldiv olema ja mina ju ei tea, milline risto kainest peast vestlejana on. siin ta on teistega meeldiv, aga vahel tekib kahtlus, kas ta on kaines olekus või mitte. siis otsutasingi kellegi teise objektiivse arvamuse sellesse kaasata. sa tundusid sobivat.

barb, kui sa julged, siis eemalda mult blokeering. meil on sinuga vaja natuke juttu ajada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 08:26
Utha- oi,oi selle kainuse teemaga? kahtlused võivad olla vahel ka petlikud.
ilust ja meeldivusest.
alles eile oli kohtumine inimesega,kellega olin virtuaalselt suhelnud mõned kuud.
väline ilu ei ühtinud tema pildi ja ankeedis toodud infoga.vanus 30 aastat,ka kaheldav? tundus kuskil mõned aastad vanemana- ok,see tundumine võis olla ka tingitud inimese enda isiklikust hügieenist,hoolitsusest,puhtusest.... kokkuvõttes räpane. Juuksed pole näinud vett,kammi.küüned,käed -rõvedus.pesumasin ja triikraud tundub olema väga kauge teema.
Uskumatu,et inimene kellel käed ,jalad liiguvad aga enda eest hoolt ei kanna.
Ma arvan,et viies teise sauna,juuksuri,stilisti,maniküri juurde- oleks tulemust.
Välimus on tähtis ja see määrab ka inimese sisemise ilu.
Loomulikult ma andsin ka teada,et ei suhtle temaga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 08:46
Risto, kas sa pole seda seost tabanud, et inimese suhtlemisstiili järgi saab ilma inimest nägemata otsustada, kas tegemist on puhta ja enese eest hoolitseva inimesega?
Ma arvan, et ma pole ainuke, kes seda väidet saab kinnistada. Ma olen aegade jooksul seda muide ka kontrollinud. Kohtunud nii enesele kinnituse saamiseks väga erinevate inimestega ja ütleks, et inimese olemus tuleb tema kirjapildis väga hästi esile. Eriti kui suhtled temaga pikemalt.
Mul küll kujuneb inimesega suheldes (ilma ühtegi pilti nägemata) üsna tõene pilt sellest, millise inimesega reaalsuses tegemist on. Loomulikult ei teki visuaalne pilt. Aga just see osa mis puudutab, käitumist, enesehoolt, jne. Ehk siis inimese olemus peegeldub tema kirjapildis.
Kui sul ikka sellised kohtumiskogemused tekivad, siis pead lihtsalt rohkem tähelepanu pöörama vestluspartneri sõnakasutusele. Mina ei kohtu kunagi inimesega, kui mul tema olemusest pilti ette ei teki.

Mis aga teemaase puutub, siis ilusaid inimesi on hirmvähe ja ma nagu ei ütleks, et nad ka ilusa sisemaailmaga alati on. Enamus inimesi on lihtsalt kenad. Sisemine kenadus, see on selline kahtlane asi. Kellele mis oluline on. Kas ülilihvitud käitumine või nn hingerikkus. See on samasugune maitseasi.
Minu jaoks on sisemiselt ilus inimene alati isiksus. Tema minapilt peegeldub tema suhtlemises. Üdini viisakas inimene, kel pole selgelt arusaadavat minapilti on minu jaoks väga hägune kuju. Ma tavatsen nende kohta öelda, soovib meeldid kõigil! Ebakindel ja võlts.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 09:12
See, mida inimene endast välja kiirgab, seda tema ka vastu saab, kuid tihti on vastukiirgus kordades suurem.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 09:21
Ainult suhtlemisstiili järgi ei saa otsustada midagi.Igasugune kirjavahetus on üsna petlik.Muidugi on erandeid kui ilma inimest nägemata saab otsustada kellega on tegemist.Kuna enamus suhtlejaist valetab oma vanust,välimust,käitumist jne.Sageli kirjapildis osatakse sõnu kokku seada.
Kindlasti tuleb kiiresti kokkusaada ja mitte aega raisata kirjavahetusega.Kuidas saab muidu teada,milline on ta naeratus,hoolitsetud välimus,vestlusoskus ja palju muudki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 10:20
Selle puhtuse ja kasituse teemaga meenus mulle minu kõige esimene kohtumine siit Aasta oli siis 2009 ja olin just Barbi konto aktiveerinud, kui sai ühe noormehega kohtutud. Pildi pealt vaadatuna polnud eriti minu maitse ja ka kasvu mõttes kindlasti mitte, ometi sai kohtutud ja seda suht hetkeemotsioonist lähtudes, lihtsalt tekkis arusaamatus, mis oli vaja reaalselt selgeks rääkida See esimene kohtumine jäi minu poolt ka viimaseks, tundsin et ma lihtsalt ei suuda sellist inimest taluda. Ei meeldinud mulle tema väljanägemine, piltidega suurt erinevust polnud, kuid reaalsus oli kuidagi... eemaletõukavam. Kõige hullem probleem oli aga lihtsaimas asjas - hügieeni puuduses, inimene sõna otseses mõttes haises see oli loomalauda, läppanud higi ja pesemata üleriiete hais + konilebra ja tundsin seda kaugele. Kannatasin meie koosolemise ära, muidu oli isegi viisakas poiss, viis mind ilusti kaubanduskeskusesse ära ja oli suht jutukas kuid siiski otsustasin et see jäi meie esimeseks kui ka viimaseks kohtumiseks. Pärast chattisime veel msnis ja siingi aga see oli ka kõik.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 10:23
elmar: Kui inimene valetab oma nime, vanust ja muudki ning sa oled teinud sellest omad järeldused, kuid otsustad siiski riskimängu, siis pead leppima sellega et valed jätkuvad ja edasi võib minna vaid hullemini.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 11:19
elmar59, ära aja kahte asja segi. Üks on see mida inimene enda kohta kirjutab ja see kuidas ta kirjutab, millist sõnavara kasutab. Milline on tema suhtlemiskuvand jne. Ma pean seda silmas.

Aga kuna juba teine mees ütleb seda, et kirjavahetus ei peegelda inimese olemust, sisi ma arvan, et äkki ongi nii, et mehed ei oska neid märke vaadta lihtsalt. Mina ütlen ausalt. Siin saidil pole ma kordagi ämbrisse astunud. Samas ma ei küsi üldse selliseid küsimusi, et milline sa välja näed või kirjelda ennast.
kui ma inimesega üldse suhtlen siin, siis ma kas suhtlengi lihtsalt inimesega või kui teemaks on sex, siis vaatan eelkõige ühte lahtrit tema profiilis. Aga seda alles peale seda, kui esimene kiri ei liigu automaatselt prügikasti.

Nii, et need teemad, mis seal meil foorumi alumises osas on - tüngad, valetajad, pettumused - on kõik mulle kauged teemad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 11:39
nsm, hämmastav oskus sul jura ajada, kui ma nüüd natuke otsin siis leian sinu kommentaarile sinu enda vastuväitva kommentaari.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 11:59
Otsi, otsi. Kunai sa mulle varikontode alt ahistavaid aruavaldusi saatma ei hakka, seni anna minna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:08
Vat see kuidas ta kirjutab ja millist sõnavara kasutab s.o kirjaniku anne,millega saab teistpoolt suurepäraselt ära petta.Kui kõik oleks nii lihtne siis võiks ainult kirjateel tutvumisega pulmad ära pidada Neid seksisuhteid võib küll inimest enne nägemist kokkuleppida..muud ei midagi
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:15
Elmar, ära nii skeptiline kah ole. Kirjastiilist, võib tõepoolest mõndagi inimese olemusest aimata. Kõigile pole antud kirjaniku oskusi, nagu Balzac`ile, kes suutis 34 lk.-l kirjeldada söögilauda aga eneseväljendust kirja teel valdavad nii mõnedki
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:23
aikon,kui kellegilt mingil põhjusel vabadus pikemalt ära võtta..mõtlen siin kinnipidamise kohti..siis sel puhul tavaliselt lööb välja kunsti-ja kirjaniku and.Kuna naistele ju ilusad sõnad ja eneseväljendusoskus meeldib siis teadagi,millise portsu otsu võib ta sel puhul võib saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:27
Kirjutamisstiil ütleb üsna palju. Kust see kirjapandu siis tuleb? Üldiselt inimese seest ju ja järelikult peegeldab kirjutaja mõttelaadi. Midagi sellist siiski välja mõelda pole võimalik, mida su sees olemas ei ole. Kui suudad midagi endale külge fantaseerida, siis järelikult on need omadused sul ka varjatud kujul olemas.
Mehed on lihtsalt kehvemad inimestetundjad, näevad rohkem üldist ja detaile ei märka, naistega on vastupidi. Hea näide oli, kui üks kunagine kolleeg kommenteeris möödaminevat naist, et sellel on ilusad jalad. Kui ma küsisin, et mis värvi sukad tal jalas olid ja kas mustriga või tavalised, siis jäi ta vastuse võlgu, sest seda ta lihtsalt ei märganud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:28
Elmar, selle asjaga on nii, et naised armastavad küll kõrvadega, aga liiga mesine ja imal jutt
on eemaletõukav- vähemalt mulle
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:31
Palju oleneb jälle sellest,mida keegi kuulda või näha tahab ning seejuures ülejäänud asjad ei omagi enam tähtsust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:32
Foxy, mitte kõik mehed pole kehvemad inimesetundjad ja üldjuhul tuleb see tunnetus aastatega, kui inimene on nii mõndagi näinud ja palju kogenud Aga detailid...noh ma pigem ütleksin, et Sinu etteantud näite põhjal, oli tegu justnimelt keskendumine detailile elik siis jalgadele
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:39
elmarikene, ei ole kirjanikuanne. Mõni kirjutab vaid mõned read. Lihtsad aga ...

Nu ma toon veidi üldistavaid näiteid, mida siis nagu ise tähele olen pannud ja mille järgi üsna konkreetselt võin öelda, et selle kirjastiili taga ei pruugi just kõige kasitum inimene peituda.

Kindel negatiivne märk on segased laused. Ei kirjavahemärke, üsna tihti kaob lause mõte ära. Mida ma siis arvan inimesest, kes nii kirjutab. Seal taga võib olla tõenäoliselt napsuvend, kes purjuspäi midagi kokku vusserdab. Inimene, kes end täis jaob ja interneti suhtlema läheb. Kahjuks või õnneks. Arvamus on üks. Ei austa iseennast, ei saa ka autada teisi.

Ropendamine. Fakt on see, et ükski endast lugupidav inimene ei ropenda nagu voorimees. Järelikult ongi voorimees. Ropp inimene ja puhtus ei käi kokku.

Inimene, kes alustab kirjavahetust ensetutvustusega mis sisaldab selliseid lauseühendeid „aga muidu olen täiesti normaalne mees“, Aga on üldse üks päris huvitav sõna lingvistilises maailmas. Aga sõna on nagu kustukumm. Üledes lause. Kõik oli täna tore, päike paistis ja ilm soe aga … nii kui sõna aga ütled, kustutad esimese osa lausest. Üldjuhul kasutavad sõna aga eriti enda välimuse ja tegemiste kirjeldamisel ara iseloomuga inimesed. Kui selel inimesega kohtud, siis tõenäoliselt on ta vaikne ja tagasihoidlik. Mis hoolitsusse puutub, siis tuleb jälgida tema kirjastiili üldises plaanis. Kui see on pigem tagasihoidlik, sis tõenäoliselt inimene on igati korralik, viisakas ja puhas.
Kui kirjastiilis on hüplik. Kohati eineb kohti, kus inimene nn aga järgi „materdab“ maailma, võib olal tegemist üsna lodeva ja hoolimatu isendiga.

Üks ilmne ohumärk, mis tavaliselt viitab enesehoolitsuse puudumisele on eitamine ja rõhutamine. Mul on savi, mida nad minust arvavad. Mind ei huvita mingi tilulilu. Mina pole see mees, kes moe järgi riides käib.
See viimane teema on see, kus sa kindasti ütled, et mina ka ei käi moe järgi, olen ma räpane. Vahe on aga just selles, kas sa seda rõhutad või mitte. Kui sa pead iseensest loomulikuks puhast ja viisakat riietust, siis sul ei tule pähegi seda rõhutama hakta.
Vot siin jõuamegi sinna kohta, et inimesed, kes mul postkastis väga palju pööravad tähelepanu välimusele (just jutu sees), on kas väga äärmuslikud eputised (meid kohtab üliharva) või pole neil kaugeltki mitte nii ilus ja puhas midagi.
Läbi aegade parim näide netimaailmast oli kunagi üls 43 aastane töötu naine, kes elas sisuliselt abirahadest. Mitu aastat suutis internetis end varjata. Kogu aeg oli tema see, kes rõhutas kui palju peab salongis käima ikka üks naisterahvas ja et lapsed on väärt vaid kalleid firmariideid, mees kes välja kutsub peab olema kallis ülikonnas ja roosid hambus jnejne. Ta lihtsalt kehastas internetis oma soovunelmat.
Aga sellise asja tuneb tegelikult ära, kui kirja loed. Reegel on, et elementaarsetest asjadest inimesed ei kirjuta pikalt ja pidevalt.

Kokkuvõttes võin siin oma kogemuste põhjal maha kirjutada kilomeetreid tähelepanekuid, mida muide olen ka huvi pärast vahel kontrollinud. Et noh, kui mul kujuneb inimesest mingi pilt (ka negatiivne), kas kujunes õiges suunas.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:43
Aikon, ok olen nõus, mitte kõik mehed Sina oled kindlasti erand
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:44
Pagan enteri ja shifti koostöö katkes. Postitus ilma eelneva korrektuuriti. Palun kegemat karistust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:46
Veelturul, Sul on õigus, sest kui mees liialt libejuttu sosistab, võib ta ühtäkki sel libedal teel ninali kukkuda
Aga kui kiitusesse mõni maalähenane lause pikkida, siis on hoopis naturaalsem..
Väike kujund...."oi kui ilusad, suured ja säravad silmad sul on oi kui kaunid väiksed kõrvad sul on ...oh mis KÕVERAD jalad sind kannavad"
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:48
aikon, kas analüüsime sind ka
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:50
Kui julgete, siis analüüsige või dialüüsige
Foxy, erandeid on palju suures massis, sest kui igaüht eraldi võtta, on igaüks erandlik teistest
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:50
Kindlasti on neid,kes muidu tore inimene aga neti avarustel ei suuda ühtegi rida kirja panna.Samas on jälle nii,et kirjateel oskab suhelda aga kokkusaamisel ei saa sõna suust kätte.Nii ka jälle telefonivestluses.Kes saab pikalt lobiseda,kes mitte..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 12:51
NSM: hahahahaaaaa Mul on savi, mida nad minust arvavad. just eile ütlesid mulle seda, et sul on savi mida mina sinust arvan, tähendab sa oledki oma enda analüüsi puhul hälbega

loed ka mis sa kokku kirjutad või lihtsalt edvistamiseks kirjutad?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 13:02
kiremorvat. Selgitame lapsele siis. Sinu arvamus tõesti mind ei huvita. Põhjuse selleks leiad foorumi alumisest ostast rubriigist "kõik sõimavad kõiki".

elamr ma räägingi, et väikesed märgid kannavad endas infot. Reaalis väga vaikne inimene võibki siin pikad jutud maha ju kirjutada. Kõik oleneb tema sõnakasutusest. Ja see on nii pagana kordumatu ja individuaalne, et võib võrrelda lausa näpujälgedega. Ainus vahe, et näpujäljed saad kaasa sündimisega, sõnakasutus aga peegeldab elus kogetut. Kujuneb välja koos inimese arenguga.
˅ näita rohkem ˅