Foorum
2021-01-08 23:53
Kui teised teemad siin on seotud konkreetsete isikutega kohtumisest, siis ootaks inimeste kogemusi reaalsete kohtumiste osas üldisemalt. Kui palju on ülelaskjaid, kuidas erinevad siinne suhtlus ja pildid reaalsusest ja kas on tulnud ka pettuda?
Lisaks saavad siin rääkida need, kes ei taha konkreetsetest nimedest rääkida ja ootaks ka ekstreemsemaid kohtumiskogemusi ning ka seda, mis tavaliselt puudu jääb?
˅ näita rohkem ˅
2021-01-08 23:56
Pettuda pole tulnud kunagi. Kui inimesed ei mängi kedagi teist, siis puuduvad ka probleemid.
˅ näita rohkem ˅
2021-01-09 01:38
Siinset ei saa reaalsusega siduda, kuid midagi halba öelda ei saa enda kogemuse põhjal.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-25 12:27
Kui lubadusi pead ja oled konkreetne, siis võimalus on suurem kui mitte.
Minule nt ei meeldi ainult loba ja jutt - sõltub mis suunas läheb, võid blocki saada.
Ma pigem otsin ja ootan, kui lampi kellegagi kohtun.
Mul on olnud nii positiivseid kui ka negatiivseid kogemusi, seetõttu olen ka konkreetsem ja valivam.
Kui mees ei pane tähele mida kirjutan, siis tean, et kohtumist ei toimu.
Nii lihtne ongi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-25 13:01
2JZ,
saab küll siinset reaalsusega siduda. kuna enamus siin siiski reaalsed inimesed ja paljud lausa kohtuvad pärismaailmas, usu või mitte
˅ näita rohkem ˅
2025-09-25 15:54
Kõik on arusaadav, aga mis lubadustest pidamist sa Winter eeldad, kui info on ainult pikkus, kaal ja g-korv aga kohtumine kingituse eest? Normaalne mees ei lubaks ju selle peale mitte midagi ja need, kes kohe lubavad, ongi sellised... ujuva iseloomuga.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-27 12:41
Mõni naine siin teemas lubabki ainult kohtuda, me teame
˅ näita rohkem ˅
2025-09-27 12:45
Loeb palju mida mees kirjas kohtumiselt ootab. Lihtsalt kohtuda ei taha siin vaevalt keegi , oodatakse kohe seksi. Kuid naised sooviks siiski tutvust ,et seksini laskuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-27 12:57
Enne seksime, pärast võib ka tutvuda.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-27 13:16
Siis hakkame koos elama kui seks hea. Mina sulle putru keedan sina mulle taha keerad 🤣
˅ näita rohkem ˅
2025-09-27 16:10
Tatrapudru eest võin ka kolm korda päevas .
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 00:44
Caprichosa kui see kõik siin nii reaalne on, siis miks pole enamustel enda pilte siin? Ahjaaa siis tekiks selline olukord millest ei rooma isegi tank läbi.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 08:38
Mismoodi reaalsus ja pilt omavahel seotud peaksid olema? Paljudel inimestel ei ole soovi reklaamida, et nad iha saidilt kaaslast või meelelahutust otsivad. Loomulikult ei pane nad siia siis oma näopilti üles.
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 08:58
2JZ,
sinul on pilt, aga kohtunud me siiski pole veel😛
Kuna paljud siin suhtes või abielus, mõned ka väga tuntud inimesed muide... siis diskreetsuse vajadus on loomulik.
Pilte saab tegelikult ka privaatselt jagada, enne kohtumist.
Teine teema on võõraid pilte kasutavad petturid, naistena esinevad mehed jms seltskond....kelle ligipääsu saidile pole ilmselt võimalik täielikult piirata.
Aga julgen arvata, et enamuse kontode taga siiski täitsa reaalsed kodanikud.....kuna nt enamik mulle kirjutanutest varem või hiljem ka päriselus kohtuda soovivad🙂
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 12:42
"...Kuid naised sooviks siiski tutvust ,et seksini laskuda."

Laskuda?
Kõnekas väljaütlemine!
˅ näita rohkem ˅
2025-10-03 16:32
Ma ei räägi kõigi eest kuid kui mees annab sõna (antud hetkel siis näiteks diskreetsuse) siis ta ka hoiab seda. Olen mõne kasutajaga kohtunud. Ei näe põhjust sellest punktisüsteemiga tabelit tegema hakata mida avalikult jagada.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 00:47
Caprichosa inimesed on loomulikult reaalsed, kuid pildid (või nende puudumine) on probleemiks.
Ja järgmiseks probleemiks on suhtes, abielus ja tuntud inimesed, mida kuradit nad üldse siin teevad? Olgu oma naistega aga kuna nad kõik on petjad, siis ona arusaadav et nad ei suuda ju olla, neil pole lojaalsust.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 14:48
2JZ,
meeldiva suhtluse puhul ei otsita tavaliselt piltidest või nende puudumisest probleemi. nagu juba mainisin, saab pilte ka privaatselt jagada. nii enne kui peale kohtumist
miks suhtes või tuntud inimesed seksuaalset vaheldust otsivad? miks enamus ei suuda säilitada kirge pikas, rutiinses, vbl kümneid aastaid kestnud kooselus.....
kui oleksid ise üle 10 aasta abielus olnud, mõistaksid võibolla paremini.
jah, lojaalsuse nimel võib taluda rutiini, seksuaalset rahuldamatust, intiimsuse puudumist. iseasi, kas see lõpuks kedagi õnnelikumaks teeb.....varem või hiljem põhjustab stress depressiooni, ka füüsilisi haigusi muide.
kõige hullem mu meelest on selline kohustuslik lojaalsus. kui samal ajal tuntakse end partneriga õnnetuna, aga teatud põhjustel lahutust ei soovita.
natuke erootilist sädet halli argipäeva mõjub kõigile väga positiivselt....nagu minu kohtumiste kogemused näidanud on
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 15:41
Inimesel on vajadused ja abielu ei tähenda tšölibaadi kui just süvauslkik pole ja patustavad ka usulised siin.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-04 16:24
Siin on ju tegelt toredaid ja väga meeldivaid kohtumisi ka ette tulnud paljudel
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 02:17
Caprichosa kui inimestel pole fantaasiat siis on tõesti raske asju koos hoida.
Rutiini on vaja murda ja enamus ei saa sellega hakkama.
Ja mina ei ole kohe kindlasti kohustuslikult lojaalne, igas mõttes.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 07:31
2JZ, siis ju ideaalne suhe....kui ükski võõras naine ei eruta ja kiusatusi ei tekita😉
˅ näita rohkem ˅
2025-10-09 08:58
Mina näiteks ei kiirustaks kohtuma inimesega, kes kirjutab blokk asemel block.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-18 02:16
Caprichosa seda suudavad vaid kaljukitsed.
˅ näita rohkem ˅