Foorum
2025-12-11 23:21
Ma ei tea kas see olen mina, aga minu elu unistus on see, et tulevikus saan naise, paar last ja abiellun. Pärast paari aastat kooselu sooviksin, et meie ellu tuleks üks suur must mees, või veel parem 5 suurt musta meest kelle tyrad oleks suuremad kui minu käevarred. Nimelt loodan et nad kasutaksid mu naist vulgaarselt ära, kepiks nii läbi, et naine ei soovikski minu juurde tagasi tulla. Ma ainult loodan seda, et kui see toimub saan vaadata seda nurgast pealt ja kui naine lõpus lastega ära läheb saan nendele mustadele meestele alimente maksta. Kas selles paadis olen ainult mina?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:01
Mine ravile.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 00:02
See ei ole ravitav.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 11:12
Ma tean, et see olen mina ja et mu unistus on täitunud - mul on naine ja paar last. Vahest siiski soovin, et ühel ilusal päeval võiks meie ellu tulla üks väike pöialpoiss, või veel parem - 5 väikest nunnut pöialpoissi, kelle väikesed roosad nokud helendaks ja oleks kaunistatud haldjatiibadega. Ja kui nad pissivad, hakkab nende kõhust kostuma sulnis jõulumuusika ja nende pissi on hoopis Saku Originaal. Aga iga pöialpoisi kaka on erinev - üks kakaks piparkooke, teine küüslauguleiba jne. Ja kakamise ajal jõulumuusikat ei tule, see oleks kohatu... ainult vaikne nunnu ähkimine. Aga paati mul ei ole, ei unistagi sellest. Aga kummikud on.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 12:33
Dejavuu
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 14:09
kuhu sa need neegrid paned?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 14:33
Mis sul sellest, vanaproua.?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 15:18
Miks neis cuckold-fantaasiates alati just must mees peab olema? Mis vahet seal on, mis värvi see nahk su naise keppijatel on?
˅ näita rohkem ˅
2025-12-12 15:48
Sest viidatakse alandavalt suurele palgile ja alt-tooniga rassismile. Stiilis "suure kürvaga Kongo gorilla Kalev rappis mu naist ja ma ei saanud midagi teha sest olen pisike kusik ja mulle see meeldib".

Ma kahtlen, et cockoldid nii mõtlevad. Tegemist on lapsiku ja mõnitava, karikatuurse solvanguga.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-13 04:08
Vaadates teemapostitaja kontot, siis tundub et tegemist on troll- kontoga, kes lihtsalt ajaviiteks lahmib siin
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 03:08
----- kuidas see alandav oli, kui sa ikvergil - ütled näitlikult kommides :.... meeldis olla pisikesena kõrval. See on ju kiitus kürvale.
˅ näita rohkem ˅
2025-12-14 10:01
Konkreetselt selles sõnastuses ja justnimelt musta mehe kasutamise mõte on võrdsustada must mees loomaga. Et suur kürb on seal toore, animalistliku gorilla oma ja valge pisike mees paneb end olukorda kus talle meeldib suutmatus midagi ses suhtes ette võtta. See on erakordselt alandav mõnitamine kasutades karikatuurset ja väärpilti nende suunal, kes cockoldist midagi ei tea ning kellele see mõte ja visuaal on tohutult vastukarva.

Et ehk, antud kontekstis ei mõnitata suurt musta meest. Tegemist on interneti "huumoriga"
˅ näita rohkem ˅