Foorum
2011-08-28 21:07
Kuidas mõõdetakse sisemist ilu?Kaalutakse?Pikaajaline protsess?
Kas sisemist ilu on üldse võimalik defineerida?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:08
väline ja sisemine ilu on ikka kooskõlas. positiivsus teeb,muudab inimest alati ilusamaks.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:08
minu meelest on siin ihas seinast seina kõik teemad päevateemad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:12
minu arvamus,et sisemist ilu mõõdatakse inimese käitumisega,suhtumisega teistesse ja iseendasse.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:12
Eks sisemise iluga ole samuti, kui välisegagi...Kõik on vaataja silmes, kõrvade vahel. Kes mida ilusaks peab Võib ka nn.üldtunnustatud nägemused abiks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:16
Iha kontekstis siis sisemiselt ilus naine on lahke naine,suhtub kõikidesse hästi,loomulikult kohtub ja seksib iga soovijaga.Kui ta seda ei teeks,siis ta poleks ju enam lahke ja sõbralik.Järelikult on kole,kole kui öö.
Haakub vist natuke teemasse....kuidas saata meesisik pikalt nii,et oleks ilusti viisakas ja meesisik ka sellest niimoodi aru saaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:21
Öö ei ole üldse alati kole.
Ma ei saa hästi aru sellest pikalt saatmise probleemist. Ma olen tavaliselt saatnud vastuseks ühe lühikese fraasi, "ma pole huvitatud", kui ma seda tõesti ei ole. Seni on kõik aru saanud, pole probleeme tekkinud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:24
Öö ei olegi kole, koledaks mõtleb ta inimene, oma foobiate, tujude ja tunnetustega
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:27
öö on tegelikult palju ilusam kui päev. ergo- kole on palju ilusam kui ilus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:28
öö on tegelikult palju ilusam kui päev. ergo- kole on palju ilusam kui ilus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:28
Mina,kui sisemiselt ilus inimene olen alati vastanud viisakalt.
Küsimusele,kas ma tuleksin hülgega(minu hinnang)reisile-vastasin,et hakkan kohe kohvreid pakkima,millal lennuk läheb?
Sain hirmropu vastuse.Ei saagi aru,miks.
Küsimusele,mida mulle pakkuda,et ma oleksin huvitatud seksist konkreetse inimesega-saatsin talle nimekirja ,mis mulle huvi pakuks.Vastu jällegi ropp sõim ja küsimus,kas ma olen ikka nii hea?Kui ma poleks,siis poleks meesisik ju kirjutanudki
Küsimusele,kas mulle meeldiks imeda-vastasin,et imen lausa hommikust õhtuni ja õhtust hommikuni.
Selle tulemusel tabas mind lausa sõimukirjade laviin.
Ei oska nii ilus olla,kuidagi ei õnnestu.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:29
JLo-miks arvad nõnda? kedagi saata pikalt peaks olema põhjendatud vähemalt enese jaoks.pole siin miskit keerulist.
meeldiv tõmbab ikka lähemale.ilu tuleb hinnata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:36
Peaks olema ka sisemise ilu top
Huvitav,kes seal kümneid korjaks? Aikon tundub selline eriti suure sisemise iluga.
Saaks esilehele,"Aasta päike"oleks nii armas tiitel
Peaks administratsioonile sellelaadse ettepaneku tegema,et hakata pidama ka sisemise ilu toppi
Aasta päike ja aasta tropp. Sellele viimatimainitud tiitlile tean päris mitut kandidaati.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:40
Ma tänan, JLo aga paluks siiski mitte personfitseerida...las küsimus ja vastused jäävad umbisikuliseks
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:41
Et see ilu ikka ei anna rahu teile. Kord väline, nüüd sisemine ilu.
Küsige ühe inimese käest, kes iial sellele lehele ei logi, mis ta arvab nende inimeste ilust siin. Siis tuleb kõige neutraalsem vastus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:45
NSM, ei arva, et see oleks neutraalne vastus. Meedia ja rahvasuus liikuv jutt, on arvamuse ammu kujundanud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:50
Saaks ikka neutraalse vastuse,kui hindamisele kaasata mujal riikides elavad inimesed.Nagu seksieurovisioon
selleks,et Eestit esindama pääseda,tuleks meeldida kümnele(arv võib muutuda)neutraalsele isikule Euroopas.
Täiesti kindel,et need isikud pole siia kunagi sisse loginud.Hindajate sees peaks olema vähemalt kaks neegrit,kaks asiaati,paar latiinot,paar neonatsi jne.Huvitav,mida nemad arvaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:54
Igasugune arvamus on arvamuse esitaja poole kallutatud.
Aga tegelikult on nii, et kus suitsu seal tuld. Pole need kõlakad mitte tühja koha pealt tekkinud. Ju siis ikka antakse põhjust nendeks Iga eemal seisev inimene, kes seda foorumit siin loeb saab aru, et päris ok ei ole see seltskond Ja me ei saa talle pahaks panna. Siin ongi paras pordumaja
OK, see ülemine osa on nagu on. Aga vaata foorumi alumist osa. Kus teenusepakkujad üksteisele seal soppa ja rooja vastu vahtimist loobivad ja siis mingid mehed, kes seal naiste kakluste vahel lamenti löövad. See on ju see mille järgi väljast poolt vaatav inimene hinnangu annab.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:55
JLo-nemad arvavad positiivselt eestlaste sisemist kui välist ilu
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 21:57
Just Risto18. Nad lihtsalt ei tea milline eestlane tegelikult on
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:00
Selles kohas võib meil kehvasti minna,targem vist väliseksperte mitte kaasata.Eestlased pole väga meeldinud.Selle sisemise ilu poolest.Saame suure kriitikalaviini kaela ja seda jama siis vaja.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:08
NSM, tegelikkuses on vast nii, et see siin, on läbilõige kogu ühiskonnast, miniatuuris.
PS. Minu nägemus
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:12
Ei oska öelda. Ma reaalselt siiski liigun väga piiratud seltskonnas. Teatud elualade ja sotsiaalsete gruppide esindatus seal puudub. Need, kes seal alumises foorumiosas näiteks kirjutavad. Nendega inimeste reaalset seltskonda ma ei tunne.
Seetõttu ma ei oska öelda, et kas see on meie ühiskonna peegelpilt. Kui tõesti, siis päris jube pilt siis ju :S Ausalt.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:16
Reaalses maailmas inimesed ikka viisakamad ja varjavad oma perverssusi.Interneti anonüümsuses(seda ju ei eksisteeri)
saab varblasest kotkas ja iga meesisik julgeb siin igale naisisikule igasuguseid kirju saata.Kas need meesisikud teeksid sama ka reaalis?Kaheldav.Kui naisisik omab kontot sel saidil,siis ta satub maniakaalsete kalduvustega meesisikute huviorbiiti.
Kui konto siin,siis kindlasti tahab midagi.Seksi,imeda,raha jne.
Päris võimalik,et paljud naisisikud ei tahagi midagi.Ka selline võimalus eksisteerib.
Kuidas nimetada-hinnata inimest,kes muudab oma käitumist lähtuvalt suhtlemiskohast.
Muunduv sisemine ilu?Olen ilus ja siis jälle ei ole?Tähendab varjutatud sisemine koledus.Pikitud helgemate momentidega.
Poolsisemiselt ilus.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:17
ei ole peegelpilt, nad eksisteerivad, aga muidu nad niiväga ka välja ei paista. Nagu maailm on muidu kena lõhnav lilleaed, ja siin ja seal on natuke sitta, aga selleks et suures koguses sitta näha, pead peldikusse minema
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:26
Iha.ee seega peldik ja kui soov suuremas koguses sitta näha,siis tuleb kiirelt konto avada?
Konto avatud...
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:30
ma just lootsingi, et keegi teine selle lüürilise metafoori minu eest lahti seletaks, tänks nüüd need pole päris minu sõnad
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:34
Sinu idee on pühapäeviti poris püherdamine "ei ole küll siga,aga poris püherdada tahaks vahepeal ikka,kasvõi pühapäeviti"
kas just sõnasõnalt,aga mõte oli selline.Üks pärlitest.Väga hästi öeldud
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:38
seega sisemise ilu missikandidaadiks ma ei kvalifitseeru ilmselt aga sitta kah
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 22:42
Mina jään selle va sisemise ilu nimekirja lõpuotsa.Ei kurvasta.Vähemalt pole paljastanud oma kuldset südant,hõbedast maksa ja plaatinast neere
˅ näita rohkem ˅
2011-08-28 23:44
Ka mina arvan, et siin on koos miniatuurne läbilõige Eesti ühiskonnast. Seda on kinnitanud senised suhtlemised ja kontaktid erinevast ühiskonnaklassist inimestega.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 00:07
Erinevad ühiskonnaklassid. Jah, kahtlemata on need olemas. Aga kunagi jaotati töölised-talupojad-haritlased
või jagame majandusliku taseme põhjal... või poliitiliste vaadete järgi... või oma isikliku maitse järele...normaalsed ja ebanormaalsed...
Võtame inimesi nii nagu nad on. Igas kastis on oma must lammas.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 01:07
Võib ju keerutada sisemisest ilust, aga esmatähtis on esimesel momendil, kui inimest näed, siiski väline kest.
Hall hiireke, teda ju ei märkagi, ei pea silmas ilueedit, lihtsalt meest, kes hoolitsetud ja igati tibatoba välimuselt. Aga loomulikult kui suheldes muutub jutt laialivalguvaks, tobedaks, selliselt pole mingeid imelisi sisemise ilu osakesi küll oodata.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 06:29
Mina ütleks nii, et sisemine ilu ja hinge harmoonia peab ka välimuses inimesel kusagilt välja paistma ja paistabki. Sisemine ilu muudab iga inimese ilusaks, on see siis silmad või näoilme või üldine sära. Ja mõni muutub ilusaks (just väliselt) siis, kui on mõne repliigi öelnud. Mina ei vaataks ilu kui mingite detailide normidele vastavust, vaid kui üldist muljet inimesest.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 08:32
Mu meelest see sisemine ilu hakkab välimuses kajastuma just veidi küpsemas eas, umbes 40+ või nii. Noor inimene on nii nagu ta on, enamasti ilus, vahel ka vähem ilus. Veidi vanemaks saades hakkavad läbi elatud elu ja emotsioonid eriti ilmekalt näos kajastuma. Ja keha muidugi ka, kui selle eest pole aastaid hoolitsetud, siis on seda ka väliselt näha.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 10:22
Ilus inimene on ilus inimene!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 10:25
Ilusa inimese ilu, peitub selle silmes, kes vaatab
Foxy, aga kui keha ei ole hoolitsetud, kas siis võib teha ka järelduse, et sisemuski käest lastud või lihtsalt ilutu?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 11:47
aikon: Just. Inimese ilu peitub nende silmis, kes vaatavad. Ühele sa meeldid, teisele mitte.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 13:47
Aikon, siis oleks poliitiliselt korrektne teha järeldus, et sel inimesel on prioriteedid mujal ja välimus ei ole esmastähtis
Aga sageli jätab rasvunud inimene ikkagi laisa ja lohaka mulje, miskit pole sinna teha. Eriti kui on tegemist noore inimesega. Sest eks see enda füüsise eest hoolitsemine nõuab ju üksjagu tahtejõudu ja pingutamist.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:50
küsiti: Kas väliselt ilus inimene on ilus inimene? Kas nn. välimise ilu puudumine, muudab inimese ilutuks?
ok.
teoreetiliselt jah, see on nii ja selgitan ka kohe, miks ma seda arvan.
kui seada tingimuseks, et ilu eksisteerib ainult väljaspool miskit ja mitte selle sees (nt on vaadeldav ainult mingi keha pinnal või selle küljes olevana ning see pole mingil juhul kehaväline või ainult meeltega tajutav omadus ja on välisega täiesti otseses seoses), siis jah, ma arvan, et selle ilu puudumine on ühtlasi ka tema eksistentsi lõpp ja seega seda enam pole. ehk siis mis iganes enne ka oli seda väliselt, muutub peale seda ilutuks.
on vist loogiline?
ilu on ilu, seda kas on või ei ole. seega saab kummalegi küsimusele vastata minu arust jaatavalt. kui väidetavalt on see ilu kusagil olemas, siis ta ju eksisteeribki, olgu ta väljas või sees. vähemalt see, kes nii algselt väidab, usub ise sellesse, et ilu on seal olemas. muidu ta ei teaks selle kohta küsida.
see tees kehtib muidugi ainult sel juhul, kui see tingimus on täidetud.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:52
Ilusa inimese ilutu käitumine.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 14:56
kas ilusaks tunnistatud inimene saab ilutult käituda? kui käitumine pole enam ilus (teiste hinnangul), siis kas ta on ikka ilus?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:01
mina arvan, et see teiste ilu käib minu enda arvamise järgi. kui mul on hea tuju, siis on kõik iluad ja kui on halb tuju, siis olete kõik koledad. Vot!
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:08
Parma, ja milline on hetkeseis?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:10
seega, mis ma siis teada sain. et tegelikult polegi olemas ilusaid inimesi ega ilu, on ainult olemas minu arvamus neist või ettekujutus sellest (ilust)? nt parma arvab ilust nii, nagu tal tuju juhtub olema.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:13
ja kui natuke edasi targutada, siis kas keegi ise teab seda, et ta ilus on? kuidas ta sellest aru saab või sai? või teame me seda ainult siis, kui keegi meile seda kinnitab? ma arvan,et ma pole ilus. teine selgitab, et oled ikka. mis siis saab? vaidleme seni, kuni selgub, kelle arvamus olulisem on ja see hakkab edaspidi lugema? peale seda tunnistaksegi ilusaks?
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:14
Praegu on kõik ilusad. Võin teile kõigel pai ka teha.

Ehk siis see ongi, see ilu on vaataja silmades.
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:24
Just just...seda tõdemust võib kinnitada kuni aegade hääbumiseni või maailma lõppemiseni..."Ilu ON vaataja silmes ja südames"
Utha, pole Sul miskit viga, peris ilus oled ja ära hakka vaidlema, sest milleks tekitada tühjast tüli ja pealegi ja kokkuvõtlikult...Minul on niikuinii õigus...Minu õigus M.O.T.T
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:37
tänan, aikon, aga näide on näide ja näitlikult võin ma enda arvates olla nii ilus/inetu kui ma tahan
˅ näita rohkem ˅
2011-08-29 15:44
Enda arvates võid muidugi olla, vaatamata sellele, et teiste arvates seda pole. Arvamused ilu ja ilutuse üle on subjektiivsed, nii nagu ka paljud muud, mittemõõdetavad nähtused või mõisted.
Võta heaks, Utha
˅ näita rohkem ˅