Motomehel on tavaks mu kasutajanimi iga aasta foorumis suhu võtta. Esiteks olen ma su blokeerinud aastaid tagasi, sest sa ei oska suhelda. Su kõnemaneer on kohutav. Vahepeal sa olid lausa hoos iga naise suguhaigeks ja halvaks tegijaks tembeldamisega (foorumis). Kogu aeg sama jutt, et sa oled suguhaige.
Aga esimene asi millega sa reetsid on sõna ,,raha''. Sind ajab see maksmine lausa nii närvi, et 2 korda mainid seda postituses. Kohe näha, et ei ole kohtunud, sind ajab lihtsalt närvi et naine kohtub ja vastutasuks soovib raha. Ja sa mustadki foorumis aastast aastasse naisi, kes soovivad siis kohtumise vastutasuks raha.
Mina ei ole suvaliste võõrastega kondoomita seksija, isegi suurema summa puhul olen keeldunud, sest tervis on tähtsam kui raha. Sa oled tüüpiline mees, kes vihkab teenusepakkujaid ja kohe arvab nagu enamus ühiskonda, et teenusepakkuja on raudselt suguhaige, tal on kondoomist suva, peaasi et raha ja ainult raha. Ära pane kõiki ühte patta pliis, ainult sellepärast et sul on viha nende vastu.