Foorum
2026-04-06 16:29
Tegemist siis basic petturiga(kasutab ka telegrami kasutaja on: @Lillmariliis saadab blondi 40ndate alguses oleva naise pildi palub saata partner e kinkekaarti, váhemalt 50€ ja palub poest ka natuke drinki osta ja näksimist et asi ustavam tunduks, aadressiks vàitis olevat ônnepalee juures olevat luha tänavat, väitis et kodus on saun, ja oli nôus ka lapse andmeid kiiruga saatma et kinkekaart kohale jouaks, loo moraal langesin ka esimese pettuse ohvriks😀
Tema telefoni number: 53555470
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 17:15
Aga milles see pettus seisnes? Palus kinkekaarte ja toidukaupasid ning ei võtnud neid siis vastu?
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 17:30
Väga lihtne .. soovib kinkekaardi kätte saada koos kõigega... näiteks kohe tema nimele või siis saada pilt sellest. Kui kustutasin PIN koodi kaardilt ära, siis olen mina pettur ja huiaja.. ei sobinud talle see kaart.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-06 19:23
Aga kui kanda 100 eurot? Kindlasti läheb sel juhul õnneks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 00:37
Hetkel just sama stsenaariumiga jaurab mul seal Telegramis. 😃
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 10:48
Paistab, et pani konto kinni, et kohe uus avada ja edasi tegeleda samamoodi..
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 11:26
Sama on ka kasutaja Eveli777!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-07 16:56
Pettus seisnes selles et kutsus mind enda juurde keppima utles veel et votaks poest 5pirni siidrit ja poolmagusa punase veini, ja et saadaks e kinkekaardi ette et nii ta sorteerib nutumehed valja🤣 eks nagu oeldakse lollidelt tulebki raha ara votta🤣 eile olin see loll mina ja nagu vana ônnetu lits siin ise ilmselt loeb ja pihku itsitab uue konto alt, siis ma itsitan ka selle üle kui loll vôib olla kui hormoonid möllavad😀🤣 aga siiski siiski hoiatus mulle, ja koigile teistele muide kellel tehnilist taipu on saab tegelase lihtsasti peilida kuna tàdi kasutab teila numbrit mida ta iga kuu maksab, selle saab kerge vaevaga vàlja nuhkida(vastavate oskuste puhul muidugi😎🧠🤣
˅ näita rohkem ˅