Elu on ilus, elu on valus, ilus poiss on elu alus
Sõidame Lasnamäele külla raulmell ile 🤗
Avaneb uks ja mis ilus poiss mulle ukse vahel vastu vaatab.. selline kõhukas, kustud, lakutud, kammitud🤗 punastes retuusides, jala otsas naiste roosad toasussid ja peale visatud lilla siidine hommikumantel.. astuge edasi lööb ta häbelikult ukse valla. Poetan nagisse oma mustavärvi mantli ja liigun elutuppa.. laual on juba ootamas kaks kohvikruusi ja vaagnal hunnik rosinakukleid.. ema tegi🤗 teatab raulmell uhkusega. Veeretan käes kruusi ja uurin kuidas raulist moeikoon sai..
Kõik sai alguse lapsepõlvest, olin selline armas ülekaaluline põngerjas ja mulle oli raske leida sobivaid valmisriideid aga õnneks oli emal õmblusmasin. Ema on mulle alati rääkinud, et olen väga ilus mees ja seega pean ringi käima ka ilusate riietega, ema teab mida räägib🤗
Kirgliku mehena meeldib mulle punane värv ja uhkusega lööb raulmell kapiuksed lahti... Jaaah, mulle vahivad vastu punased ülikonnad, punased kudumid, punased kingad ja kõik võimalikud aksessuaarid.. ðŸ§ðŸ§ðŸ§ðŸ§
Mul on veel üks suur nõrkus, nimelt peakatted, enamuse olen ma saanud vanemalt ja emalt ja kikivarvul upitades tõmbab ta ülemiselt riiulilt alla karvased läkiläkid ja hunniku barette.. punaseid, kollaseid, rohelisi..onju ilusad keerutab raulmell peegli ees 🤗, noogutan tummalt ja agaralt kaasa.
Ja voilaaa🤗 minu garderoobi nn. põhivara punane puhvjope (ema Türgist tõi) käin sellega aastaringi, et ei külmetaks🤗
Vaatan kuidas puhvjopes raulmell peegli ees barette proovib.. maitse üle ei vaielda ja kes olen mina🤗, et anda moealast nõu.. maailmas on keerulised ajad ja veel keerulisemad isiksused. raulmell on tõeline mees kes ei karda välja näidata ja välja öelda oma arvamust, teen mis tahan 🤗, räägin mida tahan..
Enamus ajast liigub kummalise väljanägemisega raulmell ringi Lasnamäel, kuid selle aasta märtsist on teda võimalik näha ka siin foorumi kõikvõimalikes teemades🤗. Seega ära mine tummalt mööda, naerata ja tervita raulmelli ta on nüüd meiega, et jääda 🤗
Elust enesest, elust foorumis 🤗