Foorum
2026-07-02 09:43
esimest korda 10 aasta jooksul pean ka siis hoiatava teema püstitama siia....
kodanik vingbug leppis eelmisel päeval kohtumise kokku, saatis hommikul kinnitava sõnumi ja loomulikult kohale ei suvatsenud ilmuda.
selle asemel lülitas oma telefoni välja ja blokeeris mu suure hirmuga siin saidil ka ära
kuna ta enne kohtumist tobedaid sõnumeid hakkas saatma, siis eeldasingi, et reaalselt see isik küll kohtuma ei tule.
seega mingeid ettevalmistusi ei hakanudki kohtumiseks tegema.
aga igal juhul eriti naljakas ja tobe käitumine täiskasvanud inimese poolt.
nii et hetkel minu poolt musta nimekirja lisatud.....
peale selle teema lugemist teevad ilmselt ka teised saidi kasutajad omad järeldused.
siinkohal tervitan kõiki kokkulepetest kinni pidavaid härrasmehi, keda õnneks piisavalt, et jätkuvalt iha meestest positiivsel arvamusel olla
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 11:00
Mina see mees.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 11:07
see mees on sinust 2 korda noorem, misterj.
aga loodetavasti said selle sisuka postitusega oma tänase tähelepanuvajaduse rahuldatud ja vaimse orgasmi kätte
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 11:34
Kas pilitseisse avalduse tegite?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 11:59
Sa caprichosa oled 87 aastat vana, olen Sinust 15 aastat noorem.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 12:28
Minu maniküüriJA nõuab 50% teenusetasust sisse, kui ma ei teata talle vähemalt 24 h enne broneeritud aega, et ei saa tulla.
Külmategemine oleks mõeldamatu.
Kuna tegemist ikkagi Pärnu kõige prestiižikama massaažisalongiga, mida väisavad ainult härrasmehed, siis soovitan samuti toimida nii nagu minu maniküürija.
Äkki aitaks inkasso? 🤔
Iha saidil teavitamine suht mõttetu, alati saab kelmust teha kõnekaarti kasutades ja n+1 kontot ihas uuesti ja uuesti genereerides.
Edu raha sissenõudmisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 12:34
5+, hostinne.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-02 12:34
Kui REAALNE soov kohtuda, saada palun SMS või HELISTA!💋
Ei suuda kahjuks kõiki kirju siin läbi lugeda....
Need sõnad kopitud lugupeetud teemaalgataja kontolt. Mingit numbrit kuhu helistada aga pole mitme aasta jooksul sealt leidnud?Kuidas saab sius helistada ja kokku leppida,müsteerium?
˅ näita rohkem ˅
2026-07-05 23:54
ilmselt iga inimene, eriti teenindussfääris tegutsev, on vähemalt korra elus kaaskodaniku nõmeda ja ebaviisaka käitumisega kokku puutunud. vaevalt et keegi seepärast politseisse või inkassosse tormaks
muus mõttes oli igati tore päev. kuna tänu varajasele ärkamisele sai meeldivaid püsikülalisi rohkem vastu võetud kui tavaliselt.
ja üldse palju kasulikku ära tehtud
seega minu päeva kodanikul rikkuda ei õnnestunud.
aga kui kasvõi üks teenusepakkuja seda teemat lugedes omad järeldused teeb, siis vähemalt sellelt kontolt ei saa kodanik tema aega raisata- ja minu missioon täidetud
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 00:06
lugupeetud seagael,
pole kunagi tundnud vajadust oma telefoninumbri ja muude privaatsete andmete avalikustamiseks.
pigem vastupidi- eelistaks siiski valida, kellega ja millal telefonis suhtlen.
palve helistada või SMS saata on mõeldud püsikülalistele, kellel juba ammu telefoninumber olemas.
kuna mõni härrasmees saadab kirju, et kas saaks täna kohtuda.....ning loen neid heal juhul 5 nädalat hiljem, sest postkastis pidev uputus. seega telefoni teel tunduvalt kiirem suhtlus

kui 99% külastajatest kellaaegadest ja kokkulepetest kinni peavad, ehk siis ongi see prestiiži näitaja, hostinne.
kuigi ega sa vist pole siiani taibanud, et kõigi inimeste eesmärgiks pole prestiiži/diplomite/ühiskonna heakskiidu tagaajamine.
rahuliku meelega uinumine, õnnelikuna ärkamine ja hedonistlikud naudingud võivad elu palju elamisväärsemaks muuta, usu või mitte
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 07:35
Mina pakun, et see prestiiž mängib siin väiksemat rolli, kui esmapilgul paistab. Kui loodus kutsub, reageerivad mõned mehed kiiremini kui naabrinaine värske kuulujutu peale.
Tundub, et teemaalgataja jaoks on need meeste hädaolukorrad omandanud lausa riikliku tähtsusega missiooni staatuse. Aga ega selles midagi halba ole – iga kingsepp jäägu oma liistude juurde.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 11:42
Capri, ära kuluta oma energiat siin Hostinne peale…kuna põlised Tallinnlased nagunii igas mõttes ülejäänud Eesti inimestest( enda meelest) paremad, targemad, soliidsemad jne jne…🤭😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:14
Me oleme Tallinnast, me maksame😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:22
Olen ikka mõelnud, et miks nii hea tunne on, eriti Keilas, ei teadnudki et Tallinn võiks olla põhjuseks. Jälle targem.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:22
No just just, seda õpetas Hostinnele juba ta isa, kui ta alles laps veel oli…😁

P.S Et osad jälle ei arvaks, et tegu mingi minu väljamõeldud looga😃, siis teises teemas Hostinne ise valgustas ilmarahvast selles osas.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:36
Siin on nüüd küll midagi tõlkes kaduma läinud....
Sellist jampsi ei õpetaks nii tark mees mitte iial.

Edukat teksti õigesti tõlgendamist ikka 😀
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:43
Lisan siia copy sellest Hostinne postitusest:

hostinne
2026-07-04 20:28
Väike meenutus( kõrvalepõige) seoses tülidega...

Mäletan, et väikese tüdrukuna pulmades käies ja just maapiirkondades, joonistusid aeg- ajalt välja tegelased, kes napsuse peaga teineteisele füüsiliselt kallale läksid, sest nad ei suutnud rahulikuks jäädes oma konflikti lahendada. Alkohol vabastas nad igasugustest enesekontrollimehhanismidest.

Lapsena panin seda imeks, isa seletas, et tegemist on vähese hariduse ja impulsiivsete inimestega.
Mina nimetasin neid riiukukkedeks.

Edu enesekontrolli kasvatamisel! 😀

Iseenesest välja naljas arvamus oli Hostinne isal, et kõik kes pole Tlnast, need kohe kindlasti alkoholi liigtarvitajad, vägivaldsed ja harimatud.🤭😁
Olgugi, et ma pole põline Tlnlane, siis pole kordagi elus vägivaldne olnud😁, joodik samuti mitte😁 ning harimatu😁.
Impulsiivsus on mu meelest aga iseloomujoon, ole sa Tlnast v mitte.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:44
Iseenesest väga naljakas arvamus.
Kui üle ei kontrolli mida I Pad kirjutab, siis jääb mulje, nagu oled veel täiesti kirjaoskamuti ka eksole🙈😂😂.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 12:51
Ega see, kui teie mingitesse sellistesse maapulmadesse sattusite, kus sellised asjad toimusid, ei tähenda nagu väljaspool pealinna ongi kõik inimesed sellised.
Selles suhtes su isa ei seletanud neid asju just kõige paremini lahti.😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 13:05
Kas maapiirkondades pulmas käies on kõik külalised maainimesed?
Meie ju ei olnud. Isa rõhutas, et NEED inimesed, kes seal pulmas ( elukoht ei puutu asjasse) tol hetkel siis külas, maapiirkonnas- olid vähese haridusega ja impulsiivsed, kes riidu pidevalt külalistega norisid.
Elukohta polnud mainitud. Kui sina Itaalias pulmas oled, oled itaallane? Siin on vahe. Probleem oli riidlejates, mitte elukohas.
Ehk siis tekstist mõistmise küsimus. Isa mõte nüüd lahti kirjutatud.
Ehk siis tõlkes kaduma läinud....

Edu siis öeldu mõistmisel!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 13:10
Nii nagu Hostinne üldistab liiga julgelt maapulmi, nii üldistad Sina, Karolina, liiga julgelt Hostinnet. Ta ei kirjutanud kusagil, et kõik inimesed maal sellised on. Inimene üldiselt käib pulmas heal juhul kord aastas ja kui ainult osa neist maal on, siis kirjutas Hostinne ju ainult maksimaalselt kümmekonnast pulmapeost (tõenäoliselt vähematestki). Seda ei saa kindlasti "kõik väljaspool pealinna" tõlgendada.

Olles ise väikelinnast Tallinna tulnud, võin kinnitada, et maal kaklustesse sattumine on tõenäolisem kui Tallinnas. Põhjuseks aga mitte teistmoodi inimesed, vaid vähem politseid. Tallinnas reageeritakse palju kiiremini, maal võis vanasti märksa ettevaatamatum olla.

Teemast ka - mehed löövad vahel araks. Või mängis kasiinos eelmisel õhtul kogu raha maha. Aga mitteteatamine, et tulla ai saa, on muidugi mölaklus. Sõnumi saatmine peaks isegi vaesele ja arale jõukohane olema.
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 13:18
Hostinne,
Sa rõhutasid, ET JUST MAAPIIRKONDADES, seega iga loll saab ka aru, et jutt käis maainimestest, kuhu teiesugused lihtsalt olid sattunud!😉😁
Milleks muidu oli vaja eraldi välja tuua piirkond eksole!😛😁
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 13:25
Robespierre, mis sa arvad, miks Hostinne seal eelmises foorumiteemas üldse sellest kõigest juttu tegi?😉

Mulle igatahes jäi vägisi mulje, et see oli otsene vihje sellele, nagu ma käiks samuti foorumis sõna võtmas joogise peaga😃, kel pole, ei haridust ega ka enesekontrolli😃.
Kuna ta ju lausa soovis edu enesekontrolli kasvatamisel!
Mulle igatahes absoluutselt see tema võrdlus seoses pulmadega ei istunud!
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 14:31
Karolina,
olles pool elu pealinnas resideerunud, julgen arvata, et enamus põliseid tallinlasi siiski täitsa toredad inimesed
ka meedias ning ärimaailmas tuntud persoonid võtavad privaatsel suhtlusel üsna vabalt.....sellist snobisimi, diplomitest ning nn madalatest ametitest jauramist nagu hostinne puhul pole nagu märganud.
paneb pigem imestama, et hostinne kulutab oma energiat teemas, mis temasse absoluutselt ei peaks puutuma....
või peab end ehk erootikaäri asjatundjaks, peale seda kui korra ise tasulise teenuse ära proovis ning sellest ka uhkelt foorumis teada andis?
muide, kui ma oma samalaadse massaažikogemuse kohta paar positiivset lauset poetasin, tõlgendas hostinne seda ''seksitöö propageerimisena''
nii et väsimatu silmakirjalikkus jätkuvalt õilmitseb.....seda ei muudaks ilmselt ka hostinne kolimine kapa-kohilasse
˅ näita rohkem ˅
2026-07-06 14:37
No Hostinne on klass omaette tõesti jah, kuna teadupärast ei või temaga isegi ühel tänaval igat masti inimesed elada, vaid ainult valitud!😜😁
˅ näita rohkem ˅