Foorum
2026-01-23 14:00
Tere!

Tunnen juba pikka aega huvi allumise jms vastu. Pidevalt kujutan endale ette stsenaariumit, kus mul on domineeriv daddy, kes ütleb, et ma olen paha tüdruk olnud ja käsib mul riided seljast võtta ja tema ees seista kuniks ta moraali loeb. Seejärel tuleb mul tema põlvede peale heita või mõni muu piinlik poos sisse võtta. Ja siis ma saan vitsa. Vahet ei ole kuidas ma ka ei püüa, aga karistusest ma ei pääse. Ta ei karju kunagi vaid on konkreetne. Mul ei jäägi muud üle kui alluda.
Kahjuks päriselus pole võimalust olnud kuna ma ei suuda oma kaaslast tõsiselt võtta selle koha pealt ja see ei tundu mitte kunagi karistusena vaid pigem nagu mäng. Ning alati kui valus on ja ma palun lõpetada, siis ta ka teeb seda. Ehk ongi fantaasia kõigest fantaasia ja mulle lihtsalt meeldib sellest mõelda?
˅ näita rohkem ˅
2026-01-23 19:22
Marsak aitab sind.
˅ näita rohkem ˅
2026-01-25 01:36
Tere

Võin aidata. Mulle sellised mängud meeldivad. Mul on hing naiste peale korralikult täis, nii et mingi probleem pole naise tagumik triibuliseks teha.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-03 18:19
Noh jah , nii mõtleb korralik naine
Kui lööb siis armastab
Suisa iga mehe unistus !
Noh mehed , kähku tutvuma
Kuna selliseid nn korralike palju ei ole
˅ näita rohkem ˅
2026-02-14 20:24
Mulle naiste piitsutamine ei istu, olgu või raha eest.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-15 10:55
Vihaga võib saunas käia. BDSMi on parem teha naudinguga, kui viha või täis hingega. Täis peaga pole ka mõtet.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-15 11:10
See on ikka mäng mida peab nautima , viha ja frustratsioon kuulub kuhugi mujale ju
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 01:03
Mäng kui sind keegi lööb ja alandab ?
Kahtlane üritus
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 08:30
Riina, selles ei ole midagi kahtlast. On inimesi, nii naisi kui mehi kellele meeldib, kui alandatakse ja lüüakse. Kui Sul huvi, võin oma kogemustest privaatselt kirjutada.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 08:58
Alati ei pea üldse lööma... isegi lihtsalt käsutamine on levinum selles teemas.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 08:58
Need inimesed on vaimselt haiged.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 09:33
Misteri jaoks on kõik inimesed,kes ei ole temaga ühel nõul vaimselt haiged .
˅ näita rohkem ˅
2026-02-26 18:45
Jah, eriti sina.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 09:01
Ma arvasin ka, et ilmselt on mingi vaimne häda. Eks mõnel ongi.
Aga mingi sõltumatu uuring tehti ja selgus hoopis, et on keskmisest paremas vaimses seisus.
Mine tea siis.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 09:47
Loomulikult, olete intelligendid.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 10:09
Nende fetišitega, eriti BDSM-ga on selline huvitav lugu, et inimesed naudivad seksi käigus asju, mis muul ajal on täiesti vastuvõetamatud. Konkreetsel juhul võib elukaaslasega tekkida probleem, et millal lõpeb nauditav karm seks ja algab tavaline taunitav kodu vägivald. Samas ka vastupidi, jõhkard võib olla voodis mesimagus armastaja.
Näiteks usun et ka Slavel on "magamistoa" uks korralikult kinni ja väljaspool seda ei talu ta ei käsutamist ega alandamist.
Seksis on kõik nauditav lubatud, aga piirid peavad paigas olema ja elukaaslasega on see piiride seadmine keerulisem, kui teenusepakkujaga.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 11:57
Viimane lõik on huvitav, sest see puudutab otseselt võimudünaamikat ja selle kuritarvitamise potensiaali. Reeglina saab teenusepakkuja alati ust näidata, see-eest aga LSV puhul luuakse sõltuvusolukord ja seejärel algab piiride kompamine, nihutamine ja murdmine.

Ja selle edu ja kiirus sõltuvad elukaaslase tagalast.
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 12:13
Kas sulle ka ust näidatud?
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 12:31
Kui minu vanuses inimene ütleks selle peale ei, siis ta oleks ikka väga sitt valetaja 😂
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 13:43
Jah , meie kultuuris naine peabki olema selline mazohhist
Selline labane keda pidevalt ohverdatakse
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 16:41
Huvitav,kust selline arvamus on tekkinud ? Mina ja minusugused on arvamusel,et naised võiksid palju võimekamad ja avatumad olla ja ohvriteks neid küll ei tohiks liigitada
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 16:55
Irooniaga öeldud, tõenäoliselt
˅ näita rohkem ˅
2026-02-27 17:43
Riina on tõsine eesti naine.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-05 15:44
Eks igaühele oma, mis meeldib, mis mitte. Vaimuhaigust ei paista olevat Väljaspool magamistuba on jah pigem nii, et keegi mind ei käsuta ja tööl tuleb teisi juhtida ja teiste eest vastutus võtta. Ehk vabal ajal tahaksi kogeda vastupidist? Ja ma ei mõelnud selle karistuse all mingit jõhkralt peksmist või vägivalda, elukaaslane on ka kullatükk, sellepärast ei suudakski teda eriti karmi domineerijana ette kujutada ja seda ta ka kohe kindlasti pole.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-06 20:21
Miizu, ma tean ühte kohta, kus saab vabalt nii olla, nagu sa tahtsid. Kui sa valmis oled.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-25 15:12
Nädalalalguse uudiste järgi selgub, et BDSM-teemat on jälle väljapressimisteks kasutatud ja ka selle lehe kaudu.
Huvitav, kas inimestel on siis nii raske omavahel suhelda ja tegelaste tausta uurida? Kiim pimestab?

Suhtleme omavahel, et oleks turvalisem!!!
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 08:56
Tõepoolest, kiim pimestab, mis loob soodsa kasvupinna ka väljapressimiseks. BDSM kogukonnas liikuvat infot ja tegelaste valideerimist ilmselt ihast ei saa, asjalikud huvilised kasutavad selleks teist keskkonda, ma arvan.

Iha on selle koha pealt pigem turg, mitte butiik. Ja turul osalemine eeldab isikuomadusi mida kiimast pimestatud tihtilugu ei oma.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 09:27
Kui sa mõtled ühe sellise isiksiseomaduse all pidevat umbusaldamist, et petta ei saaks, siis jah. Ning vaata, kuidas see suhtlemist mõjutab ja inimesi kibestab. Ettemaksupettused ja võimalikud väljapressimised - kui mängus on raha, läheb asi sageli räpaseks.
Jah, on teisi keskkondi ka, tõepoolest ja mingites ringkondades tuntakse inimesi, mis tekitab spontaanse valideerituse. Nii pärishuviliste adekvaatse turvalisuse, kui teenusepakkujate reaalsuse osas.

Ma mõtlen, et see kogukond vajaks hädasti süsteemi.

Probleem pole ainult meil. Mõned kuulsad proDommed (näiteks MissCourtney) on asunud scammeritega lausa võitlema.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 10:43
Võid mind ehk naiivseks pidada, aga mingi tervislik skepsis ja umbusk käiks asja juurde, arvestades kui haavatavaks see huvilise teeks? Ma muidugi kogukonnaga siseeeluga kursis ei ole, aga see ei saa väga palju erineda tavalisest "intiimkäitumisest", kus kokkusaamisele ja riiete seljastheitmisele eelneb mingigi oma tagala kaitsmine.

Või tegelikult on ju mõistlik ettevaatlikkus täiesti normaalne igas olukorras, kus võõrad inimesed kokku saada püüavad, ükskõik mis eesmärgil see ka ei oleks.

Ja ükskõik mis süsteemi juurutada ei püütaks, kõigiga arvestada pole otstarbekas puhtalt aja- ja ressursikulu aspektist. Ja siis veel see mõte, et nii intiimse suhtluse puhul ei taha paljud ilmselt üldse mingisugusesse süsteemi kuuluda.

Paras pähkel. Aga huvitav ka! (Mitte BDSM vaid see keerulise olukorra lahendamine, ma olen BDSM-i kohalt vaniljeplombiir)
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:50
See on täiesti tõsi, et osa inimesi ei soovi süsteemi kuuluda.
Terve mõistus on teretulnud. Alati.

Antud case ei ole ka enam nii selge, kui lugesin hea tuttava endise Domina kommentaari asjast.
Tõejärgne maailm.
˅ näita rohkem ˅
2026-03-27 12:53
Saad jagada? Tohid?
˅ näita rohkem ˅
2026-03-30 23:16
Ei jaga. Las olla.
˅ näita rohkem ˅