Foorum
2025-05-25 15:10
Jätkuvalt antud härraga probleeme. Eemaldasin vahepeal kuulutused kuna mees võttis väidetavalt mõistuse pähe ning lubas tasuda ära võlgnevused. Kahjuks see antud härra puhul ainult jutuks jäigi. Hetkel seisuga tasumata 100eur. Lugupeetud Sven ütlen sulle teiste nähes ka siin, et kui oled ära klaarind oma kohustused eemaldan kuulutused sinust. Seni kuni mängid m ja ainult lubad jäävad edasised postitused kõik üles. Kuuldavasti pole ma ainuke kes sinust postitama hakkavad
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 17:36
100 eurot on pensionäri jaoks suur summa raha. Selle eest saab kuu aega söödud ja jääb ülegi.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 21:21
100 euro eest lähen ümbermaailmareisile
˅ näita rohkem ˅
2025-05-25 22:19
"Toomik11
2025-04-24 12:00
SWENSON9 aeg oleks vastama hakkata. Kohus ju ootab kinnituse järgi. Ole hea vasta ära. Seda kiiremini saame probleemi lahendatud ja korda. VÕLGU!!!! Jätkuvalt eirab kohustusi!! Hetkel härral minu ees tasumata 50€. Ülejäänud võlgnevuse suutnud härra ära tasuda. Lisaks eirab kohtu kirju. Kellel härra kohta infot võite julgelt kirjutada. Hetkel antud Svenile kahe nädala jooksul aega see ära maksta aga see ainult sinnani jäigi. Antsin Svenile teada kui laekub viimane osamakse eemaldan kuulutused ning on võlgnevus lahendatud aga härrale meeldib ainult öelda maksab ära. Kirjavahetused olemas kes soovib. Lisan ka härra pildi'

Huvitav kas koomik on vahepeal svenile raha juurde laenanud või mis?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 11:04
Kuna härra ei ole siiani tasunud väljaarvatud 50eur mis kandis siis võlgnevus kasvabgi viivise näol. Hetkel panen härrale igapäev 10eur otsa kuna lubab ja eirab oma lubadusi. Võlgnevus aastast 2022.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 15:16
"Riigikohtu otsusega on lepingus kasutatavale viivisemäärale seatud konkreetne lagi – viivisenõue, mis on suurem kui 24% aastas, s.t suurem kui kolmekordne seadusjärgne määr, on ebaseaduslik. Maksimaalne ühe päeva viivis saab seega olla 0,066%. Kui lepingus on viivis suurem kui 0,066% tuleb ikkagi arvestada viiviseks seadusjärgne 0,022%"

Miks mitte siis miljonit viiviseks küsida?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 15:55
Madleen võid siin viidata milles tahes. Ammu jõudnud info, et oled ise ka üks suur pettur. Minu pärast mulise palju tahad. Iga postituse all võtad sõna. See näitabgi seda, et oma elu nii igav surgin natuke teiste omades. Antud viivis kehtib muidu firmadele. Ma ei ole firma. Olen eraisik. Ja laenangi täpselt sellise protsendiga välja nagu ise heaks arvan. Keegi ei käskind tal sellega nõustuda ja raha vastu võtta. Nüüd ärgu ulgugu vaid lahendagu võlgnevus. Tahad teda nii väga kaitsta siis maksa ära antud võlgnevus ja tule svenst ühtegi halba postitust
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 19:41
ma teen viivise 0,060
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 19:51
Kuulujutud, täitsa tavaline väike pettur olen
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 20:13
Sellise jutu peale võib Svenson koomiku kohtusse kaevata. Vähe sellest, et see ebaseaduslik viivis tühistatakse, aga maine kahju eest saab poissi ennast palju suuremat summat väljakäima panna ja kohtutäitur hoolitseb, et see ka makstud saab.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-30 21:49
jott vana kohtu ekspert ja teab kõike
˅ näita rohkem ˅