Foorum
2018-08-13 23:31
Pakub show teenust Skypes mis aga jääb nägemata kui rahad käes. Isiklik kogemus oli täna. õnneks oli tegu vaid 20€ ga aga olge ettevaatlikud antud kasutaja suhtes.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-13 23:53
Ei usu, et ebaausaid inimesi siin on, äkki oli ikka mingi tehniline probleem netiga või miskit. Proovi julgesti järgmisi weebipakkujaid, eriti kui konto on just äsja tehtud!
˅ näita rohkem ˅
2018-08-14 04:57
˅ näita rohkem ˅
2018-08-14 18:03
www.cam4.com

www.chaturbate.com

tasuta veebid igale maitsele 24h

mida kuradit te neist koledatest kärnaste persetega kohalikest varganägudest litsidest otsite ja maksate
˅ näita rohkem ˅
2018-08-14 18:09
ilmselt on suur isu maksta kellegile ja hiljem foorumis nutta.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-15 19:22
Ma ei nuta vaid hoiatan teisi. Sama kasutaja kasutab ka nime kiisum1ju. Mul pole midagi selle vastu kui noored üritavad show-ga jäätise raha teenida aga pettusega pole ilus tegeleda.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-15 20:55
Sama https://www.iha.ee/users/DominaEgle
DominaEgle. Vaatamata ilusale pildile on tegemist petisega.

Ohutut suhtlemist
˅ näita rohkem ˅
2018-08-15 21:03
Veel enne seda, kui till kõva ja veri enam ajusse ei suuda voolata, tasuks hetkeks ka foorumisse maanduda ja siinsete teemadega tutvuda. See hoiab ära paljud hilisemad probleemid ja rahalistesse miinustesse sattumise.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-15 22:18
Dragu, sa siis ei tea, et foorum on kirjutamise, mitte lugemise koht. Kõik on ise nii targad, et teiste lollusi pole mõtet lugeda
˅ näita rohkem ˅
2018-08-15 22:22
Kahjuks ma tean seda, kuid aeg-ajalt ikka loodan, et küllap kusagil leidub ka keegi, kes lugeda oskab...paraku aga pole midagi taolist veel juhtunud...
˅ näita rohkem ˅
2018-08-16 06:43
No kahjuks nii, et uued kasutajad ei tea foorumist ja hoiatustest foorumis miskit, seetõttu ka sattuvad nemad siia alles siis kui korra petta saanud. Foorumi lugemine samas aitab ainult osaliselt, sest need petturid ju teevad uusi kasutajaid, skype jne nii tihti, et ei pruugigi siit neid üles leida,isegi kui vaatad siia. Siin ju niipalju ka teemasid. Mõne kohta lausa mitu.

Et kõik läbi sirvida siin, selleks poleks vast kellelgi aega ja otsingu võimalust ju siin ka pole.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-16 07:17
Ega kõike ei saa kandikul ette tuua. Veidi tuleks ise ka vaeva näha, sest kõik need skeemitajad on vanad tegijad ja äratuntavad. Aga selleks on vaja toimivat ülemist pead, milles ma nende puhul kahtlen, kes korra juba hoiatanud ja ikka veel üritavad.
˅ näita rohkem ˅
2018-08-16 18:50
Kui aegajalt kuulutuste alt teisi hoiatada ja siia foorumisse juhatada siis see aitab. Petis Domina Egle juba kurtis mulle, et ma olen ta maine maha teinud. Aga raha tagasi ei anna. Eks jätkan juba sportlikust huvist.

Ohutut suhtlemist.
˅ näita rohkem ˅