Foorum
2021-09-12 18:57
Süüa kellegi sitta oleks väga meeldiv
˅ näita rohkem ˅
2021-09-12 19:29
Aga söö siis, keegi ei keela.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-10 15:29
pane suu alla
˅ näita rohkem ˅
2021-10-11 14:50
Nii ei pea raha toidule kulutama ja saad ühest portsjonist lõputult toituda.
˅ näita rohkem ˅
2021-10-17 00:30
Sa ajad enda reied laiali et ma saaks seda paremini teha ja see on mulle signaaliks et see meeldib sulle väga ja ma silitan su reite sisekülgi, suudeldes seejärel ajal su rindade erutavaid otsi
˅ näita rohkem ˅
2021-11-07 16:44
Sellised libateemad võiks admin alati ära kustutada!
˅ näita rohkem ˅
2024-04-18 23:17
Misterj sööb kogu aeg ja kiidab taaskasutust
˅ näita rohkem ˅
2024-04-26 11:45
Sa EOD sööd ka sitta jah
˅ näita rohkem ˅
2024-04-28 14:30
Väga mugav harrastus ja väga ekoloogiline
Et kohe midagi raisku ei lähe soovin kah uriini kõrvale juua , siis on täis komplekt olemas
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 16:39
super juu
˅ näita rohkem ˅
2025-09-30 23:42
Tallinna lähedal ...12..15 km on lehmalautu, mine söö ja lase lehmal peale ka kusta
˅ näita rohkem ˅
2025-10-16 23:33
Kuule, gurmaan, oleks pakkuda win-win diili? Ma saan sitast lahti, Sa saad kõhu täis. Tulemas on õige aeg, ei pea kärbestega paremate palade pärast võitlema. Välikäimla on head ja paremat triiki täis. Tali on tulemas, pane sügavkülm ääreni täis. Saad kevadeni matsutada. Kohe-kohe on jõulud. Mõtle, laud on lookas Sul. Söö niiet süda on paha.
˅ näita rohkem ˅
2025-10-21 15:53
Sitt ja piss on täiesti erinevad asjad.
Ma ei kujuta tegelikult reaalsuses ette, kuidas mõni suudab lasta endale suhu sittuda või seda siis süüa. See on ikka väga vastik ju...
Pissiga on hoopis teine asi. Enamasti on see lihtsalt kergelt soolakas vedelik, kui just kohe hommikul ei väljuta.
Sellist tavalist kusehaisu ja maitset värskel pissil enamasti pole. Vahest tundub see imelik, aga mind ajab parmude kusehais reaalselt oksele, kuigi naised kusevad mulle kui orjale aeg-ajalt suhu. Need asjad on nagu öö ja päev.
Nalja võib ju selles teemas ikka visata, aga "hauka-siis-junni-peale" Heinod võtavad seda liiga tõsiselt.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-10 03:36
Head isu!
˅ näita rohkem ˅
2026-04-12 23:31
Sellised teemad põhjustavad alati tühja elevust, niipalju kui olen aegade jooksul neid kohanud. Mingit sisulist arutelu on väga vähe. Ma pole antud teemal küll mingi spetsialist, aga ehk oskan natuke valgustada seda teemat just nende jaoks kellele see tundub täiesti arusaamatu. Teemaalgataja lähenemine muidugi ei kõla eriti tõsiseltvõetavalt ja teemast väga kaugel olevate jaoks võib see tunduda sellise teismelise naljana – ehk ta võib muidugi ollagi nii, aga nii uskumatu kui see ka ei tundu, selliste huvidega inimesi on olemas. Kõigepealt tuleks ilmselt selgitada seda, kuidas üleüldse SM-mängud käivad. Need mängud toimuvad kindla partneriga eelnevalt kokkulepitud reeglite järgi, üks osapool ehk alluv on seda ikka ainult konkreetses mängus ja allub oma partnerile. Partneri valik käib laias laastus nagu tavalise seksi puhulgi, vastavalt sellele kas tegu on hetero, bi või homoseksuaaliga. Kui tegu on näiteks heteromehega, siis on soov alluda siiski ainult teatud vanusevahemikus naistele. Ehk kui sul on soov alluvana saada seksuaalset rahuldust, siis see ei tähenda et seda võiks teha ükskõik kellega või mängu välisel ajal. Ekstreemsemad mängud käivad täpselt samamoodi nagu niiöelda tavalised mängudki.

Laias laastus võib allumissooviga inimesed jagada kaheks, ühed kes soovivad rohkem valu kogeda ja teised kes soovivad pigem alandust kogeda, siia paigutaks ma ka ennast. Mõlemas rühmas on olemas oma ekstreemsemad variandid, esimeses näiteks jõulisem rihma või piitsa kasutamine, ballbusting jms. (kasutan mõnda inglisekeelset mõistet, kuna ei oska head tabavat eestikeelset nimetust leida, kes ei tea millega tegu saab ise uurida täpsemalt) Teises rühmas on samamoodi oma ekstreemsed variandid ja niiöelda pruunid mängud liigituvad kindlasti selle alla. Konkreetselt söömine on veel omakorda pruunide mängude ekstreemsem variant, kõigis taolistes mängudes ei sööda seda kraami vaid määritakse lihtsalt näole ja/või kehale, suhu sattumisel ei neelata alla. Asja peamine eesmärk on ikkagi alandus, kui nüüd kujutada ette, mis võiks olla veel alandavam kui kellegi väljaheite söömine või sellega kokkupuutumine, siis on ilmselt raske midagi muud leida.

Tekib muidugi küsimus, miks keegi üldse niikaugele jõuab, et vajab selliseid mänge. Ma arvan, et siin mängib rolli asjaolu, et kui me teeme mingit asja korduvalt, siis muutub see rutiinseks ja ei paku enam seda rahuldust ja pinget, siinkohal ei mõtle ma ainult seksuaalseid tegevusi vaid üleüldiselt. Lihtsalt tavaline seks muutub ka rutiinseks ja inimesed otsivad nö vürtsi, nii on see ka SM mängude puhul. Kui klassikaline mäng ei paku enam piisavalt pinget ehk siis liigutaksegi edasi ja mõned jõuavad lõpuks väga ekstreemsete asjadeni välja. Mõnel teisel on see ka võibolla eriline fetish, aga isiklikult arvan et tegu on siiski edasijõudnute teemaga ja kindlasti ei tasu seda proovima tormata isegi juhul kui tundub et see võiks pakkuda erutust. Üks asi on fantaasiad ja teine on päriselu, fantaasiad ongi tihti kordades ekstreemsemad kui see mida päriselt kogeda soovitakse.

See teema on muidugi tabu, aga tegelikult oleks huvitav lugeda kui mõni tõsisem huviline sõna võtaks.
˅ näita rohkem ˅
2026-04-14 09:35
Ma lisan siia, et ka BDSM-teemas on fekaalidega mängud ja eriti söömine ülimalt haruldane ja mitte tavaline praktika. Seega ei ole see automaatselt BDSMi osa. Nagu pole tegelikult ka piitsutamine... (üllatus, üllatus!)

Lisaks. Sitafetiš, millel on ka omaette nimetus, eksisteerib alandusest ja BDSMist väljaspool täiesti iseseisva perverssusena, kuhu ei kuulu võimu vahekorra muutus.

Ja kuigi üks ärritunud naine on foorumis üritanud mind selles pahes süüdistada, siis kinnitan, et mul endal seda fetišit ei ole ja ka orjana mdagi sellist ei söö.
˅ näita rohkem ˅