Foorum
2026-05-20 12:46
Mis sul sellest.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 16:00
Mitte kaal roberspierre, vaid mõõdud! Ja prostituut teeb elatise teenimiseks endaga kindlasti kompromisse. See on selle töö osa.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 16:03
Ja muidugi pole vaja kohe skaala teise otsa hüpata, et "ainult" riist ja kõhulihased. See on juba väga Caprilik lähenemine asjadele. Mina isiklikult hindan inimesi, kes ei lase enda maitset materiaalsusest (või kõikesöövast kiimast) mõjutada, sest saavad hakkama.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 17:09
No Riina on riista pikkust siin foorumis korduvalt rõhutanud. Võib-olla Sa pole tähele pannud, aga see on üks ta kriteeriume kindlasti.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 17:18
Ilmselt paljud on tähele pannud, et esmapilgul atraktiivse välimusega inimesed, kellel erilist sisu ei ole muutuvad aja jooksul justkui vähem ilusaks ja vastupidi, need kelle välimus esialgu erilist muljet ei avalda, aga kui nad on inimesena hästi toredad, siis nad muutuvad aja jooksul nagu ilusamaks. Ma ei mõtle ainult neid keda oma kaaslasena näeksime vaid kõiki inimesi, kellega pikemalt kokku puutume. Üheööliblikate puhul on ehk jah ainult välimus tähtis, aga kõikidel muudel juhtudel on minu arust küll välimus teisejärgulisem.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-20 20:43
Jah, ka see on tõsi, et hea välimus halva iseloomuga pole miskit väärt.
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 01:57
Nii et pean lepima inimesega kes füsiliselt ei tõmba ?
Siis olen õnnelik elu lõpuni ?
Kui ma olen naine siis pean iga jorshiga lepima ?
Väga armas ja seksistlik lähenemine !
˅ näita rohkem ˅
2026-05-21 06:52
Rõhk pole mitte füüsilisel, vaid vaimsel. Üks ei välista teist. Aga koos elada on lihtsam inimesega, kellega iseloomud klapivad.
˅ näita rohkem ˅