Foorum
2026-08-23 18:03
Ma ei jaksa enam! Miks vittu see Capri enne agiteeris ja siis kustutas??? Te olete nagu klounid siin. Aru ei saa, aga kobisete. Otsi sealt arhiivist see algupärane vestlus üles ja loe läbi! See on ka põhjus, miks pooldan postituste kustutamise tegemist siin foorumis tasuliseks. 50€ võiks olla ehk sobiv hind.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:04
Moderaator võiks foorumis olla kes üldse laseb või lase teemal areneda
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:11
Moded ei suvatse isegi vōtta seisukohta teemale, mis mingi aeg tagasi püstitati. Iha reeglite kohta…
Aga Sina Kiisuke proovi rohkem endaga tegeleda, kui Sul midagi tarka öelda ei ole.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:13
Kuulge, "mehed", te käitute siin nagu eided. Ärge nüüd mingi foorumiplära peale meessoo mainet liiga alla viige.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:23
Eks siin kindlasti ongi mingi moderaator, vahel mõni teema/postitus ju kustutatakse. Aga moderaatori ülesanne peaks ikka olema jälgida seda et teema ei läheks vastuollu üldiste heade tavade ja lehe üldtingimustega, igasugust "teemas püsimist" ta kindlasti jälgima ei pea. Kõik teemad lähevad nagunii läbuks ja selle foorumi mõte polegi kindlasti see, et "vajalik info" oleks siin ilusti teemade kaupa reas, pigem on see lihtsalt võimalus üldiseks suhtluseks. Ärapanemisest nagunii ei pääse, muidugi kriitika võiks olla konstruktiivsem ja selle kõrval võiks välja tuua ka positiivset.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:23
Slave,
Kahju, kui pead teiste kirjasid kopeerides kasutajanimesid muutma🤭, kuna sa ise järelikult ei saa kuskilt toetavaid kirjakesi😃.
Ja seda oli muideks 99,9% oodata, kuna sa ju kuulud ka sinna gruppi, kus raske uskuda, et minul v Capril reaalselt siiski eksisteerivad meid toetavad mehed.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:24
Tõeline ”mees” robe ütles oma sõna. Tegelikult Sul on õigus. Läksin nende ”eitede” provokatsiooniga liiga kergelt kaasa.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:30
Ei pea ma midagi, Karolina.
Ma usun ikka sind ja Caprit. Teil pole ju põhjust midagi hämada ja see kirja kopeerimine oli väike paroodia.
Nüüd olen rohkem "mees" ka
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:34
Slave,
Mul pole tõesti vajadust midagi hämada, kuna minu elus ei sõltu iha saidist mitte kui midagi.
Ja mõtle kui igav ning üksluine siin saidil oleks, kui poleks Caprit…😛
Selle väitega sa ometigi ju nõustud?😉😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:35
Karolina, pigem see oli 100% kindel, et slave ei suuda uskuda nagu mõni mees reaalselt kirjutaks toetavaid või meeldivaid kirju meile. see oleks ju meeletu eneseületus talle tunnistada fakti, et need mehed päriselt olemas on

robespierre on kindlasti rohkem mees kui mõnigi naiste kallal vinguja siin....hoolimata mõningatest erimeelsustest diskussioonides
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:46
Sa Karoliina tahtsid vist öelda, et kui igav oleks Sinul siin saidil… Ilma Caprita oleksid Sinagi ”mittekeegi”…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:53
2easy:
Sa Karoliina tahtsid vist öelda, et kui igav oleks Sinul siin saidil… Ilma Caprita oleksid Sinagi ”mittekeegi”…

Vot see oli alles päeva nael!
Muideks, kui ma 5 aastat tagasi siia piltidega ilmusin, siis esimesed pea 2 aastat polnud mul Capriga mingit tegemist.
Ja ma ei mäleta nagu seda, et olin tol ajal “ mitte keegi”
Vastupidi, siis olid ikkagi täiesti nö hiilgeajad.🤭😝
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:00
Ja ma muideks ei pidanud silmas igavuse all seda, et kellegiga suhelda v kraagelda poleks.
Vaid ikka seda, et Capri tasemel pilte teevad siin väga vähesed ning neid on alati hea vaadata.
Silm puhkab täiega!👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:13
Ma küll ei pidanud silmas minevikku, pigem tulevikku.
Muideks, miks mõnel keelatakse sellised töödeldud pildid ja mõnel mitte? Ilu on aina vaataja silmades ja vaevalt kõik seda Capri ”tasemel” pilte hindavad. Mis on süü, et pilte tuunitakse? Kas kujutad ette, milline pettumus on mehele, kui lives kohtud? Tean omast kogemusest.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:19
Minevikust rääkisin sellepärast, et oleks võrrelda.
Minu enda toimetused ei sõltu siiski ühestki teisest naisest siin ihas.
Või arvad 2easy, et mu postkast ajab ainult tänu sellele üle ääre, kuna Capriga sõbrustan?😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:25
Osta suurem postkast.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:27
Kes elab minevikus, sel puudub tulevik. Nii see paraku on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:32
Mina pole muideks absoluutselt inimene, kes hetkegi kuskil minevikus elaks!😉
Lihtsalt sa ise loll tulid lagedale väitega, et ilma Caprita poleks ma keegi.
Sry, kuid ma ei viitsi enam pooletoobilistega viisakas olla!
Nüüd näete ka seda poolt minust, kui mind lõplikult närvi ajada oma idiootsustega!👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 19:37
Mis sel Karoliinal nüüd viga on? Teema algataja ei osanud nikku küsida, jäi ilma ja maksab kätte? See on minu lühike tõlgendus asjast.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:04
Oled selle mineviku ise mitmeid kordi siin foorumis esile toonud. Ja kui midagi enam enda rumaluse kaitseks öelda ei oska, siis hakkad solvama. Selline on Iha ”eliidi” tase. Madal ja labane.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:06
Aga nüüd näevad kōik jälle Sinu ”haritust” 🤣🤣🤣🤣
Vaata, et kustutad oma postituse… 🙃😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:12
Ega see, kui ma vajadusel minevikust räägin, ei tähenda seda, et ma minevikus elan!
Oled ikka tõesti juhm mees, 2easy!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:20
Printsess solvus ja hakkas solvama. Hakkas Sul nüüd kergem?
Sinuga vaielda on sama, mida sigadega võidu joosta. Kui ikka mõistust ei ole, et oma apsakaid tunnistada, siis ei aita miskit. Solva aga edasi. Mind see ei kõiguta. Arst ka patsiendi peale ei pahanda. Mõtle sellele!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:29
Juba halab, printsess hakkas solvama , paras sulle .🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 20:55
😂😂😂😂
Ma ei hala, see vaid näitab Karoliina taset.
Ja kas sulle,kass, lusika pakkus, et suppi helpima tulla? Kirjutasin kuskil ennem, et kui midagi tarka öelda ei ole, ole vait!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:09
Respekt, mees - mehed. Langeda naiste tasemele. Väga eidelik käitumine ja siis veel õigustada end.
Foorum on ju läbu mitte midagi tõest siin ma üheski teemas kohanud pole sest kõigil on õigus omale arvamusele.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:24
Õigustada ennast?
Üks eit siin solvub ja hakkab loopima solvanguid, kui muuks võimeline ei ole. See on ju nii nunnu..
kui sinu iidol ei suuda kriitikat vasu võtta, siis ei saa mina küll midagi teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:36
Väga nilbe käitumine, algul halada kuidas on ära tõugatud , blokeeritud ja siis kiruma hakata ning siis end õigustada kui vastatakse sama vitsaga.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:46
"langeda naiste tasemele..." see on päris šovinistlik väljendus.
Ja halamine, et teised halavad

Ma ikka mõtlen vahel, et peaideoloog jott andis osadele siin kunagi hea mugavusidee, et need, kellele midagigi ei meeldi, on äratõugatud või tõrjutud. Seda saab ikka ja jälle rakendada ja see seletab kõike.

Vabandust, see ei anna küll selgitust, miks kiisukese arvutil komaklahv ei tööta.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:47
Kiisuke, oled Sa üldse kindel, et see mees on? Ma küll ei usu. Mina igaks juhuks hoian suu kinni, sest ei taha naisterahvast solvata.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:55
Nüüd sa rubyz avasid Pandora laeka.

Tundsin kunagi ühte tegelast, kellele tuli igal tävaval Arnold Rüütel vastu.
Tegelasega sai täiesti normaalselt rääkida, kuni vihjasid, et AR läks just mööda. Ja siis hakkas sealt tulema.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 21:58
Seda enam , väga eidelikud .
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 22:06
Kiisuke75, kirjuta palun mulle
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 22:20
Võtaks nüüd jälle selle Karolina ette?!
Temast on see teema ju.

Kuule, sa oled ise ka vist mulle kunagi toetava kirjakese saatnud. See oli päris sümpaatne.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 22:30
Minul isiklikult pole sinu vastu Slave miskit kunagi olnud ja sa tead seda isegi!😁
Lihtsalt ma ei saa aru mis kamm teil Capriga muudkui aastaid käib ja käib…😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 23:08
Tore seda lugeda.
Kes see kuri tikker siis oli, kes teema algatas?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 23:16
Täpselt ei tea öelda kes kuri tikker oli, kuna mul siin vaenlasi tunduvalt rohkem kui üks…
Osad ei taha oma põhikontoga enda mainet foorumis rikkuma hakata ja siis vorbivad varikaid, et selle alt siis käija mürki pritsimas.
Kuna nii mina, kui Capri aga julgeme oma põhikontolt alati oma arvamusi avaldada, siis jääbki mulje nagu me mingid kaks hullu🤭, kuid tegelikult teised ikkagi palju hullemad.
Eriti kehtib see vanade olijate kohta siin ihas.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 23:42
On ikka vaenlased sul!
Ma ka oma konto ja arvamusega ja vana olija.
Miks sul siis vaenlased pn või kuidas nad tekivad?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 23:51
Ah tead Slave, siin ihas on nagu mingisugused grupeeringud naistel😃.
Ja kui juhtud valima vale poole ning oled suhteliselt populaarne, siis sellest juba täiesti piisab.
Kuna vanad olijad, kes ise oma põhikontodega esineda ei julge, need ju käivad igat uut tulijat omakorda sinu vastu ülesse ässitamas jne.
Ühesõnaga ajaga pigem kasvab vaenlaste arv, mitte ei vähene.
Ja nagu ma aru olen saanud, siis on see kõik ammu seda juba olnud, kui mina siia üldsegi piltidega ilmusin.
Lihtsalt nüüd olen mina neil pikemat aega “lemmik” olnud.😛
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 07:15
karolina7777 kas mina olen sulle miskit halaba teinud või öelnud?Vahest olen tahtnud sulle 10p panna aga ei saa,oled mind miski pärast ära blokeerind
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 09:33
Ilmselt oli tikker keegi kelle oma konto kinni pandud, neid tikreid siin mitu adminni poolt blokitud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 11:02
6varvast, kuna kasutajaid palju, siis ei suuda kõikide puhul meelde jätta, kas keegi on eelnevalt miskit halba teinud v mitte..🙈😁
Kuid, kuna pöördusid viisakalt siin minu poole oma murega, siis naudi edaspidi blokivaba elu minu poolt.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 13:18
Oled õnneseen 6varvast. Naudi päikesepaistet
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 14:01
See on huvitav jah, et naised on väga õelad teiste naiste vastu. Mehed omavahel ei ole ligikaudugi nii üksteist tampivad. Tõsi küll, vahel on kummaline lugeda, kuidas pikema vastasseisu jooksul mehed võtavad mingeid naiste taktikaid ja käitumisjooni üle internetis, aga see on tavaliselt väga ajutine.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 14:20
Ja selleks ei pea olema südamesõbrannad ,et teise naise kaitseks astuda. Mind on samamoodi aegade jooksul tambitud aga mis sest tolku , tugevamad jäävad paika.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 15:16
Aga palju huvitavam osa on see, kus hakatakse meest maha tegema ja naiseks sõimama. Just nimelt sõimama. Samas naised tahavad, et oleks võrdväärsed ja igati tasemel. Siis aga kui asjad lähevad hapuks öeldakse, et nagu mingi eit oled. Seega peab naine naiseks olemist halvaks omaduseks.
Järgmine koht, kus naiseks olemist nõrkuseks tuuakse on siis, kui midagi oma lollusest kakti tehakse. Välgutatakse ripsmeid ja öeldakse ei tea ise läks ma olen kõigest naine. Saa nüüd siis aru.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 15:48
See ,et naised saavad edukalt mõne meeste tööga hakkama pole veel kuulnud ,et nad tahaksid seepärast nagu mehed olla.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 15:56
turueidena käituv mees (kes laimab, sõimab, levitab kuulujutte, vingub, pisiasjade peale solvudes üritab ''kätte maksta'' mehelikult kahjuks ei mõju küll.
nii et mitte naiseks olemist vaid ebamehelikkust peetakse halvaks omaduseks.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 16:09
Võikski siis öelda et oled ebamehelik aga mitte et oled nagu eit. Eit on siis sõimusõna
˅ näita rohkem ˅
2026-08-24 16:13
eidelik ja naiselik pole päris sünonüümid, mu jaoks vähemalt mitte.
eidelikkus ei kõla nagu eriti positiivselt ju
˅ näita rohkem ˅