ikvergil
OK, ma püüan täpsem olla, mis Su jutus mulle ei meeldinud.
1. Hakkame pihta sellest, et Sa tood suvalise üksiknäite minevikust ja nimetad selle puhul debiilikuteks miljoneid inimesi, sh kristlasi, madala libiidoga mehi, pereväärtustele orienteeritud traditsionaliste jne. On igati okei, et Sa ise eelistadki kogenud naist ja ma ka oma potsituses kirjutasin, et mõnele meeldivadki neitsid ja teisele meeldivad hoorad. Aga Sa ei piirdunud kaugeltkioma eelistuse kirjutamisega, vaid tõttasid neid (üksiku kogemuse põhjal?) hukka mõistma.
2. See "siniste silmadega inimesed ei sobi sõpradeks" ei ole vastavuses minu kirjutisega. Ma ei kirjutanud kusagil, et promiskuiteetne naine ei sobi emaks või naiseks. Ma kirjutasin, et suur osa eelistab teist tüüpi naisi. Sulle ei meeldinud see osa, sest Sa oled veendumusel, et kõik, kelle jaoks partnerite arv on tähtis, on kuidagi ärakasutajad vms. See on, vabandust, debiilne seisukoht. Äärmiselt kallutatud, tõenäoliselt kujunenud mingite üksikute Tate'i fännide plämast internetis (suur osa neist Tate'i fännidest pole reaalsuses ühtegi naist puudutanud).
3. Ma kaitsen inimeste õigust teha oma eelistusi ilma välise surveta. On jabur, et keegi tuleb survestama kristlast, et see peab kindlasti andma võimaluse naisele, kes tema põhimõtetega kokku ei sobi. Sama jabur oleks nõuda, et keegi peab kindlasti deitimiseks valmis oelma ka transseksuaali, teise rassi esindaja, vaimse puudega inimese vms. Lihtsalt sellepärast, et mingile suvalisele tüübile netuis tundub niimoodi kuidagi õigem.
4. Kui inimene tahab olla tradwife, erak, süütu, konservatiiv, homoseksuaalne, grupiseksija või mida iganes, siis see on tema valik. Valiku põhjal inimest sõimama hakata ei ole minu meelest õige. Vastumeelselt ennast mingisse suhtesse vägistada, sest kellelgi on mingi eelarvamus, on aga see tõeliselt debiilne tegevus.