Foorum
2026-01-10 14:33
"On igati okei, et Sa ise eelistadki kogenud naist ja ma ka oma potsituses kirjutasin, et mõnele meeldivadki neitsid ja teisele meeldivad hoorad."

Sinu kirjutatud. Siit loeb välja hinnangu andmine kahele "äärmusele", üks äärmus on "neitsid", teine äärmus "hoorad". Ehk siis, numbrist "n" suurem hulk seksuaalpartnereid omistab naisele sinu poolt hinnangu "hoor".
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:34
JaneeEyree
Küsimus "kõik keskmised mehed" kohta iseloomustab ignorantsust statistiliste meetodite osas.
Kas Sa iga arvamuse peale tormad täpsustama, et kes ja kuidas nii arvab ning kui õige iga komakoht ja tähelepanek ikka on või ainult siis, kui tähelepanek vastumeelne on?

Tule ütle mulle nüüd, et maailmas miljonid kristlased, muslimid ja üleüldse traditsiooniliste vaadetega mehed (keda on hinnanguliselt kindlasti üle miljardi) ei arva naise osas veel konservatiivsemalt kui ma seda välja tõin.
Võid ka eksperimendi teha. Mine küsi mõnes foorumis, kas meestel on vahet, milline on tema abikaasa ja laste ema minevik. See oleks huvitav uuring. Ma kardan, et saadud tulemus oleks Sulle ja ikvergilile šokeeriv.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:35
Ikvergil
Jah, muidugi on need näited kahest äärmusest, mida üks või teine eelistab.
Kas Sa tahad praegu öelda, et see "hoora" alla liigitatav on halb? Miks Sa niimoodi sildistad?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:36
Mulle ei meeldi sõna debiilik, aga see sõna on kahtlemata olemas. Ja minu objektiivsel skaalal, arvestades hulka üldistusi, aluseta väiteid, alavääristades inimesi kes ei vasta sinu subjektiivsele arusaamale umbmäärastest numbritest, oled sa kindlasti debiilik.

Vaidled vastu?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:37
Robi, väidad, et sõna hoor on positiivse tooniga? Tütrele ja emale ka ütled hoor?

Samas, ei imestaks
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:43
Sõnale "hoor" või "lits" vastab teatud tegevus. Ma isegi ei tea, mis oleks viisakas sõna. Promiskuiteetne on lohisev. Ma ei arva, et sellele sõnale vastav (paljusid partnereid omanud) naine on halb.

Sina lähtud arusaamast, et teatud sõna on negatiivne ja number ei oma tähtsust. Ehk siis selle kohta ei peaks üldse sõna olema, nagu ma aru saan. Ühtlasi vist peakski normaalsus olema, et inimene magab võimalikult paljudega, ja kui ta seda ei tee, siis on samuti debiilik?
Ma tõin välja üsna konkreetsed numbrid, mis selles umbmäärast oli?
Ma tõin ka korduvalt välja, et räägin oma arusaamast, kuidas keskmine mees mõtleb. Sa ioled näinud hulga vaeva, et suunata seda minu subjektiivseks suhtumiseks naistesse. Minu arusaamist mööda on see argumentum ad hominem.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:46
Robespierre, ma ARVAN, et Sa oled rumal! See on isiklik arvamus!
On fakt, et neid on kindlasti veel, kes Sind rumalaks peavad, kuid ma ei ehita oma arvamust oletatavale faktile ega kaasa seda teadmist oma arvamusse, et kuskil on kindlasti keegi veel...
Su jalad jäävad minu silmis ämbrisse- aamen!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:47
Mul puudub põhjus seda neile öelda, sest üks on eluaeg abielus olnud ja teine on alaealine. "Hoor" on ikka konkreetne mõiste, nagu ma seda olen juba korra kirjutanud.
Aga miks see halb peaks olema? Ma ei arva, et naine on halb, kui tal on palju parnereid. Ma ei arva ka seda, et naine on halb, kui ta raha eest seksib. Sõnaga "hoor" heidetakse selliseid tegevusi ette. Ma ei näe põhjust, miks see tegevus peaks olema ette heidetav, seega ma ei näe ka põhjust, miks see sõna minu jaoks halb peaks olema.
Samamoodi nagu sõna "neeger" kasutamine pole mulle halb. Oma mustanahaliste sõpradega võib samas seda kasutades nalja visata, aga suvalisele mustanahalisele ma muidugi nii ütlema ei lähe.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:49
Sul on õigus arvata, mida tahad, JayneeEyree. Mul on suhteliselt ükskõik. Ma ei ole siin ennast tõestamas. Mu arvamust mõjutavad arukad seisukohad ja faktid, mitte suvalise internetis kohatud tundmatu emotsioonid.
˅ näita rohkem ˅
Mina ei ole keskmine mees ja leian, et partnerite arv on iga ühe enda asi ning see ei muuda kedagi ei paremaks ega halvemaks.
Mis kuulujuttudesse puutub, siis väga tihti on nende taga ärapõlatud kosilased või kadedad konkurendid, kes enda arvamusi faktidena serveerivad.
˅ näita rohkem ˅
Iha lehe mehed eeldavad ,et kui siit keppi saavad siis see naine on raudselt lits . Ja kui keppi ei saa on naine veel suurem libu, keda tuleb kohe foorumis materdama ja mõnitama hakata.🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 14:58
Sellest foorumist ei jää mitte midagi alles, kui igaüks ainult iseenda kohta räägib. Suur osa teemadest on hinnangutel, üldistustel ja isiklikel arusaamadel põhinevad.
Ja neile saab muidugi vastu vaielda. Paraku viimasel ajal on vaidlemised viidud isiklikeks meeldivusteks-mittemeeldivusteks ja teemade asemel pannakse aktiivselt üksteisele ära.

jfjm
Partnerite arv ongi mõnele tähtis, teisele pole. Aga me ei saa minna ette kirjutama, et ei tohi olla. Samamoodi nagu me ei saa minna ette kirjutama, kas keegi peab valima vanema või noorema, priskema või kõhnema, ekstravertse või introvertse kaaslase. Igaühe isiklik valik. Jabur on selle peale solvuda, et mõni teeb valikuid, millest sa välja jääd.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 15:06
"1. Hakkame pihta sellest, et Sa tood suvalise üksiknäite minevikust ja nimetad selle puhul debiilikuteks miljoneid inimesi, sh kristlasi, madala libiidoga mehi, pereväärtustele orienteeritud traditsionaliste jne."

Ma tõin konkreetse näite omast minevikust kui esimest korda puutusin kokku numbri ja sildistamisega ning otseselt just võimudünaamika sihiliku kuritarvitamisega seksuaalkogenematu ja lapseeas tüdruku kallal.

Kõik muu pookisid Sa ise külge, AGA, huvitav on siin see, et Sa loendasid inimesed kelle puhul arusaam seksuaalsusest võib erinevatel põhjustel olla äärmiselt subjektiivne, kallutatud või piiratud. Ehk- mitte objektiivne.

"On igati okei, et Sa ise eelistadki kogenud naist ja ma ka oma potsituses kirjutasin, et mõnele meeldivadki neitsid ja teisele meeldivad hoorad. Aga Sa ei piirdunud kaugeltkioma eelistuse kirjutamisega, vaid tõttasid neid (üksiku kogemuse põhjal?) hukka mõistma."

Kuule, kantoss. Sa pole endiselt aru saanud eelistusest ja hinnangu andmisest? Kui ma eelistan kogenumat naist, siis ma ei alaväärista teda kasutades mõnitavaid ja alavääristaid hinnanguid. On vähekogrnud ja on kogenud. Mõlemad on neutraalsed terminid, mille taga võivad olla väga subjektiivsed numbrid.

Sinu jaoks sõnade hoor ja lits kasutamine aga on vägagi mugav, ja seetõttu on minu jaoks ka mugav sinu debiilsust mitte eirata vaid naeruvääristada.

"2. See "siniste silmadega inimesed ei sobi sõpradeks" ei ole vastavuses minu kirjutisega."

Täiesti vastavuses, sest tõin välja eelistuse ja hinnangu erinevuse. Sa pole sellest siiani aru saanud? Ma kasutasin kõige lihtsamat näidet, algklassi tasemel, debiilikule seeditav. Kas peame su pügala võrra madalamale klassifitseerima?

"Ma ei kirjutanud kusagil, et promiskuiteetne naine ei sobi emaks või naiseks."

Kuule, Gallina Blanca, sa väitsid, et mõnele mehele ei sobi suurema partnerite arvuga naine ja ma naeruvääristasin neid mehi. See, et sa neid kaitsma tõttasid tähendab, et ka sinu jaoks määrab see number elukaaslase ja ema valikul rolli.

Näe, siin see on.

Oma lapse emast eeldab keskmine mees, et tal minevikus üle paari-kolme partneri pole olnud. Sõltub muidugi vanusest ka, 35-aastasel võib olla veidi rohkem kui 20-aastasel. Aga kui lapse ema puhul bodycount üle 5 või, veel hullem, üle 10 ulatub, siis võtab nii mõnegi mehe mõtlema."

"Ma kirjutasin, et suur osa eelistab teist tüüpi naisi. Sulle ei meeldinud see osa, sest Sa oled veendumusel, et kõik, kelle jaoks partnerite arv on tähtis, on kuidagi ärakasutajad vms."

Kuule, lohh. Minu seisukoht on olnud selge, eelistus ei ole tähtis. Eelistuse idiootne valideerimine kasutades alavääristavaid silte mida omistatakse oma subjektiivse ja madala enesehinnangust tulnud arvamuse põhjal. See on võtmekoht. Katsu nüüd sellest aru saada, sest vastasel juhul pean lihtsalt copypaste meetodiga vastama kuniks kohale jõuab.

"See on, vabandust, debiilne seisukoht. Äärmiselt kallutatud, tõenäoliselt kujunenud mingite üksikute Tate'i fännide plämast internetis (suur osa neist Tate'i fännidest pole reaalsuses ühtegi naist puudutanud)."

Sa ju ajadki Tate möga praegu, kulla mees. Su ainus viide siiani oli artiklini, mis näitas kui palju on küsiteldavate inimeste jaoks liiga palju ja sa muutsid küsitluse faktiliseks väiteks, lisades sinna sildi hoor. Kas näed siin viga? Ilmselt mitte. Sa ei näeks seda ka siis kui oma ema hooraks nimetaksid ja ajutiselt pimedaks jääksid.

"3. Ma kaitsen inimeste õigust teha oma eelistusi ilma välise surveta."

Keegi ei heida sulle ette eelistuste tegemise kaitsmist, sulle heidetakse ette sildistamist ja hinnangu andmist ja alavääristamist olukorras, kus selleks puudub igasugune alus.

Mis kuradi superkangelase rüü sa nüüd selga oled otsustanud tõmmata, et õlgmehikestega tuuseldades uhkust tundma hakkasid? Endal pole piinlik?

"On jabur, et keegi tuleb survestama kristlast, et see peab kindlasti andma võimaluse naisele, kes tema põhimõtetega kokku ei sobi."

Kes survestas? Too välja, ja ära nüüd siinkohal pead küll teki alla tõmba. Ma tahan näha mille alusel sa selle süüdistuseni jõudsid.

"Sama jabur oleks nõuda, et keegi peab kindlasti deitimiseks valmis oelma ka transseksuaali, teise rassi esindaja, vaimse puudega inimese vms. Lihtsalt sellepärast, et mingile suvalisele tüübile netuis tundub niimoodi kuidagi õigem."

Sa võrdled keskmisest suuremat seksuaalpartnerite arvu seksuaalse orientatsiooni, muu või vaimse puudega? Sa oled täiesti ära türastunud või? Guugelda termin õlgmehike. Tee see endale selgeks.

Aitäh, et tõestasid, et ka sina sildistad vastavalt umbmäärastele numbritele. Ainult et, sa oled nii tössike kusik, et peitsud end kogu "vestluse" esimese osa jooksul "paljud mehed arvavad" seeliku taha. Kui nürk võib üks "mees" olla, ah? 😂

"4. Kui inimene tahab olla tradwife, erak, süütu, konservatiiv, homoseksuaalne, grupiseksija või mida iganes, siis see on tema valik. Valiku põhjal inimest sõimama hakata ei ole minu meelest õige. Vastumeelselt ennast mingisse suhtesse vägistada, sest kellelgi on mingi eelarvamus, on aga see tõeliselt debiilne tegevus"

Sa kasutad alavääristavaid väljendeid ja hinnanguid inimeste suunas, kes ei vasta sinu "standardile". Kogu see neljas punkt on projitseerimine. Guugelda mida see tähendab, imbetsill
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 15:24
Tule taevas appi!
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 15:50
Robespierre, need inimesed siin on endaga ikka päris nässus.
Ära tegele sellega. Väljas on ilus ilm, mine parem suusatama.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 16:30
Kogemused saab naine siiski koos elades. See sisse - välja nühkimine erinevate meestega kogemusi küll ei anna.Naine kes on vähemalt 5 a mehega koos elanud , vot temal on juba Kogemused,
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 16:33
🤭

Üsna sageli nähakse internetis vaidluse käigus viisakust kui nõrkust ja see tõlgendatakse enda jaoks kui kinnitust, et ollakse "õigel" teel, vaatamata väidetele, põhjendustele ja seisukohtadele.

Sellest innustatuna ei võeta vaevaks enam vaidluskaaslase öeldut seedida.

Siin on täitsa paar sellist inimest, kellega reeglina algab vestlus heas usus ja viisakalt, aga seda vaid ühelt poolt. Tegelikult ei küsitud ju paljut- ära kasuta alandavaid üldistusi ja sildistusi, see ei ole loogiliselt ega eetiliselt õige.

"Misasja, hoor on täitsa normaalne sõna ju, nagu neeger!"

😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 16:49
No hoor kepid kah kõigiga mis liigub🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 17:10
Isegi võsapetsi saadete kõige madalama latiga inimestel olid standardid.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 18:46
"Võõra inimese puhul tavaliselt hakatakse vaatama naist, kel üle 10 partneri, kui veidi lõdva kummiga. Üle 30 on litsakas, üle 50 lits."
Kas tohib küsida, millisest deklaratsioonist need andmed võetakse? Mees palub suhte alguses naisel ankeedi täita?

Naljakas, et selliste väidetega esined Sina, Robespierre. Sa oled varasemalt siin teemades väitnud, et seksi saab igalt poolt: reisilt, klubist/pibist, koolitustelt, töökohast ja enamasti tulevad naised ennast Sulle ise pakkuma.
Minu küsimus on, et kas need vahemikud kehtivad ainult naistele? Tahaks teada, milline standard meestele kehtib? Kas Sina oled oma keskeas ka juba lits või veel mitte?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:15
"Ma ei nõustu sinu arvamusega, kuid võitlen surmani, et sul oleks õigus oma arvamus välja öelda."
-Voltaire

"Vähenemas on oskus jääda viisakalt eriarvamusele."
-Alar Karis
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:22
Iga naine teab vaid ise, mitu partnerit tal on olnud. Loomulikult siis, kui ta on viitsinud neid kokku lugeda. Ja enamasti ei hakata selle numbriga sinu ees kelkima. Ainult süütu neitsi puhul võid peaaegu(tänapäeval on kõik võimalik) kindel olla, et tal kogemused puuduvad. Ja ega selle numbri teadmine inimest ei muuda. Targem on see jättagi enda teada, sest mõnel mehel võib jalad nõrgaks võtta.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:23
No loe alustuseks teemaalgataja postitus läbi, Varbadliivas. See on diskussioon, et kui palju on liiga palju. Loomulikult ei saa me suure osa oma partnerite kohta kunagi teada, mis on tema ajalugu.

Mis on meeste piirid? See on hea küsimus. Minul mehena on sellele raske vastata. Üldistatult ma arvan, et naiste jaoks on mehe eelmiste partnerite arv veidi vähem tähtis, aga tõenäoliselt kümnetesse ulatuva numbri puhul on meeslits tõenäoliselt "ära teenitud" küll.
Minu number jääb sinna kuhugi piiri peale. Väga voorusliku ellusuhtumisega naise jaoks on see tõenäoliselt pisut palju, aga jääb alla 30 ehk siis ei tohiks ka päris ära ehmatada. Samas sõltub naisest muidugi.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:31
Ma nüüd püüan ette kujutada olukorda.
Kui suur on tõenäosus, et sellised intiimsed ülestunnistused üldse aset leiavad? Et mehele meeldib üks naine, tahaks teda endale, aga ei, enne tuleb läbi viia intervjuu, mitu sekspartnerit ja mitme aasta jooksul on tal olnud.
Ja kui suur on tõenäosus, et naine isegi soostub vastama ja loetleb kõik partnerid üles, ausalt. Ja mees siis kaalub, et kas võtta see naine endale niisama hullamiseks või ülendada laste emaks. Ühe korra ehk naine on aus, aga nähes, et mees sellepeale minema kõnnib, teeb ta sellest järeldused ja käitub edaspidi hoopis teisiti.

Ehk et mingitest arvudest on siikohal mõttetu rääkida ja mingeid tasemeid määratleda, kuna pole võimalik midagi tõestada.

Minule on siin mehed öelnud, et olen lits ja hoor, eriti peale seda, kui olen öelnud, et ma ei soovi nendega seksida. Minu hinnangul on neil sõnadel halvustav toon ja neid öeldakse eelkõige solvamiseks. Kuna üldiselt mõistetakse litsi ja hoora tähendust ühiskonnas üheselt, siis ma siin keskkonnas olles vaatan sellest mööda ja ei solvu selle peale kahel põhjusel:
1. Mina tean, et ma ei ole lits ega hoor;
2. Mees, kes seda mulle siin ütleb, on minu jaoks ümmargune null.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:34
Kui keskealisel on see number väga väike, tekib küsimus, et kas on mingi viga küljes.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:41
Et kui on vähe partnereid olnud, aga naine ise väga meeldib, siis kahtlustad ikkagi, et ju miskit viga on ja välistad kõik edasise?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:42
Ma ei ole nõus. Usutavasti siia iha lehele koondub teatud seksuaalse aktiivsusega inimesi märksa rohkem kui keskmiselt, aga ikka päris suure osa rahvastiku jaoks ei ole 20-30 aastat monogaamses suhtes olla midagi ebatavalist. Nende number võibki 40+ vanues ainult 2-3 olla või isegi ainult ühega piirduda.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 19:50
Ainult ühega piirdumine peab ikka täielik jackpot olema. Siin lehel on ka palju mehi, kes on eluaeg ühes suhtes olnud. Kas see tähendab, et neil on üks partner olnud. Ma ei usu.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 20:10
Ärge unustage, et naabrivalve näeb kõike
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 20:10
Selle kohta on vist see ütlus, et eks igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel.
Ma kunagi kahekümnendates tutvusin välismaal ühe 26-aastase mustanahalise mehega. Nägi väga hea välja, oli hästi hea suhtleja, edukas amatöörsportlane ja tegeles hobi korras näitlemisega. Edukas mees. Ta jahmatas mind oma jutuga, et on alles süütu ja ootab väga oma samamoodi süütu pruudiga abiellumist. Nad nägid väga armunud välja, aga olid tõsised kristlased.
Hiljem olen veel mitut sellist inimest kohanud. Neid on vähemalt välisriikides üllatavalt palju.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-10 20:22
Jf, ei pea olema viga küljes. Võib vabalt olla äsja lahutatud inimene, kes abiellus oma keskkooliaegse kallimaga.

Need numbrid ja nende alusel määramine on täiesti absurdne, kuna igal numbril võib olla mõistlik põhjus. Ja isegi kui isiklikult on see number ärevusttekitav, siis see on isiklik probleem ning seda ratsionaliseerida teist sildistades on märk väga madala kvaliteediga indiviidist.

On üks number aga mis on määrava tähtsusega. Robi nimelt, va surnud foorumiteemade Indiana Jones, teostas väljakaevamised ja leidis 15 aastase teema mille raames kuulutada, et 10+ partneriga naine on hoor, aga tema on "litsi ja mõistlikkuse piiri peal, seal kuskil 30 juures".

Näha on topeltstandardeid, meeleheitlikku püüdu valideerida oma seisukohta toetudes "uuringutele" mille sisusse süvenes ta sana sügavalt nagu vihmauss jäätunud maapinnal, reaalset pooleteise aastakümne vanuse teema väljakaevamist, et ammu lahkunud koori sees peidus olles naisi hooradeks nimetada.

Ei jäta kõige intelligentsemat muljet.

Rahvas, piir on isiklik. Selle laiendamine teistele on jaburus ja kutsub esile õigustatud naeruvääristamise. Iga inimese iga numbri taga on tema enda lugu ja põhjused, taust. Lõppude lõpuks jagatakse veiniklaasi inimesega, kes on oma rajal käinud. Ja linade vahel ei olda end auku tühjendamas, vaid inimesega lustimas.

Kui kogu selle protsessi juures jookseb peas number nagu F1 ringiloendur, no siis olgu kõigevägevam armuline sellise pinnapealse luuseri otsa kukkunud inimesele, sest me kõik teeme vigu ja mõned neist ei hüüa tulles
˅ näita rohkem ˅
2026-01-11 18:59
Olgu selge et lits on ikka see kes nimelt sulle keppi ei anna,seksuaalpartnerite arv nädalas või päevas pole oluline.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-11 20:16
M.O.T.T. 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-01-13 19:52
Lits või mitte
Aga siiski minu arvates ei maksa kõik konnad läbi musitada lootuses et muutub printsiks .
Juba vestluse käigus selgub mõni tõde .
˅ näita rohkem ˅
2026-01-15 20:09
Ega neid otsinguid pole mõtet numbritesse panna.
Kindlasti arvajad mingu metsa.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-15 23:14
Jah , mõni soovib tulemust , mõni naudib protsessi
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 02:02
Riina1234, arvad et vestluse käigus tuleb midagi välja?
Sa parem võta roosad prillid eest. Oled kuulnud seda lauset et teod kõnelevad rohkem kui sõnad?
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 12:10
Mulle on jäänud mulje, et siin on kaks põhiküsimust.
Esimene on igaühe isiklik hinnang naiste isiklikule asjale, kui palju partnereid tal on olnud. Nagu öeldud, meeldivad mulle isiklikult naised, kellel on palju partnereid ja isegi väga meeldivad naised, kellel see on lausa taotluslik.
Muus maailmas on sellised naised julgemad oma eelistusi väljendama ja ei mängi sellist neitsikultust, nagu meil siin.
Teine. See on semantiline küsimus, kuidas neid toredaid naisi nimetada, sest eesti keeles tähendavad "lits" ja "hoor" ühtaegu ka lõbunaist. Siin foorumis reageeritakse sellele valuliselt, kuid mujal maailmas ja ka tegelikult mõnes kohalikus ringkonnas nimetavad vastavad naised ennast ilmse mõnuga niimoodi. See pole vaid verbaalne masohhism.
Siit omakorda tuleb veel kaks asja: lõbunaised ei poe "massööri" nimetuse taha, vaid teevad oma asja rahulikult ja julgelt vastava nimega. Samal ajal need, kes seda tasu pärast ei tee, ei näe samuti nimetuse halvustavat külge.
Jah, kõik oleneb kontekstist, kuid isegi seksikate inimeste foorumis ja saa me millegipärast kompleksist üle.
Tänasel päeval tõstan klaasi lõbusate litside ja hoorade terviseks!!!
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 13:57
Lõunamaades viiakse lõbunaised ka välja kõigepealt lõbutsema seal ei alandata prostituute, see mis järgneb voodis siis on alles maksja kuningas ja võib teha ning öelda.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 14:12
Oluline ei ole ainult kasutatav sõna, vaid kontekst, taust ja sõna tähendus.

Toon näite. Ma võin enda kohta öelda sibul, sõpradega nalja heita ja näidata välja, et minu selliselt nimetamine seal keskkonnas on ok.

Kui aga seda ütleb mulle võõras, siis siit algab probleem.

Ma ei ei ole kuulnud ühestki kultuuriruumist, kus sõnal lits ei ole negatiivset tähendust. See kui sõbrad ja sõbrannad üksteist selliste sõnadega kostitavad ja selle peale naeravad, see ei ole märk sõna kasutusloast.

Isiklikult minu jaoks on "hoor" või "lits" kasutamine, tõsiseltvõetavas kontekstis (mitte sõpradevahelises ruumus kus kraapimine ja näpistamine on lubatud, tihti ka oodatud), samasugune märk inimesest nagu ka sõna neeger kasutamine. Need ei ole meeldivad inimesed ning reeglina on nad ka rumalad. "Pede" kuulub täpselt sama liigu alla.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 14:32
Kiisuke, mis imelises roosas maailmas sa küll ometi elad... a la prostituutide imeline elu.

https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/120434881/tais-pakutakse-voodikaaslasi-otse-tanaval-rene-satsi-see-lobujanu-ei-ole-mitte-ainult-laane-meestega-seotud

Edu ihasõdalased!
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 14:53
Kroonika lood on vaid umbluu, oma silm on kuningas.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 15:58
Seksiäri on julm ja julmaks muudavad selle eelkõige selle ostjad ja vahendajad, kes on valdavas enamuses mehed.
Naised, kes sellega elatist teenivad on enamasti ohvrid, kellel ongi ainult halvad valikud stiilis nälg või "loom su seljas".
Kõigile inimestele ei ole kahjuks häid kaarte jagatud eluteele ja paljud ei oska endale ka paremat mängu bluffida.
Tuleb olla tänulik, kui endal on hästi läinud.
Sõbralikku Sõbrapäeva.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-16 15:52
Ma ei tea, millele tuginedes sa kiisuke sellist asja väidad, kuid selline asi pole kindlasti mingi tava.
Küll aga suudavad sealsed lõbunaised oma töisest rollist paremini väljuda ja meestega suhestuda inimesena, mitte kalkulaatorina. Võin öelda, et pigem isegi on tööst tulenevalt selle välised suhted võimendatult mittemateriaalsed.

Meil siin alandavad kohalikud "massöörid" ennast pigem ise oma suhtumisega. Ehkki on ka mõistlikke tegelasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-16 17:28
Kui teemas püsida ja suhtumise keelelist osa vaadelda, siis juba väheke ärksamad promiskuiteetsed (mis sõna!) naised võtavad termini "slut" märksa kergemini omaks, kui "litsi".
Samamoodi jahuvad ju "suurte kogemustega" pervomehikesed spittimisest ja facesittingust. Mõnes kohas tundub kohalik keel millegipärast liiga räige ja (suuri kogemusi põhjustav) porno on ometi ju selles keeles

Peegeldab taas mingit suurt sisemist kompleksi oma valikute suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-16 18:10
On ju ütlemine, et rumal(ropp) on see, kes rumalasti mõtleb, mitte see, kes rumalasti ütleb. Inimesed väldivad teatud sõnu, et varjata "roppusid" mõtteid, mida need sõnad neis tekitavad. Paljud üritavad peita ennast võõrkeelsete sõnade taha, aga vahet ju pole, kas vitt või vagina, tähendus on täpselt sama. Kindlalt on tegemist roppusega, kui kirjutatakse v*tt.
Sa Slave võiksid juba sellest massaaži teemast üle saada. Mul küll omad kogemused puuduvad, aga kujutan ette, et õnnelik lõpp massaažilaual on midagi muud, kui lahtiimemine pooletunnisel autokohtingul.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-16 20:34
Värvikas keelekasutus on nagu pipar, kogused ja kas üldse, sõltuvad roast. Labast nimesest eristab kombekast just oskus vastata küsimustele kus, kas ja kas üldse, enne kui sõnad lendu lastakse. Huumorit nõmedusest ei erista öeldu lõppu "see oli nali!" lisamine. Ja roppu öeldut ropust inimesest ei erista samamoodi "see onnvaid sõna!" pealeraputamine.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-17 00:13
Jott, mul pole millestki üle saada. Konstanteerin olukorda.
Ikvergil, esimene lause on arusaadav ja ok aga teises lauses läheb vist kombeka ja labase järjekord vahetusse? Ma kinnitan et isegi eesti keeles esineb nauditavat rafineeritud ropendamist.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-17 00:27
Slave, sinusugune intelligentne inimene peaks vast ikka teadma, et korrektne kirjapilt on "konstateerima" ja mitte "konstanteerima".
˅ näita rohkem ˅
2026-02-17 00:38
Dragu, aga kui enda arvamust konstandiks pidada?
˅ näita rohkem ˅