Foorum
2023-12-02 01:24
Huvitav, kas kellelegi on PIED fetišistlikuks eesmärgiks?
˅ näita rohkem ˅
2023-12-02 18:40
Mul on.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-02 18:59
PEID - Porn Induced Erectile Dysfunction.
Hiljuti selleteemalises materjalis sorides selgus, et tegemist on tahtliku huviga... eriti kui mõni hüperseksikas Naine sunnib selleni goonima.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-13 12:49
On üks veider nähtus või tendents.
Nimelt see, et kui naine ennast ise rahuldab, on kõik hästi. Sekspoodide kõige levinum toode on vibraator. Siin on kontodel ka enamasti kirjas, et masturbeerida meeldib.
Samal ajal on "pihkur" sõimusõna ja mehed tohiks justkui ennast puudutada ainult kusemise või pesemise ajal. Paljud naised paneksid jooksu, kui mees onaneeriks - see on ju nii jube!? Osad lihtsalt taluks seda ja neid, keda see erutab, on väga vähe.
Veidral kombel on tavaseksi jaoks möödapääsmatult vajalik just mehe erutus...
Imelik on ka see, et meeste sugutung on suurem ja samas on onamisest nende jaoks tehtud põlastusväärne tegevus.

Ma mõtlen, et kui need pihkuriteks sõimajad peaksid ise elama kasvõi nädala sellise kiimaga nagu mehed enamuse elust, siis oleksid nad paadunud perverdid või psühhiaatri juures järjekorras.

Goonerite jaoks on oneneerimine "worship". Eesti keeles natuke imelik "jumaldamine" ja mõni nutikam naine saaks sellega kõvasti lõbutseda.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-14 21:35
Kas goonerid on need ihnuskoid?
˅ näita rohkem ˅
2023-12-14 23:31
ise ei saa ja teistele ka ei anna...
˅ näita rohkem ˅
2023-12-22 19:09
Frustratsioon ehk takistusäng on see, mis võib tihtipeale orgasmi ärajäämisega kaasneda.

Kui varem arvas John Dollardi koolkond, et sellega kaasneb igal juhul agressiivsus, siis nüüd on spetsialistidel ka teistsuguseid seisukohti.

Kui orgasmide ärajäämine on põhjendatud, näiteks orjaks olemisega või naudingu suurendamisega või selle oleku muutumisel fetišiks, siis mõjub frustratsioon ärateenituna ja ei kanaliseeru agressiivsuseks. Veelgi enam - selline frustratsioon võib põhjustada hoopis alandlikkust.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-22 19:13
Ilus ja sügavamõtteline.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-22 20:23
Siin mainitud tegevus tervisele ei hakka?
Meestearstid räägivad, et see materjal ei ole kogumiseks või saab lõpuks ikka vaevast lahti.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-22 23:22
Impala, kui päriselt küsid, siis tervisele hakkab küll. Pisut. Kuid üldse mitte nii nagu arvatakse ja seda kõike saab tasakaalustada.

Materjali kogunemine on tõsi kuid samas ka suur müüt. Munad muutuvad tõesti suuremaks. Sperma muundub mingi bioloogilise protsessi käigus kristalliliseks materjaliks ja uueneb jälle. See pole ohtlik. Kui huvitab, siis täpsustan.

Ohtlik on täieliku tsölibaadi juures mõju eesnäärmele. Seal olevates kanalites peab materjal liikuma. Muidu tekivad ummistused ja bakteriaalsed põletikud. Aga kui vahepeal toimub aktiivne erutumine, siis väljub eesnäärme kaudu eritist, mis hoiab kanalid töös ja avatuna. "precumi" lekkimine, nagu seda nimetatakse, on gooneritel päris oluline. Goonijumalannad lausa nõuavad tilkumist. "Edge, leak, deny, repeat" - tuleb välja, et see hoiab eesnäärme tervise korras.

Seega eritiste osas on risk väga väike.

suurem probleem on närvisüsteemiga, mis peab püsiva erutusega toime tulema + hormonaalne kurnatus. Selle vastu aitab korralik mineraalide, mikroelementide (eriti tsink) ja vitamiinide tarbimine ning rahustav meditatsioon goonimise vahel, mis on ka üldiselt inimese tervisele hea.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-22 23:31
Kui me räägime täielikust tsölibaadist, mis pole küll enam goonimise teema, näiteks munni puuri pistmise korral, siis võiks eesnäärmele massaaži teha, et seda mehaaniliselt aktiveerida.
Goonimise puhul ehk siis seksuaalse erutuse juures suureneb verevool eesnäärmes märkimisväärselt, peaaegu samasse mahtu südame verevooluga. Ja nagu eelmises postituses öeldud, liigub ka "määre" ja eesnäärme massaaži pole tegelikult vaja.
˅ näita rohkem ˅
2023-12-23 08:05
Keeruline värk.
Küsisin huvi pärast. Kunagi ammu oli mu vennal eesnäärmega mingi jama.Tookord meestearst ütles, et pane ona kui naist ei saa aga koguda ei ole hea. Ise olin veel suht poisike siis ja jäi kuidagi meelde selline lugu.
˅ näita rohkem ˅