Oh ei - hoopis teie peaksite vaatama oma turvalisusele otsa.
Ma kasutan töö läpparit igal pool käimiseks ja meie ettevõte sattus paar aastat tagasi Küber rünnaku alla, ning kurjategija pääses sisse ning krüpteeris pooled süsteemid ära- Pärast seda on meil kasutusel KÕIGE tugevaimad turva süsteemid. Iga kord, kui Microsoft annab välja mingi teate, et miski asi on saanud uuenduse, siis meie süsteemides lähevad need asjad KOHESELT uuendamisele - ja kõik mis on vana ja ebaturvaline - saab bloki.
Täpselt sama on ka selle teema sisuga.
'Portaali kasutab SSL sertifikaati, millele on olemas uuem versioon - ja kuna vana serti peetakse juba ebaturvaliseks, siis mina enam sisse ei pääse tava browseriga . Seda siis olenemata browserist - Edge, IE, Firefox, Chrome (hetkel kasutan mingit androidi emulaatorit, et kirjutada)..
Iga browser annab sama viga ja see viga on:
Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to www.iha.ee. Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s).
Error code: SSL_ERROR_NO_CYPHER_OVERLAP
The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
Probleem ei ole üldsegi minu poolel - minu arvuti on vastavuses kõige kõrgemate turva tasanditega.
Probleem on selles, et iha.ee üritab saata andmeid üle vananenud sertifikaadi. Kuna uuem on juba väljas - siis vanem peetakse ebaturvaliseks (ilmselgelt see uuem toodeti tänu avastatud turva aukudele, mida vanas avastati).
Ma jätkuvalt paluks SSL serdid uuendada kiiremas korras