Foorum
2026-07-20 00:22
Tutvunkohtun on petis.54631427
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 00:50
Värdjas ma pole sult midagi petnud. Solvusid kuna sul on 5 cm pikk munn fuuu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 01:02
Muidugi on petis, vanus muutub hetkega, alles väitis, et kodus on imik nüüd on igav

Kohtuntutvun
2026-07-20 00:11
Täna on ja päris igav. Kas kellelgi on täna aega veeta terve öö koos kaisus? Vanus ei ole määrav ning ka vahemaa ei ole takistuseks.
Saada endast pilt ja helista minu telefoninumbrile. Valiku teen mina, mitte sina.
Palun arvesta, et ma ei kutsu kedagi enda linna ega enda koju. Ma ei ole prostituut ega müü ennast – otsin lihtsalt kedagi, kellega veeta terve öö kaisus. Kui klapime, võib sellest ka edaspidi suhtlus areneda.
Pildil olen mina ise – 30-aastane. Ma ei ole feik ega petis. Kui pakun sulle huvi, siis helista. Mis sul kaotada on? Kõigest saame telefoni teel rääkida.
Liigun vajadusel autoga. Taksoga ma ei sõida. Kõik saame omavahel läbi arutada.
Kui soovid minuga aega veeta, siis helista mulle 54631427 olen blondiin sale

Nurrrurr
2026-07-14 11:39
Tere!
Vajan praegu rahalist abi. Olen kahe lapse ema ning vajan raha toidu ostmiseks.
Ma ei paku mingeid teenuseid ega otsi kohtumisi. Kui siin leidub mõni heasüdamlik meesterahvas, kes soovib mind täiesti omal vabal tahtel aidata, oleksin selle eest siiralt tänulik. Kui saad aidata, siis palun jäta oma telefoninumber postkasti ja võtan sinuga ühendust.
Kui sa ei soovi või ei saa aidata, siis palun ära mõista hukka. Kunagi ei tea, millal võib ka endal abi vaja minna.
Aitäh kõigile, kes mõistavad ja hoolivad"

Nurrrurr
2026-07-13 13:43
Здравствуйте. Мне очень нужна финансовая помощь. Я мама-одиночка, у меня двое маленьких детей. Я не оказываю никаких интимных услуг и не встречаюсь за деньги.
Если вы добрый и неравнодушный человек, пожалуйста, оставьте свой номер телефона в личных сообщениях, если можете помочь нам деньгами на еду и купить сегодня подгузники. Нам это очень срочно.
Пожалуйста, не пишите с непристойными предложениями и не предлагайте секс. Сделайте доброе дело — добро всегда возвращается.
Я также хорошо говорю по-эстонски.
Спасибо"
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 01:04
kontakt
välimus
seksuaalsus
tutvumine
Konto tüüp
naine
Nimi
Diana
Sünniaeg
7. juuli 1983 (43)
Riik
Eesti
Kumb siis kas 30 või 43???
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 01:23
See on jh imelik paned lambi nr ja vàidad valetad jne tùùpiline iha pettur sellised tuleks metsa puu kùlge hoiatuseks teistele hujoovadele viia .
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 02:04
Kohtuntutvun

Täna on ja päris igav. Kas kellelgi on täna aega veeta terve öö koos kaisus? Vanus ei ole määrav ning ka vahemaa ei ole takistuseks.
Saada endast pilt ja helista minu telefoninumbrile. Valiku teen mina, mitte sina.
Palun arvesta, et ma ei kutsu kedagi enda linna ega enda koju. Ma ei ole prostituut ega müü ennast – otsin lihtsalt kedagi, kellega veeta terve öö kaisus. Kui klapime, võib sellest ka edaspidi suhtlus areneda.
Pildil olen mina ise – 30-aastane. Ma ei ole feik ega petis. Kui pakun sulle huvi, siis helista. Mis sul kaotada on? Kõigest saame telefoni teel rääkida.
Liigun vajadusel autoga. Taksoga ma ei sõida. Kõik saame omavahel läbi arutada.
Kui soovid minuga aega veeta,

Selline tekst oli ka ühes teises saidis ka üleva!
Kohtumiseks oli vaja kütuse raha ette kanda!
Muidu ei kohtu on palju ülelaskjaid!

Pole usutav eeline jutt!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 16:16
Nimi:Kristiina
Vanus:27
Telefon:54631427
Kuulutuslen 27 aastane naine ja väikese lapse ema. Otsin 28-50- aastast ausat, hoolivat ja tõsist meest, kes soovib püsisuhet ja aktsepteerib, et minu laps on alati esikohal. Üheöösuhted ei huvita. Välimus ega elukoht(Eesti või Soome) ei ole mulle olulised- hindan eelkõige tegusid ja siirust. Palun saada SMS-iga oma pilt ja telefoninumber sest ma ei kasuta sotsiaalmeediat. Enne kohtumist soovin rahulikult tutvuda. Kasvatan last üksinda ja otsin partnerit, kes on valmis ka pere eest vastutust kandma. Kui see sulle ei sobi ja otsid vaid ajaviidet, siis palun ära võta ühendust. Joodikud, petised ja juhusuhete otsijad palun jätke meid rahule.
Lisatud 15.07.2026
https://mahajataha.com/index.php?id=tutvus&pid=naine_pakub_seksi&page=6
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 20:14
Appi , kas see läheb läbi ?
Kirjutaks kah , et olen üksik inimene , kes üksi kasvatab kassikest . Saatke mulle raha sest kassil on erivajadused seega raha läheb .
Otsin rikkast meest kes niisama pritsib pappi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-20 20:21
Riina, tule mu armukeseks, saad kõike, mida tarvis.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-16 08:29
mustlaseplika
˅ näita rohkem ˅