Foorum
2023-01-22 00:29
Sarjas "Heeringas veenuse õlal" oli üks hästi tore sketÅ¡, kus Marilyn Jurman mängis õpetaja osa ning lubas sõnakuulmatutele keppi anda. Minu meelest parim sketÅ¡ selles sarjas. Tuubist on see maha kraabitud, aga Feissaris on veel alles - https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&v=863208750432325
Sellega seoses tekkis küsimus: kas kellelgi on olnud kooliajal fantaasiaid oma õpetajaga? Või veel parem - lausa kogemusi?
Keskkoolis oli mul üks arvestuslik valikaine teises koolis, mida andis umbes 30-40a naisterahvas. Ta tundus minu jaoks väga atraktiivne ja hirmsasti oleks tahtnud talle süütust kaotada. Paistis minu silmis selline isukas ja lahke olemisega tädi olema, mistõttu tundus, et hea pealehakkamise korral ei oleks üldsegi võimatu missioon, aga ei julenud ega teadnud, kuidas talle läheneda. Oleks võinud viimasel tunnil ikka julguse kätte võtta ja üritada, kui klassikaaslased juba klassist lahkunud, aga olen kogu elu olnud vilets sebija ega ole osanud ja julenud naistele läheneda.
Aeg-ajalt on tulnud Ameerika mandrilt uudiseid, kus kena naisterahvas on koolipoisi õnnelikuks teinud aga kadedad ametnikud on ta selle eest istuma pandud. Sellised toredad õpetajad peaksid Eestisse tulema, sest siin 16-17a-ga hullamise eest kinni ei panda. Meil tohib, aga ei ole kuulda olnud, et mõni atraktiivsem õpetaja oleks mõnda koolipoissi õnnelikuks teinud. Ameerikas ei tohi, aga vaamata sellele leidub ikka õnnelikke koolipoisse, aga need totud kukuvad ju kohe uhkustama teiste ees ja need panevad suurest kadedusest kitse.
˅ näita rohkem ˅
2023-02-20 14:27
Minul on ikka
˅ näita rohkem ˅
2023-02-21 12:06
Õpetajaga mitte, aga kutsekooli ilusa blondi sekretäriga küll
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 10:24
Mul on õpetajaga seotud alljärgnev fantaasia.
Kujutage endale ette küpset neljakümnendates naisterahvast. MILF, Cougar, naine oma seksuaalsuse tipus või kuidas iganes te teda soovite nimetada. Veel igalt poolt sile aga siiski pisut kumerama kehaga, täidlased rinnad, meelad huuled, säravad poolpikad juuksed, silmad, mis lubavad sind keppida siit kuni silmapiirini, ühesõnaga täismäng. Ja see naisterahvas on fantaasias minu matemaatikaõpetaja, kes kutsub mu enda poole, et enne olümpiaadi konsultatsioone anda.
Olles tema pool ennast mugavalt diivanil sisse seadnud, teeb ta mulle ettepaneku. Tema annab mulle matemaatikaülesandeid lahendada ja iga kord kui ma vastan õigesti, võtame mõlemad endal ühe riideeseme seljast. Ja kui vastan ka viimasele küsimusele õigesti, siis nagu arvatagi võite, astume omavahel vahekorda. Mina muidugi olen nõus ja hakkan aga usinalt ülesandeid lahendama. Loomulikult esimesed ülesanded on sellised lihtsakoelised ja kergelt lahendatavad. Ja riided muudkui vähenevad. Viimaks on õpetaja täiesti paljas ja annab viimase ülesande. Mina poole silmaga jälgin kuidas õpetaja tasahilju oma häbemekinku silitab, vaimusilmas aiman juba niisukuse helki. Nii, võtan viimase ülesande ja... no tee mis sa teed, ei mäleta, kurat, no ei oska lahendada....ja muidugi ei oska, sest tollest tunnist ma ju puudusin, kus tuletist läbi võeti. Ja ka õpetaja teab, et ma ei tea, tema mind ju õpetab ja hakkab ennast uuesti riidesse panema. Lahkun, kubemes valu ja kohe koju õpiku juurde.
Järgmine konsultatsioon kordub samasugune lugu. Kuni viimase küsimuseni läheb kõik ladusalt aga viimaseks jätab õpetaja alati küsimuse, millest ta teab, et ma sellest jagu ei suuda saada.
Kallid pedagoogid, ma küsin, kas on ilus niimoodi üht noort hinge sel moel piinata?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 20:48
See oleks kenaks stsenaariumiks mõnele pornokale. Ehk võtad asja käsile ja teed ise valmis, olen nõus statistina üles astuma.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 22:09
See on sult kiiduväärt mõte Dragunov ja ei midagi kordasaatmatut. Kas sa sooviksid näiteks statistina olla autojuht, kes mööda sõidab kui ma õpetaja majja sisenen või siis köögis kraani parandav murelik isa, kes koju tulnud poja norgus olekust üritab aru saada.
Muidugi mõista on kõige olulisem leida naispeaosatäitja. Iseenesest ta ju isegi midagi hirmsat tegema ei pea. Võtab riided seljast ära ja paneb siis selga tagasi, võtab seljast paneb selga. Võibolla pole tarvis isegi mitut võtet teha.
Siit siis kohe ka üleskutse iha naisperele. Kui te tunnete end selle naise rollis ära ja soovite osaleda ühes põnevas suveprojektis, võtke minu või Dragunoviga ühendust. Kül me juba edasi juhendame kust ja kuhu.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-06 23:39
Kui see suurt tüli ei tee, siis eelistaksin olla näiteks kas piimamees või postiljon, vähemalt ühe repliigi võiks nagu ka moka otsast kosta saada, äkki terendab siin tulevik Hollywoodigi.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 01:05
Puhmavaht - sa vähemasti said aru, palju tarkust juurde said ? ja püsivust?
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 06:33
Ikka sain aru, see olekski nagu buratino lugu, vallatust täis aga ikkagi õpetlik.
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 06:38
Dragunov, say no more, postiljonina hakkad õpetaja postkasti reklaampamflette toppima ja tekib väike sõnelus kuna õpetajal on postkastil kleebis, et reklaame mitte panna. Et rolli suuremat sisu anda võid veel lõppu mingi vürtsika lööklause öelda, näiteks, "ma võin selle sitakasti põlema ka pista!"
˅ näita rohkem ˅
2023-08-07 20:13
Dragu jäta meelde et postiljon helistab kaks korda
˅ näita rohkem ˅