Foorum
2026-08-22 21:04
Sa oled nkn seoses oma suhtumisega
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 08:58
@Varbadliivas, ma ei ole kuhugi kinni jäänud ega mul ei ole ka mitte kunagi olnud seost rate-ga. Ava oma silmad ja vaata, mis siin toimub. 10-te nuiamine, ärapanemine, hinnates ”konkurendi” fotosid 1-ga, foorumis haukumine, mōnitamine. Kas see on siis Sinu arust tänapäev? Poole sajandi vanused naised kaklevad hinnete pärast… Minu meelest on kogu see sait jäänud kinni aastasse 2007 koos oma reeglitega, mida täidetakse valikuliselt.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 10:27
Ega viga pole iha lehes. Lee kujundavad kasutajad ja need kasutajad elavad reaalses elus sinu kõrval. Seal nad lihtsalt ei näita oma "parimaid" omadusi. Usun, et ega sinagi torma reaalis naabrinaist kritiseerima. Või siis kritiseerid nii, et ta ise ei kuule.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 11:01
2easy,
Just, just…
Seda kõike tehakse ka mulle, kuid millegipärast halad sa siin seda minu eest.😃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 11:06
Mul endal pole kunagi rates kontot olnud, kuna rate aegadel olin õnnelikus kooselus väga pikka aega.Osadel on aga vist mingisugune rate trauma kunagi saadud, kuna muud ei teha, kui võrreldakse ikka jälle iha saiti sellega.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 11:27
Ma kasutasin kunagi ratet väga lühikest aega ja mäletan, et piltide hindamine oli seal populaarne tõesti. See pole trauma, lihtsalt märgiline eeskuju. Ja kas rate ei olnud ka mitte roosakat värvi? Igatahes iha.ee tundus juba 15 aastat tagasi paljudele kui seksi-rate.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 11:49
Võrdlemie rate`ga on asjakohane, kuna see leht on kopeeritud peaaegu üks-ühele, kaasaarvatud värvilahendus. Rate on tänaseks päevaks sellisel kujul surnud, aga siin elab see edasi.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 11:54
Aga siiski milleks ikka ja jälle pidevalt võrrelda saidiga, mis kunagi eksisteeris..
Vot milleks?😁
Õudne asi küll, kui kunagi kuskil eksisteeris samamoodi mingisugune hindamissüsteem…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:05
@jfjm, ma enda arust ei kritiseerinud küll konkreetselt mitte kedagi, vaid pigem seda milliseks siin inimesed muutuvad. Näitavad välja oma ”parimad” pooled. Ja mis puutub naabrinaisesse (naabrinaistesse), ma ei näe mingit vajadust neid kritiseerida, ka mitte salaja.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:08
Karoliina, ma ei hala. Ja tegelikult on rōōm kuulda, et Sina ei olegi selline 🤣, ainult Sinule tehakse liiga…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:12
2easy,
Sinujaoks tundub vb veider see jah, kuid reeglina jään mina esimesena kõigile ette jah.
Kasvõi ainuüksi sellepärast, et Capriga sõbrustan..
Ja sealt see lumepall muudkui veereb ja veereb, kuni lõpmatuseni..🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:19
Oled Sa mõelnud miks jääd kõigile ette? Vaevalt nüüd küll Capri selles süüdi on… 🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:20
Huvitav, mehed toovad need hinded koguaeg igas teemas esile. Maru naljakas on see, pildile pannakse ok alla 10 hinne , naised võtavad pildi maha ja panevad millaski uuesti selle pildi. Aga vaene hindaja saab bloki ja teeb uue konto , et jälle uuesti seda kasutajat hinnata. Kas vähe haiglane ei tundu see ? Aga tore ju kui selle ühe pildi pärast iha sponsineeritakse.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:25
2easy,
No ma tean seda, et kuni sinnamaani, kui ma veel Capriga läbi ei käinud, seni armastati mind siin palavalt🤭😂😂.
Seega piisab täiesti ühest väikesest asjast, kui sind pool saiti lambist vihkama hakkavad.🤣
Kuid mulle see isegi meeldib😛, kuna kaovad võltsinimesed ja lipitsejad ära.😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:32
Veits mage värk jah Kiisukene, et ikka ja jälle räägitakse ainult mingisugustest hinnetest.
Tundub, et osad midagi muud iha saidis ise ei suudagi paraku näha ja siis heidavad seda hoopiski teistele muudkui ette.😁
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:35
Mul pole ühegi teenuspakkujaga vimma kuigi olen paljude meestega kohtunud kes neid külastavad.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:53
No ma ei tea… Miks siis võitlete selle ”päeva VIP-i” pärast?
Ja muideks, Karoliina, te moodustate Capriga nii armsa koolikiusajate paari siin…😊
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 12:58
2easy,
Jep me hoiame kokku, kuna see kari, kes meid kiusab, on kordades suurem😉😂.

Ja kus sa muidu võtad, et mina võitlen/võistlen mingisuguse Vip pärast?
Tore kui mu pildid kellegile meeldivad ja neid hinnatakse, kuid kui seda ei teha, siis ära küll ei sure…ammugi ei kasuta ma mingeid moosimis v muid kavalaid taktikaid, et iga hinna eest vip kastikesse pääseda.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:03
Ja seoses sellega hakkas mul nüüd kohe fantaasia lendama..🤭
Kujutan ette, kuidas eile lumehelk õhtul zoojapuhurile kirjutas-Mul tuli praegust lausa pisar silma🥹, kuna see oli nii liigutav minujaoks, et aitasid mul päeva Vipiks saada❤️❤️❤️💋💋💋.
Aitäh, Sa oled ainus ja parim minujaoks!💋💋💋❤️❤️❤️

😂😂😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:07
Te mehed olete ju ise selle vipi siin kokku keeranud, nagu ütlesin tehakse koguaeg varikaid ja kui seda ühte ja sama pilti 1ga erinevatelt kontodelt hinnatakse saavad kõik bloki siis ei jäägi üle top tekib just nende naistega keda kõige rohkem kiusatakse ja hinbatakse. Loogilist mõtlemist nagu üldse pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:12
Hakkab jälle pihta. Sa ei muutu kunagi. Teema on Sinust, aga Limehelk platsis. Oled Sa kade talle? Ma olen pikka aega mōelnud, kuidas Sa võid nii ōel olla. Aga noh, see vōib küll olla Caprilt päritud… 🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:16
Kiisuke, ära üldsusta. Mul ei ole kunagi mingit varikat olnud, ega ei tule. Hea, et naistel neid ei ole, olete kōik niiiii pühakud 🙃😂
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:18
Nalja teed 2easy v?
Mina ja tema peale kade v?
Minu silmad pole lihtsalt ammu ihas näinud naist, kes sellist juttu meestega ajab, oma vipi hulluses…🤭😂
Ja kuna sa ise tegid taaskord vipist juttu ennem, siis oli paras hetk seda lihtsalt meelde tuletada…😝
Olgugi, et siin on olnud muidugi ka teisi säravaid vipi hulle, kes isegi reise lubanud meestele välja teha jne🤣
Mulle on sellised lollitajad alati suurt suurt nalja teinud ja väikene torkimine ajab neil elu veel rohkem sisse!🤭🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:24
Jah, mis kellegile rõõmu teeb… Issanda loomaaed on suur.
Aga minu arust oled Sa rumal, kui sellistest asjadest rõõmu tunned. Kuigi- eestlase suurim rõõm on just kahjurõõm. Nii, et ehk saan Sinust aru 🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:31
2easy,
Kus kohast sa lugesid välja, et rõõmu teeb?
Nalja teeb ja nalja võivad teha igasugused inimeste käitumised tõesti🤭😂😂.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:51
Arvan ,et igal naisel on siin austaja kes on nõus talle vippi kinkima kui ta hetkel ei ole vip aga soovib seda. See päeva vip annab vaid 3 kuu vipi ja 5 kümmet hindamiseks ning särada ööpäev läbi nurgas. Pilte siiski küsivad mehed ise ja iga uue pildi peale on postkastis jälle laadung seksipakkumisi mille peale tõesti pannakse pk kinni.et kõigepealt sorteerima kirju hakata. See vastamine pole nalja asi sest igaleühele tuleb siiski individuaalselt vastata vastavalt kirjale. Nii,et usun see päeva vip pole kellegile tähtis sest niisama hinnetest ei võida kasutaja mitte midagi vaid ainult iha leht.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:55
Karoliina, seda näeb ju pime ka.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 13:58
Las siis näeb pime ka jah ainult seda, mida ta ise endale ette kujutada suudab!
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:02
Kiisuke, selgita siis mulle, miks siin mõni naine kirjutab postkasti mesimagusa jutu ”kas hindaksid mu seda pilti ka mõne 10-ga” kui sellel mingit mõtet ei ole???
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:18
2easy, kas oled mõelnud, et mõnele võib "koolikiusaja" tiitel mõjuda lausa komplimendina?
See võib jätta mulje, et õelutsemine mõjutab midagi ja et on väge seda teha või kedagi mõjutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:27
Slave,
Sa pole vist tähele pannud, et selle teema minust on samuti kellegi “koolikiusajast” varikonto omanik teinud.
See on aga sinu silmis vist täiesti okei, kui lambist keegi mind kiusata otsustab ning lausa eraldi teema sellest on teinud.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:31
Siia oleks nagu endine virussa tagasi tulnud ?
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:32
Slave, tuli selline mõte küll lugedes Karoliina vastust minu sellele ”koolikiusaja” postitusele. Proovin edaspidi olla andmata ”tuult tiibadesse” Karoliinale. 🙃
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 14:36
Kiisuke, Sa ei vastanud mu küsimusele…🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 15:18
2easy:
Hakkab jälle pihta. Sa ei muutu kunagi. Teema on Sinust, aga Limehelk platsis. Oled Sa kade talle? Ma olen pikka aega mōelnud, kuidas Sa võid nii ōel olla.

Oled sa 2easy kuskilt otsast ise targem v🤣.
Teema on Karolinast, kuid tuled Kiisukeselt aru pärima mingi teise naise käitumise pärast.😉
Küll sa ikka võid tõesti õel omadega alles olla🤣.
Aga ju siis samuti suur kadedus lõi sul millegipärast välja, enda loogika järgi!😉
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 15:46
2easy , ju tahetakse seda pilti ka et märgataks. Isiklikult pole ma eluski hindeid küsinud . On minult küsitud millisele pildile võiksin panna , siis olen vastanud: igaüks paneb sellele pildile mis talle meeldib olenemata siis kes üldse pildil on.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 15:49
Appi! Kui see kass esitab siin mingeid tuulest tõmmatud väiteid ja ma palun täpsustust, siis olen mina õel? Se ongi siin reegel, et kui midagi vastata ei ole, siis parim kaitse on rünnak või pista pea põõsasse ja ignoreerida. ”Eliit” my ass…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 16:13
Kiisu, ma ei väitnudki, et Sina. Paraku siin on selliseid. 🤷🏼‍♂️
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 16:41
2easy, kas sa ootasid midagi paremat?
Vaata neid kiisukese lauseehitusi, naljade taset, teemadest möödapanekut, loogikat, paranoiat varikate osas, postituste sisu, "andja" arusaamasid...
Sealt pole ju mingit loogikat ega vastust loota. Lihtsalt nüri kuid aktiivne pliiats. Vabandust.
Mul on temast natuke kahju tegelikult ja püüan mitte möliseda nii lihtsatega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 16:41
on ka selliseid, kes privaatseid kirju avaldavad, üritades oma arust kedagi sellega halvustada...
minu meelest suht mõttetu kui laotakse kõik kümned vanadele piltidele. siis loomulikult oleks mõttekas vihjata, et võiks ju uut pilti ka vahel hinnata. muidugi juhul kui hindaja soovib mulle rõõmu teha.
siin paljud hindavad ise oma pilte nii oma kontolt kui ka varikontodega.
see on ilmselt ok?
ma ei hakka seda kuskile oma ankeedi infosse kirjutama, kuna leidub olulisemaid asju hinnete üle jahumisest. aga jah, kui keegi soovib oma poolehoidu hinnetega väljendada, siis oleks meeldivam kui siiski ka uusi pilte märgatakse.
kui keegi näeb selles minupoolset ''õelust'', siis see tõesti pole minu probleem.
ning suvalisi teemasid risustada kunagi selle hindamise kohta öeldud vihjega on suhteliselt tobe ikka.
rohkem sel teemal ei kommenteeri. kellel hing haige, eks laske edasi aegade lõpuni
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 16:53
Capri, ega Sa ennast nüüd ometi puudutattuna tundnud? Ma küll kohe kindlasti ei toonud Sind esile… 🤣 Sinu kujutlusvõime vaid…
Mis aga Kiisusse puutub, siis tema postitustest ei ole oodanudki mingit loogikat. Ei saa oodata seda, mida pole olemas. Lihtsalt plõksib siia-sinna, üritades püünele päästa. 🤷🏼‍♂️
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:04
Nii nagu te ise nii ka meie, mõttetult jahuda ühte ja sama hala . Mis te sellest saate.? Ja siis vastajad on halvad vaata kuidas kirjutab. Ülbe jne. Loodate tõesti kedagi alla suruda kel on oma kindel isiksus.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:17
Kes "teie"? Kes "meie"?
Mis hala?

Kas Karolina ka "halab", kui siin oma arvamusi paugutab? Või kas Capri ka "vingub", kui kirjutab, et peab reisiks raha koguma ja halab, et 10 anti vanale pildile, mis enam nagunii toppi ei jõua? Ja kas Dragunov ka "igiseb"? Või kas sinu "naabrimehe nali" pole mitte üks ja sama?

Ja kas sa ise praegu ei hala mitte, et üks ja seesama? Sa lihtsalt ei saa puhtakujuliselt pooltest postitustest aru ja mul on natuke ebameeldiv seda siin välja öelda ja rohkem ei ütle ka, kui sa just läbuga norima ei hakka taaskord.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:20
jah, kindlasti see oli mu ''kujutlusvõime'', et privaatse kirja avaldasid
kuigi selle hiljem kustutasid, on see iha arhiivis kenasti olemas ühes foorumi teemas. nii et häbelikud valed siin miskit ei muuda.
aga jah, minu poolt kõik selle hindamise üle jahumisega.
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:26
Kuna teema on minust, siis oma teemas ma arvan, et on kõik mulle lubatud!😛😁
Ja õnneks kõik iha mehed minust v Caprist üldse ka halvasti ei mõtle…ja see, kui nad ise foorumis sõna ei võta, ei tähenda seda, et neid mehi ei eksisteeri.😛😁
Nime loomulikult omavoliliselt lisama ei hakka, kuid taolisi toetavaid kirjakesi ikka tuleb meestelt.
Ülejäänutele aga edu mürgi ja sapi pritsimisel siin teemas edasi!😉

Saadeti: 2026-08-23 14:02
Loeti: 2026-08-23 14:21
kustuta kiri

Vaatan, et foorumis sa olen nii mõnelegi hambusse jäänud.
Uskumatu maailm, kus inimestel pole oma elu ja siis elatakse teiste peal välja.

Sulle aga jaksu ja vastupidamist! ❤️

Capri on ka üsna tihti hambus. Tean, et te olete sõbrannad/tuttavad.

Olen Capri juures isegi massaažil käinud.
Hästi sõbralik ja tore ning siis loen vahel neid kadedate postitusi ning paneb ikka imestama küll, kui pealiskaudsed inimesed on.

Sinuga pole mul seda õnne olnud, et kohtuda, kuid usun, et sa oled samamoodi hästi sõbralik ja soe.

Ole ikka sama särav edasi, nagu alati! 😘😘
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:33
Capri, kas mäletad, miks seda tegin? See põhjus oli Sinu postituses, mille häbelikult peale minu postitust kustutasid. Sina selle nüüd esile tõid. Oli seda nüüd vaja? Sa käid ja solvad, siis kustutad. Loomulikult minagi kustutasin oma postituse, kuna ilma Sinu postituseta oli see kontekstist välja rebitud. Aga Sa ju ei mõista. Vaid Sinul on alati õigus. Ja kui Sa ei mäleta, siis tuletan Sulle meelde, et vabandasin… aga vaevalt sa sedagi mäletad…
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:39
Mida Sa Capri seletad, näed Sinu sõbrants avaldab ka ”privaatseid” kirju. Ja see on loomulikult ok. 🤷🏼‍♂️
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 17:43
2easy,
Sina avaldasid nimeliselt tookord Capri kirja, kuid mina avaldasin anonüümselt.
On vist ikka vahe küll.👌
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:00
Küll te olete ikka kurjad🤣🤣
Just, Slave teie endi läbu tulebki läbustada. See on ju pullshit mida siin teemadeks nimetatakse. Mitte midagi asjalikku. Kuid minu naabrimehe naljad on kahjuks elust enesest, minu argipäevast
˅ näita rohkem ˅
2026-08-23 18:02
Saadeti: 2026-08-23 18:02
Loeti: 2026-08-23 18:21
kustuta kiri

Vaatan, et foorumis sa olen nii mõnelegi hambusse jäänud.
Uskumatu maailm, kus inimestel pole oma elu ja siis elatakse teiste peal välja.

Sulle aga jaksu ja vastupidamist! ❤️

Copy on ka üsna tihti hambus. Tean, et te olete sõbrad/tuttavad.

Olen Copy juures isegi massaažil käinud.
Hästi sõbralik ja tore ning siis loen vahel neid kadedate postitusi ning paneb ikka imestama küll, kui pealiskaudsed inimesed on.

Sinuga pole mul seda õnne olnud, et kohtuda, kuid usun, et sa oled samamoodi hästi sõbralik ja soe.

Ole ikka sama särav edasi, nagu alati!
˅ näita rohkem ˅