Foorum
2025-04-18 23:01
Otsingus võiks olla ka nupuke suitsetan, ei suitseta.
Kohe otsingus, et ei peaks avastama alles profiili vaadates.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-18 23:10
Aga miks sa ise pole suitsetamist profiilis märkinud?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 14:18
No jah... kohe parandan.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 14:50
Täiesti nõus ssuvi ettepanekuga-võiks tõesti olla
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 21:11
Otsingut võiks tublisti paremaks teha. Näiteks otsida võiks saada kasutajaid, kes soovivad tutvuda otsija poolt kirjeldatud kasutajatega. Näit ma võin ju otsida küll naisterahvaid vanuses 40-50 a, aga see on mõttetu otsing, kui need naisterahvad ise soovivad tutvuda noorte poistega. Selle asemel ma otsiks naisterahvaid, kes soovivad tutvuda 50a meestega. Sellist otsingut aga teha ei saa.
Ma olen ka aru saanud, et mingit arendust keskkonna omanikud enam ei tee, nii et midagi loota ei tasu.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 21:42
Mis arendust sa ootad, kui 85% kasutab lehte tasuta.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 23:56
On palju kasutamata võimalusi, kuidas kasutajatelt rohkem raha kätte saada, mis, üllataval kombel, muudaksid keskkonna ka kasutajasõbralikumaks. Näit kiiresti from the top of my head:
- profiilil võiks rohkem andmeid olla kohustuslikud, osa profiili andmeid oleks aga nähtavad ainult VIP kasutajatele
- VIP kasutaja blokeerimiseks peab ise olema VIP kasutaja
- blokeeringud aeguvad 60 päevaga, kes soovib, blokeerib seejärel uuesti
- uusi vestlusi saab alustada piiratud arv päevas, tavakasutaja n 1..3 vestlust päevas, VIP kasutaja 5..10. Nii väheneks ka ühesõnaliste kirjade laviin, kuna kasutajad oleksid sunnitud rohkem läbi mõtlema, kuidas ja kelle peale seda piiratud ressurssi kulutada. Võib müüa ka eraldi paketti uute vestluste päevalimiidi tõstmiseks.
- jne
˅ näita rohkem ˅
2025-04-19 23:58
väga huvitavad mõtted!
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 10:05
Aga blokeerimise koha pealt vaidlen ma küll vastu. Kuigi seda kasutatakse ka muudel eesmärkidel, siis põhiline on ikka kaitse ahistajate vastu ja seda ei tohi piirata.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 12:36
Seekord räägid õigust.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 13:35
Uute vestluste alustamise päevalimiit kaitseb päris palju spämmi ja mõttetute kirjade vastu. Alati saad end vipiks teha, et vippi blokeerida. See ongi asja mõte. 60 päeva aegumine on vajalik, et piirata mõttetut blokeerimist. Alati saad uuesti blokeerida, kui sul tõsi taga. Lisaks võib keskkond pakkuda ka tasulist võimalust 1aastaseks blokeerimiseks. Mõte on selles, et tasulised teenused aitavad ära hoida lahmimist ning sunnivad kasutajat läbi mõtlema, kui vajalik sellise teenuse kasutamine antud hetkel tegelikult on. Lisaks saab keskkond teenida raha, mida vb kasutatakse siis ka keskkonna arendamiseks.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 15:28
Täitsa nõus Doniga...pea raamatupidamist ja vajadusel korraks peata blokeering ja siis blokeeri uuesti, kui seda niiväga fännad...tegelikkuses kahe kuuga selgub, kas sel blokeeringul ikka oli mõtet...keegi ei keela blokeerimist...
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 17:59
Jah. Keegi ei keela blokeerimist ja igaüks otsustab ise keda blokeerib ja keda mitte. Ta ei pea selleks kelleltki luba küsima, veel vähem luba ostma. Mitte keegi pole kohustatud siin suhtlema nendega, kellega ta ei soovi. Teine pool peab sellega lihtsalt leppima. Kui aga sellega ei lepita ja hakatakse vigisema, siis järelikult oli blokeering põhjendatud.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-20 21:44
Tõtt räägid.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 19:40
jott kas sind on juba ka laudast ära blokeeritud, või oled soome lauda pensil?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-21 22:59
Noh siis on juba joodik või lihtsalt mõttetu tegelane
Võib säästa palju aega !
˅ näita rohkem ˅
2025-04-22 16:00
VIP-i blokeerimine ka tasuliseks? Et raha eest ostetakse õigus ahistada inimesi, kuigi on viisakalt (ühel hetkel kindlasti see viisakus saab otsa) korduvalt öeldud, et ei soovi tutvust sobitada. See kõlab ikka väga halvasti.
Mina käisin ammu välja idee, et olen valmis maksma, et mitte-VIP-id ikka kirjutada saavad, kuigi postkast kinni pandud. VIP-id tihti kalduvad arvama, et see mõne-eurone väljaminek on võrdeline spoilaringiga väga jõuetul autol..see spoilaring on lihtsalt naljakas. Ja ka kurb. Siin ei tahaks, et oleks kurb..miu! 😜
˅ näita rohkem ˅
2025-04-25 00:57
blokeerimised on ju erinevad : 1. kui ei paku raha , blokitakse , 2. ei vasta vaid blokeerib; 3. teeb omale konto ja blokeerib ennast, et talle ei saagi keegi kirjutada; 4. kirjutab teisele lollusi ja blokeerib ; 5. omal pilte pole ja blokeerib ; 6. lihtsalt blokeerib kuna aimab et sa tead teda vaadates - omab mitmeid kontosid
Seega jfjm kirjutis on vastupidine - hoopis blokkija on ahistaja , tulles saidile - ei tahagi ta olla siin ?
˅ näita rohkem ˅
2025-04-26 19:49
Olen ise ka "süüdi" selles, et vastamise asemel blokeerin. Sest see ongi vastus. Lõplik. Seda eriti juhtudel, kui olen vastanud juba, et ei soovi suhelda/kohtuda või muul viisil kontakti mõne kasutajaga, aga ta ei lõpeta kirjade saatmist. Siis ei jää muud üle.
Leian, et sellest blokeeritud olemise valust võiks üle saada ja kurtmise asemel tegeleda enese arendamisega või siis valida adressaate sihipärasemalt .
Tervitades,
Transfeer
˅ näita rohkem ˅
2025-04-30 02:04
Otsing - küsimus on lihtne , kindlasti peaks olema seal rida , kuhu saab panna märke "väljaarvatud blokeerijad ja ise oma konto blokeerinud".
Milleks on neid vaja Otsingus lisada kõigiga koos reastatult?
˅ näita rohkem ˅