1
VIA 100,150,200. CIA 20,40,60. KOMMID MEESTELE. GEELID MOOSID JELLYD. HELISTA : 5451 5479
Kuulutamiseks saada sõnum (3.30 EUR, 160tm, 12h) sisuga
IHA TXT
sinu kuulutus
numbrile
13017
Avalehekülg
Kuulutused
Jututuba
Foorum
VIP konto
Postkast
Minu pildid
Minu videod
Minu kontaktid
Minu ankeet
Konto seaded
Vaadatud/hinnatud
Hinda pilte
Hinda Videosid
Otsi kasutajat
Seksikad jutud
Top videod
Viimased videod
Top mehed
Top naised
Top paarid
Top trans
Viimati lisatud
Moderaatorid
Foorum
Foorumi avalehele
Hoiatused
|
vabaledy
endellkellap
2025-09-16 22:13
Vaimselt ebastabiilne inimene räägib väga segast juttu...ilusa kuulutuse siia üles sättinud aga paneb ikka väga villast esiteks võõras inimene on puudega kui ütleb et vastab tema pöördumisele varsti ja siis kui kõnes suhtleb on häälest aru saada et saadetud pilt pole tema isiksus.ankeedis kirjas et Viljandi tuleb reaalsuses välja et hoopis Pärnus...hakkab taotlema kohe tõsist suhet kui üritad midagi tema kohta teada saada siis saadab putši ja peab mind värdjaks selgelt oma kompleksidest ja aju puudulikkusest räägib.ei soovita väga sooja suhet luua sellisega ega mingeid rahasi kandma hakata kõnekaardi kasutaja,pidi kõneaega läbi olema juba hakkas ühesõnaga see kurtmine et raha puudus nagu suurel osal siin naiste seas liikvel on see sama lugu kellel kõht tühi kellel elekter maksmata.halenaljakad lood 😁😁😁
˅ näita rohkem ˅
p228
2025-09-16 22:29
See jutt mis tal kuulutuses kirjas on käinud mitmeid kordi juba läbi käinud!
Tegemist on mingi mustlasega kes üritab mehi õnge tõmmata kerget raha teenida, kui keegi õnge läheb!
Tuleb hoiduda sellistest suure kaarega eemale!
˅ näita rohkem ˅
Dragunov
2025-09-16 22:31
See on minu varikonto, ärge pöörake liigselt tähelepanu.
˅ näita rohkem ˅
kiisuke75
2025-09-16 22:34
Raha tuleb minu kontole. Kõik ok.
˅ näita rohkem ˅
p228
2025-09-16 22:49
No nüüd siis selgus majas 😁
˅ näita rohkem ˅
endellkellap
2025-09-16 22:53
Siis hästi kui kiisuke75😍 kontole kõik juurde kandma...ruttu ruttu...peaasi et mitte sellele vaimuvaesele.
˅ näita rohkem ˅
Vabaledy
2025-09-17 13:54
Endelkelleap „Appi Piider ise kirjutas mulle, et soovib naist. Idioot. Saatsin ta munni, kohe hakkas nutma. Oh sind puudega värdjas, väikse tilliga pederast 😂😂😂😂”**
˅ näita rohkem ˅
tont2
2025-09-17 14:39
Vabaledy ise otsid meest?
Ja kui keegi pakkus end saatsid sinna koledasse kohta!
Ise otsid toetavat meest aga tundub, et kokku saada ei taha aga raha võtad vastu küll?
˅ näita rohkem ˅
Asjarmastaja
2025-09-17 16:26
Sama tont (vabaledy) kuulutab ju alatasa voodi.ee, et otsib ööks meest, lõik sobib jne, aint et kütsi raha tahab enne kui sinu juurde hakkab sõitma. Selline kasutaja ei peaks siin üldse eksisteerima 😀
˅ näita rohkem ˅
Teema
Foorumi avalehele
Päevateema
Seksikogemused
Mehed naistest
Naised meestest
Vikerkaar
Voodirõõmud ja voodimured
Seksuaalfantaasiad
Elu väljaspool Eestit
Suhted