Foorum
1
2
2021-04-18 05:06
On va petis ja kelm laimab ei soovita temaga suhelda
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 12:47
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:02
kas peeti silmas kasutajat touch1? mulle on küll jäänud mulje, et absoluutselt kõik iha mehed põlevad soovist selle prouaga suhelda, kas tõesti eksisin
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:22
Capri, tunnista nüüd üles, millega sa selle tõsise maamehe ära võlusid, et ta sinu tellimusel meie vooruse kehastuse kohta hakkas laimu levitama
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 13:26
teema autor on minu poolt blokeeritud, ilmselt sellega võlusingi ära aga proua vooruse verstaposti kohta tõesti pole ilus selliseid teemasid teha, õnnetu touch niigi passib öösiti unetuna ussitades foorumis
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 18:40
Kas keegi oskab òelda.mis puue sellel paljal persel on diagnoositud....ah tàhelepanu puudus
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 19:22
Kallis Tikukene, kus sa proua Touch'il paljast perset näed? Ta varjab seda vihaga, isegi kui sauna läheb.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 22:16
proua nikukesel ja touchil mõlemal suured vagiinavihad käepärast võtta jah.....mitte ainult saunas
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 22:31
Jaan on kah kelm ka petis. Lasi rahadega üle .
˅ näita rohkem ˅
2021-04-18 22:39
kuidas ta su üle laskis siis, mister? tegi sulle väikse anaalnoomituse ja unustas selle eest õlleraha andmata?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 06:53
Sinul see anaalijutt koguaeg. Eks oled kingi eest anaali saanud küll ja küll. Aga Jaanile saadan poisid uksetaha, teevad talle anaalnoomituse.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 11:34
kahjuks pean sulle pettumuse valmistama, mister.....ei paku sellist teenust ja ei kavatsegi pakkuma hakata
aga vbl seepärast ihud jaani peale hammast, et tal su närbund pepu peale ei tõusnud? ja laskis ettemaksuga jalga su onnikesest? räägi aga kõik ilusti südamelt ära, mis siin ikka häbeneda
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 17:12
touch1
2021-04-19 14:39:15
caprichosa muheleb ja on nõus jagama oma mõtteid
-------------------------------------------------------------------------------

kallikene, sa võid oma grafomaniakaalsed luulud minu mõteteks kujutleda, kui see sinu olematut era- ja suguelu kuidagi kompenseerib.
aga enne kui hakata kellelegi sõnu suhu panema, võiksid tõesti psühhiaatri visiidil ära käia, eksju.......
ps. ja kaastunne sulle, kui sinu kunagise karjääri jooksul ainult vastikud ja nõmedad kliendid olid, kellega pidid neid hirmus alandavaid asju tegema (vähemalt kiidetakse touchi vägevat urruauku siiani ).
aga ära vaata asju ainult oma mätta otsast ja oma kurbadele kogemustele tuginedes........jätad pehmelt öeldes piiratud mulje
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 17:50
Ja sina jätkuvalt vanaldase hoora mulje 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 17:54
touch1
2021-04-19 17:50:45
Ja sina jätkuvalt vanaldase hoora mulje
------------------------------------------------------------

isegi kui see nii oleks, siis kustotsast peaks see sinu kui erruläinud vanaldase hoora südant nii rängalt piinama, et isegi öösiti und ei leia?
kas lapselapsele sokikudumine siis piisavalt eneseteostust ei paku, et peab 24/7 võõrastes eludes nuuskima. laimu ja valesid levitades?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 17:59
Tundub, et lutsutamise kõrvalt on sul veel piisavalt aega, et igas teemas kõigi kallal iriseda, loomulikult ka vanaema de kallal🤣😅sul ju seda rõõmu pole, jagate perekondliku peeniseid vaid..
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:04
millises IGAS TEEMAS ja kelle KÕIGI kallal?
isegi kui võtan ühes teemas korra päevas sõna, oled sa kohe kohal nagu kirp koera tagumikul, touch. saan aru, et see toob veidi erksust su halli ellu. aga natuke patoloogiline juba, kas pole

ja ära unusta, et peenised on "olematud" nagu sa pidevalt kinnitad, seega on ka su lutsutamise luul suhteliselt kohatu ja haiglane
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:11
Ja sina kirbuna igas inimeses kinni? Toob erksust ja vaheldust peenise imemisele?
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:16
touch1
2021-04-19 18:11:47
Ja sina kirbuna igas inimeses kinni? Toob erksust ja vaheldust peenise imemisele?
----------------------------------------------------------------------------------------------

millises igas inimeses? aga peenised on ju "olematud" nagu sa väitsid, mis luul sind nende kohta siis vaevab? juba paar aastat jahvatad oma peenistest....arusaadav, et erruläinud penskar-imur touch igatseb imemisepõllul töökangelastegusid teha
aga pole minu süü ju, et sul seal põllul enam ühtki peenist ei sirgu ega õitse
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:21
Hoora vaatevinklist vaadatuna on maailm kindlasti lahedam aga normaalse inimese vaatevinklist jääb hoor ka siis hooraks, kui endale tiivad selga mõtleb
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:29
touch1
2021-04-19 18:21:44
Hoora vaatevinklist vaadatuna on maailm kindlasti lahedam aga normaalse inimese vaatevinklist jääb hoor ka siis hooraks, kui endale tiivad selga mõtleb
--------------------------------------------------------------------------

vot see oli nüüd miskit tõeliselt sügavamõttelist, touch.....kaunist hingest purskuvad sõnapärlid, mis muudavad maailma elamisväärsemaks eksole. midagi, mida säilitada ja kuldsete pintslitõmmetega pelleri seinale maalida tulevaste põlvede harimiseks
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 18:42
touch1
2021-04-19 18:34:40
Ja mida on sinul munniimeja säilitada? Enesekohaste oskuste puudulik teadmine.. Suu
vajab puhkust.. Mälestuseks proteesid veeklaasis? Tõesti elamisväärne kogemus
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

no aga puhka siis oma suud imemisest, miks sa seda väsinud koonu sõimlemise ja kaagutamisega vaevad, touch
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 19:37
Ära muretse, oled kõndiv anektoot😅, sinust võibki kirjutama jääda 🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 19:41
mis juhtus, touch? grammofon läks rooste ja kiilus kinni või lõppesid kaunid mõtteterad vana klounitari auravas ajus otsa?
pane veel kolm korda sama postitus nüüd, siis jõuab ikka kõigile kohale, milline metsik mure otsalõppenud munnide pärast touchi vaevab
˅ näita rohkem ˅
2021-04-19 19:41
Miks naiste kaklused ei lõpe? Sest ei suudeta taluda, et teise sõna jääb viimaseks.
Meestega on lihtsam, sest targem annab järele.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-21 10:28
Külas Jaanil22..

Minu vastas istub väljaveninud dressipükstest väljapunnitava õllekõhuga, lääpas sussidega,kulmud puhmas, juuksed sorakil, näost tuhm ja hall Jaan 22
ehk tüüpiline iha alfaisane..
Kõik me oleme pärit oma lapsepõlvest.. miks mõnest saab täiuslikuse kehastus, teisest prostituut, kolmandast eluheidik issanda loomaaia kirjul skaalal..
.. olen juba aasta otsa püüdnud leida ihast tähelepanu, kõikides teemades,aga tulutult.. see on mul juba kuues konto muutub Jaan avameelseks ja kurvaks.. Tegelikult olen täitsa tore mees, armastan laulda, lahendada ristsõnu, et kui mõni tore sexikas naine nüüd loeb neid ridu, andke endast lahkesti teada.. Ilusat kevadet ja liblikaid kõhtu soovib kõigile iha naistele alfaisane Jaan22
˅ näita rohkem ˅
2021-04-26 20:43
Päris huvitav arutelu kahe iha püsikunde poolt Ei teagi kas neil mõlemil must huumor või ongi teineteise kallal Igatahes võin kinnitada, et mõlemil suht-koht head augud touch1 ehk väheke avatum ja lubab igale poole teha.
˅ näita rohkem ˅
2021-04-26 21:47
Foorumi Kaubandusvõrgustikku paisati müüki 192meetrit vorstikest, kaaluga 90 kilogrammi..
Viimasest foorumi küsitlusest, millest võttis osa 1000 vastajat saime teada, et kes seda vorstikest mekkinud on väidavad ühel keelel, et sitt vorst🤮.
Võtsime ette väikese uurimustöö..
Vorstikese kuju sõltub kestast mis peaks olema tekstuurilt terve ja tihkelt täistopitud, kuid oma üllatuseks avastasime kestas augukesi ja pragusid, mille kaudu toimus ajude äravool. Antud Vorstikese puhul näitas toormaterjali segamise tulemuseks keemiline koostis järgmist :
Intellekti maksimaalselt 4%
Ajusi minimaalselt 2,9 %.
Eespool öeldut arvesse võttes võime väita, et vorstike on rohkem kui vorstike

Kelner: "Kuidas teile meie vorst maitseb?"

Külastaja: "Tal tundub üks väike viga olevat..."

Kelner: "Ja see on?"

Külastaja: "Seda, mis seal sees peaks olema, temas ei ole, ja seda, mis tema sees on, ei peaks seal olema..."
˅ näita rohkem ˅
2021-04-26 23:06
Touch1, kas ma võiksin ka mõned kasutajad lisada, kelle sisukirjeldus mind huvitaks?
Paistab, et Sa tead "asju"
˅ näita rohkem ˅
2021-04-27 07:16
Usun, et Sa minu abi ei vaja.. 🤗
Oleks muidugi ülekohtune mitte märgata ja mitte tunnustada, neid toredaid ja südamlikke vabatahtlikke, kes jätkuvalt panustavad oma visioone, kulutavad ressursse luues uusi tegelaskujusi ja mõtestatud teemasid, rääkimata fantaasiatest nõretavatest kirjadest paljude postkastis.
Aga need armsakesed on nii ühesed oma missioonides ja visioonides, et sisukirjelduse erinevus oleks minimaalne.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-19 08:20
Vorstuke räägib õigust.Touch1 tegi kõike kuskil 7 aastat tagasi.Purjakil peaga rimmis korralikult,ükskord sai kärtsu peeru suhu.Ära pahanda touchie,juhtus kogemata.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-20 05:46
sa ajad midagi segamini endaga
jobutis,paks peletis mine arene
˅ näita rohkem ˅
2021-05-21 00:03
Elu on ilus, elu on valus, ilus poiss on elu alus
Sõidame Lasnamäele külla raulmell ile 🤗

Avaneb uks ja mis ilus poiss mulle ukse vahel vastu vaatab.. selline kõhukas, kustud, lakutud, kammitud🤗 punastes retuusides, jala otsas naiste roosad toasussid ja peale visatud lilla siidine hommikumantel.. astuge edasi lööb ta häbelikult ukse valla. Poetan nagisse oma mustavärvi mantli ja liigun elutuppa.. laual on juba ootamas kaks kohvikruusi ja vaagnal hunnik rosinakukleid.. ema tegi🤗 teatab raulmell uhkusega. Veeretan käes kruusi ja uurin kuidas raulist moeikoon sai..
Kõik sai alguse lapsepõlvest, olin selline armas ülekaaluline põngerjas ja mulle oli raske leida sobivaid valmisriideid aga õnneks oli emal õmblusmasin. Ema on mulle alati rääkinud, et olen väga ilus mees ja seega pean ringi käima ka ilusate riietega, ema teab mida räägib🤗
Kirgliku mehena meeldib mulle punane värv ja uhkusega lööb raulmell kapiuksed lahti... Jaaah, mulle vahivad vastu punased ülikonnad, punased kudumid, punased kingad ja kõik võimalikud aksessuaarid.. 🧐🧐🧐🧐
Mul on veel üks suur nõrkus, nimelt peakatted, enamuse olen ma saanud vanemalt ja emalt ja kikivarvul upitades tõmbab ta ülemiselt riiulilt alla karvased läkiläkid ja hunniku barette.. punaseid, kollaseid, rohelisi..onju ilusad keerutab raulmell peegli ees 🤗, noogutan tummalt ja agaralt kaasa.
Ja voilaaa🤗 minu garderoobi nn. põhivara punane puhvjope (ema Türgist tõi) käin sellega aastaringi, et ei külmetaks🤗
Vaatan kuidas puhvjopes raulmell peegli ees barette proovib.. maitse üle ei vaielda ja kes olen mina🤗, et anda moealast nõu.. maailmas on keerulised ajad ja veel keerulisemad isiksused. raulmell on tõeline mees kes ei karda välja näidata ja välja öelda oma arvamust, teen mis tahan 🤗, räägin mida tahan..
Enamus ajast liigub kummalise väljanägemisega raulmell ringi Lasnamäel, kuid selle aasta märtsist on teda võimalik näha ka siin foorumi kõikvõimalikes teemades🤗. Seega ära mine tummalt mööda, naerata ja tervita raulmelli ta on nüüd meiega, et jääda 🤗

Elust enesest, elust foorumis 🤗
˅ näita rohkem ˅
2021-05-21 05:59
Raulmell ju see popstaar kes Tartus oma sõpradega Sodiaagis hängib.Laval ülesse dragqueenina astub.Repertuaaris hingelaulud lapsepõlvest kui pioneeripõlves teda pidevalt ema seelikut pani kandma ,kuna sündides tal peenist polnud vaid rippvitt.
˅ näita rohkem ˅
2021-05-27 10:50
raulmell
2021-05-16 16:45:20
Mäletad touch1 kuidas lonti imesid,higimull otsa ees?Pärast lasid kümneka eest anaali suruda nii et peer paukus.Ilusaid aegu oli meil,Raplamaalt läbi söites tuled meelde.
----------------------------------------------------------------------------------------------

touch, tahaksid lähemalt oma hooramemuaaridest rääkida?
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 22:03
touch1 on väga meeldiv naisterahvas!
˅ näita rohkem ˅
2021-06-01 22:31
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
˅ näita rohkem ˅
2021-07-02 10:53
Cosimo
2021-06-01 22:03:26
touch1 on väga meeldiv naisterahvas!
---------------------------------------------------------------------------------

selles pole keegi kahelnudki. loomulikult on meeldiv kui meeldivalt imemisprotsessi sooritab ja foorumis käib sookaaslasi hooraks sõimamas
˅ näita rohkem ˅
2021-07-02 18:28
Caprichosa kirjutas 24.11.2016:
"Kui minu käte või rindade küljes tõesti kurjad bakterid pesitseksid, krõbistaksid tõenäoliselt juba pooled Tartu ja paljud Tallinna mehed antibiootikume..."

Ja see on pärit aastast 2016😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Ja nüüd oleme aastas 2021.. Ja imed jätkuvalt ja imetud ei saa... kes sa oled Peenisevenitaja? 😅
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 09:37
Selge see et toucji ei saa võrrelda capriga.Touch on haritud töökas kena naine aga capri vananev hoor,plastik tisside ja botoxist põskedega
˅ näita rohkem ˅
2021-07-03 10:50
Laske inimestel elada oma imeilusas mullis, me kõik saame vanaks
˅ näita rohkem ˅
2021-07-06 09:44
Touch1 imes juba 2005 isuga,seal põllu ääres pakkus Rapla meestele teenust,väikse pudelu eest tegi korraliku vaakumit,head mälestused.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-07 00:33
Siin ei tasu kellegi juttu uskuda, need kes tõde teavad on kuss.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-07 01:32
raulmelli nägin sexmaxis mingil vanapapil kusenahka imemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-12 13:41
Juhtamm nägid ennast seal pedebaari peeglis kusenahku imemas.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-12 21:07
misterJ ja raulmell=
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 11:04
Pede ära inise.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 11:25
jallekoos, miks peaks mingi imeilus mull olema? elu on ilus ju ilma mullidetagi ja vananemine vägagi nauditav protsess, vähemalt siiani tundub nii naljakas muidugi, kui mõni kujutleb, et nooreneb iga päevaga ja süüdistab teisi vananemise patus
˅ näita rohkem ˅
2021-07-14 11:31
Räägin ju,et polegi paha kui elatakse enda loodud ja endale loodud ilusas mullis. Ja ütlen ka vananemise kohta ,et Kõik saame/jääme vanaks.
˅ näita rohkem ˅
2021-07-15 12:45
jallekoos, kui sinu nn mull sisaldaks väga paljude reaalsete inimestega suhtlust ja nautimist, siis on see loodud ju pigem teiste poolt ja teistele loodud isegi kui kõrvalt kiibitsejatele kuidagi teistmoodi paistaks.
˅ näita rohkem ˅
1
2