Foorum
2025-05-15 08:16
Mõttetu blokeerija. Pole isegi vaadanud teda....hea seltskond, ise sorteerib ennast!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 08:21
Mille eest sa siis hoiatad? Iseenda eest? Kasutaja lihtsalt ei taha, et sa temaga kunagi suhtleksid ja sul ei olegi vaja teada miks. Ta ennetas igasuguse tühja draama. Nutad nüüd nagu väike laps, kellelt võeti mänguasi ära, kuigi sa ei saanudki sellega kunagi mängida. Võta blokk kui kompliment, keegi pidas su vältimist piisavalt oluliseks, et raisata sellele isegi hetk oma ajast. Edasi liikumine võiks ka sulle kasuks tulla, mitte klammerdumine sinna, kus sind ei oodata.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 08:24
Võtan seda klounaadi siin, kui naljanurka! Ära mõtle oma draamasid teiste külge.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 08:30
Ära poe klounaadi taha, kui su ego sai lihtsalt bloki peale obaduse. Täiskasvanud inimesed saavad aru, kui neid välditakse, sina kirjutad sellest mitu kommentaari jutti. Kas tõesti on vaja iga ignoreerimist võtta isikliku tragöödiana?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 08:43
Sinu arvamus kuulub sulle.
Klounaadiks teeb selle blokivärgi see, et mingi pildipunkti ja topi hirm.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 08:49
Jah, muidugi, alati on lihtne sildistada midagi „klounaadiks“, kui tegelikult lihtsalt ei suudeta aktsepteerida, et keegi ei taha sinuga suhelda. "Topi" ja "pildipunkti" jutt on hale õigustus, pole kellegi asi, miks keegi blokeerib. Kui keegi suleb ukse, ei tähenda see, et tal oleks „hirm“, vaid et sul polnudki asja sisse astuda. Lihtsalt harju mõttega: mitte iga inimene ei pea sinuga suhtlema.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 10:28
No see pildi punkti hirm on teil siin kinnisidee, pildi saab alati uuesti üles panna ja kui nii väga tahetakse , et see 10 oleks võib ju ise ennast hinnata. Inisejad ja kiusupunnid saavadki bloki.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 10:39
Vanaants kui sa teda pole vaadanudki kus tead siis et bloki said?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 10:42
kuidas pilditu saaks üldse piltidele punkte anda, neid hirmutavaid?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 10:55
Ju see tolgus pinda käis mis muud
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 12:41
kiisuke ka kõva iniseja ja blokeerija siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 12:55
Jälle üks õrn hing keda blokeeriti. Mul on sinust nii kahju 🙃
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 13:00
see tegelane täna ju topi tipus, õnn on tema õuel! Nii ma juhuslikult sattusingi vaatama, et kelle topi pilt ja nõnda avastasingi bloki.
Muuseas, nii tühjade inimestega pole mul plaaniski olnud suhelda.
Õnneks on siin palju toredaid inimesi, kellega suhelda.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 13:06
Ants mis värk siis on selle topiga,seal on ju pidevalt samad näod. Vaatasin see naine siin pole ennast ise kordagi toppi hinnanud on see tema süü või
Ära vingu pässakas,nõus eelnevatega siin et ära vingu ega laima
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 13:11
hea neid lendui ajada, kõigi oma kloonidega lendavad peale, lõbus!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 14:16
antud kasutajat pole veel kordagi nn topi tipus näinud. ja tema kloon ma ka kahjuks ei ole
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 14:38
Valide on ometi üks vanemaid tegelasi🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 16:17
Oi, milline üllatav vestlus . Lõpuks leidsin ka ennast sajatuste nimekirjast. Mul on see au igatahes.. olla nii kaua siin konnatiigis ja mitte märgitud saada-katastroof ma ütlen.
Mul on väga kahju, et ma selle mürgise antsupässi eest kunagi ukse kinni keerasin ja võimalik et veel kellegi õrnu tundeid oma juhusliku toppi sattumisega rikkusin. MUl pole õrna aimugi , miks keegi mu väikeseid pilte nii paljude hinnetega õnnistas. Kinnitan täie teadmisega et mina see ei olnud . Kui ma oleksin aimanud-kasvõi natukenegi et isand ants peab selle tõttu liitrite kaupa palderjanitinktuuri neelama ja peoga Xanaxit krõbistama, ausõna ma oleksin seda kuidagi vältinud.
Tõtt öelda sattusin puht juhuslikult siin foorumis tema sajatusi märkama ja ta kontot sirvides sain aru et sellise vildaka ja inimvaenuliku indiviidiga ei sooviks isegi teoreetiliselt mingit tegemist teha.
Väärib muidugi eraldi märkimist tema kindel teadmine , et mina olen siin igapäevaste t(r)opimagnetite kloon. Ilmselt arvab ants et naisel saab teatavat partiid korgist keerates suuremaks ja väiksemaks puhuda, sest vastasel korraks peaks isegi pime nagu mutt aru saama, et antud juhul on soliidusel ikka väga suur vahe sees. Seda muidugi juhul, kui papi antsu nägemidefitsiit 0,2 dioptrit ei juhtu olema. Vot siis võib vaeseke küll ka siga lendamas näha ,ammugi siis nii väikest ja udust asja nagu naisterahva rinnapartii...
Tegelikult pean tõe huvides küll tunnistama et paar korda olen siin nn. topis figureerinud, jällegi mitte omal soovil. Tähelepanu puuduse üle pole ma kunagi kurtma pidanud nii et andke juba ette andeks, kui peaks tulevikus veel selline kohutav õnnnetus juhtuma, ja keegi mu fotot esilehel juhtub kohtama.
Mina tänan igatahes-oli tore.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 17:05
Aamen!
Milles mu inimvaenulikkus küll väljendub? Tahaks täpsustust.
Igal oma arvamus! Kui elu nii tõsine, siis nalja laenata ei saa, endal peab nali ja lõbu kaasas olema. Minul siin nalja küll ja veel!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 17:07
vanaants on paks ka. naised hoiavad eemale ja siis tuleb hoiatus
˅ näita rohkem ˅
2025-05-15 18:15
huvitav, oled sa mind näinud?
Tavaline lahmija oled.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 00:03
Kuldkala, kolm soovi?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 11:13
vanaants, sinu enda ankeedil on ju kõik sinu parameetrid kirjas, välimuse all selgelt ülekaaluline
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 21:07
Noh ei soovi et vanaants talle kirjutab
Noh ei soovi temaga suhelda
Ja siis ?
Keegi ei pea kellegiga suhtlema vastu tahtmist
Suhtlemine on vabatahtlik nähtus , mõnele ei jõua kohale
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 21:42
Selle pärast ta ongi vanaants, mitte kavalants.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-16 21:48
Ei saa aru miks see probleem on kui kedagi blokkida. Tahate pilte näha pange otsingusse konto nimi ja näete kasutaja kõik pildid ära kuupäevaliselt alates konto loomisest saati.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-17 18:14
Nii, lahmijad! Lugege algust ka enne. Või onb kirjapandust raske aru saada?
˅ näita rohkem ˅
2025-05-17 18:15
POLE OLNUD VÄHIMATKI SOOVI SELLE INIMESEGA SUHELDA.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-17 18:53
Mind jah blokivad inimesed kellega ma isegi ei kavatsenud suhelda ja siis ?
Ma arvan et sellest ei ole midagi halba
˅ näita rohkem ˅
2025-05-17 19:37
Kas keegi ütles, et selles midagi halba on? Isesorteeruv ..... on ju superunistus!
Päriselt on see ju hea!
Kuid nende jaoks, kellel on hirm, et kirjutab keegi, kes ei vasta kõrgetele nõudmistele sic!, on olemas ju keelav linnuke profiili alguses, mis tuleb ära võtta selle rea algusest, keda ei soovita oma kirjakastis näha. Nii lihtne ongi!
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 10:40
Sellel proual ei ole ladvas kõik korras, soovitus temast eemale hoida.
˅ näita rohkem ˅
2025-05-18 12:16
Ühe bloki pärast selline vabadusvõitlus. Nii kahju hakkas korraga inimesest. See võib ikka kurb küll olla, kui sul enam millegi muuga oma elus päevi täita pole, kui võidelda oma blokkimatuse õiguse eest Iha foorumis. Äkki Valide saab selle bloki maha võtta kasvõi kaastundest. Ta ei pea ju lugema neid kirju.
˅ näita rohkem ˅