Foorum
2022-06-19 09:05
Mul on fantaasia. Midagi sellist, et jään mehele petmisega vahele.. palun andestust ja luban et olen kõigega nõus kui ta suudab selle selja taha jätta. Mees aga ütleb mulle, rt olen lits ja tahan lasta end teistel meestel keppida. Kui nii siis pean ma seda saama. Ta seob kinni mu käed ja silmad ka ma kuulen et toas on mitu inimest. Need mehed hakkavad mind käperdama ja lahti riietama. Üks neist surub mulle oma munni suhu ja teine ajab käe püksi. Ma palun oma meest et ta lõpetaks ja et ma ei taha. Pisarad jooksevad ja ma palun et nad ei teeks. Aga mu mees ütleb ainult et sulle ju meeldis teise mehega keppida.. kepi siis nüüd, nii et saad isu täis. Mul rebitakse riided seljast ja ma saan aru et toas on vähemalt 2 või 3 meest. Nad kõik kepivad mind kordamööda, sunnivad suhu võtma ja on brutaalsed. Hoiavad juustest mind tugevalt ja rammivad mind liiga sügavale. Ma karjun ja palun et nad lõpetaks, ma palun oma meest et ta annaks andeks. Ma luban, et enam kunagi nii ei tee. Üks mees lükkab oma riista mulle anaali, ma palun et mulle haiget ei teeks ja siis ma saan aru, et see on mu enda mees. Ta kepib mind sügavale perse, 2 riista on mu sees. Pisarad jooksevad mul ja ma nii palun talt andeks, mul on valus. Ta keerab mu juuksed ümber oma käe ja küsib kas ma veel tahan teisi mehi?Kas ma veel tahan keppi saada mujalt?Ma karjun et ei taha, aga mul on tunne et miski mis ma ütlen ei pane neid lõpetama. Lõpuks olen ma nii läbi tõmmatud. Keegi lasi mulle sperma näkku. Tunnen end nagu viimane hoor. Ripun käed seotud lae küljes, silmad kinni seotud. Mu mees peksabmind piitsaga. Lõpuks on see läbi, mu käed lastakse lahti ja ma kukun maha. Võtan sideme silmadelt ja näen neid mehi, kes rahulolevalt muhelevad ja suitsu pahvivad. Ma tean, et ma enam kunagi ei tee oma mehe selja taga midagi. Vaikselt riiman tema juurde, tean et olin selle ära teeninud. See oli mu karistus.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-19 12:43
Väga kaunis fantaasia.
˅ näita rohkem ˅
2022-06-19 22:46
Hoora fantaasiad
˅ näita rohkem ˅
2022-06-27 22:09
Igal inimesel omad fantaasiad,mis erutavad.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-29 09:10
Mind erutab kui ma kuiutan ette et mind kasutavad gruppikas kõik kes soovib: mehed vägistavad suhu, naised peksavad mind panevad lakkuma neid puhtaks, pissivad suhu... ja see mind erutab väga.
˅ näita rohkem ˅
2022-07-29 12:26
Liisu84 on siis 150 cm pikuke ja narkosuitsetaja - siit tulebki tema agooniline tekst. Sellist rulli ei mahugi kambaga keppima. Kuni riideid rebitakse- ei karju , on nõus ja edasi hakkab karjuma , lõpuks saab aru - et karjumine oli talle mõnu ?
˅ näita rohkem ˅