caprichosa1 » 23 Mar 2025, 09:40
Kallid õnnetud blokeeritud.
Teile teadmiseks, et blokeeritakse tihti just sel põhjusel, et ebameeldivaid/ebahuvitavaid tegelasi oma orbiidilt eemal hoida...et nad niigi üle ujutatud postkasti kontakteeruma ei pääseks.
Seega kui sul on ihas räige kasutajanimi, labased pildid või rumalavõitu lisainfo või oled kuskil foorumis nilbe tekstiga esinenud, siis suure tõenäosusega saad paljude poolt blokeeritud.
Iha topi naised, kellele laekub rohkem kirju kui läbi lugeda suudaks, blokeerivad muide ka välistamise põhimõttel.
Kui sa ankeedis teatad, et soovid tutvuda transvestiitide või meestega (nagu arts1), saad paljudelt populaarsematelt naistelt bloki. Kuna ilmselgelt teil puuduvad ühised huvid

Ma ei nimetaks seelikus meeste fännajaid idiootlikeks. Aga näiteks minu sihtgruppi nad ei kuulu. Järelikult pole ka mu ankeedile ja postkasti oodatud. Tõesti ei tasu solvuda ja isiklikult võtta

banjamanja,
mõned blokkide üle nutjad võiks sinu juurde koolitusele saata....et õpiksid end viisakalt kirjakeeles väljendama ning iha saidil ankeeti looma, mis naistele eemaletõukavalt ei mõjuks.
PS. Kümne punktiga hindamine on vaid virtuaalne kompliment pildile. Komplimendi tegemata jätmise pärast ei blokeerita küll kedagi. Soojalt soovitan kõigepealt kriitilise pilguga üle vaadata oma ankeet, pildid, kirjastiil, postitused jne.
Grenadier » 23 Mar 2025, 11:24
Peaksite kirjutama romaane Hollywoodi jaoks.
Kõik, mille kirjutasite, on vale.
Ma pole teile kunagi helistanud ega teile kirjutanud.
Kunagi pole teiega suhelnud ja olen ikkagi blokeeritud.
Tänan teid soosimise eest.
caprichosa1 » 23 Mar 2025, 11:47
Ilmselt on mõnel kodanikul lugemisoskusega probleemid.
Ennetav blokeerimine õigustab end nagu näha....lugedes grenadier lamedaid postitusi siin foorumis, siis vaevalt ka ta iha konto erilise atraktiivsusega silma paistab

Igasugu nilbikud, laimajad, niisama ebameeldivad ja rumalad tegelased saavad ENNETAVALT blokeeritud. Miks peaksin ootama jääma, kuni nad mu postkasti risustama tulevad ja minu aega raiskama? Selleks, et veenduda grenadier ebaadekvaatsuses, ei pea temaga personaalselt suhtlema.
Nädal foorumi kasutajate solvamise eest! Oma kabasused palun jäta iha.ee lehele.
Kasutaja Grenadieri postitused on täiesti adekvaatsed, otsekohesed ja realistlikud, mis aidanud teisi kasutajaid ämbrisse astumast.
Siinne foorum on mõeldud tegelike kohtumiste kogemuste kirjeldamiseks.
Columb
Saigi bänni see capi. On aeg ka siit ihast jalaga anda talle.