Foorum
2011-09-01 09:51
Pidevalt vaatan, et kuulutustes tavaline N>M tutvumisrubriik on risustatud sponsori otsijate ja prostituutide kuulutustega. Kas need ei peaks käima "Teenuste" alla? Saan aru, et siin on palju mehi, kes neid "teenuseid" heameelega kasutaks, kuid mina ei ole üks neist ning minuarust ei sobi need tutvumis kulutuste alla. Kas IHA.ee-l on mingid moderaatorid, kes aegajalt kuulutusi jälgivad? Olen ise ka weebindusega kokku puutunud ja tean, et on suht lihtne tõsta või kustutada vales kohas olev kuulutus, kaks hiireklikki ja valmis. Kui nii on, siis miks siin keegi seda ei jälgi? Hetkel on aga sedasi, et need normaalsed naised, kes isegi kuulutaks seal, ei taha, et nende tutvumiskuulutus oleks prostituutide ja sponsoriotsijate kuulutuste vahel.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 11:57
See eeldaks seda, et 24/7/12 istub keegi ja loeb kõik kuulutused läbi ja tsenseerib need õigesse lahtrisse.
Sest sponsoriotsijaid ja enesemüüjaid on igas kuulutuste rubriigis. Küll pakub mees, et laseb ennast raha eest imeda ja paar pakub ennast raha eest, mida iganes. Päris huvitav tekst! Täiega seinast seina! Aga vaatame, mis elu toob
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 13:23
pigem on probleem selles et kuulutustel pole piiranguid, pane kasvõi 20 tk järjest. kui veel kevadel oli N - M kuulutsi 100 ringis siis nüüd pidevalt juba 400 ringis. M - N on juba 3000 piir käes ja tegelikult ühed samad inimesed topivad tohutult korduses neid. võiks nii olla, et saad lisada ainult 1 kuulutuse või kustutad ISE eelmise ära.

aga ihas ei tule mingeid uuendusi, ärge unistage neist asjust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 13:24
Häirib ainult neid, kes raha ei luni ja need vähemuses
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 15:37
See ei ole tehniliselt väga raske tõsta "teenust" pakkuv kuulutus "teenuste" alla, teenust otsiv samuti. Ja siis jääksidki ainult õiged tutvumiskuulutused tutvumiste alla. Jah neid jääks tõesti sinna nii vähe, kuid normaalseid tutvumissoove tekiks prostituutide kuulutuste kadumisel sealt kindlasti juurde. Ja tõepoolest, 1 inimene võiks saada lisada korraga ainult ühe kuulutuse ning kui tahab lisada uue, siis peaks vana enne ära kustutama, või veel lihtsam oleks, kui see kustuks automaatselt uue kuulutuse lisamisel. See on väga väike ja lihtne koodiribake, mis tuleb lehekülje mootorile lisada. Samas võiksid saidi moded aegajalt käia kuulutused üle ja tõsta valesse kohta pandud kuulutused õigesse kohta või kustutada need hoopis. Ning need, kes pidevalt panevad valesse rubliiki oma kuulutuse võiksid saada kuulutuste panemise bloki sellesse rubriiki. Need on lihtsad muudatused, mille elluviimisel saaks see sait just tutvumiste osas audentsust juurde. Hetkel hakkab mingiks prostituutide vahendusteenuseks kujunema see tutvumiskuulutuste osa. :S
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 15:45
muidugi saaks kõike teha, kasvõi modedele teha ülesandeks korrastada kuulutusi, aga keegi viitsi teha ega tegeleda. mode töö muutuks parajaks pain in assiks, mingit raha ei saa ja siis igapäev tõsta midagi ringi.

minu isiklik arvamus oleks rahalunijate suhtes palju lihtsam, lihtsalt kustutada. kas see on kerjamise sait?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 15:51
ok, siis tõesti kustutada need prostituutide kuulutused ja panna neile bänn peale, et ei saaks tutvumiste alla panna.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:02
Aga mis siin valesti on? Naine otsib meest, kes maksab. Iga täiskasvanud inimene võib teha enda kehaga, mida tahab. Aga rubriigis mees otsib naist, lähevad rahapakkujad juba inimkaubanduse valdkonda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:25
jfjm sa võid ju neid prostituute endale ka teenuste alt otsida. Minu jaoks on naine, kes mehelt raha suhtlemise või seksi eest tahab prostituut ja punkt. Sponsorlus on sama mis prostitutsioon ja kuulub ka tasuliste alla. Tutvumis kuulutustes võiks olla ikkagi ainult tutvumised ja mitte teenuste pakkujad. Ja sama kehtib ka mees otsib naist, kui pakud raha, siis pane ka see teenuste alla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:27
Ahjaa, oleks tore kui mõni mode või admin ka siin sõna võtaks, muidu tundub nagu tühja kirjutamine...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:33
MinaMati, mina ei otsi prostituute ja kuulutusi vaatan ka vaid mõnikord ajaviiteks.
Terve iha leht koosneb tutvumiskuulutustest, eraldi rubriigis astuvad üles need kel asjaga väga kiire ning reeglina pole nad tutvumisest üldse huvitatud.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:39
Kus eraldi rubriigi ma räägin hetkel tutvumine N>M ja M>N rubriikidest, et seal ujutab üle prostituutide kuulutustest ja need võiks tõsta "teenuste" alla või kustutada. Vaata mis toimub seal hetkel! Ükski normaalne naine ei julge oma kuulutust sinna panna hetkel, kui kõik seal teenust pakuvad! jfjm ma olen rääkinud paljude naistega siit ja kõik on väitnud sama, et need teenuste pakkujad peavad kaduma sealt!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:40
Ahjaa, sooviks selles lahingus kaasvõitlejaid aga mitte vastuvõitlejaid!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 16:49
Normaalne naine ei tutvu kiirkorras kuulutuse kaudu, tema valib endale tuttavaid. Kuulutavad need, kes tahavad raha või kiiret keppi ja aidaa...
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 17:10
Kas kõikides teistes portaalides olevad tutvumiskuulutused on sinuarust ebanormaalsete naiste omad? Me elame ilmselt täiesti erinevates arusaamade maailmas sinuga, kui sa nii arvad! Ma ei viitsi isegi sellel teemal vaielda, sest see oli nii solvav osade naiste kohta siin! Kui tahad võid mulle privasse kirjutada oma arusaamadest aga siin ajaks ikka oma asja edasi, et prostituudid saaksid omale oma koha kus kuulutada ja tutvumiste alt nad välja saada.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 17:22
Mati, ma olen täiesti nõus Sinu seisukohaga. Paraku on jäänud mulje, et iha portaali ei modereeri keegi, see ei huvita omanikke, mis siin toimub. Ainus oluline asi on, et VIP kontode eest pappi köhitaks ja bisnes ikka toimiks. Teistes analoogsetest portaalides ei ole ma kohanud sellist korralagedust ja ükskõiksust
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 19:48
Eksid Mati, kui pead minu kirjutatut solvamiseks. Iseloomustasin vaid üldlevinud käitumismalli. Erinevalt paljudest teistest, ei pea mina prostituute suhtlemis-tutvumis kõlbmatuteks. Kuigi minust ei saa neile klienti, ei tähenda see veel, et nad minu silmis halvemad inimesed oleks.
Kui inimene on teinud siia portaali konto, siis soovib ta ka tutvuda. Piirid võivad olla erinevad, aga enamus on sobiva inimese leidmisel valmis minema ka seksini.
Muide, siin oli veel üks meelelahutusärimees: SuurJaTugev. Äkki olete tuttavad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 19:56
peaaegu aasta tagasi tuli välja, et omanikel on iha saidi vastu huvi kadunud ja see millega tegeldakse on sahinad. seda siin ei arendata ega tõenäoliselt üldse ei tegelda, niiet selle rubriigi võiks ka samahästi üldse ära kaotada, ja siia kirjutamine on näppude kulutamine
muidu ma olen su poolt ja nõus suga.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 20:42
""""Normaalne naine ei tutvu kiirkorras kuulutuse kaudu, tema valib endale tuttavaid. Kuulutavad need, kes tahavad raha või kiiret keppi ja aidaa...""""
tore...ma nüüd sain ka teada, et ma pole normaalne, ma väga tänan
NB:enamuse meeste kurvastuseks pean siiski ütlema, et kerjamisega ma ei tegele ja kiire kepi lootust minuga ka pole..
˅ näita rohkem ˅
2011-09-01 21:08
MinaMati-teema püstitamine on õige ja kahtlemata ka toetatakse seda.Kindlasti probleemiga mingi aeg tegeletakse,sest teenusepakkumised ja tutvumised tuleks hoida lahus.
metslilleke- ma arvan,et selle väite,arvamuse avaldaja mõistab oma eksimust ning parandab end.Tõeselt kellegi öeldut isiklikult võtta pole vaja.Kuulutamise suhtes on kõigil vaba voli ja soov.Parima hinnangu annab inimesele ikka inimene ise.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 12:46
Tänan mjkhan, Risto18, foxy, metslilleke ja jfjm! Minu jaoks on asi nüüd selge, miks siin midagi ei liigu. Rahamootor on üleval ja töötab, milleks tõmmelda liigselt. Arusaadav omanike seisukohast, kuid mina tean midagi ärist, mida selle saidi omanikud vist ei tea. Kui mootorit regulaarselt ei hoolda, siis kuluvad lõpuks kõik liigendid nii läbi, et mootor hakkab tõrkuma ja lõpuks ei tööta enam. Hetkel tundub, et asjad lähevad samas suunas, kunagise tipp tutvumisportaali Flirt.ee-ga. Aga eks näis, teie jutt andis mulle ainult motivatsiooni hakata tegelema ühe projektiga, mille üle juba pikemalt plaani pean. Kui keegi hea koodikirjutaja ja webmaster leiab, et tal pole midagi teha, siis mul on välja pakkuda geniaalne projekt ja alustamiseks rahad sinna taha. Ühendust saab postkasti kaudu, seal annan oma meili või msni.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 12:47
Aa ja tänud sulle ka toetuse eest PushUp!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 13:56
MinaMati: sellise üleskutsega kaugele ei jõua, ise pead leidma rahad, asja juhtima, sest see on sinu projekt ja lõpuks võtad kasumi kunagi aastal 2000 kui ei olnud veebihalduse liideseid tasuta saada, siis ma ka otsisin tegelasi kellega koos teha üks lihtne ja hea haldusliides veebilehe haldamiseks. oi ma nuiasin, huvi tunti aga keegi midagi reaalselt teha ei tahtnud, kas polnud aega või ei usutud asja. kraapisin kogu oma raha kokku, tegin ise skeemid, kujunduse ja käisin raha välja. 2 nädalaga oli asi olemas. kahjuks olid kogemused väiksed ja ei testinud tarkvara põhjalikult läbi ja mitu aastat parandasin vigu. aga raha teenisin oma asja müügilt vist üle 10x tagasi, nii et milleks kasumit jagada
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 16:43
huvitav, paljus elline portaal omanikele sisse toob ?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:14
no umbes saab arvutada, iga 5 kümmet toob sisse 25 krooni millest pool või 40% võtab teenusepakkuja vahelt. ehk siis iga vip konto peaks sissetooma 12.5 krooni. 10neid saad lugeda sealt Käimasolev VIP võistlus alt millele lisanduvad need kes alampiiri enam ei ületa. hetkel on seal 79 kümmet lisatud mis teeks siis 79 / 5 = 15.8 vip kontot ehk siis 197.5 krooni on teeninud iha.

kindlasti lisanduvad mõned bännerid ja 10ned mis vip võistlusse enam ei mahu, sms kuulutused ja need 10ned mis antakse sms teel, need on ka kallimad. ühesõnaga palju nad ei teeni sest server tahab ka ülalpidamist, elekter, netiühendus, domeen.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:17
eks nad ei viitsi ka reklaami juurde vist otsida, sekspoode ju oleks kes end reklaamiks, aga eks neil ka käibed väiksed. sahinad on neil vist untsu läinud projekt, mõni üksik kommentaar on, ega seal kedagi vast ei käi ka. minul võtab lehe avamine 30 sek aega, mingi js scriptid vist on halvasti tehtud ja iga lehe refresh tahab 15-20 sek, võimatu on seal lehel navigeerida.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:26
Ärge ainult neid rahatoojaid ära unustage. Selliseid tutvumie lehti jagub. Kui keegi selle klientuuri ehk siis rahatoojate ligisaamise välja nuputab, see saab vast Noblei preemia kah!
Ma ühte alatut nippi tean.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:39
rahateenimine on rohkem turundus, aga lehel peab jah mingi kasu olema mida see saidi külastaja saab. need kes suudavad seda kasu pakkuda, need peaksid elama jääma. näiteks iha kasu oleks reitimine, tutvumine, jutukas suhtlemine, kuulutused ja foorumis suhtlemine.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:42
Minul on häda olnud weebidisaineritega. No ilget raha tahetakse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:46
disain müüb ka, eks kõik head asjad maksavad
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 17:53
Krt tähtis on ka lehe edasiviiv mõte. Kui ainult kiireks rahasüstiks, siis on asi varsti untsus ja ilma rahata. Krt vaatasin just üks mu tehtud lehtedest pankrotti läinud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 19:30
parma, miks sa need pankroti lased? Ja kas sa pole siiani leidnud disainerit? Nii hullult kallis see ka pole. Kui sa jah mingit hüüber suuber disaini ei taha.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 19:47
no kui aus olla, siis ma ei ole ise ühegi lehe omanik olnud. süsadmin on palju põnevam olla.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-02 19:54
Oh sind uudishimuliku
Aga mis puutub sellesse läbusse, millest teemaalgataja rääkis. Siis see on paratamatus. Igasuguse portaali loojad väsivad ükskord ära. Neid portaale siin karjade kaupa hingusele läinud.
Alguses tuleb rahvas huraaga uut portaali kaema, siis mingi hetk kaovad tõsisemad tegelased ära, kuna tegelikult pole siin midagi erilist, sisi jääb selline üldine mass. Edasi läheb nagu läheb.
Kuni tekib mõni uues koht ja kõik algab otsast peale.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-03 03:01
See disainer on hea: http://dmitrycherny.com/portfolio/web/
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 09:56
Nõus Foxy arvamusega, et mitte keegi portaali juhtkonnast (moded, adminnid), ei tegele modereerimisega. Mis iganes murega nende poole pöörduda, ei tule isegi vastust. Suht inetu suhtumine portaali kasutajatesse.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 10:26
No kui sa Push tahad, sa võid ju kolida. Asi ei ole selles, et seal on parem, kus meid ei ole. Vaid selles, et kui äri püsti pannakse, siis tuleb sellega ka tegeleda. Iseenesest ei toimi ükski asi.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 12:08
Satine: ohoh, head nõudmised sul mine loe vahelduseks iha reeglid läbi ja kõik on reeglites tegelikult kirjas, seal oli kusagil kohe ära öeldud et saiti ei ole vaja kommenteerida. nemad tegid lehe nagu õigeks pidasid ja hooldavad seda nagu õigeks peavad ja ega sul eraomandi vastu ei ole mitte mingisuguseid kaebuseid esitada. vip konto puhul on ka kenasti reeglid olemas, sinu asi on kas leppida või siis loobuda.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-06 16:58
näe uus jutuka mootor on lisatud, vaikselt on midagi tehtud
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 15:27
Tead kiremõrvar... mina olen kõik reeglid läbi lugenud Aga mida sina igas teemas siin põrkad, sellest ma küll aru ei saa. Tõeline kiremõrvar Mis probleem sul on, et kõigi kallal siin irised?
Ja mina võtan siin sõna sellistel teemadel, millistel taha. Sina ei tule mulle nüüd seda küll ütlema
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 15:55
Kusjuures tõesti häirivad need raha kerjamised ja üldse kepp raha eest pakkumised. Tean, et see pole minu asi, mis keegi enda kehaga teeb aga tehku seda siis selleks ettenähtud kohas ( teenused ) ja niisama rahalunijate jaoks peaks üldse ntx oma rubriik olema. Kui tõesti mõtledki panna oma kuulutuse, et minna lihtsalt välja aega veetma, siis see kaob koheselt rahalunijate omade vahele ära. See kehtib nii meeste kohta, kes pakuvad sponsi ja naiste kohta, kes seda lunivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 17:54
Satine, miks kõik tädikesed kes on lähenemas 40nele või ületavad seda, on nii kurjad ja tigedad alati? See on juba seaduspärasus, ma tean ainult ühte toredat tädi siin ja tema on ka jutukas, ülejäänud on kõik masendavad vingatsid, kelle esimene kommentaar on alati negatiivne
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 18:35
Mina kuri ja tige ? Aga mis sinu põhjus on siin näägutamiseks? Ego laks ? Kõigi kallal sa siin irised ja kaagutad. Nii et kes meil siin alati kuri ja tige on Pole puberteedist üle saanud või hakkab vanadus juba nii rängalt mõjuma? Olgem ausad, kõigil on siin sinu sõnavõttudest juba villand saanud Solva palju tahad, mulle ei lähe see muffigi korda. Pigem ajab naerma Riiukukk nagu sa siin oled
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 18:45
mis sa sõimled jälle nagu turueit. ma olen sellel teemal kasskoeraga kordi vaielnud, ta on alati viidanud reeglitele - mine loe reegleid. ma ei rünnanud sind, ma teavitasin kuidas siin ihas need asjad käivad.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:06
kas see satine pole mitte endine kirglik35, kellest windguru üle sõitis?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:12
Kle, ma ei sõimle, seda esiteks. Teiseks, ... nagu juba korra ütlesin, ma olen neid reegleid lugenud.
Kuid point ei olegi selles, mida reeglid ütlevad vaid juhtkonna suhtumises kasutajaskonda. Kui juhtkond ei soovi portaali paremaks muuta ja ei huvitu sellest, mis portaali kasutajatel öelda on portaali kohta, siis peetaksegi ju seda kohta siin ainult raha kokku ajamiseks. Portaali kasutajad on ju need, kes siin raha sisse toovad. Võiks oma kliente (portaali kasutajaid) hoida ja neile mõnes asjas vastu tulla.
Nagu nõuka aeg, midagi öelda ka ei tohi veel.
Ja mis probleem sul on ? Mehelik uhkus, et igas sõnavõtus peab sinu sõna peale jääma?!
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:14
Soesuvi: ja kelle varikas sina oled?
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:20
satine: aga sellele ongi vastus - mine siis mujale ja tõsi. konto loomine on sulle tasuta, mis sa siis etteheidad, tegelikult ka. iseasi kui konto loomine maksaks näiteks 10€, vot siis sa oled rahalistes suhetes ja sul on õigus midagi eeldada.

ma räägin seda kuidas mina olen nendest asjadest siin arusaanud, sul ei ole vaja mind sõimata nagu ma solvaks sind vms. kui sa oled ise minetanud aruka vestluse oskuse, siis pole mind mõtet sellega siduda.

mine arene, 38 aastaselt naiselt ootaks tõesti arukamat vestlust kui kirjutada : Mina kuri ja tige ? Aga mis sinu põhjus on siin näägutamiseks? Ego laks ? Kõigi kallal sa siin irised ja kaagutad. Nii et kes meil siin alati kuri ja tige on Pole puberteedist üle saanud või hakkab vanadus juba nii rängalt mõjuma? Olgem ausad, kõigil on siin sinu sõnavõttudest juba villand saanud Solva palju tahad, mulle ei lähe see muffigi korda. Pigem ajab naerma Riiukukk nagu sa siin oled
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:25
Oi kiremorvar on mu uue ohvri vastu vahetanud.
Kuule. Nii see ei lähe. Jookseb keset ööd minema ja järgmine päev juba järgmise naise turjas. Ütle sisi veel, et mehed on stabiilsed.
˅ näita rohkem ˅
2011-09-07 19:26
Kiremõrvar: et sina oskad paremini suhelda?

2011-09-07 17:54:12

Satine, miks kõik tädikesed kes on lähenemas 40nele või ületavad seda, on nii kurjad ja tigedad alati? See on juba seaduspärasus, ma tean ainult ühte toredat tädi siin ja tema on ka jutukas, ülejäänud on kõik masendavad vingatsid, kelle esimene kommentaar on alati negatiivne

No ma ei tea, kui see ei ole sõimamine, siis mis veel. Ma olen seal kus tahan ja see siin on foorum kõigile. Kõik võivad siin oma arvamust avaldada. Kui sulle kellegi arvamus ei meeldi, siis võid ju ise mujale minna. Või mis probleem sul on?
˅ näita rohkem ˅