Andke nüüd mulle, suvalisele, kes antud teemasse tungis, andeks, kuid need siinsed "ärimehed", kes lubavad teatud kõrgete summade eest teha hiiglaslikke tegusid, pole midagi enamat, kui vaid tühipaljad, kõikide teiste poolt tõrjutud tõbraste eesnahad. Oleks mul nood vabad 5 000 eurot, siis ma ei hakkaks neid küll kellegi pärast kusagile veebisaidile välja panema. Olgem ausad...võta tollest summast kaks nulli maha, ja siis saame ehk reaalsema summa, mis sulle igakuiselt laekub.
Ma julgen eeldada, et keegi, kes on niivõrd rikas, nagu ta julgeb väita, suudab omada ka piisavalt ajusid selleks, et mitte lasta end mistahes petisel tillist tõmmata, sest vastasel juhul võinuks ta koheselt oma ärile kiirelt hüvastijätuks käega viibata. Ja ära muretse, mina ei noki siin kedagi ega midagi, vaid konstateerin pelgalt fakti ning kuna tegemist on avaliku foorumiga, siis on nii minul kui kõikidel teistel selleks täielik õigus.
Kui nüüd liikuda tagasi teemasse, siis vaata, mul on täiesti savi mingisugusest kasutajast nimega Lumelind. Mulle tundub ta ka suhteliselt kohtlasena tänu kõikidele oma siinsetele kuulutustele ja avaldustele, kuid mina olen see, kes ei ole talle kirja saatnud ja mingisuguseid totruseid üritanud ja kõik tänu sellele pisikesele asjale nimega aju. Teinekord võta õppust.