Foorum
2018-07-11 12:05
Kas keegi on kohtunud selle neiuga kelle kasutajanimi on Lumelind?Nüüd kustutas oma ajuvaba info profiilist ära ehk kus oli kirjas,et ta on nümfomaan aga viimasel real oli kirjas,et ikkagi veel süütu ja tema süütus on oksjonil.Süütu nümfomaan Lisaks otsib viimased kuu aega endale "esimest" aga ilmselt pole siis leidnud kuna ikka halab edasi ja palub abi.Pildi peal on kena noor neiu aga tekst ja jutt on küll täiesti ajuvaba ja ei imesta kui hoopis mingi pihkurist jorss jälle profiili taga on kes siin iha moderaatoritega koostöös enda kontod populaarseks lasevad muuta ning siis meestelt vipi eest raha välja petavad,et nad saaksid kirjadele vastata.On keegi temaga kohtunud ja on sellel neiul kõik kupli all korras või on juba seewaldisse ka valguskaabel veetud?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 12:54
Aga mis on sinu enda vigastus, et uue konto tegid
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 15:10
Huvitav, jälle värske konto. Miskipärast need suured hoiatajad siin oma põhikontot kasutada ei julge. Õige hõlma ei hakka keegi. Kui sa ei julge oma tegeliku identiteedi alt kellegi eest hoiatada, siis pole minut varem loodud kontolt tulnud postitused grammigi tõsiseltvõetavad.
Ainult laimajal on alust teha uus konto sest oht on põhikontoga lolliks jääda.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 16:23
Kust see arvamus et uue konto tegi. Vast oli rennem kontota ja kirjutamiseks siia on ju kontot vaja.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 18:29
jfjm ja Minney minge välja ja tuulutage ennast vahelduseks äkki saate targemaks.qwerty112 jõudis juba ise teile vastata.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 18:49
Sa ikka jõudsid selle tunniga siis väga palju. Avasid konto ja proovisid kirjutada, aga et oli populaarne, siis pidid enda ka vipiks tegema. Kui siis said keelduva vastuse või kaotasid poole tunniga lootuse vastust saada, hakkasid siia teemat tegema. Hea tahtmise juures isegi jõuaks, aga arvestades, kui hästi sa iha asjadega kursis, siis ei usu nina, et see sul esimene konto siin on. Samuti arvan ma, et konflikti tegelik põhjus on mainimata.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 23:34
Tunniga jõuab rohkem kui konto teha ja vip staatuse. Kõigil ei lähe sellega päevi nagu sinul jott.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 23:42
Qwerty, sa loe ikka kogu tekst läbi. Ma ju mainisin pooletunnilist vastuse ootamist.
Selles on sul tõesti õigus, et mina poole tunniga veel lootust ei kaotaks
˅ näita rohkem ˅
2018-07-11 23:46
Ah jaa, vahepeal tundus mulle, et näen Dogma kõrvu, aga see võis ka viirastus olla.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 01:23
Mis sul vanamees (jfjm) viga on??Ma olen terve see aasta siin aeg ajalt kuulutusi sirvinud ja nüüd kuna on suvi ja rohkem aega siis olekski tutvunud aga enam mitte.Neiu kuulutas "palun abi" ja kuna neiul on olnud varem kummalised kuulutused ja veel kummalisem profiili info siis otsustasingi uurida.Kirjutas,et neiu populaarne ja pidin vipi tegema ning see sms võttis aega umbes 1 minut ehk ei saa sinu loogikast aru jfjm??Küsisin "milles probleem,mis abi vaja on" vastati "eksistensiaalne kriis,vaja tõsist meest" ütlesin "pole probleem,tutvume siis" rohkem vastust ei tulnud ja kui mõtlesin küsida kuhu ta kadus siis olid meeste kirjad tal välja lülitatud (ja ilmselt moderaatoril selle vipi eest mis ma tegin palgalisa teenitud).Tegingi teema,et küsida kas keegi on temaga reaalselt kohtunud ja oskab öelda kas neiu ongi selline kummaline või on tegu pettusega siin lehel ehk pole ime kui see on mõne moderaatori vipi nurumise profiil hoopis.Muidu tundusid sa jfjm omamoodi suht mõistliku arvamusega vend aga enam ma seda küll ei arva.Lambist kargad selga oma luuludega.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 06:54
Siis oled sa ju õnneseen, kui sulle isegi vastati. Enamasti mehed kurdavad, et 90% kirjadest jääb vastuseta.
Moderaatoreid süüdistad küll ilmasajata, sest nemad palka ei saa ja neil on täitsa savi, kas sa oled vip või mitte. Populaarseks muutuvad kasutajad automaatselt, kui päevane vaatamiste arv on täis.
Minu reageering oli tingitud siin mõningate staarkasutajate juures levinud ärapõlatud kosilase sündroomist.
Kui nüüd veel veidi nokkida, siis mulle tundub, et sa oled ennast tunduvalt nooremaks teinud
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 11:18
Sa oled ka ikka täiesti soe peast jfjm ja mis õnneseen?Äkki on asi selles,et ma pole nagu sina kellel pole midagi muud teha kui ainult ihas passida ja kõigi kallal norida.Saan väga hästi aru,et üksiku vanamehena pole sul mingit tegevust ja siis pläkutad siin ja üritad iga hinna eest kellegiga vestlust või debatti tekitada,et saaksid oma päevase tähelepanu vajaduse rahuldatud.Mina sinu nõdrameelsega enam vaidlema ei hakka,sest see su ainuke soov ongi.Mine otsi oma tähelepanu mujalt.Mina olen sinuga vestlemise lõpetanud aga olen kindel,et sinu kommenteerimis kihk saab jälle sinust võitu ja ega ju jfjm ilma lõpu sõnata kunagi ei lahku.Õhtuks jõudis neiule kohale,et rohkem sellist meest siit ihast ei leia ja oh imet...nii juhtub kui pole arvutiga voodis kükitaja.Oma silm on ikka kuningas.Lähen vaatan üle ja siis on selge on pettus või ei ole,on kummaline või mitte.Nagu näed siis sinu (jfjm) targutamine on lihtsalt ajaraiskamine aga loodan,et ka sina leiad kunagi endale parema kaaslase kui see arvuti mis sul seal m-i otsas ratsutab.

Autor:
Lumelind
Saaja:
rohkemkuisul
Saadeti: 2018-07-11 22:17:41
Loeti: 2018-07-12 01:24:44
kustuta kiri
no kohtume siis
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 23:22
huvitav arutelu. moderaatorite käsi ehk pole mängus, kuid kas on tähelepandud, et siin on ka administraator? viimatine sisselogimine on pea aastajagu tagasi. kas keegi tõemeeli usub, et administratsioon pole siin tegev? pigem tundub, et suur silm jälgib siinset tegevust ning on nii mõnelgi juhul niiditõmbajaks. ei imesta, kui nii mõnedki kontod ongi kellegi peibutuspardid. imelik, kuidas üleöö ilmub mõni naisterahva konto, ilusad pildid peal. kohe kukuvad kümned, päeva vip on käes ja siis korraga on konto nagu niuhti kadunud. tundub ju kummaline. polekski siis ime, kui site administratsioon olekski selliste kontode taga, et meestelt raha välja petta ja nii vipi eest sissetulekut saada.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 23:43
Lõppes see asi nii nagu arvata võis ehk kui olin enne lõunat saatnud sõnumi,et kus,millal ja mida siis sain vastuseks bloki.Interneti maailm.Ainult selliste pettuste peal sellised tutvustelehed elavadki nagu siin vipi tegemine,et mingite võlts kontodega suhelda.Totaalne ajaraiskamine.

Autor:
rohkemkuisul
Saaja:
Lumelind
Saadeti: 2018-07-12 12:21:07
Loeti: 2018-07-12 15:28:02
kustuta kiri
Mul pole sinuga enam erilist isu kohtuda aga kuna tahan näha,et sinu konto taga pole pettur siis ikkagi oleksin nõus sinuga kokku saama.Tahaks näha kas sa oled normaalne inimene või siis on nii nagu arvata võib...Ütle millal,kus kohas kokku saame ja mis sa teha tahaksid?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-12 23:53
Aga ütle milline normaalne naine tahaks sinuga peale seda teemat kohtuda? Mitte tema pole petis, vaid sa ise tõmbasid endale vee peale. Aga sinu ajunatuke sellest ilmselt aru ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 00:14
Sa jfjm oled debiilik.Pilt läks üles pärast blokki ja sa ikka ei suuda.Hoopis sina näitad milline idioodist tragutaja ja nina teiste asjadesse toppija oled.Küsisin kas keegi on kohtunud temaga.Ei küsinud midagi muud,eriti mitte sinu targutamist ning nagu ma sulle sõnumis ütlesin,et ma võin kõik selle raha seal pildil anda sinu ip aadressi eest varsti ära kui sa oma juraga ei lõpeta.Sinu sitarottist vanamehe arvamus ei kepi kedagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 00:37
See siin on avalik ruum ja meil on arvamuseavaldamise vabadus. Kui sinul oli siin õigus avaldada kellegi kohta arvamust, siis on samasugune õigus avaldada arvamust ka sinu kohta.
Kes andis sinule õiguse sõimata teist inimest petiseks? Kas tõesti see, et ta ei taha kohtuda inimesega, kes teda avalikult mõnitab on petmine?
Muide mul on dünaamiline IP mis vahetub iga sisselogimisega.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:33
mida sa kukk kekutad oma soome snõrri palgaga imesid selle paari tonni eest kusagil kämparis ylemuse pisikest munni ja said nats preemiat vä? Hehehee osta omale normaalsed jalatsid selle eest krdi tont parem.selliste lamp kortsus kaunadeg ei kannata keldrist kardulasi ka tuua hahahaa
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:38
Jfjm oma teise kontoga Pirxxu.Kui sul on rohkem siis pane ka pilt ülesse ja kui ei ole siis kes siin naerab kloun
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:39
see sul seal pildil poole aasta pedeka palk lapi lykkamise eest rohkem ei saagi kah.lupard
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:40
kle jfjm on normaalne vana aga sina paugud petuhh siin lampi ja kekutad oma printerist välja lastud rahaga nagu ahv.mine nurka nyyd tropp parem onamees
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:42
ptsi mul.raha rohkem kui sul affil elu jooksul.kokku on olnud ma.ei tle esinema siia sellega krdi vänt
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 01:47
Jfjm sa oled tõeline geenius.Ma võin vabalt selle 5000 tuhat panna su kodu aadressi eest välja või arvad,et keegi ei tunne sind selle raha eest piltide pealt ära?Jfjm sa oled lihtsalt loll vanamehe nässakas kes on seal metsas kuuse all lolliks läinud ja arvab,et iga üks läheb su targutamise lollusega kaasa millest sa oma energiat saad.Eksid,tean ka nendest asjadest rohkem kui sina iialgi teadma saad.Sulle pole mõtet midagi vastata,sest sa hakkad alati millegi kallal nokkima kasvõi midagi välja mõeldes,sest nagu me mainisime,sellest sina toitud.Konfliktide tekitamisest aga otsi edasi keegi teine loll,sest mina siinse torujüri kambaga küll kaasa ei lähe ning enne kui midagi ütlete siis paluks pilt kus teil on rohkem või muidu jätate ise hoopis tola mulje.See aeg kui teie siin seletate panen mina naistega pidu.Edu teile pihkurid!
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 02:21
Andke nüüd mulle, suvalisele, kes antud teemasse tungis, andeks, kuid need siinsed "ärimehed", kes lubavad teatud kõrgete summade eest teha hiiglaslikke tegusid, pole midagi enamat, kui vaid tühipaljad, kõikide teiste poolt tõrjutud tõbraste eesnahad. Oleks mul nood vabad 5 000 eurot, siis ma ei hakkaks neid küll kellegi pärast kusagile veebisaidile välja panema. Olgem ausad...võta tollest summast kaks nulli maha, ja siis saame ehk reaalsema summa, mis sulle igakuiselt laekub.

Ma julgen eeldada, et keegi, kes on niivõrd rikas, nagu ta julgeb väita, suudab omada ka piisavalt ajusid selleks, et mitte lasta end mistahes petisel tillist tõmmata, sest vastasel juhul võinuks ta koheselt oma ärile kiirelt hüvastijätuks käega viibata. Ja ära muretse, mina ei noki siin kedagi ega midagi, vaid konstateerin pelgalt fakti ning kuna tegemist on avaliku foorumiga, siis on nii minul kui kõikidel teistel selleks täielik õigus.

Kui nüüd liikuda tagasi teemasse, siis vaata, mul on täiesti savi mingisugusest kasutajast nimega Lumelind. Mulle tundub ta ka suhteliselt kohtlasena tänu kõikidele oma siinsetele kuulutustele ja avaldustele, kuid mina olen see, kes ei ole talle kirja saatnud ja mingisuguseid totruseid üritanud ja kõik tänu sellele pisikesele asjale nimega aju. Teinekord võta õppust.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 02:30
Olin juba magama minemas kui jõudis hea nali kohale.Olen kindel,et jfjm-i teine konto on Pirxxu ja see on naise oma.Täpselt kui jfjm välja logis tekkis kuskilt Pirxxu ehk jfjm oma teise kontoga aga jälgige nüüd rahvas mis stiilis see pasarahe Pirxxu poolt kirjutatud on...kukk,onamees,tropp,aff,pedekas ehk täpselt sama kirjastiil mis nendel tüüpidel kes on vahele jäänud (ehk jfjm) oma võlts kontodega ja siis ei suuda seda pasa rahet enda sees hoida (nagu jfjm oma targutamist,väga sarnane käitumine) ning teeb täpselt samu sõnu ja debiilset sõimu sisaldava teema kellegi kohta.Ma olen jumalast kindel,et just sina jfjm oled ka nende pettustega miljon protsenti seotud.Ja iga üks saab nüüd vaadata kuidas sa selle Pirxxu kontoga ennast paljastasid.Jõudsin sulle selle jfjm kontole veel sõnumi saata,et hale kuju oled,oma teise kontoga.Sa moderaator jfjm oled kindlalt osade võlts kontode taga mis on naiste omad.Selles ma enam ei kahtle ja ei tule sul see näitlemine ja lolli mängimine selliste idiootlike ja lapslike lausetega kuidagi välja.Täiesti pooletoobine oled ja sinusugune petis ei tohiks moderaator olla.Rohkem pole mul midagi öelda aga näidata on varsti väga palju.Vorbi nüüd veel oma kontosid ja tule siia teiste kontodega kommenteerima kloun.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 02:37
Okei järgmine moderaator võtab sõna,sibula poiss Dragunov.Hakkame inimesed jälgime seda moderaatorite ring kaitset siis tuleb välja kes need suuremad võlts kontode tegijad siin on.Nalja saab.Ekstra lollid petised olete.Rahvas saab veel naerda ja mina naeran nende tulevaste piltidega teie üle mis ma siia riputan.Mökitage nii palju kui tahate.Samal ajal teen naistele nende rahadega heameelega välja ja ei soovi peale hea tuju midagi vastu.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 02:44
Mis puutub antud teemasse moderaatorite ringkaitse? Vaatasin spetsiaalselt järgi - ei Jfjm ega Dragunov ei eksisteeri iha.ee moderaatorite listis. Isegi kui nad seda kusagil mujal on, siis ei puutu see mitte kuidagi hetkel loetavasse saiti ning veel vähem puutub see antud teemasse.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 02:45
Autor:
rohkemkuisul
Saaja:
Dragunov
Saadeti: 2018-07-13 02:32:54
Loeti: 2018-07-13 02:37:18

kustuta kiri

Millest sa tola räägid ma pole elusees sekunditki tööl käinud kuradi sibul.Hangi elu endale ja ära muretse,see mis ma siia ülesse riputama hakkan võtab teil varsti meele kurvaks ja edu tööl käimisel kui sul sedagi on SIBUL!

Seda ma näen juba sinu kirjast ja sõnakasutusest, et esmalt ei ole sa käinud ei ühtki päeva ei koolis ja ka mitte tööl. Kas ma peaksingi siinkohal muud vastama? Kahtlen selles. Tervelt viis tuhat eurot kuus teeniv mees võib ju taolist janti enesele lubada..aga kallis semu, kui sa ei tööta, kust siis antud summa võtad? Samas olgem ausad...endast nõrgemaid ja rumalamaid ei tohiks ju kiusata, kes teab, mis pärast juhtuda võib...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 03:12
tra on ikka hale tropp sa ise ka oma pasast aru saad w? normaalne mees oleks siis saaks ilma rahata ka nikku mitte ei peax oma kopikaid pildistama.ylemuse munni imemise eest. jajah ma kindlasti jfjmi konto hahahaa wtf mida jutt,kohe aru saada et sa lambi pedekas oled
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 03:21
hale kõrvik on see pede ikka.missa mind ära plokkisid nõrk oled w? pede
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 07:30
Lumelind ju tegelt mees.Ma ei saa aru milles probleem?
Pirxx tema teine konto.
Isehakanud moderaator jfjm on liiga ülbeks juba läinud siin.Plõksib igal pool.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 09:33
Kui lihtne on panna mehi striptiisi tegema
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 13:50
Veidi teemast ka..Lumelind ei ole kohe kindlasti mees vaid ikka naine...isegi päris kena! Vähemalt 1,5 aastat tagasi oli..
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 14:47
Ei saa ju kunagi teemas olla kui mingi tropp targutamas käib.Kõik teemad on see jott perse keeranud.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 15:29
Risti6 sa ise ju kukk ja pederast,bi pede. sa see sama värd kes mees meest kuulutuste all kunagi sitskasse saada soovis ja ankeedis oli et ole bi ehk pederast hahahaaa situ pihku pede
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 21:02
mina olen temaga päris mitmeid kordi kirjutanud, kohati tundub mulle ka tema suhtumine imelik, aga asi võib olla ka minus väga vabalt
isegi sain mingi tel nri, millisele saadetud sõnumile ei saanud küll vastust kahjuks
Anmal, kas pilt on õige?
˅ näita rohkem ˅
2018-07-13 21:19
Jah, see pilt on tõesti õige! Aga tal on..oma maailm kuhu tavainimesel asja eriti ei ole...
˅ näita rohkem ˅
2018-07-14 21:42
Tanan kasutajaid anmal ja jfjm kena toetuse eest. Kurb lugeda, et lihtsalt laimata tahetakse ja iha.ee admin ei tegele selliste asjade kontrollimisega.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 13:48
Lumelind kena naine,mis kiusate teda..
˅ näita rohkem ˅
2018-07-15 16:16
Kiusavad need kes keppi ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-18 09:52
Tekib küsimus et milleks üldse sellist pooletoobist keppida?
Väidetavalt metsavaimud olla talle süütuse kinkinud.
Haige mõttemaailmaga ,vajab kindlasti ravi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-19 15:52
Taiesti reaalne ja vaga kena neiu. Tema mottemaailm on kyll erinev aga sellest ei peagi koik aru saama !
˅ näita rohkem ˅
2018-07-19 21:51
siin kõigil on eriline mõtte maailm,,kõik erilised
˅ näita rohkem ˅
2018-07-20 18:48
Kohanud teda ei ole, aga suhelda õnnestus küll aasta või kaks tagasi. Väga suur loodusesõber, seikleja ja eriline inimhing kahtlemata.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-24 02:58
vaadake ,mehed ,kuulutusi ,kogu aeg üks abi ja reis ,meie maailm inime on kiiks ,,ja pilt ka nii vana et võiks panna juba arhiivi
˅ näita rohkem ˅
2018-07-25 09:42
Lumelind on kena noor naine - otsib oma õnne, nagu me kõik.... Igaüks loeb teise inimese sõnu oma mätta otsast. Seepärast ongi arusaamad erinevad.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-25 18:44
No siin ju ongi abivajajatele soodne keskkond
˅ näita rohkem ˅
2018-07-27 20:17
Teistmoodi maailm koosneb kerjamises.
Tavaline kerjusest luuser.Muud midagi.
˅ näita rohkem ˅
2018-07-29 03:39
õige see lumekas on kerjaja
˅ näita rohkem ˅
2018-07-30 11:49
Ma olen 3 aastat kasutaja olnud ja looduses inimestega ilma yhtegi eurot küsimata, eks igaüks näeb teises seda, mis temas endas on.
˅ näita rohkem ˅