Oi, milline üllatav vestlus . Lõpuks leidsin ka ennast sajatuste nimekirjast. Mul on see au igatahes.. olla nii kaua siin konnatiigis ja mitte märgitud saada-katastroof ma ütlen.
Mul on väga kahju, et ma selle mürgise antsupässi eest kunagi ukse kinni keerasin ja võimalik et veel kellegi õrnu tundeid oma juhusliku toppi sattumisega rikkusin. MUl pole õrna aimugi , miks keegi mu väikeseid pilte nii paljude hinnetega õnnistas. Kinnitan täie teadmisega et mina see ei olnud . Kui ma oleksin aimanud-kasvõi natukenegi et isand ants peab selle tõttu liitrite kaupa palderjanitinktuuri neelama ja peoga Xanaxit krõbistama, ausõna ma oleksin seda kuidagi vältinud.
Tõtt öelda sattusin puht juhuslikult siin foorumis tema sajatusi märkama ja ta kontot sirvides sain aru et sellise vildaka ja inimvaenuliku indiviidiga ei sooviks isegi teoreetiliselt mingit tegemist teha.
Väärib muidugi eraldi märkimist tema kindel teadmine , et mina olen siin igapäevaste t(r)opimagnetite kloon. Ilmselt arvab ants et naisel saab teatavat partiid korgist keerates suuremaks ja väiksemaks puhuda, sest vastasel korraks peaks isegi pime nagu mutt aru saama, et antud juhul on soliidusel ikka väga suur vahe sees. Seda muidugi juhul, kui papi antsu nägemidefitsiit 0,2 dioptrit ei juhtu olema. Vot siis võib vaeseke küll ka siga lendamas näha ,ammugi siis nii väikest ja udust asja nagu naisterahva rinnapartii...
Tegelikult pean tõe huvides küll tunnistama et paar korda olen siin nn. topis figureerinud, jällegi mitte omal soovil. Tähelepanu puuduse üle pole ma kunagi kurtma pidanud nii et andke juba ette andeks, kui peaks tulevikus veel selline kohutav õnnnetus juhtuma, ja keegi mu fotot esilehel juhtub kohtama.
Mina tänan igatahes-oli tore.