Foorum
2026-07-05 14:41
"Vajanabi01
2026-07-05 13:44
Kas leidub siin mõni heasüdamlik inimene, kes saaks täiesti vabatahtlikult natuke aidata söögiraha või mähkmete jaoks lastele? Ma ei paku mingeid teenuseid ega otsi üheöösuhteid – palun võtke ühendust ainult siis, kui soovite siiralt aidata.
Praegu on elu väga keeruline – kõik on kallis, tööd mul ei ole ja olen lastega kodune. Iga euro ja iga sent aitab meid väga palju.
Kunagi ei tea, millal sul endal võib abi vaja minna. Kui saad ja soovid aidata, siis palun helista numbril 54628518. Sõnumitele ma kahjuks vastata ei saa.Ehk keegi saaks nats arvele saada palun ära mõista hukka elu on raske mõni tore härrased kui saad aitada, helista niisama ära tüüta
Aitäh kõigile hoolivatele inimestele"

**Kõigil kolmel kontol on üks ja sama pettur, saate valida mis vanuses ja asukohas ta teile kõige rohkem sobib

kontakt
Konto tüüp
naine
Nimi
Vajan abi
Avalik e-maili aadress
Ei paku teenused
Sünniaeg
8. juuli 1995 (30)
Riik
Eesti

Konto tüüp
naine
Nimi
Leana
Sünniaeg
8. aprill 1990 (36)
Riik
Eesti
Elukoht
Tartu

Konto tüüp
naine
Nimi
Vera
Sünniaeg
8. september 1982 (43)
Riik
Eesti
Elukoht
Viljandi
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 14:46
Mine ravile haige värdjas loodan su käed sõrmed ära mädanevad vana kibestunud lehm
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 14:52
Kus küll moded on ?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 17:21
VanjaBi, sa võiksid mõelda raha ausalt teenimise võimalustele.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 18:06
Kirjaoskamatu mustlane ,vaevalt ausalt raha teenima hakkab. Sellepärast ta ei tahagi siin kirjutada, sest ta lihtsalt ei oska kirjutada, Eks ta imeb mõnel lahti, kes tal kuulutuse aitab üles panna.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 18:24
Inimene palub ju abi. Ma ei mõista, miks seda pettuseks nimetatakse???
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 18:46
Abi palutakse siis kui abi tõesti vaja. Mitte 24h ja 20a järjest. See on kõige selgem versioon petturist,õpikunäide lausa.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:17
Niisama vast keegi ka ei küsi, vaid kka vajaduse pärast. Kuulsin kunagi kuidas üks asotsiaalse eluviisiga meesterahvas ühele talle raha küsimist ja tema elustiili ette heitvale inimesele nähvas, et sinu asi on anda või mitte anda, mitte minu elu korraldama tulla. Ja hästi ütles. Hea tava kohaselt küsija suu pihta ju ei lööda.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:17
Kuule, sina jallekoos. Vaimuhaige jobu. Oma väikese riistaga sa küll siin kedagi ei eruta. Mis sul haiseb surma järele? Mine parem tegele iseendaga, ehk saad targemaks. Tuled siia ainult mölisema. Pane endale hullusärk selga ja jäta teised rahule.
Debiilik. Arvate, et olete igal pool kõige targemad ja mõistate kõiki hukka, kes teiega ei nõustu. Sina, Kiimeleja värdjas vana kiimakott – kas sul üldse on aega surnuaial käia endal aeg kinni panna enda haudu hooldada? Sinusugust haisevat vanameest ei tahaks keegi isegi raha eest. Ainult mölisete.
See, kui palju aega te foorumis veedate, näitab nii mõndagi. Tark inimene ei raiska oma aega teiste laimamisele ja solvamisele. Teil paistab lihtsalt kodus igav olevat. Tegemist on ebastabiilsete inimestega, kes otsivad pidevalt tüli.
Räägitakse, et eestlase lemmikmagustoit on teine eestlane. Vaadates teie käitumist, jääbki selline mulje.
Madleen, puudega krõsa sina ära ka mölise. Teed endale sada kontot, et teiste usaldust võita ja hiljem inimesi petta. Solvad teisi, ise saamata arugi, millest räägid või mida kirjutad. Minu arvates on sind lihtsalt keegi maha jätnud ja nüüd elad oma viha teiste peal välja. Ükski normaalne inimene ei käitu niimoodi. Aga mis seal ikka – sellise suhtumisega ei jõua kaugele pange end põlema väärakad
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:24
Igaühe enda valik on, kas ta aitab või mitte. See, et keegi abi palub, ei tähenda, et keegi on kohustatud aitama. Terve internet on abipalveid täis – kõigile ei saa ju ette heita.
Minge parem sinna sõna võtma, kus päris petturid tegutsevad. Kus? Nende juurde, kes helistavad inimestele panga nime alt ja petavad vanu inimesi. Seal te millegipärast ei julge midagi öelda.
Aga siin hakkate lugema teiste sente ja virisema, kui inimesed küsivad abi söögi jaoks. Täiesti uskumatu.
Iga päev helistavad petturid panga nime alt ja petavad inimesi. Selle asemel, et nende vastu sõna võtta, tullakse siin õpetama neid, kes lihtsalt abi küsivad.
Ma ei viitsi enam lollidele midagi seletada ega oma aega raisata. Normaalse mõistusega inimene saab aru, mida ma mõtlen ja et räägin õigust.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:40
Ei tuleks elusees selle peale, et siit söögiabi küsida.
Leidsin selle lehe siin umbes 45 aastaselt guugeldades ja ikka seksuaalse tagamõttega.
Normaalne ei räuska ja smas palub abi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:52
Impala76 häbi pole kerjata keppi rõve mees oled
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 19:58
Paide juba hobustest paljaks varastatud, et nüüd söögi raha kerjatakse?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 20:07
Tyradetillo, kuule, surm, mida sa mölised? Kas hobuse munni oled suhu endale toppinud? Mida sa kätte saad, Tallinna kukk? Mölised? Kas ema oli sul narko all, et sellise abordijäänuse ilmale tõi? Madleen, värdjas lits. Sinu kaasosalised ja sinu varikontod – kirjutad nende eest või? Sa haige krõsa. Kurati türapea
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 20:16
Varsti läheb mölakast lukku.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 20:23
Impala76 putin laseb su õhku varsti paks kole mees: D
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 20:28
Kes on putin?
Olen ehk kole, paks mitte.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 20:40
Olen mustlase hobusele suhu andnud ja pärast temast liimi teinud.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:28
Kummast?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:31
Hobusest sai liim, mustlane jäi edasi kerjama.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:46
Dragunov väike sittarattas kas vere proov on korras sul pidi ju aits olema saa väike sittajunn Paide pederast
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:47
Dragunov saa saad iga päev enda isa käes suhu kiilakas pede
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:51
Jah, kõik vastab tõele, aga sinu hobune läks ikkagi liimiks ja enne seda sai korduvalt põskegi.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:54
Dragunov vanamees ja haige peast oota rott küll sind poisid kätte saavad panevad sul hobuse munni imema koos su emaga isaga küll näed värdjas kiilakas urood
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:55
Mulle see meeldiks. 🤩
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:57
Saa terveks, haige pederast Dragunov-vampiir. Kes sellisel üldse nikku annab? Süda läheb pahaks. Mine polikliinikusse, väike sittajunn, ja anna vereproov. Äkki on sul ajukasvaja, et kiilas oled. 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 21:58
Su hobune rääkis täpselt sama juttu. 😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:00
Dragunov vaimu haige kloun. Tõmba nahhuii ei viitsi lollidega aega raisata söö sitta
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:02
Kas kuivanud või vedelat? 😌
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:21
ukrainka (Jasmin) pidi Paide bussijaama peldiku taga, 5-eka eest lahti imema. ja hobune vaatab pealt.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:27
Mul imes 50 sendi eest ja hobusega sain veel selfigi teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 22:31
Räägime enda eest tyradetillo pederast haige sittakott saa ise imesid enda isa munni et mitte peksta saada debeelik
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 23:09
tulin mina täna õhtul autoga pärnupoolt ja nägin kuidas enne türit kari mustlasi hobustega koplis ratsutasid
nende vilunud liigutused reetsid et see polnud neil kaugeltki esimene kord sedasorti tegevusega
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 00:30
Mustlased on inimkõnts. Sigivad nagu rotid lauda põranda all. Mustlane ei ole inimene vaid tükk sitta.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:11
Kõrvikneiu, kuule, pederast, mine nahhui oma varikontoga. Kuradi Dragunov, lükka endal see väike haisev munn Madleenile suhu.
Haiged inimesed – laimate teisi ja teete selleks varikontosid. Loodan, et Jumal karistab teid üsna varsti.
Te olete kibestunud ja käitute labaselt. Võite end surnuks kirjutada, aga te ei saa kõiki kontrollida ega oma rõvedate juttudega teistele eeskuju ette kirjutada. Iga inimene teeb oma otsused ise – kas aitab kedagi vabast tahtest, annab nõu või toetab rahaliselt. See on igaühe isiklik valik.
Madleen, kui sa oled nii kibestunud ja vaimselt halvas seisus, siis otsi parem abi. Pidev ropendamine, teiste solvamine ja alandamine ei tee olukorda paremaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:17
Söö sitta must pask! Jasmin Poljakova.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:18
Sa must sitaharakas võid vabast tahtest oma hobuse munni imeda. 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:19
Te käitute nagu rassistid. Te halvustate erinevaid rahvusi – venelasi, ukrainlasi, mustlasi, soomlasi ja paljusid teisi. Tundub, nagu teile ei meeldiks keegi peale eestlaste.
Samas ei tähenda rahvus seda, milline inimene on. Igas rahvuses leidub nii häid kui ka halbu inimesi. Selle asemel et teisi pidevalt halvustada ja varikontode alt rünnata, võiks igaüks vaadata ka enda käitumist.
Paljud inimesed hoiavad oma perekonda, sõpru ja lähedasi ning kasvatavad oma lapsi vastutustundlikult, olenemata rahvusest. Teiste alandamine ja solvamine ei tee kedagi paremaks.
Kui kasutate varikontosid ainult selleks, et teisi laimata ja provotseerida, näitab see rohkem teie enda kui nende kohta, keda ründate. EGA SUL MUUD ÖELDA POLEGI K6RVIKNEIU SAA VAIMU HÄIRITUD DEBEELIK
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:23
Ära virise siin must pask! Mustlane ei ole inimene ega kuulu ühtegi rassi. Mustlane on parasiit nagu prusskad ja paelussid. Siin aitab ainult põletamine.
Ime oma hobusel pauk lahti mustlaslibu!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:26
K6rvikneiu sina oled see inimene saa kurati loom pederast loll Estlane isegi õige eestlane ei käitu nii kurati vaimu häiritud jobu
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:28
Isegi nime paned suvaliselt. urood Kasutad teiste inimeste nimesid ja käitud lugupidamatult. Kui see nimi kuulub päriselt kellelegi, siis see ei ole õige.piider
Internetis on lihtne teisi solvata, kuid päriselus tuleb oma tegude eest vastutada.Arkpüks Loodan, et kõik tuleb sul elus tagasi teiste laimamise ja varikontode kasutamise ning mõistad, et Igaüks peaks vastutama oma sõnade ja tegude eest. Tead urood mine nahhuii loll inimene puudega söö sitta oma varikondoga pederast
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:33
Ime hobuse vänta must sitt. Ja kerja bensuraha ka lammastelt. Vana mustlasest tõhk ja sitahunnik.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:33
Sitta hunnik saa oled haige tõestama piider
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:34
Tiit Hurt on sul selle musta sitaka kapsaks keppinud juba. 😂😂😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:37
Näed juba pane lampi nimed üldse kurati Olesa Sinanis onu nussia
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:38
Kuule must pask. Jälle kerjad kuulutuste all. Panin sinna hoiatuse ka sinu kohta. Täna jääd nälga mustlasest varganägu ja kõnts!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:42
Madleen urood söö sitta ma juba?sain 3000€ saan veel surm sure nüüd saa pead oma haisva putsi urood müüma ikka?ei saa ma saan tasuta urood hahaa kärva lits
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:43
Söö sitta mustlane!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:51
Küll saa sööd meie sitta lasen kõikidele mustslastele venelastele sul neelata sitta vedel haisva sitta suhu urood .leiavad su üle lõikavad su sõrmed ära nagu ühel nad tegid : siis vaatame raibe kas mölised veel mine nüüd raibe magama surm tuleb sulle järgi varsti Saatan
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 02:54
Kuse verd must prussakas! Sa lõika hobusel riist ära ja siis saate üksteise võidu seda koos venelastega imeda.
˅ näita rohkem ˅