Foorum
2026-06-09 13:17
Järgmine pedofiilirajakas. Ütlesin mitu korda,et olen 14 aga ikka soovis kohtuda
˅ näita rohkem ˅
2026-06-09 14:39
kõigepealt kuidas sa 14 aastane siin täiskasvanute portaalis üldse olla saad kasutajatingimusi ilmselt lugenud pole ja miks ei ole su kontot juba blokitud nii räige rikkumise eest kus avalikult tunnistad et alaealine oled.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-09 15:41
Kuule kapakohila....
Ma pole 14 vaid ütlesin seda sellele pedofiili närakale ,et olen 14 . Kui sa õigustad pedofiili oled ise samasugune
˅ näita rohkem ˅
2026-06-09 22:16
Vastab tõele.
˅ näita rohkem ˅
2026-06-09 22:44
kuule tarkpea loe oma esimest postitust ja näita mulle seal koht mis viitaks sinu muule vanusele kui 14 nüüd äkki muutusid oma väidetes vanemaks. samuti soovitan tutvuda selleteemalise riigikohtu lahendiga kus selgelt kirjas et kui nö isehakanud "pedofiilipüüdja" esineb täiskasvanuna alaealise rollis siis reaalset alaealist kannatajat pole ega seega ka kuriteo koosseisu. teine lugu kui tegu on sanktsioneeritud politsei operatsiooniga perverdi püüdmiseks. pealegi on ka võimalus et see keda kohtuma meelitasid on ise hoopis alaealine või usud et kõikidel vanused ankeetides õiged seega selle kasutu info asemel püüa parem mõni pervert kinni ja anna talle kerepeale või kui sellega hakkama ei saa siis mine püüa näiteks kala
˅ näita rohkem ˅
2026-06-10 11:52
Järelikult sa kapa oled ka pedofiilirajakas
˅ näita rohkem ˅