Foorum
2024-08-13 14:01
Viimane kasutaja kuulutus võiks olla nähtav ka tema profiilil. Siis kohe näha, kas ja mida ta kuulutab.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 14:50
Jaaaa!!!!! See oleks võimas!!!
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 16:27
Korra vaatasin, kes teemale vastas ja kohe blokk! Mega! 😂
˅ näita rohkem ˅
2024-08-13 19:15
Vabandan. Me ei ole teineteise sihtgrupp ja blokeerimine teeb, minu arvates, elu lihtsamaks. Ei pea käima teineteise profiilidel, kui asi ei viiks selleni, mida kumbki tahab.
Ma kasutaks blokeerimist vaid halbade kommetega inimeste puhul, aga mul pole teisi vahendeid ega piisavalt mitte-huvi, et mitte käia iga kord Teie profiilil, kui olete midagi vastanud jne 😀
It really is me, not you! Eemaldasin ka blokeeringu, aga ma siis stalgin iga kord, kui miski vastus tuleb, kuna ma ei suuda kõiki siin meelde jätta 😜
˅ näita rohkem ˅
2024-08-15 22:37
Ma naeran praegu selle ilusa ja pika SMS kuulutuse peale, mis üleval jookseb.
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 09:33
oota, aga mida siis kumbki tahab?

kumbki tahab ju edasi iha.ee -s passida? kuidas siis üksteise blokkimine kasuks tuleb, või ei tule?
˅ näita rohkem ˅
2024-08-17 11:17
Kindlasti on sajad naised avanud blokeerimise tagamaid (ma pole kogu foorumit läbi lugenud, aga teemapüstitusi on olnud küll ja minagi šnitti võtnud) aga võin oma teguviisi põhjendada.
OP postituse point oli väga hea, vaatasin ta profiili, mida iganes ma seal nägin (ja nüüd tuleb nimekiri valikutest, miks ma ennast peidan, isegi mitte neid, vaid ennast), näiteks vanus 60+, elukoht ükskõik mis, peale Tallinna, vaatan kommenterimisi ja kui need on järjepidevad "ni**d v? Ke**d v?jne" siis mul postkastis iga päev selliseid mitmeid ja kui mõni jätab kirjutamata, sest ma ei ni*uv! ega ke*iv! inimestega, kel käib kolmetäheline sõna üle jõu, siis on võit minu, kingituste tegijad (ja jätke see "lilled on ka kingitused" BS siin portaalis. Ma tulen ise kaasa teiega mõne kuulutavad naise juurde, kes tahab kohtuda ja kingitust ning ma tahan näha seda nägu, kui need lilled üle antakse 😀 Kui üldse midagi kaasa võtta mingitest vanadest kommetest, siis lillede viimine naistele, täitsa niisama, võikski olla see!), kui on kuulutatud"sportlik/sale/vormis", siis ma lihtsalt ei kvalifitseeru ja kummalgi ei ole mõtet aega raisata ju.
Kuna OP on ka minu blokeerinud, siis ei tea, mis osa profiilist andis kohe märku, et me ei saaks suhtlemisel tulemust, mida siit saidilt otsitakse. Küll aga portaalis passimist see ju ei takista. Pigem jõuab vähem valesid inimesi minuni, mis on jällegi kõigi võit!
Ja ma vabandan juba ette kõigi ees, kes nüüd ikkagi pahaseks saavad minu isiklike eelistuste peale 😀
˅ näita rohkem ˅
2024-09-20 20:07
Kui kellegil infot isiku kohta kiirelt siis vaevatasu 100;EUR. Pühapäev pidi ära sõitma. Jälitab naisi, ahistab, kõik info olemas. Varsti politsei aga tahaks enne nahad kinni lüüa. kuna mul tutvused siis ma võin seda teha ja jääb õigeks. selle nimi on rüütelikkus. Ootan kiiret infot ta õige nime, ülejäänu ma leian ise kiirelt.
Lgp
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 00:49
Minul pole infi
˅ näita rohkem ˅
2024-09-21 16:07
Aga mis asi on rüütellikkus.
˅ näita rohkem ˅
2024-09-30 22:27
seda sa küisid jutukas teatamas jah, küll ühe teise kontoga. Aga mu arvamine ainult kinnistub. Ainult täielik värdjas sellist asja arvab või leiab et see on naljakas.
˅ näita rohkem ˅
2024-11-10 03:22
need "Paari" märgisega kontod - peaksid olema kohustusega , et on mõlema poole pilt ülespandnud kontole , ei saagi teisiti panna . Praegu huijavad niisama ja kuulutustes on nad hoopis muud tihti kuulutamas ja samuti Foorumis ka muud jura ajamas
˅ näita rohkem ˅
2025-04-08 07:15
Päris huvitav oleks, kui sait suudaks mõõta erinevate kuulutuste tagasisidet. Kirjade arvu kasvu ja vaatamisi näiteks.
Me teame küll, et Mees-Naist on tegelikkuses paukpadrunite maailm, aga ilmselt on see erinevus veel suurem, kui üldse arvata võime. Ma pakun, et lisavaatamise saab üks 10-15 kuulutusest ja kirjaliku tagasiside üks viiesajast või vähem.
˅ näita rohkem ˅
2025-04-16 02:44
üks saidi häda on, et sünnikuu järgi ei saa otsingus määratleda
˅ näita rohkem ˅
2025-07-16 05:29
Millegi pärast ei saa juba kuu aega ma kuulutust lisada kas keegi teab milles asi?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-21 19:08
Alustama peaks ikka sellest et lehe adminnid teeks oma tööd ka! Kui ikka 99% naistest tahab kohtumise eest raha siis peaks need ka olema rubriigis teenused! Ja tegelt peaks olema naiste profiidel nupp kuhu saad märkida et küsis raha kohtumise eest ja see profiil läheks otsejoones teenuste alla igaveseks.
Ütlen ausalt, et suht kõrini on neist kes siin kuulutavad ja jätavad endast muljet justkui ei nemad ei tee raha eest aga kui lähemalt kirjutama hakkad siis selgub et tegu ikka sõna otses mõttes litsiga mitte naisega kes vaheldust otsib.

Kas raha eest kepp on parem kui ilma rahata?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-21 20:28
Saidil olemas trans ja sinna postitavad cd ja queer.
Üleüldiselt mulle tundub et 85 protsenti siinsest seltskonnast ei tea mis tähendab trans/cd/queer nendejaoks kõik sama.
Trans on ka kaks erinevat suunda MtF ja FtM, keegi ei tee vahet. Inimeste intelligentsus ja haritus korralikult soine.
Kas oleks võimalik saidile juurde lisada ka minupoolt eelnevalt kirja pandud suunad?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 03:38
Sodiskreet - jah, sellest ja veel mõnest lihtsamast määratlusest on olnud juttu foorumis, siis juhtuks nii- et N tavakuulutuste osa oleks tühi
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 10:49
Ilmselt kui mehed lõpetaks raha ja kingituste pakkumised oleks ka naiste kuulutused teistsugused.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 12:47
Kas siis nüüd on jälle kuulutustes raha ja kingituste pakkumine lubatud? Raha eest saab nikku.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 13:29
Ei ole lubatud. Kahjuks neid pakkujaid on veel palju.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-22 13:46
vahet pole, tasuta ei tee keegi midagi. liha.ee
˅ näita rohkem ˅
2025-07-29 11:47
Siidikatja ja on saamatu ja ei tee tasuta midagi. Ta ei saa teha,sest tegevuste jaoks peaks välja minema kodust. Ta elab netis oma elu ja emme raha peal. Ta teebki kõike tasuta,sest raha tal pole ja pensioni veel ei saa.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-29 14:19
''Kas raha eest kepp on parem kui ilma rahata?''-
--------------------------------------------------------

see küsimus on iha filosoofe ilmselt vaevanud aegade algusest peale.
aga olgem ausad....kui seks on kehvapoolne, mees ei viitsi pühendunult eelmänguga tegeleda, naine ei saa orgasmi või tunneb end lihtsalt onaneerimisvahendina, kuna mees jookseb peale vahekorda koju oma pere juurde/ või on lihtsalt hoolimatu ja emotsioonitu, kompenseerib soliidne kingitus naisele selle mõningal määral. et vähemalt polnud totaalselt raisatud aeg
mul tekib pigem küsimus, kas paljude meestega tasuta seksiv ja nt oma mehe kõrvalt pidevalt vaheldust otsiv naine on kuidagi vähem ''lits'' kui majanduslikult mõtlev naine, kes naudib ka materiaalset hoolitsust mehe poolt?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-29 14:51
Eelmäng klapib ikka naisega kellega on füüsiline keemia. Paljude naistega seda kahjuks ei teki, sest naised on passiivsed, rabedad, kergesti solvuvad ja nad ei ole ise valmis eduka seksuaalvahekorraks mitte kui midagi panustama. kkas saab meest süüdistada kui kivist vett välja ei pigista?

Vaata sellist filmi nagu Materialistid (Stars: Dakota Johnson, Chris Evans, Pedro Pascal), see on 2025 aasta romantiline film suhete loomisest. Kui küsida, kas tasuta kõigi meestega seksiv naine on etem teenust pakkuvast naiseat tema enda seisukohast, siis ma usun, et ta seda on. Sest ta saab valida kellega seksida. Teenusepakkuja ei vali midagi, ta on töötaja. Tasuta seksiv naine võib ka truuks hakata, armastuse ja tunded leida, aga teenusepakkuja ei leia seda mitte kunagi. Vaata see film ära, siis näed kui banaalne on elus see materiaalsus.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-30 07:24
Sa ei osanud naist käima lükata kui see uimas lest on , äkki olid ise mõtetu .
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 02:22
Ma ei võta foorumis tihti sõna aga see teema jäi silma. Tahan öelda, et teenusepakkujana ja õiges rubriigis kuulutajana ilmuvad ikka enamus kohale, kellel on märgitud ,,kingitused ei huvita''. Enamus kirjad on hakka armukeseks, otsin püsisuhet ja ,,teeme niisama''. Ühtepidi mees-naist rubriik on täis kinki pakkuvaid mehi, aga naine-meest ei tohi olla kinki tahtvaid naisi. Okei see selleks. Teistpidi jah kas-või end ise VIPiks teha, et saaks kuulutada rubriigis ,,teenused'' ei ole üle mõistuse keeruline tegu.

Vastan ka IssandJumal2 postitusele, teenusepakkuja saab alati valida kellele ta teenust pakub. Sa saad blockida ebaviisakad inimesed, kui kohtudes ei sobi midagi, saad minema kõndida. Osadel meestel on jah arusaam et ,,aga ma ju maksan, siis on suva''. Raha ei kompenseeri emotsionaalset vägivalda ja verbaalset oksendamist, halba hügieeni, tegevuste sundimist, mida teenusepakkuja ei soovi pakkuda jne.

Vastan ka Sodiskreet postitusele, kunagi sai kirjutada hinnakirja+teenused kontole ja see, et soovitakse sponsi. Siis oli ka lihtsam siin suhelda ja asju kokku leppida. Loeti info läbi ja valiti välja, mida soovitakse. Nüüd on vaja pikalt suhelda, et jõuda üldse arusaamani et kas kohtumine toimub või ei. Enamus uusi kasutajaid ei tea isegi mida tähendab ,,kingitused meeldivad''. Enam ei tohi mainida teatud asju oma kontol, tuleb punane tekst et seksuaalteenuseid ei tohi kirja panna ja samuti raha juttu. Peabki olema ,,kingitus'' mitte spons, sest Iha.ee ei tohi olla prostitutsiooni vahendaja. Kuskil jfmf rääkis ka sellest täpsemalt.

Ja viimaks ei saa ma aru loogikast, kuidas naine, kes magab ilma raha saamata võõraste meestega ja veel paljudega, kelle body count on sama suur kui teenusepakkujal, on parem kui siis eskort... üks on väärt kiusamist, aga teine mitte. Kuigi ,,kogus'' on sama?
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:02
ArmsakeTLN
Kliendi valimine töötab ehk ainult alguses. Hiljem kui esimesed šokid on möödunud, siis võetakse kõik ette. Eesti on ka pisike, vanasti lahati neid teenusepakkujaid foorum69 vist ja isegi seal oli võistlus, millised mehed jõudsin noored hakkajad pakkujad esimesena üle käia. Raha ei kompenseeri vägivalda, aga eks see käibki selle äri juurde. Ka sina oled restoranis kuningas, sest sina maksad eks. Rahaline seks jääbki ühepoolseks kus klient maksab ja siis teenindaja teeb talle kõike mida soovitakse. Sa ju ka restoranis ei lähe appi nõusid pesema eks. Kui ihas lugeda teenusepakkujate kohta, siis ka neil on halb hügieen, kehv seksioskus, tuimus, ülelaskmine ja paljud jäävad üldse rahast ilma. Kõik on vastastikune.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:41
Ma muidugi ei kujuta endale ette, et suvalisel naisel oleks aega seksida arvuliselt sama suure hulga meestega nagu seksitööd tegev naine.
Teenusepakkuja saab valida meeste hulgast, kes teenust osta soovivad. Naisel, kes raha eest ei seksi on valik ka nende meeste hulgast, kes soovivad kogeda seksi hingelisemat poolt. See, mida tahetakse tunda, ei ole mitte teise inimese keha, vaid tunded, mida vastastikku jagatakse.
Lugedes foorum69-s meestepoolseid postitusi, siis kommenteeritakse selgelt kaupa, mitte inimest.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 09:50
Mina küll kujutan ette. Peab olema liikuva tööga naine ja kes reisib seoses tööga palju. Just hotellides tehakse kõige rohkem seksi. On töökohti küll ja küll kus tuleb välismaal lausa iganädal käia ja kui tahta, siis naine leiab mehi igalt nurgalt. Võimalik, et vabad naised ei seksigi iga mehega, vaid just suhtes olevad naised teevad seda. Kodus on null seksi, aga mujal kompenseeritakse seda.
Teenusepakkuja ei vali midagi, sest varem või hiljem tuleb mängu sutekas, kes naist vägivaldsete meeste eest kaitseb, aga temaga tuleb raha jagada, tasuta seksi pakkuda. Siis tuleb alkoholism, narkomaania ja siis on lõputult vaja raha võlgade maksmiseks. Ärge romantiseerige prostitutsiooni. Naine ei ole seal kunagi võitja.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 11:04
Kõigepealt ma mainin, et enamiku inimeste jaoks on tohutu suur vahe sellel, kas naine seksib raha eest või kire/armastuse/vahelduse pärast. Mind üllatab, et keegi üldse neid samastada saab.
Minu enda jaoks on see ka peamine põhjus, miks ma kunagi prostituudi teenust pole tarbinud. Mind erutab mõte, et naist erutan mina või seksimine või mehe keha. Mind kohe üldse ei eruta mõte, et naise ainus huvi on raha.
Ma ei mõista prostituuti hukka, töö on töö. Aga minu jaoks isiklikult on seksimine ja töötamine rangelt erinevad asjad.

Kui ma prostituudi klientidest saan veel kuidagi aru (mõni mees ei saagi ise naist sebitud, mõni tahab abielus vaheldust otsides täielikku diskreetsust, mõni tahab eriteenuseid ja ei oska neid kusagilt otsida), siis sügavalt mõistetamatuks jäävad mulle mehed, kes lähevad voodisse naisega, kes neile ei meeldi. Loomulikult ebaõnnestub naise üleskütmine, kui sa sisimas teda jälestad. Loomulikult järgneb kehv seks. Aga see on mehe valik ja vilets eelhäälestus, mis naise külmaks ja kuivaks jätavad.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 11:29
Naine võib seksida ka kättemaksus oma kodusele mehele. Miks sa seda kirge nii vajad, keegi ei suuda koguaeg kires olla. Seks on tavaline füsioloogiline pingete maandamine nagu spordisaalis käimine. Orgasmi saamiseks ei ole vaja kirge ega tundeid, aga muidugi toredam on kui need on.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 12:48
Ma kättemaksuseksijaid ei ole siiani oma elus kohanud. Tõenäoliselt pole see kuigi levinud põhjus.
Haletsus, eksperiment, alkohol ja sõbrannade eeskuju võivad ka põhjused muidugi olla, aga ma kordan, et mulle isiklikult meeldib, kui naine mind tahab. Kirg ja armastus on seega sobivad. Ja mulle meeldib, kui naise võrgutamine veidi vaeva nõuab. Prostituudi külastamine on natuke nagu metsas puu külge kinniseotud kitse "küttimine".
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 14:43
cap-il seda küsimust küll poleks oodanud
Kas raha eest kepp on parem kui ilma rahata?

tasuline ja nn tasuta ka kaks eri asja, arvan ja nii ka kuulnud
tasuline, ühed ei VIITSI või pole aega moosida aga paagid vaja tühjedada
teised - oma naine kas igav või ei tee mida tasuline teeb
ja kindlasti on palju muid põhjuseid

nn tasuta, siin on juba nn mängu ilu, mõlemapoolne soov nautida jne jne
kuigi jah, on ka nn tuimi tasuta, aga neist on raske aru saama, miks voodisse ronisid
ja ega nn tasuta teg midagi ei ole, enamasti on see nn tasuta palju kallim kui tasuline

paljude meestega tasuta jne, vaevalt ta valimatult
miks siis kohe lits, lihtsalt soovid suuremad kui oma tahab või viitsib pakkuda
lits pidavat ikka see olema, kes ei ütleb
või teine võimalus, kes valitamatult ja mitte majanduslikult vaid ennem nn viina eest

kes naudib ka materiaalset hoolitsust mehe poolt?
neid kindlasti litsideks ei nimetata vähemalt asjaosaliste poolt
need on silmarõõmud, armukesed jne
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 14:47
Noh jah võib- olla on palju teenusepakkujaid, kelle ainus sissetulek ongi teenuse pakkumine, aga teenusepakkuja kellel on täiskohaga töö + hobid jne ei kohtu tihti ja igaühega. Nii et vabalt võib olla sama body count mis kellelegi, kes magab niisama paljudega. Ka teenusepakkuja saab nautida seksi ja intiimseid tegevusi, mitte olla tuim ja mõelda vaid rahale. Ma ausalt öelda ei kujuta ette olla teenusepakkuja ja vastu tahtmist siis teha seksuaalseid tegevusi, aga oo ta saab raha. Võib olla päris traumeeriv isegi.
Foorum69 kohta oskan nii palju öelda (omast kogemusest), et need naised kellega ma suhelnud olen, kellest seal kirjutatud, ikkagi ütlevad et mehed kohtumise ajal küll ütlevad, et jäid rahule ja tuleksid veel. Aga foorumis räägivad nii halba kui veel võimalik. Paljud on lausa korvi saanud mehed, kes kättemaksuks lihtsalt mustavad inimest, mida on näha nt iha foorumis kus teatud mehed väidetavalt on ,,kõigiga kohtunud''.

Muidugi on kahju kui osad teenusepakkujad oma ajalimiidiga ja tuima olekuga, kes tahavad ruttu ,,lahti saada'' ja raha siia, nägemist jätavadki mulje et selline ongi raha eest seksikogemus. Samamoodi nagu poes on klienditeenindus, et teenindaja naeratab ja teeb kõik, et sulle jääks parim kogemus, võiks olla ka teenuse pakkumise juures.

Alkoholism ja narkomaania on pigem inimese enda valik. Kui ei suuda enam kaine peaga teenust pakkuda või peale kohtumisi peab end segi jooma või pilve tõmbama, siis on see märk et inimene peab selle alaga lõpetama. Ma kipun arvama, et need teenusepakkujad kes ei vali kellega kohtuvad ja on nõus ükskõik mis summa eest mida iganes välja kannatama, on need kes sattuvadki narko-alko küüsi.

Ma ütleks, et ihas on üks asi mäda. Naised, kes otsivad niisama tutvusi, peavad kontole kirjutama ,,ÄRGE KIRJUTAGE KUI TAHATE TEENUST JA PAKUTE KINKI'' ja teistpidi on mehed, kes tahavad leida naist, kes ei ole teenusepakkuja, aga sattuvad ainult nende otsa läbi kuulutuste. Ja nagu ennist mainisin teises postituses, teenusepakkujale kirjutavad need mehed, kes soovivad niisama armukest või tutvust. Inimesed ihas kuidagi ei leia seda, mida tahavad. Mingi võimalus võiks siin ihas olla, kus kontole on märgitud kas on niisama tutvuja või teenusepakkuja. Olekski viimane kuulutus näiteks üleval kontol.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 16:25
Okei, no jäägu teile see kliendi valimise argument. Jah, tõesti teenusepakkuja võib samuti nautida ja kogeda rõõmsaid ja toredaid asju, aga läheb siiski ruttu jutt rahale ja praegugi me räägime ikkagi rahast vs teenus.
Iha ei saa vahendada seksikuulutusi, sest see on prostitutsiooni vahendamine. See on seadusega keelatud, seepärast ongi siin see asi hästi segane.
˅ näita rohkem ˅
2025-07-31 19:08
On kaks ise asja, kas prostituudist sai narkar või narkarist prostituut. Mina kaldun arvama, et enamasti oli narko enne.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 00:27
Mul tööandjana tekiks kohe rida küsimusi, et kui teenusepakkujal on täiskohaga töö ja pole pikka aega ka tervisekontrollis käinud, siis jumal hoidku ega see täiskohaga töö ometi toitlustusasutuses või lasteaias pole? Ma ei laseks sellist tegelast isegi oma koerale ligi,veel vähem laseks lasteaias toimetada või toitu serveerida.
Kui nüüd see töö on administratiivne, siis ega ometi klientidega ei tegelda tööajal? Tööandjale vaevalt, et meeldiks, ajal kui töökohustusi tuleks täita, suurendab see hoopis oma kliendibaasi. Täiskohaga töö+ hobid võtavad suurema osa päevast ja millal siis veel seksitööga tegeletakse. Puhkepäevadel?
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 09:08
Seksiteenuse pakkuja osas on raske kommenteerida, eks te ise teate paremini oma tundeid ja soove. Ma kahtlustan siiski, et enamus bordellide töötajaid ja streetwalkereid ainult Brad Pitti ja Cristiano Ronaldot ei oota, muidu on neil nälg majas varsti.
Juba esmapilgul vägivaldne, raskes joobes või puuduliku hügieeniga mees võib ilma jääda küll. Aga tavalisel alla keskmise (4/10) või isegi inetupoolsel (3/10) mehel on prostituudi juures võimalus skoorida kindlasti. Telefonis kokkulepitud ja ukse taha ilmuv viisakas ning enam-vähem puhas klient on tõenäoliselt teretulnud.

Ma ei tea, kui palju Eestis selliseid Belle de jour tüüpi seksitöötajaid on, kes ainult oma lõbuks või lisateenistuseks vahel mõne kliendi ette võtavad. Aga arvan, et muus vallas edukad ja rahaliselt kindlustatud daamid tõenäoliselt ihas end ei müü, see võib karjäärile kahjulik olla.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 09:41
Miks peaks bordellitöötaja ise iga kliendi vahel end pesema? Kesse viitsiks iga 30 minuti tagant uuesti pesema minna? Pole need naised ise puhtamad kui nende kliendid. Parfüümi peale ja läheb. Kummiga seksi puhul ei ole vaja isegi jalgevahet pesta, ongi kohe libedam.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 12:43
Perforation raske öelda kes kui tihti kontrollis käib, normaalne teenusepakkuja käib ikka iga kuu ja näitab testi tulemusi ja palub ka kliendil testi tulemusi näidata, kui pole testimas käinud, siis ei kohtu ka. Ma ei tea kui paljud sedaviisi teevad. Täiskohaga töö kõrvalt kas peale tööpäeva või vabal päeval Pluss see kergendab ka teenusepakkuja elu, ta ei pea nii paljude meestega kohtuma vaid teenib ikka enamus sissetuleku tööl, endal ka parem.

Robespierre olen nii mitmegi neiuga siit saidilt tuttav, kes käivad tööl, aga kui sul peale maksude maksmist jääb järgi mingi 200€ järgmise kuuni, siis tuleb kuidagi lisaraha teenida, samuti üliõpilased. Ja kõik ütlesid sama asja, et mehed lähevad lausa närvi et kohe kohtuda ei saa, mis mõttes sa käid veel tööl, arvavad et teenuse pakkumine ongi nende põhitöö. Ja et inimene istubki kodus terve päeva ja ootab kliente. Aga fakt on see et enamus naisi ei suuda kohtuda nii suurel hulgal meestega, pigem valitakse ja valitakse see parim. Nagunii enamus kirjad on debiilsed, rõvedad ja lausa alandavad. Ütleks koguni et heal juhul nt 70st kirjutajast on 3 normaalsed. Ma ei usu et need, kes niisama kohtuvad tutvumise eesmärgil, ei saa lolle kirju. Kasutajad on ju samad saidil.
Kahju on muidugi sellest, et enamasti vaadataksegi teenusepakkujaid kõiki samamoodi. Nagunii magavad ükskõik kellega, kõik mehed võetakse vastu ja testimas ei käida, nagunii pesemata ja voodis kindlasti tuim ja vaatab kella. Aga on ka neid kes kohtuvad harva, tõesti otsivad kedagi püsivat kellega kohtuda, siis ei pea ka tihti otsima.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 12:54
Normaalne teenusepakkuja käib kontrollis? Kui liiga tihti käia, siis saab arst kohe aru mis ametit peetakse ja tõesti siis tahab keegi seal suguhaiguste kabineti ukse taga oodata ja kõik piidlevad kõiki... Pigem minnakse arstile kui kipitama hakkab ja mis vahet seal on kui käia kord kuus? Suguhaiguse võib juba teisel päeval saada ja edasi 28 päeva nakatada kõiki.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 12:57
Vaatasin, 60 eurot maksab tasuline anonüümne kabinet, iga kuu käiakse selline raha välja? Või kuskohast teenusepakkuja saab ravikindlustuse? Tal ei olegi seda.
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 12:58
A1022 Suguhaiguste paneelPCR(5 parameetrit)     90 EUR
A1023 Suguhaiguste laiendatud paneel        120 EUR
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 13:01
Sooviks ka teada, et millistest naistest jutt on 😄😄 siin küll tuleb naisega enne tutvuda, endast fotosid saata, kümneid panna. Sellist asja, et kohe saab kohtuma, ei ole 😅😅. Paljudele kellele olen kirjutanud ei soovi seksida, pigem eelistavad massaaži teha, isegi handjobi puhul panevad kondoomi peale. Ilmselgelt seda värki tehakse raha pärast ja suvalise võõraga kohe seksima minna ei suudeta. Aga selliseid naisi, nagu te siin kõik kirjeldanud olete, on voodi.ee lehel küllaga. Ihaga on teine teema... 😃😃
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 13:14
Vastates algsele teemale, siis Naine-Meest rubriik on täis kingi eest kohtujaid ja kontol kingi emoji 🎁 Teenuste rubriik on täis vaid massaaži pakkujaid. Seksitöötajad on Naine-Meest rubriigis...
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 20:21
Mis teha kui nõudlus on teenuse järgi nii suur. Võta vaevaks ja loe mees-naist kuulutusi ning saad aru miks see nii on. Ise kiruvad automaksu aga 500.- tonksu eest pole mingi küsimus
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 20:43
500 tonksu eest on märg unistus. hea kui viieka saab
˅ näita rohkem ˅
2025-08-01 20:50
nu jh, eks sa tead neid rahaasju paremini
˅ näita rohkem ˅